Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Kaliforgia 6x10 - Blind Faith

2013. június 21. 17:00 - Chat Géza

Remek családi vacsival nyitunk a Moody rezidenián, mely Becca apja iránt érzett csalódottságba torkollik, mert az nem támogatja lánya hirtelen hülyeségből jött ötletét, hogy elmegy utazgatni, tapasztalatot szerezni. Hank szerint ez pózerkedés, mert az az író, aki szétüli a seggét, hogy papírra vesse mindazt, ami a fejében van. Karen persze támogatja az ötletet, ugyanakkor enyhén faszparasztnak tartja Hanket, meg a sunyi düh-szexre való felhívását.

1.jpg

Hank jobb híján a múzsánál keres vigaszt. Megy is a nyálcsorgatás Faith medencéje mellett, aztán meg a helyi krimóban is, mire végre pár szót váltanak rossz anyákról és még rosszabb lányaikról. Faith úgy dönt, kis kényszer hatására persze, hogy magával cibálja Hanket bemutatni a faternak meg a muternak. Anyuka egyből lebudöskapcarongyozza lányát, de ez náluk így meg. Hank viszont csillagos ötöst kap a maminál, amiért látható felületen egy tetkóval sincs kivarrva. A fater legalább jó arc, bírja is a tütüt, annyira, hogy elküldi a kölkköket kis naftáért az italboltba.

2.jpg

Ott aztán jön a megismer az ismeretlen című kabaré tipikus esete, amikor Faith összefut régi barátnőjével. Hank be is mutatkozik, mint Charles Wolfgang Runkle, a mihez tartás végett, merthogy amúgy Faith vőlegénye. A sok bazmeg geci szóösszetétellel megspékelt magasröptű beszélgetést Hank zárja egy kamu telefonhívással, amiről még a vidéki suttyók is tudják, hogy átbaszás.

3.jpg

Az asztalnál  a slátástál fölé görnyedve megint előjön Faith rocksztár-fasszopási szokása, ami szimplán fölbassza a fatert, hogy miért nem lehet egy rendes családként a kibaszott időjárásról pofázni?! Jogosnak érzem. Aztán a kedves mama felhánytorgatja a múltat, hogy Faith mennyire megalázta a családot, oszt ezzel meg is hal a buli, a vacsinak reszeltek. Hank és Faith a helyi templomban beszélget és kiderül, hogy Faith apáca volt, most meg tudjuk mit csinál, ezért rágott be annyira a muter. Hank is elmeséli egy régi történetet, hogy az első évad első percében egy apáca leszopta álmában. No, így válnak valóra az álmok, mondhatni.

3,1.jpg

Fater és muter is külön letolnak egy fejmosás és hegyi beszéd kombót. Faith álomba szenderül és Marilyn Manson „Personal Jesus” feldolgozásának aláfestő zenéjére álmodja, hogy kisiskoláslány egyenruhában, whiskyvel és cigivel a kezében nyomja a riszát a templomban és tolja a nagydumás vakert a keresztre feszített Jézusnak, aki pont Atticus Fetch formát öntve leszáll a keresztről és ’Jézus szeret Téged’ jeligével magáévá teszi Faithet. Aszta büdös ku… Ettől még a sokat látott múzsát is kiveri a hideg veríték, szól is Hanknek, hogy húzzanak szépen elfele.

4.jpg

Hank hazaérve beismeri Karennek, hogy csak hagyni kéne, hogy Becca azt csináljon, amit csak akar, elvégre ez USA, tudjuk kolbászból kerítés, meg minden. De a lényeg, hogy végre valami, amiben Hank és Karen egyetért, hogy támogatni kell egyetlen lányukat. Csoda ez kérem.

Címkék: kaliforgia
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.06.22. 10:00:32

ez egy aranyos rész volt, de mit izgat minket, vagy akárkit egy mellékszereplő előélete?!?!
süti beállítások módosítása