Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éjjel-nappal Budapest 1x83/1 - Itt a pulya, hol a pulya?

2013. június 22. 09:00 - szétcsapott kozákkucsma

Valószínűleg a szerkesztő lamantinok is nyaralnak, így az RTL Klub outsourcongolta az állatkertnek a forgatókönyvírást, de annyira nem történik semmi, hogy a héten biztos, hogy a hüllőház lakóin van a sor. Ugorjunk is egy fejest a nihilbe! Egy kívánós asszony minden akaratát teljesíteni kell, Marci befektetett egy zacskó gumicukorba. Marci a támogatásáról biztosítja gyereke anyját, aki a támogatás szót valamiért szerelemnek hallotta, próbálja megerősíteni az örökké tartó köteléket kettejük között, és beszélgetni próbál. Egy egyszerű „milyenek a lakótársaid" című kérdésre Marci az egész lelkét megnyitja, amiből Hannának az jön lesz, hogy ha újra összebarátkoztatja Dzsóval Márcsellót, akkor örökké együtt lesznek. Valamit elfelejtett szerintem. Ja, elmondani, hogy nincsen pulya a hasában! Anikó lebizniszelte a nagyon extrém (értsd: fel van borotválva a haja és egy bőrkabátot visel) sráccal, hogy majd keresi. Ha már ennyire belejött, még több extrémembert akar zaklatni és az adatait megszerezni, amihez Carlos is boldogan asszisztál.

1.jpg

A csajok bosszúja: elmegyünk egy fehérneműboltba és bugyi-melltartó kombóban pózolunk a srácok előtt. Most jól megtanulja minden szoknyapecér, hogy egy Karvallyal nem lehet packázni! Legjobb terv evör! Közben Anikóék is sikeresen felvették egy gót (?), egy átlagos csajszi és egy nagyszemű csajszi adatait. Persze lehet, hogy még jobban menne a dolog, ha a rezsicsökkentésre gyűjtenének. Karvalyék a csávókkal is alsókat próbáltatnak a terv részeként, és egyelőre ennyiben maradunk. Azt még megtudjuk, hogy Rita bármire képes, hogy leégesse a csávókat.

2.jpg

Őszintén szólva én még mindig nem értem, hogy ez a villa, ahol Dzsó dekkol, hol van? Baltaarcú pakolja el az este maradékát, abból az üvegmennyiség visszaváltásából egy kisebb etióp falu évi kajaszükségletét fedezni lehetne. Mindegy is, Hanna békekövetet játszana, hiszen az nem tenne kifejezetten jót a pszeudokölyök lelki fejlődésének, ha Joe előtte verné pofán Marcit folyamatos jelleggel. Joe inkább lepattintaná, de Hannácskánk lvl90 érzelmizsaroló paladin, és elintézi, hogy az apa és az örömapa találkozzanak. Hannusnak tényleg annyira egybites a gondolkodása, hogy emiatt Marci vissza/beleszeret.

3.jpg

Karvalyék még mindig az ördögi tervüknél tartanak, bár még nem kifejezetten vágom, hogy mi is ez a terv, de már most nagyon ciki szerintük, hogy a két srác alsógatyában van, a következő meg az üvegezés lesz, de nem fogják megpuszni őket, vagy mi van ezekkel? Sokkal murisabb, elviszik a cuccaikat! Lalit utóvédként hátrahagyják, a srácok viszont nagy dilemma előtt állnak: vagy az erkölcsrendészet viszi be őket vagy a rendőrség, mert biza az eladó csajszi védi az Aranypók profitját és feltartóztatja a bikákat a kifizetetlen alsókban.

4.jpg

Kárlosz bókjai elborítják Anikót, ennél Hajós „Bókangyal" András se csinálná jobban, az ex-villalakó viszont nem veszi/nem akarja venni a lapot. Inkább irodát keresne, de Carlos itt is bedobja magát, ő majd ráveszi Szandikát a méteres kékeressel, de előtte még Anikóban is megmártaná, most még csak a nyelvét, de ő kitér egy 360 cukaharával, a kubai macsó meg mentegetőzne, hogy ő csak egy baráti puszit akart. Anikó egy dolgot tanult meg az életben: barátnő pasijával soha többé.

