Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éjjel-nappal Budapest 1x82/2 - Bocsi, de van

2013. június 19. 15:00 - pabblo

Keményen tolják az élet császárai, de úgy látszik, mindenkinek csak a pénz számít, azon kívül se isten, se ember. Anikó eltöketlenkedett gnómválogatójánál már csak Hanna kamuterhessége volt idegesítőbb hétfőn, de hát nincs megállás, a show-nak folytatódnia kell, elvégre csak a nézettség hoz zsetont, vagy mit. Már ameddig el nem veszik, ugye. Laller Chandrával, Anikó Zolival, Rita meg a főnökével készül összefeszülni, Hanna pedig lassan mindenki idegeire rámászik az álterhességével.

130619_bp01.jpg

Márcselló lépett le még egy nappal korábban a furik csillámpartijáról, hogy az útjába eső százforintosból beszerezzen némi gyümölcsfacsarót Hannának. A lyány állítólag nincs otthon, pedig ő hallja ám, hogy mégis, de az álterhes csaj helyett Zoé takargatott testére nyit ajtót. Büntiből kitessékelik, de kiderül, Hanna mégis csak otthon volt, a másik két tinibanyának viszont kezd tele lenni a tökük a hazudozással. A sörbontás pillanatában jöttem rá: nekem is volt már ilyen lakótársam, csak ő nem kamuterhességgel cincálta az idegeinket.

130619_bp01.jpg

Rita egén gyülekeznek a felhők: hiába totyog be Kristóffal az oldalán, Laurát is behívta a főnök, mert hát nem sikerült elég pénzt mosni az elmúlt hónapban a pénzügyes azt mondta, nincs pénz, csak egy emberre, úgyhogy próbahét jön, aztán eldől, melyik lány maradhat. Rita hápogását Tudjukki tettei követik: a beksztédzsben szövetkezik a barna banyával, hogy majd jól kifúrják a sorozat jelenlegi második legidegesítőbb figuráját, és majd minden jó lesz. Trixi kapja őket csókolózáson, de hát Kristóf nem az a lebuktatható fajta.

130619_bp01.jpg

Dezsőt is kivégezte Anikó, már ami a válogatót illeti. Egy édes „vigyázz magadra"-val kíséri ki őt az ajtóig az ex-VV lány, gondolom Pesten hemzsegnek a Starkok, nehogy valaki véletlenül Lannisternek nézze, mert oda lesz Zoli két misije. Kárlosz mond magához és a sorozathoz képest is értelmes dolgokat, Szandika viszont szügyig tapossa Anikó álmait, amikor kiosztja a lányt: soha semmi mellett nem tart ki, emellett se fog. Jön a viszontválasz: neked meg nincsenek is álmaid. Adom mind a kettőt – első félidő, 1-1.

130619_bp01.jpg

A dunai árral érkezik az est is Budapestre, Hanna cipeli haza a cekkert. Naná, hogy nem kaját vett, illetve hát félig-meddig, elvégre a sör folyékony kenyér, ugye. Karesz éri utol a gangon, de már messziről bűzlik neki a dolog. A sör eltörött, Hanna ivott, „te normális vagy? felfogtad, hogy terhes vagy?" – záporoznak a kérdések, a lyányra pedig rájön az igazmondhatnék: „nem vagyok terhes." Karesz minimum egy vasököllel történt pofáncsapás áldozatává vált, el is húz a vérbe.

130619_bp01.jpg

Végre Pumuklifej és Chandra is előkerült: bevették magukat egy igazi budapesti partiba, a klimóban pedig az összes maca a dúsgazdag keleti srácot láthatja benne, mert egytől egyig Chandra körül ugrabugrálnak. Mondjuk ha csak Laller a másik választási lehetőség, akkor megértem. Gaben gyorsan összeszed valami luvnyát, Lajosunk viszont ismét lepattan a nőkről, pedig lassan elvenné az első nőt, aki megfogja a farkát. Persze az nem most lesz, úgyhogy ő ismét csak a sör lehet – kísérő, semmi más.

130619_bp01.jpg

Ádám helyi Sherlock Holmesként igyekszik kideríteni, ki nyúlta le a vendég bukszáját, mert bár a kamera látta, hogy nem egy vendég volt, hiszen akkor csak Tudjukki, Rita, Laura és Trixi volt a pultban, azt már nem, hogy kinek volt enyves a keze. Okos kamera, nyilván ezért vette Ádám is, hogy a lopást sose vegye észre. Laura Ritánál vizionálta a brifkót, a Boss meg mindenkinek a zsebeit kipakoltatja, pluszba még Rita táskáját is. Hát persze, hogy abban volt! Már épp kirúgná a lányt, amikor Trixinek beugrik: Lauránál látta a tárcát, és hát kiderül: tényleg ő tette oda, ahova. Ejnye.

