Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Fald fel Amerikát! 2x02 - Las Vegas

2013. június 16. 14:00 - Chat Géza

Adam most a bűn városába kalauzol minket, és megmutatja, hogy a fényen és pompán túl böszme kaják is vannak ám, amit pár koszos casino zsetonért cserébe kérés nélkül utánunk vágnak.Nocsak.

1.jpg

Elsőként a Hash House A Go Go reggelizőbe visz az utunk. Természetesen minden valamire való normális ember ide jön reggelit burkolni, mert itt minden nagy és minden finom. Persze nem is gabonapelyhet rendel a nép, hanem mondjuk Sült csirkés bevert tojást. Már jól hangzik és szerencsénkre egyáltalán nem bonyolult elkészíteni. Csirkemell fokhagymával, rozmaringgal, majorannával, sóval, borssal megszórva, tojásban és kukoricapelyhes panírban meghempergetve, olajban kisütve. Erre jön a tojás, a bacon és a SÜLT sajt. Mindezt természetesen nyakon kell önteni valami speckó szósszal, oszt kalap. Adam csámcsogva, nyammogva lelkendezik, hogy ez mekkora egy isten. 

Második hely a Forró Finom Languszta étterem (Hot & Juicy Rawfish). Languszta Nevadában? Nem hinném, hogy friss az áru, de hol érdekel ez engem. Csak, hogy tudjuk naponta 1800 vörös langusztát pusztítanak el ebben az étteremben. A főkukta megmutatja, hogyan készül a faszaság. Itt annyi a csoda, hogy a indiai fűszerekkel ízesített vízben főzik meg a langusztákat. Nem esett le az állam. A kész langusztákat, figyelj, zacskóba rakják, hogy még jobban összeérjenek az ízek. Ez már csak szimpla buziskodás. Ennyi. A szakszerű evési technikát egy helyre kis leány mutogatja Adamnak. Először a fejét töröd le, kiszívod a levét, utána jöhet a farka, amiben a hús van. Most már tudjuk, hogy kell langusztát öszögetni.

A Nascar étterem lesz a végcél, mert ott van Bitang Behemót Burrító, azaz a B3 evőverseny. 2009 óta van ez és azóta két embernek sikerült teljesíteni a feladatot. Ha Adamnek sikerül, akkor élete végéig ingyen utazhat az étterem saját hullámvasútján, de ha nem, akkor kap egy „szar ember vagyok” jellegű szégyenpólót. Nem túl nagy a tét, de szerencsére még így is lehet rá fogadni, elvégre a szerencsejátékok Mekkájában vagyunk, ha nem tévedek. Az oddsok elég bíztatók, 140 elvetemült próbálkozóból csak kettőnek sikerült a küldetés. Fogunk hat darab tortillát és már mehet is bele irgalmatlan mennyiségű saláta, rizs, bab, marhahús, sajt, szaft, olívabogyó meg még ki tudja mi mennyi dolog, a lényeg, hogy szartól repülőig minden földi jó van a B3-ban. 90 perc alatt kell bebiflázni ezt a 2,7 kg-os burritót. Hajrá! 10 perc alatt sikerül megenni a harmadát. 60 percnél kicsit megakad a dolog, hiába a csöcsös lányok csókja, meg az idióta hipnotizőr mantrája, ha a kaja csak nem fogy el magától. Adam beismeri emberi esendőségét és szomorú  trombitaszó kíséretében jelenti be a gyászos bukást. Megy is a fotója a szégyenfalra.

Ember kontra étel, 1:1

Összesítettben, 12:8

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása