Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 6555-6556. rész

2013. június 24. 13:00 - nyuszi01

Hát végre kibukott Aliz és New Bartha alkalmi kufirca, természetesen Enikő szállította az infót Non-Stopnak, aki egy kis szar játszma után egyből nekiugrott New Barthának. Ez utóbbit se ejtették a fejére, még neki állt feljebb, majd egy jól irányzott „sekélyes” jelzővel jellemezte Non-Stopot, aki azóta is ezt a szót fejti. Hanna tüntetést szervez az udvarra Bartha ellen, gondolom, most lesz az a rész, amikor a sok némber Zsófi maszkkal az arcán fujjog. Claudia és Atikám pedig Miklós ellen szövik a cselt, persze megint együtt: kamerát szerelnek fel az irodában, hátha Berényi megtörik, és elköpi mondjuk Zsófinak, hogy épp most tervez merényletet Claudia ellen. Zsófi pedig hatalmas döntést hoz: új életet kezd immár sokadszorra is, és Miklóshoz költözik. Hagyok időt.

bk556.jpg

Udvaron nyitunk, Linda barterol Bartha apuval, hogy ha elmegy indulatkezelő tréningre, akkor a tüntetés le lesz fújva. Hanna is megígéri, hogy lefújja a fujjogást, de még cserébe azért meginterjúvolná az asszonyverésről meg ilyenekről. Zsolt persze nem vevő rá, miért is lenne. Jön Peti, le van törve, mert ellopták a Trabi dísztárcsáit. Még a tüntetés lefújását is leszarja, mi az a dísztárcsákhoz képest. Juli is érkezik, ezzel máris tömeg lesz az udvaron. Letámadja Petit, este akkor vigyáz a kiskölyökre, ugye? Hát, nem, mert Peti dolgozni akar, de igazából nő lesz nála, és az kiscsávóval annyira nem poén. Hát még kettővel, mert hogy a Máté ovis csaja is jönni fog. Na, akkor dupla randi lesz, hoppá.

 Ugrunk a Clau-villába, ahol épp az Ajax reklám zenéje megy teljes hangerőn. Zsófi jött pakolni, Miklós a kísérő, segít cipekedni. Claudia egyből kiborul, mi az, hogy Zsófi visszaköltözik a Barthához? Jaaa, dehoogy, a Miklóshoz! Claudiát ez még jobban kikészíti, hát még amikor Miklós kiselőadást tart neki, hogy ő rátelepszik Zsófira.

bk557.jpg

Non-Stop és Balázs az irodában, és Non-Stop már ide is behozza a magánéletét, mert Balázst faggatja a sekélyes szó jelentéséről. Végül kiguglizzák, hogy Nincs-Megállás kicsi lelke megnyugodjon. Csak a látszat érdekli, szól a definíció, ezen persze Non-Stop felháborodik, mert hát ugyan mi más lehetne érdekes, Balázs rögtön egyetért, amin már meg se lepődünk. Jó nő, jó kocsi, jó meló – ez a fontos az életben, hangzik a Mini Berényi véleménye. De még így se tekinthetjük lezártnak az ügyet, mert hogy az éppen érkező szerencsétlen Petit is megtalálják a bónuszkérdéssel: szerinted én sekélyes vagyok? – így Non-Stop. Peti pont leszarja, nem tudja megcsinálni a munkát, mert bébiszitterkedik, és emellett még a csaját is ágyba kéne vinnie.

bk558.jpg

Linda és Kínai Gyerök örülnek Bartha indulatkezelős tréning ötletének, ezen el is cseverésznek egy darabig. Dögunalom, inkább ugrunk is az udvarra, ahol Hannába futnak, aki még mindig nem fújta le a tüntetést. Érkezik Zsófi és Miklós is, Berényi különösen jól néz ki a piros válltáskával, a megboldogult Teletubbies sorozatot idézi, abból is Tinky Winkyt, akinek a nemi identitására sose derült fény, de lenne egy tippem. És mit ad Isten, pont Zsoltba futnak, aki röhögve veszi tudomásul, hogy Zsófi visszaköltözik hozzá. De nem, ezt buktad, Bartha, mert Zsófi Miklóshoz cuccol, jobban nem is jöhetett volna ki ez a vallomás. Bartha egyből leribancozza csak úgy a biztonság kedvéért, aztán pedig jól összetör egy széket a saját készletéből. Kínai Gyerök próbálja lefogni, elég bénán, közben pedig Linda is megmérged, és megkéri Hannát, hogy ne mondja le a tüntetést, jó lesz az ide.

Enikő nevetgél Alizéknál, megint valami gagyi filmet néznek, és milyen jó, hogy Enikő árulkodása után is ennyire jóban vannak. Bözsi mama közben menzás teát csinál, a tüntetőknek lesz, mert hát hideg van. Luca egyből készül  a tüntetésre, volt már ő ilyenen, amikor valami ablakost kellett kiutálni valahonnan. Bözsi mama szerint menjen a két csaj is, Aliz szerint ez felejtős, mert ha ők tüntetnek a főnökük ellen, akkor valószínűleg másnap már nem kell bemenniük. Luca is besegít, viszi a bögréket, meg, gondolom, ott is marad egy kicsit, hogy lássa, hogy ég be a Bartha.

bk559.jpg

A gangon Juli és Atikám indul éppen romantikus vacsira, de előtte Juli még azért benézne az irodába, mert elfelejtett valami munkát megcsinálni. Persze Miklóssal futnak össze a kanyarban, a főnökkel, aki finoman szólva nem örül a kései munkavégzésnek, mert hát határidő is van, nem? De ez mindegy, a Zsófi hozzám költözik, így Miklós, aztán máris kérdezi, hogy Juli elpöttyintette-e a pszichológus szót Claudiának, mert hát ő ugyanarról beszélt, és ez hallatlan, mert ilyen még nem volt a világtörténelemben, hogy két ember kimondja ugyanazt a szót, itt valami disznóság van a háttérben. Közben érkezik Peti csaja, apuka kíséri el a randira, jaj, milyen romantikus. Vissza Atikámékhoz, ő is azt mondja, hogy szerinte Claudiának magától jutott eszébe a pszichomókus. Nahát.

Ugrunk Petiékhez, a szigorú apuka körbejárja a „kettesben lesztek-é és dugni is fogtok?”-témakört, de nincs gáz, mert gyerekkel vannak, kettővel is. Apuka ebben megnyugszik, és lelép, de kilencre jön! Attól még előtte ki lehet használni az időt, csak jelzem.

bk560.jpg

Miklósék, Zsófival borozgatnak édes kettesben. Arra koccintanak, hogy Zsófi soha többet ne lássa a Barthát. Ez már egy elég elcseszett projektnek indul, tekintve, hogy egy házban, és valószínűleg egy emeleten is laknak, de ez már részletkérdés. Miklós szerint fel a fejjel, ő is elcseszett már pár dolgot, például Nórával háromszor is összejöttek, meg háromszor el is váltak, de mégis ez a legjobb dolog, ami történt vele az életében. Nem tudom, milyen élete lehet, de szerintem háromszor elválni ugyanattól az embertől nem egy sikersztori. Miklós témát vált, elmész a tüntetésre? Persze, gondolom, ő lesz a fő attrakció.

bk561.jpg

Megyünk is a tüntetésre, Claudia szívesen megnyitná az eseményt. Hanna szerint még jönnek páran, de addig is ad Claudiának egy military-mintás sálat, mert zöld és kék színbe kell öltözni (a monoklik színe, junó), a szipirtyó pedig nem átallott feketében beállítani. Közben Bözsi mama osztogatja a menzateát, és faggatja Lindát, hogy őt is elverte-e az apja. Áh, dehogy, csak a feleségét verte szarrá, de őt békén hagyta! Hirtelen egy kakaduszerű, szőke-rózsaszín hajú trampli indítja be a bulit, elkezd óbégatni, és tüzelni a tömeget. Erre már Novák is kitör a boltból, mint Zrínyi, és ő is hozzászól a témához. De vissza lesz zavarva elég hamar, mert itt csak bulák vannak, neki itt nem osztottak lapot. A fotós már türelmetlen, hol a tüntetés tárgya? Majd Claudia előkeríti.

bk562.jpg

Peti és Roxi bébiszitterkednek, a két gyerek már tiszta festék, de mit számít ez, mikor olyan erotikus dolgokat lehet játszani, mint például az egymás körberajzolása, és smárolás ennek örömére. Mondom én, hogy apuka későn fog érkezni. A két gyerek kihasználja a figyelemhiányt, és megfürdik a festékben, imádom ezeket a kis krapekokat. Atikám és Juli ismét, Atikám bort hozott meg sajtot, irodai romantika lesz. Ezalatt Atikám feltűnésmentesen leszereli a rejtett kamerát, aztán máris mehet a nyáladzás. Miklós azonban gyorsan belerondít a helyzetbe, Atikám már indul is.

bk563.jpg

Barthához érkezik közben látogató, a szipirtyó teszi tiszteletét nála. Ki akarja csalogatni az odúból, de Bartha se ma kezdte az ipart, nem megy, inkább a rácsos ajtó mögött bujkál. Egy kis osztogatás, egymás fakogatása, stb., végül Bartha rábassza az ajtót Claudiára. A szipirtyó továbbáll, belefut Atikámba, aki ismét olyan fejet vág, mint aki éppen szarni készül. Visszaadja a kamerát Claudiának, mert ő ebben nem vesz részt, ő jó ember, őt hagyja ki ilyen piszkos ügyekből, mert nem akar hazudni Julinak. Ah, milyen szép is ez!

bk564.jpg

Vissza az irodába, Miklós és Juli, dolgoznak még így este is, csupa öröm lehet. András lesz a téma nagy hirtelen, végül Miklós bevallja, hogy felbérelte Nagysanyit, és ez mennyire bántja. Juli nem tűnik meglepettnek, de miért is lenne? Ezalatt Petiéknél megy az after, Máté lefektetve, kislány hazavíve, szóval Peti most már rácuppanhat a Roxira. De még nem tartanak ott, mert Roxi először a családjáról mesél, meg az álmairól, virágkötő tanfolyam Hollandiában, egy hónap lenne. De nem akarja itthon hagyni ennyi időre az apját meg a testvéreit. Peti biztatja, hogy menjen csak nyugodtan, aztán smárolnak egyet.

bk565.jpg

Claudia óbégat az udvaron, tüzeli a tömeget, végül Bartha is lemászik, amire a tömeg elkezd fujjogni meg Zsófi-maszkokat mutogatni, amin Zsófi össze van verve. Végül az igazi Zsófi is megjelenik, és leosztja Barthát. Bartha szerint neki abban a helyzetben nem volt más választása, ajjaj, ennél rosszabb válasza nem lehetett volna. Zsófi közli vele, hogy ennyi volt, felejtse el, ő el fogja felejteni. Ezután a tömeg még nagyobb fujjogásba kezd, és elgondolkozok rajta, vajon mennyit kaphatott ez a sok statiszta egy kis fujjogásért? Zsolt erre elvonul, és a folyosón könnyekben tör ki, igen, Bartha Zsolt ELSÍRJA MAGÁT. Na most hogy fogok aludni???

Címkék: barátok közt
22 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Anne_B 2013.07.03. 00:40:33

Én azt sajnálom, hogy csak hébe-hóba van hogyvolt...:(

zbzbzb 2013.07.27. 10:39:47

Nyári szünet van, vagy Nyuszi feladta?

TengerészMacska 2013.08.28. 10:21:33

Lesz még BK- hogyvolt? Már 2 hónapja csend és hullaszag... :(

hannamontanna 2013.08.29. 11:40:00

Hahóóó.... van itt valaki?

prüntyő 2013.09.04. 18:19:24

Sziasztok!
Nyuszi megint költözik? Lesz még, hogy volt?
A sorozatot nem igazán van időm nézni,de a hogyvoltot imádtam olvasni, főleg a sajátos látásmód miatt..
Számíthatunk még BK hogyvoltra?