130619_bp01.jpg

Márcselló tér haza a hászeindába, pechjére Anikóval fut össze. Szerencsére a nyomik már eltűntek a lakásból, a lány viszont biztos ami biztos alapon kiosztja, hogy mégis miért hagyta őt egyedül a szarban. Művészünk a terhes Hannával jön, védekezésül pedig finom utalást tesz Anikó prostituálódására, vagyis, hogy Zoli nem a két szép szeméért akar neki két misit odaadni. Sértődés, jobbra el.

130619_bp01.jpg

A rendezők Laller búskomorságával igyekeznek oldani a Hanna-feszkót, és próbálják megmutatni, a sex nem minden, nézzétek, Pumuklifej is milyen jól elvan nélküle. Az RTL Klub Tamás atyája persze nem adja föl: biztos Chandra se gurított kapura. Meg is találják a lándzsban a srácot, Laller pedig már épp lelket öntene belé, amikor fehérneműben érkezik meg az a lány, aki fél órával ezelőtt még azzal pattintotta le Lallert, hogy neki van pasija. Pumuklifejnél elrúgták a pöttyöst, úgyhogy egy lendülettel mindenkit kidobna a lakásból, de Gábor rátapint a lényegre: akkor a büdös életben nem veszik meg a lakást. Pumuklifej nem bírja tovább, inkább elmegy inni.

130619_bp01.jpg

Anikó érkezik Zoltán úr kocsmájába, hogy egyrészt megmutassa neki a szegény ember Tyrion Lannisterét, másrészt meg tisztázza, hogy ő neki a kétmillió forint sok. Vagyis kevés. Vagyis hogy nem kell, na. A kép láttán Zoli elégedett, és rögtön a raktárba invitálná Anikót, ami persze felettébb gyanús, úgyhogy jön a kínos szituáció. Zoli csak nagy nehézségek árán nem röhögi el magát Anikó szavainak hallatára - Anikó tudja, hogy Zoli többet érez, de nem akar tőle semmit -, pedig legszívesebben az orrán folyatná ki a limonádét. Anikó megalázottan kúszik ki a küszöb alatt, a következő részből pedig kiderül, már a lopós-szívós Karesz is besokallt Hannától, ezért inkább lelép.

10 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Johnny336 2013.06.19. 15:44:07

Game of Thrones-ban a törpe csóka Tyrion Lannister.
Apja a Tywin.

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.06.19. 18:21:32

Én Kareszt már-már kedvelem. Üssetek, vállalom.

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.06.19. 20:01:02

Éppen nézem a mai részt, és olyan történt, ami eddigi részek alatt még sosem. Ordítva beszélgetnek és érvek nélkül vitatkoznak egymással. Hihetetlen, nem csoda, hogy meglepődtem.

dapp 2013.06.20. 06:39:14

@aggyistenbiri: sőt szerintem Karesz szexi. Igen, még magam előtt se nagyon merem vállalni.

jack o'neill 2013.06.20. 07:03:55

Karesz akkor szexi, ha aknára lép. Nem tudom melyiket utálom jobban, őt vagy Ritát. Hannát meg nem értem, hogy a két csaj miért is nem b@ssza ki? Fizet? Nem. Csak a baj van vele és még buta is, mint egy fakocka.
Lali "szála" ízé elviselhetetlenül szánalmas vergődése meg már-már túlmegy minden határon.
Ebben a sorozatban pár koki és néhány saller (hogy egy nagytól idézzek) sokat javítana az összképen. Jó, Ritánál nem. Max egy teljes "színész"csere.

noelisha 2013.06.20. 09:16:05

@dapp:
Szerintünk is jól néz ki a Karesz(t játszó srác), vagyis jóképű.
Szerintünk = én (33) + tesóm (30) + tesóm kislánya (3)
:-))

p.o.p 2013.06.20. 11:18:53

@noelisha: akárhogy is nézzük a felhozatalt, még tényleg ő a legkevésbé gáz.

Pl. Marci miből gondolja, hogy jól áll neki a bő trikó. Nincs is jó teste...

judy7 2013.06.20. 14:22:35

"szerintem Karesz szexi"

"Szerintünk is jól néz ki a Karesz(t játszó srác)"

Jézusmária...!! :)

hannamontanna 2013.06.20. 15:05:09

...Marci miből gondolja, hogy a megnövesztett haj és bozontos szakáll jól áll neki...?.:-)) De nem is ez a legnagyobb probléma.

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.06.20. 19:11:48

@dapp: @noelisha: azért a szekszi jelzőig még nem jutottam el, még ott tartok, hogy a "kedvelhető" vödörbe beleraktam.@jack o'neill: teljesen egyetértek veled, Kareszról alkotott véleményedet kivéve.
süti beállítások módosítása