Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Penn és Teller - Verj át, ha tudsz 1x05

2013. június 23. 13:00 - Chat Géza

A mai műsort a cukiságfaktornak adott hatalmas, csajozós gázfröccsel indítjuk, mert első fellépő a 10 éves Daniel Kramer, akinek a szülei sem értik, hogy a viharba érdekelheti gyereküket ennyire a bűvészet. A bemutatkozó videóban ki is derül, hogy mennyire az agyára tud menni a szüleinek. Már most viszket a tenyerem és ez az érzés nem is fog megváltozni, ahogy látom. Elsőnek egy kártyatrükk jön, aminek röviden tömören annyi a lényege, hogy van hat lap, amiből eldob hármat és valahogy –varázslás – mégis hat lap marad nála. No, ezt megcsinálja háromszor, de már a másodiknál tudni lehetett a poént, hogy az utolsó körben, bizony csak három kártya fog maradni, no mindegy, félbe tépi őket és máris megvan mind a hat lap. Jézus. Most kézkicsavarós mutatvány jön, amihez Jonathan Ross asszisztál, le is megy a produkció jó sok túlspilázott színészi attitűddel megspékelve. Még jó, hogy Penn és Teller nem tiporja földbe a kiscsávó önbizalmát, jó volt ez kölyök, közülünk való vagy, mondják ezt teljes odaadással annyira, hogy a mamlasz Penn majdnem nekikezd ríni.

5.1.jpg

No, másodiknak itt egy bűvésznő. Már rossz, mert ez a kiéheztetett puma a Moulan Rouge-ban képzeli magát, szóval páváskodásban nem lesz hiány. Elsőnek meg kell kötözni. Valamiért a közönség egyből rámenne az ingyen tipi-tapira, de persze megint Jonathan lesz a csinos asszisztens. Elöl, hátul megkötözi a nőt, aztán egy állított gyerek-kutya alagútba bújnak, és már jön is a trükk, amikor Jonathan zakója átvándorol a nőre, természetrajz, hogy a kötél alá. Mi is és Penn és Teller is látott már ilyet. Nincs út Vegasba.

5.3.jpg

Allan Rorrison, a Papa Roach énekesének dublőrversenyének bukott játékosa következik. Na ő legalább nem a helyi varázslóképzőben sínylődik x éve, hanem a krimóban fárasztja a haverokat. Most egy régi trükköt hozott, négy lap, négy érme, a varázslat pedig, hogy a lapokkal lefedett érmék elvándorolnak. Ez asztallal, alátéttel bakfitty, mert lehet csúsztatni, de mi van, ha még asztal sincs. He? Jonathan kap maga mellé egy kevésbé csinos segítőt, így kettejük két-két tenyere fogja tartani az érméket és a csoda így is megtörténik. Penn igen csúnyán néz, lehet, hogy most belenyúltak a tutiba. Egy kérdés lenne csak, hogy ékszerek, azaz a gyűrűk nélkül menne-e a trükk kishaver? Nem éppen, mert ezek mágneses gyűrűk, nagyapám térdszalagjából szedve.

5.2.jpg

Richard Bellars a színpadon. Ő már volt egyszer egy Penn és Teller Show-ban, ahol csúnyán meg lett neki mondva, hogy a mentális baromság egy hatalmas bullshit. A mostani produkciót azonban megálmodta. Kis Darts verseny 34-26-ra Penn rommá veri Tellert. Aztán egy szókirakós, meg egy kő, papír, olló contest jön, ami eddig elég bugyuta kis napközis versenyre hajaz, nemhogy bűvészmutatványra. Teller nyert, úgyhogy ő hozza a bőröndöt, amiben egy pár sebészeti gumikesztyű van, amit Jonathan fel is húz, de ha rektális vizsgálat jön, akkor ez már az élve műtős sorozat. Hálistennek csak a cipője talpából kell kihalászni egy összehajtogatott cetlit, amin ott van, nevekkel, pontos eredményekkel, a két kirakott szavakkal, hogy mi volt a kis háziversenyen. Beszarás. Kicsit szar volt a produkció, de ettől még a trükk az jó, annyira, hogy Penn és Teller tippje, teljes árnyékra vetődés, mert emberünk nem használt semmilyen távírószerű ketyerét, nem is ő maga írta meg a papírt és nem is a jobb zsebétől a nadrágszárán át juttatta el a cipőjébe az infót, azaz Richard jól átverte a két mágust. Yeah baszki, parti, pezsi, jakuzzi!

5.4.jpg

Az utolsó produkció gyanánt Penn és Teller veszi át a színpadot. Teller bebetonozott fejjel jön fel, nem mintha amúgy szószátyárkodni akarna, vagy ha bárkit is érdekelne mélynövésű személyisége, mert Penn máris viszi a műsort, kiválaszt egy nőt a harmadik sorból és finoman vegzálni kezdi, honnan jöttél, mit csinálsz, mit iszol, mióta van szemüveged. Hopp, a szemüveg, na azt kölcsibe el is kéri Penn és beteszi a mellényzsebébe, kicsit buzerálja Teller beton-tökfödőjét, meg előad egy rém rossz trükköt és amikor már küldené vissza a kispadra a nőt, akkor valahogy nincs meg a szemüveg, vagy ha megvan, az gáz, mert Penn irgalmatlan lapátkezével veregeti a mellkasát. Hoci ide egy samut, lezúzom Teller fejéről a maltert. Ugye már kitaláltuk, hogy Teller orrán pihen a nő szemüvege. Brávó! 

5.5.jpg

A műsor a Spektrum csatornán látható. Új részek, minden szombaton 14:00-kor.

Címkék: penn és teller
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása