Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

The Valleys - A Völgylakók 1x03 - A Völgybe húz a szívem

2013. június 17. 15:00 - Chat Géza

Fene se tudja hány napja vannak ezek összezárva, de Carley már igencsak ki van éhezve a dákeszre, erre pluszban rátesz, hogy Leeroy mellett ébred. Na, hagyjuk. Ma elszeparáltan lesznek a lakók, a csajok mennek vidékre, a faszik maradnak a városban. Nézzük a lányokat, mert az ő esetük súlyosan klinikai.

1.jpg

Amint az úri hölgyek felteszik a kis topánkájukat a partibuszra, azonnal elszabadul a pokol, leomlanak a bugyik és a melltartók. Őrület, amit ezek leművelnek, a busz elhalad egy téglát pakoló bácsika mellett, egy bassza, kipakolják az ablakba az árut, legyen egy jó napja az öregnek, ne csak a ’73-as Playboy naptárral kelljen már húszezredszer is szemeznie. Landol a gép és az első hely egy tetkószalon, mert a sokeszűek bárányt varratnak a sunájukra. Konkrétan csak Plasztik Barbie nem tartja ezt faszságnak, mondjuk az ő agymenése ez, az is tény, de ettől függetlenül a többiek is belemennek a hülyeségbe, így lesz mindenkinek pina fölé varratott bárányos egyentetkó. Ez megvan, akkor mennek és halálba isszák magukat, hamar csatlakozik egy szétpimpelt fiúcsapat, akiket persze nem hagynak csak úgy ott, viszik őket haza, mert a lányok biológiai órája szexet ütött éppen. Hazafelé azért Carley megvillantja a sündisznóját oszt jól el is taknyol, felvágja a kezét és mentők viszik el. A hazacibált srácok meg már valahogy nem kívánatosak úgyhogy lehet megsemmisülten hazakullogni srácok.

2.jpg

A faszik napja ehhez képest picsafüst. Elmentek szoliba, feltúrbózták kicsit a sérót és már mentek is a buliba. Legjobb Portéka befurakodott egy szöszi lánycsoport bűvkörébe. A legjobb csajt jófejségből lepasszolta Leeroynak és szinte minden sínen volt egészen addig, amíg Legjobb portéka el nem kezdett arcraélvezést imitálni a keze ügyébe akadt vodkásüveggel, melynek tartalmát csóri lány szemébe öntötte. A lány nem annyira boldog és már kevésbé akar faszmajszolásban részesedni az este, Legjobb Portéka meg nem is érti, hogy hirtelen miért ő lett itt a legnagyobb fasz. Neki amúgy is mindegy, mert otthon várja az ex, akit meg is huzigál rendesen. A nappaliban kis házi elmebajnokság zajlik, ami aztán egy gyalázatos szópárbajban ki is fullad, mert Beyoncé és Leeroy csak kurvaanyázni tud, de azt is roppant sivár módon.

4.jpg

Másnap valami munkaféle van, mert akik modellkarriert akarnak maguknak azok elmennek fotózkodni, míg Leeroy és Liam a nagyfőnökkel tart, aki megtanítani  a völgylakó suttyónak mi fán terem a dj-skedést. Liam nem egy penge Dj, meg is mondják neki, hogy a lelkesedés az ide édeskevés, Leeroy meg csak szimplán szar ami a rapet illeti. De őt elviszi a nagyfőnök a kabriós audival a putriba, hogy megmutassa ő is tudja mi az a mélyszegénység, csóróság volt a jele oviban, baszki. Mindjárt fiának fogadja Leeroyt szakadjak meg. A fotózkodáson semmi érdemleges nem történik igazából, Legjobb Portéka mellé beállítanak két profi modell csajt, amitől az ex agya menten eldurran, de a főnökasszony, tudja, hogy kell keverni a szart odalöki a Portéka mellé, hogy közösen pózoljanak és hogy jöjjön át a tűz, a szenvedély meg amit ilyenkor szokás mondani az 1000 arccal nem rendelkező fotóalanyoknak.

5.jpg

A napi kimerítő tevékenységet és az egymásnak feszülő ellentéteket kis beöltözős bulival palástoljuk. A srácok parasztnak a lányok meg tehenészlányoknak öltöznek, oszt már mindenki smárol mindenkivel. A két főni is tiszteletét teszi, az egyik modellcsajokat hoz magával, a másik meg egy bekeretezett képet, amin Plasztik Barbie és Legjobb Portéka a parton hempereg. Ha valami, akkor az a kép rommá van retusálva. Természetesen fekete-fehér az egész és egyik arcáról sem olvasható le kibaszott világon semmi. Leeroy megdöngeti az egyik modell csajszikát, aminek úgy örül, mintha nőne a foga, vagy Don Kartács kitűzött nyert volna a tombolán. Plasztik Barbienál ezzel elásta magát, mintha számítana ezeknek a presztizs, meg még ha tudnák is, hogy mit jelent az. Beyoncé felhívja a muttert, hogy ő eztet nem bírja már idegileg, Jaj baszki ríjatok egy sort egymás vállán. Butuska megkönnyezi a távozást, de minek, amikor úgyis visszajön, de persze ezért kell a műhiszti.

6.jpg

Kickboxer 4 ebben a részben valamiért nem rázta a seggét, ezért minden általa prezentálható showelem fölöslegesnek bizonyult és épphogy láthattuk párszor az adott részben.

 

Címkék: a völgylakók
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása