Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éjjel-nappal Budapest 1x81/2 – Kicsit necces egyszerre gólt lőni két kapuba

2013. június 17. 17:00 - marhapori

Mióta írom ennek a csudijó sorozatnak a hogyvoltját, van egy plusz okom a hétvégi piálásra. Hogy vajon arra gondolok, hogy örömömben iszok, mert nincs, vagy bánatomban, mert nem nézhetem, az maradjon az én titkom. Nadeviszont, a részegen fetrengés előtt ott tartottunk, hogy Laller kurvapecérnek állt, Hanna terhes is meg nem is, Anikót és Szandit meg szumósok készülnek gangbangbe vágni fotózás címszóval. Utóbbival nyitunk, lobognak a csöcsök mindkét nem oldalán, de leginkább a szumósokén, az ex-VV-lány meg lelki szemei előtt már látja, ahogy beszippantja a férfiak zsíros köldöke. Szerencséjére marad utána emlék: a képek kikerülnek az egész országban – nyugtatja a fotós.

1_v.jpg

Közben az olaszok nagyon nyomnak Mexikó ellen a Konföderációs Kupán, de gólt még nem sikerült szerezniük. Valahogy így érezheti magát Pumuklifej is, amikor két görényével a kezében előadja egyik újdonsült albérlőjének, mennyire nagyon szerelmes belé. Csak megy előre, nyomja a gombot, de eredménye az nincs. Vált is gyorsan a szőkéről a feketére, Zombori „Taktikus” Sándor sem cserélt volna jobb ütemben. Tudtátok, hogy a labdarúgásban csak 1970-től engedélyezték a játékosok cseréjét meccs közben? Addig csak sérülés esetén léphetett fűre Dániel a Sándor helyett. Sérülése esetünkben csak Lalinak van, aki azt hiszi, mindkét csajnak bejön, és este lehet valami az édes hármasból.

2.jpg

Ha valaki nem a kamera elé vagy a focipályára termett, annak jobb gyorsan belátnia a tévedését, na, Anikónak ez nem megy. Mondja is neki a fotósarc, hogy szedje össze magát, de tüstént, mert lemegy a sarokra és két perc alatt tizenhárom ilyen tátott szájú fruskát kapar össze. DZSÁSZT DÚÍT – mondja a srác, Anikó meg bólogat. Ha ő nem is, Pirlo megcsinálta: bitang nagy gólt lőtt Mexikónak. Hannácska érkezik apucihoz anyuciról panaszkodni: nem akarja a gyerekemet, nem szeret, brühühü – ömlik belőle a hiszti, mint egyszeri focistából a nyál. De Csula egyszercsak megszólal a semmiből: HÁÁÁ-HÁÁÁÁ! Te bekaptad a legyet? Te meg nagyapa leszel? HÁÁ-HÁÁÁÁ! A lényeg viszont az, hogy borul a bili, és kiderül, Dzsó volt az, aki nem akarta megtartani Hannát, nem pedig Csilla. Hanna rádöbben, embrió korában legalább annyira nem kellett senkinek, mint egy piros lap. Közben pedig Hernández (művésznevén Chicharito) egyenlít a dél-amerikaiaknak tizenegyesből. És igen, jól látjátok, focimeccs hogyvoltot próbálok Éjjel-nappal Budapest hogyvoltnak álcázni.

3.jpg

Este már teljesen más színben látja a fotózást Anikó, boldogan mesél a pufi szumósokról Márcsellónak. Hát igen, aki közel jár a halálhoz, a megmenekülés után mindent szebben lát. Ki is találja, mivel szeretne foglalkozni: extrém kászting ügynökséget nyit. Fura arcokat fog toborozni. Ajánlanám neki a pécsi autóbuszállomást, na, ott aztán vannak fura arcok. Megint előkerült Mindenes Zoli, vele akar összeállni Anikó, mert neki olyan hatalmas üzleti érzéke van, meg a fél alvilág vezetése is a kezében összpontosul. Gondolom. Gabesz és Lali tisztázzák a helyzetet: Lalié mindkét csaj mindkét melle, és kész. Irány az éjszaka! De előtte még megnézzük, Csilla hogyan veri ki a szart is Marciból. De honnan tudja, hol lakik? Te, tönkretetted a gyerekem életét, te, te mocskos perverz! Az oké, hogy a gyerek nem tudja, hogyan kell védekezni, de neked lehetne annyi eszed, hogy felhúzod a gumit! Álljunk meg egy szóra! Az olaszok birtokolták többet a labdát az első félidőben, egészen pontosan 56-44 volt az arány. De mi az, hogy RENDBEN VAN, HA A GYEREK NEM TUDJA, HOGY KELL VÉDEKEZNI? Kész, leesett az ékszíj, BASZD MEG!

4.jpg

Mostantól a focimeccs kommentátorának hangját hallgatom, és az Éjjel-nappal Budapest élőlényeit nézem. Viccesebb lesz. Rita a Symbol közepén magyarázza, miért nincs ott Brazíliában az olaszok gólzsákja: az hagyján, hogy beszólt az edzőjének, de aztán nem jelent meg a díjátadón. Hát noooormáááliseeeeez? Tudjukki nem hitte volna, hogy Karvaly valóban megjelenik este, miután megbeszélték, hogy munkát kap a klubban, ha bejön. A főnök nincs eldőlve tőle, hogy Kristófka megint szívességet kér. Egy feltétellel azonban belemegy: a te fizetésed az övé, ha pedig valamit elszúr, akkor rábasztál, pajtikám, mert repülsz.

5.jpg

Nagyon meglepő, de Pumukli, Gabesz és a Mellek PONT a Symbolba csusszannak le bulizni. Elrohannak piáért, de csak a csajoknak szereznek, maguknak nem. Ki érti ezt? A Melleknek nagyon bejön A hely; „van dj, táncoslányok, fények”… Gaben csak nem fogja fel, hogy Lallernek mind a négy mell kell, bepróbálkozik a feketénél, de az alfahím elüldözi. Ha nem talál ki valamit gyorsan, nem kortyolhat sunaszaftot. Lehetetlen helyzetnek tűnik, de lehetetlen ugye nem létezik; ezt bizonyítja Balotelli is, aki szinte lehetetlen helyzetből talál be 12 perccel a meccs vége előtt. Az ő sikerének a titka, hogy egy kapura játszik, így tiszta. Tudja ezt Gabi is, sínen is van egy barnánál, Pumukli viszont – meglepő módon – belebukik a kétkapus letámadásba, a Mellek fellázadnak ellene, amikor megcsókolja az egyiket. Undorító vagy! Azt hittem, újra hihetek egy pasinak… Ennyire tiszteled a nőket? – és hasonló közhelyek között távoznak a lányok Lali ölelő karjaiból.

6.jpg

Egy pillanatig azt hiszem, Mindenes Zolin Betyársereges póló van, de aztán mégsem. Viszont nem igazán jön be neki a „játsszunk kicsi a rakást az ország legcsúnyább embereivel” című történet. Pláne, hogy neki kellene adni a felszerelést meg a pénzt is, Anikó meg csak a fura fickókat szállítaná. Első körben egy nagyon alacsony, egy nagyon magas, és egy nagyon „extrém arc” előkerítése a feladat, mert Zoli belemegy a játékba (2 millió játék pénzzel), ha sikerül az előbb leírt egyéneket összeszedni pár napon belül. A fenséges Maracanában lefújják a meccset, marad a 2-1 az olaszoknak. Amíg a stúdióban Kovács „Jövőre-tényleg-gólt-lövök” Zoltán megszakérti a látottakat, a mexikói szurkolók beleölhetik bánatukat a tequilába. Pumuklinak megint szarul végződik az estéje, hiába vannak otthon a Mellek, két kopasz is van a társaságukban, így meg nem az igazi a buli. Gyorsan rendet is tesz az önjelölt házigazda, aminek a végén távoznak a lyányok. Tudjukkinek is rosszul sül el az estéje: Ritát felveszi a főnök, így még éjszakánként is kénytelen lesz elviselni. Kutya legyek, ha nem kibaszásból tette.

12 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

egyemakisszíved 2013.06.18. 10:13:30

Anikó a sorozatban a nők méltóságának harcosa, kár hogy a körülmények szorításában kénytelen az elveit feladni. Milyen szexista reklám az, hogy ezen matracon bárkit megkaphatsz? (Lófaszt! Legfeljebb álmodban!)

kozi001 2013.06.18. 11:22:12

A fiúknál úgy látom nagyobb a mellek, mint a lányoknál.

holacsoki 2013.06.18. 11:30:13

A főnök a legnagyobb, hogy beszívatta Kristófkát! :DDD

Lali viszont bámulatosan tud mást okolni a saját hülyeségeiért. Egyszerre szórakoztató és idegesítő. Már előre találgatok egy-egy szituációban, hogy most miért a másik hibája...

Farkasbab 2013.06.18. 13:11:06

csak nekem tűnt fel, hogy Anikónál nincs ellenszenvesebb, önzőbb, egoistább ember a sorozatban? egyetlen emberi megnyilvánulása nem volt még. jóindulatnak nyoma sincs nála. mi a fenét esznek rajta, akik esznek?

Mildi_Bp 2013.06.18. 13:45:51

Vajon minek ment Csilla anyu Marcihoz? Mi célja volt a látogatással? Rázúdított egy rakás szitkot, aztán távozott. Mi szeretett volna elérni???

kozi001 2013.06.18. 14:45:59

Hanna kezd nagyon idegesítő lenni!

Valaki más örjöngött 17 évesen játszótéren részegen?

egyemakisszíved 2013.06.18. 15:10:28

@Farkasbab: Példákat kérünk, miből szűrted le ezeket a megállapításokat. Csak azok ellen tudunk érvelni, hogy mi hogyan láttuk ugyanazt. (Akik szeretjük Anikót.)

Farkasbab 2013.06.18. 18:55:44

@egyemakisszíved:
nézd, nekem egyszerűen nem szimpatikus. mert semmi olyat nem tett, ami miatt az kéne, hogy legyen. úgy beszél az emberekkel, akik szívességet tesznek neki, mint egy rakás sz*rral. tulajdonképpen kedvesnek még egyszer sem láttam. a munkához való hozzáállása meg kritikán aluli. semmihez nem ért, de a szája nagy.

valamiért Szandi pl. szimpatikus. pedig az ilyen kitömött banyáktól kiráz a hideg. soha egyetlen ilyen ismerősöm sem volt. csak határozott és tudja, hogy mit miért csinál. és esendő is persze. mint egy ember.

kozi001 2013.06.18. 23:32:53

@Farkasbab:
Jó párszor kihúzta Marcit, Reginát a bajból. Ha ő nem lenne már totál hülyét csináltak volna jó páran magukból.
A melóra visszatérve. Neki ez a szálja. Több szereplőt még melózni sem láttunk soha...

egyemakisszíved 2013.06.19. 09:21:24

@Farkasbab: Az én rokonszenvem még a VV-időkből ered. Azért ott ők alakították a történet szálait, nem a forgatókönyvírók. Simán kijárt volna neki egy második hely, Alekoszt sajnos valószínűleg nem tudta volna legyőzni. Itt meg, ha azt a feladatot kapja, hogy húzza a száját valamire, hát én drukkolok neki, hogy minél jobban csinálja. De a sorozatban is többször láttam kedvesnek, emlékezz csak, amikor Marcival a régi idők emlékeit idézték, meg a szakítása után vagy Zsófival, amikor barátkozni kezdtek, vagy amikor Regi mellé állt. Az összes fiúval jól kijön. Szokott szívességet tenni ő is másoknak, elvárja, hogy mások is így járjanak el vele, de értékeli is, ha megteszik. Ha meg nem így van, szóvá teszi. Még mindig jobb, mintha csak magában puffogna. Csak szeretne úgy élni, ahogy álmodozott róla, olyan munkát végezni, amit szeret. Azt meg nem mindenki találja meg elsőre. (Ami a valós teljesítményét illeti, a VV-ben ő lett a legjobb katona, meg a legjobb diák is, bár az elején se a katonásdi, se az iskolásdi nem tölte el nagy lelkesedéssel. De aztán mindkettőbe belevetette magát rendesen. Nagyon jól teljesített a kitartást igénylő játékos feladatokban. Az RTL-nél elégedettek voltak vele a Belevalóban meg a műsorkészítéshez végzett háttérmunkájával is.)

kozi001 2013.06.19. 11:54:02

@egyemakisszíved: +1

Azért némi elégtétel látni h aki dolgozik, igyekszik az tart valahol.

Agyonhype-olt VV-s ellenfelei meg átigazolások, botrányok mára meg süllyesztő...
süti beállítások módosítása