5.jpg

A két csávó az erkölcsrendészetet választja és a nemesebb részeiket egy papírzacskóba rejtve próbálnak elosonni. Rita és Trixi a bokor mögött kempelnek, természetesen a telefont nem sikerült elfordítani, aztán majd csodálkoznak, hogy a gépen nézhetetlen lesz a felvétel. Lalit se kell félteni, ő nagytotálban veszi a két idiótát, aki percekkel ezelőtt még biztosak voltak abban, hogy csak percekre vannak attól, hogy megdöntsék a lányokat. A susnyából összeszedik a ruháikat majd jobbra el, a csajok és Lali meg kurva büszkék magukra.

6.jpg

A nehéz munkanap után Anikó és Carlos rihegve-röhögve jön haza, Szandi ezt nem tűrheti, a VV-lányt a szobájába parancsolja, Kárloszt (nem is alaptalanul) meggyanúsítja, hogy megint megcsalni készül őt, az ő szexmentes erotikus munkája teljesen más. A megcsalatást megelőzendő inkább ő dobja ki a csávót, aki bánatos bociszemekkel bámul a becsapódó ajtóra.

7.jpg

Este van, este van: kiki nyúgalomba, Hanna lakótársai az egyetlen értelmes kérdést teszik fel: mi a fostos búbánatért nem mondtad el még mindig Marcinak. Azért, mert nem volt szíve, terhességet bekamuzni meg volt szíve, hogy egyem meg, a csajok is így reagálnak, talán bennük még van reménye az emberiségnek. És még Hanna van fekháborodva azon, hogy nem simogatják a buksiját, hogy „ez az! te csinálod jól!", és meg se próbálják megérteni, hogy milyen érzés lehet, hogy annyira szeretsz valakit, hogy nem mondod el neki az igazat. Mi a fasz??? Komolyan, ezt most hogyan gondolta? És még nekünk is a pofánkba panaszkodik, hogy senki se érti és neki csak a Marci kell. A szerkesztők teljesen elvesztették a realitásérzéküket, ezt a szkript egy félszemű macskánál kiverte volna a biztosítékot!

8.jpg

Marci nyit ajtót a fehér zászlót lobogtató Dzsónak, de nem tudom eldönteni, hogy melyikük érzi magát kényelmetlenebbül. Úgy beszélgetnek, mintha mindketten az igazgató előtt lennének, mert cigizés felgyújtották az EU-s pénzből felújított harmadik emeleti vécét. Mindenki megért mindent, mindenki mindenért felelősséget vállal, mindenki mindent elfogad és megfogad és végül egy teljesen heteró ölelésben csúcsosodik ki a tesószerelem.

9.jpg

A következő részben végre elkezdik levágni a terhesség disznaját, Dzsó tudja meg először, hogy a pici lánya nem is terhes. Egy dologra vagyok már tényleg kíváncsi: Márcselló vagy Joe fog nagyobbat leverni Hannának, a Négyeshatos-gate óta tudjuk, hogy ennél sokkal kevesebbért is ütöttek már meg nőt.

21 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.06.22. 12:24:49

Hannának KELL egy nagy büdös pofon, más életével is játszik. Anno az én lábamszárát is szépen elvesszőzték, mikor az volt 5 évesen a buli, hogy átjussak az úttest egyik oldaláról a másikra cikázva a kocsik között. Nadzsmadzsar és bezzeganyák jöhetnek, DE van az a szituáció, amikor a gyerek csak a pofonból ért.

szolgalélek 2013.06.22. 19:53:15

Borzalmas műsornak sem nevezhető valami, ordítás,üvöltés, mindez éjjeli műsorban elfogadható, mert nézze és élvezze aki akarja.

egyemakisszíved 2013.06.22. 21:23:35

@aggyistenbiri: Olyan szituáció nincs! Legfeljebb a tehetetlenségedet vezeted le, meg látják, hogy dühös vagy, de azt másképp is ki lehet mutatni. Én egyetlen egy pofont osztottam ki életemben, úgy 9 éves lehettem. Indulatból adtam és nevelő célzatból, a legjobb barátnőmnek. Azon nyomban vissza is kaptam. Utána mindketten bőgtünk. Aztán megbeszéltük, hogy mi történt, már amikor újból tudtunk szólni egymáshoz. A legmegdöbbentőbb számomra az volt az egészben, hogy fogalma sem volt róla, hogy miért kapta. Ki is iktattam a problémamegoldó repertoáromból, örökre.
Remélem Marci se fog nagyon cirkuszolni, hiszen korábban is volt már egy csaj, aki rá akarta sózni a gyerekét, azon se akadt olyan nagyon ki. Hanna álterhessége kapcsán sem derült ki semmi olyan róla, ami miatt szégyenkeznie kéne. Mibe, hogy neki lesz először gyereke a szereplők közül, rendesen csapkodnak körülötte a villámok. Már a második csaj nézi ki őt apának!:)

elizon pucsnik 2013.06.23. 13:27:21

Őszintén, megijedtem.van aki ezt a szart komolyan veszi?

judy7 2013.06.23. 14:18:03

Na jó, de milyen eszköze lehet a szülőnek egy ilyen Hannaféle idióta esetén?
Kérés, könyörgés, felnőttnek tekintés megvolt. Eredmény?
Egy megfelelő lélektani pillanatban adott pofon igenis használ néha, bár Hannának ezt hamarabb kellett volna megkapnia...
(Nyilván nem arra az esetre gondolok, amikor valaki üti-vágja a gyerekét..)
Azt hiszem azt a pofont, amit anno a szüleitől nem kap meg az ember, majd megkapja később, csak akkor jobban fog fájni.

Viax 2013.06.23. 21:24:49

@egyemakisszíved:
Marcinak elege lesz a csajokból, és - a képet nézve - Joe iránt érzett szerelme végre szarba fog szökkenni.

Szerintem a Lalinak lesz először gyereke, de eladja, hogy végre megvehesse a kecót.

egyemakisszíved 2013.06.24. 10:04:18

@Viax: Lalinak? Gyereke? Önmegtermékenyítéssel? :)
@judy7: A megfelelő lélektani pillanatban adott pofonnal akár még a nyugdíjas otthonban való egyedül ücsörgés is megnyerhető, karácsonykor. Csak én látom úgy, hogy az RTL nevelési tanácsadást nyújt kamaszokhoz? Hanna korán elhagyta a szülői házat, nem hallgat az okos szóra, a maga kárán akar tanulni. A villáminterjúi során el is mondja, mit vár a szüleitől, hogyan érez velük kapcsolatban. Ne rendezkedj, ne dirigálj. Ha szüksége van rád, légy a közelben, biztosítsd a szeretetedről, hallgasd meg, várd ki, míg a véleményed kéri. Bírd ki, ha a javaslatodat nem fogja elfogadni. Lehessen veled őszintén beszélni. Bíznod kell benne, hogy kiskorában a feladatodat jól csináltad és egyedül is rátalál a helyes útra. Elfogadja ő is szülei értékrendjét, hiszen Kareszt éppen ő szokta nevelni. Türelem meg jó idegek kellenek hozzá, az biztos, de mi azt nemigen fogjuk megérni, hogy kinőjön a kamaszkorból, ő az ügyeletes lázadó a sorozatban.

mézescsók 2013.06.24. 11:52:10

@egyemakisszíved: Utálom azt a pszichológusi dumát, ami minden felelősséget a szülőre ken és minden alól felmenti a gyereket, mert hát Ő csak mintát követ és egyébként sem tehet róla, hogy ilyen. A villáminterjúban megfogalmazott elvárások teljesítése esetén Ő mit ad cserébe? Azt az örömöt, hogy van és ráadásul ilyen szörnyszülöttként? Vele szemben nincsenek - nem lehetnek - elvárások?
Szerintem bizonyos életkor után (és a 17 ebben már bőven benne van) mindenkinek tudnia illik, hogy a tetteinek következményei vannak, amikért neki kell elvinnie a balhét.
Nem szeretem az agressziót,nem emlékszem, hogy bármikor is megütöttem volna valakit és nem is áll szándékomban. Ennek ellenére hiszem, hogy néha egy időben lekevert pofon nagyon helyre tudja állítani a megzakkant világrendet. Sőt, továbbmegyek: néha a delikvens kíván valamiféle büntetést, mert tudja magáról, hogy elviselhetetlen, amit tesz.

@elizon pucsnik: Senkisem veszi komolyan. A bemutatott élethelyzeteket, embertípusokat vesszük - egyébként nem véresen - komolyan. Az apropót most éppen Hannácska viselt dolgai adják. Nyugodj meg: itt mindenki tudja, hogy arra szerződtetett és fizetett emberek ötölnek ki történeteket, nem kifejezettan azért, hogy a neten vitatkozzanak róla a nézők, de ez is belefér.

tengeritehen 2013.06.24. 12:26:37

@judy7: Tajgetosz.
Kölyökkoromban én is kaptam 1-2 pofont a szüleimtől, ettől nem lettem rossz ember (szerintem) és őket sem gyűlölöm ezért. Sőt...
És igen, van az a pont, amikor az a bizonyos jól irányzott atyai belefér.
DE! Ugyebár ez még mindig a delírium tremensből született fikció :)

egyemakisszíved 2013.06.24. 13:40:30

@mézescsók: Mitől látod szörnyszülöttnek Hannát? Hazudott, de érthető okokból. Az eredeti terve az volt, hogy a terhesség kapcsán sokat lesznek együtt majd Marcival és az beleszeret majd. Nem rossz terv annyiban, a közös tevékenység tényleg jó alkalom arra, hogy jobban megismerjék egymást. Mondjuk én nem a közös babaruhanézegetést választottam volna, de szegény ember vízzel főz. Marci teljesen elzárkózott előle, az ürügy kapóra jött éppen, nem hinném, hogy az összes lehetséges következményét végiggondolta volna, nem is szívesen hallgatta, ha a lányok szembesítették vele. Számos romantikus vígjáték épül arra az alaphelyzetre, hogy egy szerelem túléli, hogy hazudtak egymásnak valamiről (pl. a kilétükről, vagy hogy csak fogadásból kezdtek ki egymással.) Szóval volt honnan meríteni az ötletet. Hibázni meg mindenki hibázhat, gyerek is, felnőtt is.

Johnny336 2013.06.24. 16:10:01

Aztán a sok gyerekpofozós pro és kontra kommentelő nevel-e gyereket?
Vagy úgy általában látott-e már közelről gyereket? (Tv-ben nem számít, ott mindig cukik. Kivéve az obligát kisgecik a gyerekfilmekben.)

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.06.24. 19:42:23

a fanyalgóknak: igen, van aki nézi de legalábbis olvassa. ez miért fáj nektek annyira, hogy feltétlenül minden egyes alkalommal meg kelljen kérdeznetek. igen, nézzük, és meg is rágjuk az adott szituációt.
most éppen azt tárgyaltuk, ki, hogy adható-e a gyereknek verbális fejmosás helyett pofon. Én szavaztam: amikor az észérvek már nem hatnak, IGEN, adható. Lökjetek a csatornába, de utána ti fogtok szagolni engem.

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.06.24. 20:26:41

No, meglett a kismaci, felelősség letudva, Hanuli is megkapta a kis entyempöntyöm na ne sírj már olyan ari vagy simizem a buksidat reakciót. mindenki boldog lehet.

judy7 2013.06.25. 10:33:45

@Johnny336: Nekem is pont az jött le a kommentedből, hogy te vajon láttál-e? :)

Johnny336 2013.06.25. 11:02:20

@judy7: láttam, sőt ettem is. Na jó, csak láttam.
Van két fiam, ugyan kicsik még, de amit gyermektelenként gondoltam a gyereknevelésről, na annak egy része bőven nem igaz.
A gyerek valóban mintából is tanul. Ezt gyakorlatban veszem észre, hogy a nagyfiú leutánozza, amit csinálunk.
Szerintem a pofozkodás nem célravezető, de természetesen van az a düh, amikor nehéz megállni - ilyenkor az asztalra csapok elé, vagy a fejére borítom a főzeléket, stb. El lehet érni egy olyan szintet, hogy ésszerűen nem tudsz mit cselekedni, ilyenkor jön az ösztönös agresszió.
Mivel kicsik, ezért nálunk csak kézre csapás van, ha folytatólagosan csinálja a rosszaságot - de tapasztalat alapján nem feltétlenül működik.
Kicsik nem értik még a testi fegyelmezést.
Nagyobbak esetében pedig nem neveled, hanem szimplán a pofontól való félelem miatt nem csinál valamit meg. Legalábbis addig nem csinálja, amig látod.

Szóval ez nehéz téma. Csak nevettem a sok kommenten, amit fentebb írtak egyesek.

mézescsók 2013.06.25. 11:46:58

@egyemakisszíved: Természetesen nem a külseje miatt írtam, hogy szörnyszülött, hanem a természete és abból adódóan a viselt dolgai miatt.
Ez a fiatal nő (és már nem kislány) folyamatosan hazudik, alkalmanként lop és csal, kihasznál maga körül mindenkit, ráadásul akkora az arca és az önbizalma, hogy juhéééé. Emellett nem kedves, nem bájos, nem humoros, nem okos, és még sorolhatnám, hogy mi minden nem még ez a karakter.(Eszembe jutott, hogy mertem volna valaha így beszélni a szüleimmel? NEM, pedig nem vertek, sőt 3 gyerek közül a később jött legkisebbként még el is kényeztettek).
A terhesség hazudásával tette fel az ellenszenvemre a csúcsot. Az egyik legaljasabb és legelvetemültebb dolognak tartom - főleg a gyerek érdekében -, ha valakit egy gyerekkel akarnak "megfogni".Mi a fenéből gondolja Belzebúb libája, hogy ettől a pasas hótszerelembe esik és ott is marad, amig világ a világ? És ha el is veszi: egész biztos, hogy a baba olyan környezetben nő fel, ahol állandó a feszkó? Ja, hogy Hanna erre nem gondol? Nincs még annyi esze, hogy felmérje a következményeket? Hát, ettől nem szerethetőbb.Sorolhatnám még, de nem meggyőzni akarlak, mert tisztelem a véleményedet.

Nehogy azt gondold, hogy a hazugság miatti gyötrődése majd jó tanulságul szolgál, katarzist él át és megváltozik.
Van rá egy fogadásom, hogy rajta kívül mindenki hibás lesz. Ja, és nyilván azzal fog érvelni, hogy "de hát én szeretlek." Mintha ez bármire is mentség lenne vagy akár egy párkapcsolat legideálisabb alapja lenne az egyoldalú érzelem és az azzal való zsarolás. Bár Hanna van annyira hülye, hogy ezt ne lássa be.

mézescsók 2013.06.25. 11:50:12

@mézescsók: "...egész biztos, hogy JÓ, HA a baba olyan környezetben nő fel..."

mézescsók 2013.06.25. 12:34:16

@Johnny336: Van egy gyerekem és még soha nem vertem meg.
Nem vagyunk mindig egy platformon, de eddig sikerült megbeszélni a dolgokat, viszont nagyon fontos, hogy betartsam az igéreteimet.
Általában én igyekszem alkalmazkodni hozzá, mert nekem több eszközöm van, hogy elérjem, amit akarok, de nem tudom, hogy ez nem üt-e majd vissza valahol. Amit nem muszáj, nem tiltok meg, akkor sem, ha nem értek vele egyet (ez szitufüggő). Szólok, ha necces a helyzet, de egyáltalán nem baj, ha néha nekimegy a falnak, legfeljebb odatartom a kezem, hogy ne nagyon üsse meg magát.

Eddig nem pofozkodtam tehát, mert nem volt szükség rá, remélem nem is lesz, és túlságosan vehemens alkat sem vagyok. (A lányom sem az és kifejezetten büszke voltam rá, amikor a Lalával a szégyenpadra ültették az oviban, mert csendespihenő alatt sugdolóztak és nevetgéltek.)
A világképemben tehát nincs benn a pofozkodás, de nem tudom, hogy nem lesz-e valaha olyan alkalom, amikor tehetetlenségemben ez marad az egyetlen eszközöm. És nem mellesleg: olykor a félelem is lehet hasznos.

judy7 2013.06.25. 17:36:12

Nagyon leragadtunk a gyerekverésnél, pedig nyilván senki nem kívánja Hannának, hogy az apja lekapja a nadrágszíját, aztán... :)
Ha az ember neveletlen kölket lát, könnyen kiszalad a száján, hogy "büdöskölök megérdemelne egy saller attól a jó édesanyjától...", ami sok esetben szabad fordításban kb. azt jelenti, hogy "baszki, minek az olyannak gyerek, aki sz**rik vele foglalkozni.. úgy neveli mint árokparton a dudvát..."
Szóval higgadjon le mindenki, fene se akar gyereket verni, még az ilyen agyatlan fajtát sem, mint Hannácska :))
De most őszintén: tényleg az lenne jó egy gyereknek, ha a szülő hagyja, hogy tapasztalati úton nőjön fel s közben szurkol, hogy végül ember legyen belőle, ne pl. drogos kurva vagy börtöntöltelék..? Vagy ha vannak korlátok, szabályok - teszem azt 17 évesen oskolába jár a jánygyerek, nem fekszik le fűvel-fával, drogozik meg számolatlanul önti magába a söröket... :)
Vagy az a normális, aki nem normális? :))

2013.06.25. 18:08:51

@judy7: figyusz, volt annak a szülőnek 17 éve. Ennyit sikerült kihozni az alapanyagból.
Ebben a helyzetben nevelni már nem lehet, a sokat emlegetett pofon inkább az idomítás kategóriája, egyetértek Johnnyval.
Azt hiszem, ha az én gyerekem ilyen lett volna 17 évesen, kardomba dőlök, utána pedig megkérdezem magamtól mi a francot csináltam én 17 évig.
süti beállítások módosítása