TengerészMacska 2013.09.05. 18:20:27

Eléggé megfeledkeztek rólunk, ráadásul még a Szolgálati Közlemény sem tartalmazza, hogy a BK-hogyvolt kiadó lenne....
Kemény se kép, se hang. Pedig ezek a hv- k tették élvezetessé a sorozatot.

Anne_B 2013.09.19. 15:58:52

Halló? Lesz még hogyvolt? Kár lenne érte...

TengerészMacska 2013.09.27. 13:17:34

Lesz még HV, vagy már ne is számítsunk rá?????

hannamontanna 2013.10.25. 10:42:03

.....ezek szerint nem vették fel Balázst az egyetemre, vagy mi... comment.blog.hu/2013/06/07/egy_szinesszel_megint_kevesebb_a_baratok_koztben#comments
....éééés micsoda izgalmas fordulat: Balázs kiúszott és mégsem halt meg. Elképzelem, milyen lehet kiúszni, és új személyazonossággal élni ugyanabban a városban. Biztos nem találkozik ismerőssel. Én speciel, ha elutazom külföldre a világ eldugott zugába, biztos szembe jön a szomszédom. Jó ennek a Balázsnak, hogy hitt ebben... Most még várom, hogy Andrást összefércelték, aztán Magdi anyussal egy nyitott kabrióval megérkeznek, és "meglepetéééééés" felkiáltással ott folytatják, ahol abbahagyták...és ezen senki sem csodálkozik... király lenne. :-D

mézescsók 2013.10.25. 11:49:51

@hannamontanna: Pedig príma alkalom lett volna a szinész(?)váltásra.
Amúgy hú, de kínosak ezek az ötletek. Roppamt életszerű, hogy saját vízbefulladását túlélve az ember végigasszisztálja saját búcsúztatóját, majd pikk-pakk új személyi okmányokat szerez és dehogy jut eszébe, hogy lebukhat, ha tovább vegzálja eddig is frászban tartott üzleti partnerét.

hannamontanna 2013.10.25. 12:49:26

@mézescsók: ...igen. Én is ilyen földhözragadt vagyok. Mindenáron érteni akarom, hogyan kap az ember új TAJ számot. Mert úgy vettem ki, erről van szó. -Hát jó napot, én vagyok a jóskapista, most lettem éppen, adnának új személyit?.... De az is lehet, hogy ez nem Magyarországon játszódik...:-) Itt nem ilyen rugalmasak a hivatal/nok-ok. Na meg ez az elmebeteg Jónás is. Az ötletgazdákat megnézhetné egy pszichomókus: az egyik szereplő nőket ver, a másik fanatikusan üldözi a nőt, Bözsi mama függő lett .....nem kéne erről beszélgetnie valakivel????

mézescsók 2013.10.25. 13:40:08

@hannamontanna: Nekem egyszer ellopták a táskámat minden iratommal együtt (én voltam a hibás, mi a f...nak hagyom az irodaajtóban a kulcsot, ha kimegyek, de hát saját hibámból sem mindig tanulok sajna). Az iratok pótlása férfimunka volt. Mire sikerült, meg lett a tolvaj. Aki különben elég rendes fazon volt, mert a hitelkártyámat ugyan lenyúlta - nem ment vele semmire - és a személyi okmányaimat is mindet - amivel mehetett volna ugye, ha van elég esze -, viszont bedobta a postaládámba a táskámban lévő gyógyszereket (anyámé volt, de nem tudhatta). Mindegy: kilónyi papírral, igazolással rohangáltam.
A másik: Balázs volt az agytröszt, majd pont a lúzer üzlettársa nem árulja el, Petiék detektvesdije tök fölösleges volt, persze valamivel el kellett húzni az időt.

hannamontanna 2013.10.25. 13:50:01

@mézescsók: Igaz..... bár, hogy Balázs agytröszt, az kicsit barokkos túlzás...:-D Ámde, hogy az embereknek miért lesz homlokegyenest más jelleme!!! Bözsike csal, Miklós elveszíti egészséges gyanakvását.... ha Mikinek baja esik, nem nézem tovább. És ezt vehetik fenyegetésnek.

mézescsók 2013.10.28. 10:04:47

@hannamontanna: Akkor nem agytröszt, hanem ötletgazda.
Előfordul, hogy az emberek egyszercsak homlokegyenest mást csinálnak, mint amit a többiek elvárnak tőle. Miért pont az emberek ne változnának? Ugyanakkor nem hiszem, hogy az ilyen jellemváltások előzmények nélkül valók. Hogy Mikit leterítette András halála, azt elhiszem, bár akárhonnan nézem, nem közvetlenül okozta a bajt (ezen az alapon Attila sárosabb volt: ha nem kúrja Julit, nem ad ötletet Miklósnak, hogy hogyan tudja Nóra mellől elűzni a fazont, stb.), de ettől még nem kaphat egyik pillanatról a másikra angyalszárnyakat. Bözsi nénivel nem nagyon tudok mit kezdeni: egyszercsak hipp-hopp otthagyta a falusi házát, az egész életét (tudom, hogy pici időre visszament) és menten beilleszkedik a közösségbe. Mondjuk eszetlen unokái mellé nem ártott egy józan ész, de valahogy mégis...
Gáz volt ez az "ünnepi" adás. Aki egyszer már kimúlt a sorozatból, az ne járjon vissza kisérteni.

hannamontanna 2013.10.28. 10:57:56

@mézescsók: Tényleg gáz volt. A nagy beharangozás, aztán előadnak egy négyszereplős történetet két részben a semmiről. Magdi anyus aura-keretben. Istenem. Hát ez van, ennyire futotta. Min vagyunk meglepődve...? Nem is értem, már nem vagyok abban a korban, hogy higgyek az ígéreteknek..... :-)Azért jóvá tehetnék azzal, hogy kiderül: Miki mindent tud, mert azért mégsem olyan bárgyú birka, hogy elhiszi Zsófi őszinteségét.....

mézescsók 2013.10.28. 11:53:15

@hannamontanna: Miklós figurája a sorozat legjobban eltalált karaktere volt mindvégig. A forg. könyvíróktól viszont minden kitelik. Ősgonosz párja (Barta) sokkal inkább megmerevedett a szerepben. Meglátjuk, bár nem minden részt nézek. Viszont következő.

julie0812 2013.10.28. 15:00:21

A pénteki szuper nosztalgikus részben az volt a legjobb, amikor a Vilibá arra emlékezett, hogy a Géza emlékezett...:D Magdi anyus pedig kihagyhatatlan volt!

hannamontanna 2013.10.28. 15:26:50

Valaki szánjon már meg, hogy elmeséli, mi lett abból hogy kiderült: András fizette a lakást a Pécsi Ildikó által játszott unszimpatikus diri néninek....? Volt egyáltalán valami lényege? Meg azt is jó lenne tudni, miért büntették meg Böske mamát? Mindenről lemaradok. :-)

julie0812 2013.10.28. 16:30:24

Abból csak az lett, hogy Atikám bevállalta hogy majd ő fizeti tovább a lakást. A Juli meg azt hitte, hogy megint Nórával kavar, de aztán tisztázta magát és bebizonyította hogy méltó rá hogy András nyomdokaiba lépjen.
Bözsi mamát meg azért büntették meg, mert lakáséttermet üzemeltettek amikor a Rózsa zárva volt és a Gábor a pincér mamája feljelentette őket hogy nem adnak számlát. Bosszúból, mert nem tudta levadászni Vilibát :)

hannamontanna 2013.10.30. 08:34:24

@julie0812: Köszi szépen! Na megnyugodtam, képben vagyok.
Viszont nagy öröm ért, végre láttam a BK legjobb jelenetét! Köszönöm Hanna ezt a gyönyörű sallert, sokunk nevében jártál el..:-D

hannamontanna 2013.11.08. 12:45:16

Még mindig irritáló az egész! Édes istenem, miért nézem????? Balázs miért nem maradt, ahol volt, a gyros-büfében??? ....vagy miért nem vették fel az egyetemre???????
süti beállítások módosítása