Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

The Big Bang Theory 2x05 - The Euclid Alternative

2013. június 18. 13:00 - Szakee

Leonard hullafáradtan ér haza, csak rádől a kanapéra, mint egy zsák krumpli. Sheldon frissen vasalva köszönti, pedig nem lehetett jó éjszakája, mert az új Star Wars-os ágyneműjén Darth Wader nézte. Természetesen Sheldont Leonardnek kellene munkába, meg most már a boltba is vinnie, amire nem hajlandó, egész éjszaka dolgozott a lézerrel.

- Csak nem kiégette a retinádat a lézer?

- Nem.

- Hát akkor semmi akadálya, hogy vezess - mondja Sheldon kábé annyi empátiával, mint Dr. Mengele fénykorában.

Menjél busszal - mondja Leonard, de kiderül, hogy Sheldonnak már volt egy elveszett próbálkozása a busszal, amikor biztonsági öv híján odagumipókozta magát a székhez, ami miatt leküldték.

vlcsnap-2013-06-15-20h54m55s166_1.png

Leonard aludni ment, Sheldonnak más áldozatot kell kiszemelnie, ki más lehetne, mint Penny? Penny egy szolid reggeli merevedéssel nyit ajtót, ami a fehér trikón eléggé át is üt. A jelenet további része abszolút lényegtelen, helyette bámulhatjuk Penny mellbimbóit. Annyi azért kiderül, hogy csak belement, elviszi Sheldont. De nem tudja mire vállalkozik.

vlcsnap-2013-06-15-13h12m30s221.png

Sheldon észreveszi, hogy az autó műszerfalán egy lámpa ég, amire rögtön rá is parázik, ez tuti meg kell nézetni, hát azért ég. Penny egy jól szituált zombi fejével válaszolja, hogy már egy hónapja folyton ég, ne parázzál már. Penny iszogatja a reggeli kávéját, mire Sheldon megjegyzi, hogy ezzel annyira lassítja a reflexeit, mintha meginna egy felest. Kár hogy nincs nála, mert Penny szívesen ledobna egyet, nehéz az úton lenni, ha Sheldonnal kell menni. Más úton mennek, mint Leonarddal, itt még fekvőrendőrök is vannak, Penny arcán látszik, hogy jobban örülne ha lecserélnék őket taposóaknákra, az legalább végett vetne a szenvedéseinek. Még kis ideig nyomatja Sheldon az átlagdumáját, amitől buddhista szerzetesek is a láncfűrésznek rohannának, Penny-nél beüt a kávé: Takarodjál ki a kocsiból! - mondja, majd elhajt.

vlcsnap-2013-06-15-13h12m48s180.png

Sheldon feltalálta magát (ha már mást nem talált fel), és bejutott a munkahelyre, de most már vége a műszaknak, haza kell jutni. Megint Leonard az elsődleges célpont:

- Vigyél haza, de izibe.

- Sheldon, megmondtam, hogy nem tudlak munkába hozni, éjszaka dolgozom.

- De most haza kell vinned, nem munkába!

Howard még a pártját is fogja Sheldonnak, de később meg ő tolja ezért a szopórollert (vagy hogy stílusosak maradjunk, a szopórobogót). Persze haza vele sem ér, mert folyton a fülébe ordít.

vlcsnap-2013-06-15-20h55m43s158.png

Este Sheldon Rajjal viteti magát, és megint beindítja a „menjünk ide, menjünk oda" kezdetű örökzöldet. A jelenetből nem derül ki, de nyilván Raj is úgy bánik Cooperrel, mint a többiek. Ezek után Sheldon még egyszer próbálkozik Penny-nél, eredmény nélkül.

vlcsnap-2013-06-15-20h57m05s213.png

Másnap reggel a srácok és Penny a nappaliban várják Dr. Coopert. Ebből Intervention lesz, biza (kis HIMYM áthallás). Az a helyzet Sheldon, hogy neked kell megtanulni vezetni, különben busszal mész munkába ezentúl – mondják a srácok. Raj egy szót sem szól Penny jelenlétében, de nagyban bólogat. Ezért ő kimarad a bevásárlókörútról, amire Penny viszi Sheldont és most már Howardot is a képregényboltba.

vlcsnap-2013-06-15-13h13m21s241.png

A vizsgaközpontban Sheldont továbbra is fűti a vére, nem tud ellenállni, hogy ne kössön bele minden kérdésbe. A pultosnő könnyen veszi először, de nehezedik a helyzet, hülyéket látott ő már, de ez mindegyiket utcahosszal veri. Végül megkapja az engedélyt, meg van az elméleti rész. Mehetünk haza, gyakorolni!

vlcsnap-2013-06-15-20h58m38s134.png

Wolowitz összeállított Sheldonnek, egy szimulátort, a programot egy haverjától nyúlta, aki a katonaságnak dobta össze, ezért alapból egy páncélozott Hummert vezet (még szerencse, hogy az óceánok nem fagynak be). Király, végül sikerül beállítani valami polgári járgányt, persze Coopernek nem jön be, mert piros, és hát a statisztikák szerint ugye piros autót többször állítanak meg, mint akármilyen más színűt. Kap másat, de hát hiába szimulátor, kell neki biztonsági öv meg légzsák. Penny felajálnja, hogy fejbe vágja egy párnával, jó lesz az légzsáknak. Mondjuk a jelenet nagy részében a légzsákok Sheldon feje mellett vannak gondosan elhelyezve, had örüljenek a gyíkok egy pár formás cicinek. Később kiderül, hogy mindegy, milyen is az autó, ugyan nem látjuk, de a hangok alapján leginkább a méltán híressé vált Carmageddonra hasonlít Sheldon vezetése. Persze Cooper nem fogja bevallani, hogy béna, ő nem rossz, hanem túlfejlett, ő nem való arra, hogy autót vezesen, sokkal többre hivatott ennél. Hofstadter megjegyzi, hogy ha annyira fejlett, akkor növesszen szárnyakat, akkor majd bejut a munkahelyére.

vlcsnap-2013-06-15-21h00m11s228.png

(Hetekkel) később Dr. Cooper pizsiben bújik elő az irodájából. Leonard mondja, hogy bent alszik, amíg ő elvégzi a kísérletet. Persze a kísérletnek már egy hete vége, azóta még kicsit Sheldon vérét szívja, a mai epizód alapján megérdemli.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása