Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Észlelés 1x06 - A szerelem betege

2013. június 14. 13:00 - nyauuuuu

Profunk épp arról magyaráz az előadásán, hogy létezik-e szabad akarat, és persze válaszol is rögtön: a neurológia számos tapasztalata alapján ez puszta illúzió. És mint egy jó sorozathős, feltesz egy kérdést (vajon a döntéseinket nem mi hozzuk meg?), majd a választ a következő előadásra napolja el. Így kell fenntartani a diákokban az érdeklődést, legalábbis az érkező Haley dékán szerint. Daniel közli vele, hogy nem, bármit is akarna kérni. Persze, Paul azért udvarolja körül, mert szeretné, ha a péntek esti gálára lenne szíves elmenni, mert egy öreg diák özvegye nagyon szeretné megismerni, márpedig az új épületszárny felépítése csak így valósulhat meg. Daniel azonban nem jár gálákra, és különben sem ér rá öreglányokkal cseverészni, épp egy fontos kísérlet közepén tart. Paul nem érti, milyen kísérlet, de mi már látjuk: a doki galambokat etet. Az érkező Kate-nek magyarázza el, hogy azt vizsgálja, a nőstény vajon használja-e a saját fejét/magnetitjét a tájékozódásban, vagy csak az egész életre választott párját követi mindenhová. Ezt letudva áttérnek a soros bűnügyre. Egy csúnya egészségbiztosítót kellene lebuktatni, mert lehet, hogy gyilkosságot követtek el.

01.jpg 

Sanjay Pattel pár hónapja jelentkezett súlyos depresszióval az ambulancián. A biztosítója mindössze egynapos kezelést engedélyezett. Az osztályos elbocsátása után járóbeteg ellátást javasoltak neki, dr. Julian Corvissnál, aki összesen négyszer fogadta, mondván, hogy a fiú már meggyógyult. Daniel szerint ez kizárt. Kate megerősíti, hogy így van, mivel Sanjay másnap felakasztotta magát. Az orvos viszont soha többé nem fog betegeket kezelni, mivel holtan találtak rá a rendelőjében, arcba lőtték egy harmincnyolcassal. Nem rablás, mert a tárcája érintetlen, a széf nyitva volt, de az értékek benne voltak, még csak az sem biztos, hogy elvittek valamit. Sanjay családja a törvényes eszközökkel harcol, pereltek, mire az ügyészség vizsgálatot indított az egészségbiztosító ellen. Corviss doktor hajlandó lett volna tanúskodni a biztosító ellen, de büntetlenséget akart magának, ennek a feltételeit épp tárgyalták, mikor a dokit megölték. Kate viszont nem az orvos halála ügyében nyomoz, hanem a fiúval kapcsolatos gondatlan emberölést vizsgálhatja csak. Ehhez bele kellene néznie a feljegyzéseibe, amit viszont nem tehet meg a titoktartási szabályok miatt – Daniel viszont igen. Ő átnézheti az aktákat, és személyes információk közlése nélkül derítheti ki, hogy Corviss mit mondott volna az ügyészségnek. Ja, és tényleg nem a gyilkosság ügyében nyomoznak, Kate-et a főnöke az utóbbi időben sokat cseszegeti az állandó hatásköri túllépések miatt, úgyhogy most a körön belül akar maradni mindenáron. Elmenőben még összefutnak Michael-lal, de Daniel villámgyorsan lekoptatja az újabb randiban reménykedő kollégát.

 

A helyszínre érve kiderül, hogy a rendelő ajtaján lévő pecsétet felsértették, Daniel meg kiszúr egy fekete autóban ülő, öltönyös-szemüveges pasast, aki elég feltűnően bámulja őket. Kate közben fegyverrel a kézben berongyol, de csak a padlón sírdogáló özvegyet találja ott. Megtudjuk, hogy a Bora-borán töltött nászútja volt élete legboldogabb egy hete, és hogy a szemét FBI nem védte meg Juliant. Daniel hazaviteti az özvegyet, és munkához lát. Egyenként átnézi a kórlapokat, egy sor olyat talál, ahol a doki „nem szükséges további kezelés” címszóval bocsátott el pácienseket. Vagyis súlyos esetekben csodás gyógyulásokat produkált a szóban forgó egészségbiztosító néhány betegénél. Más biztosítók betegeit ugyanazokkal a bajokkal harminc-negyvenszer fogadta. Az elküldött betegek után prémiumot kapott, így a biztosító spórolni tudott, a pszichiáternek meg maradt ideje zsebbe fizető, privát kliensekre. Még egy érdekességet talált: rendszeresen fordult elő transzferenciális dopaminhiány nevű diagnózis a magánbetegei kórlapjain, márpedig ilyen betegség nincsen. Kate rögtön tiltakozik is, ennek nincs köze a biztosítóhoz, úgyhogy kívül esik a körön. Viszont mivel a saját ügyében megvan a megoldás, meghívná Danielt egy pizzára – aki rögtön jön a saját elméleteivel, úgyhogy inkább már Moretti sem éhes.

02.jpg 

Pierce hazaérve Lewickit az első részben megismert kebelcsoda társaságában leli. Rögtön le is szúrja rendesen, hogy mit keres itt ez a lány, aki őt lejáratta, úgyis csak alantas szándékkal akar beférkőzni az ő házába. Max szerint viszont az is lehet, hogy nem a dokival, hanem vele vannak a lánynak alantas szándékai. Daniel követeli, hogy tüntesse el a házból, de Karin magától is elmegy, Max visszakíséri a koleszba. Natalie szerint Pierce féltékeny, hiszen a lány levette a blúzát, és biztosan vonzónak találta. Daniel megnyugtatja, hogy nyaktól felfelé talán bolond, de csípőtől lefelé egészséges. Natalie szerint a dokinak nem vele kellene beszélgetni, hiszen ők ketten már múlt idő, hanem itt és most kellene neki valaki, mint ahogy Kate is együtt van Michael Hathaway-jel. Ezt kitárgyalva rátérnek a prof aktuális mentális állapotára. A doki szerint csak tünetei vannak, pl. lát egy kormányügynököt egy fekete autóban, amint őt figyeli meg. A szőkeség rákérdez, hogy ez biztos csak hallucináció-e, mire Pierce kinéz az ablakon, és ott látja az őt korábban is figyelő autós ürgét – de szerinte ez tipikus tévképzet, mintha a skizo-kézikönyvből gurult volna ki. Max hazaér, miközben Daniel benyomja a tévét, épp időjárást jelent egy szőke hölgy, akit nyilvánvalóan nem a szaktudása, hanem a mellbősége miatt alkalmaznak. A doki erre megjegyzést is tesz, mire a nő a tévéből rászól, hogy nem szép dolog ilyet mondani. Ebből Daniel levonja a következtetést, hogy valami elkerülte a figyelmét, úgyhogy autóba ülnek, és visszamennek a rendelőbe. Kate is odaér, ki van akadva, hogy nem várta meg a doki, mire az lazán közli, hogy tudja, ki ölte meg az orvost, de nem mondhatja meg, mert a körön kívül van. És olyan pillantást vet a szemüvege felett Morettire, hogy nem is értem, miért nincs neki nője.

03.jpg 

Másnap délelőtt egy apánál kezdenek, akinek a fia egyszer járt az áldozatnál, és rögtön meg is fenyegette, hogy megöli. A fiú agresszívvá vált a kezelés során, annyira, hogy az orvos másik terapeutát javasolt neki. Apa annyit tud, hogy a fia nagyon mérgesen jött haza tőle, dühös volt az apjára, amiért az elküldte Corvisshoz, aztán meg elment. Megtudjuk még, hogy a fiú anyja három éve halt meg, és sokkal jobban tudta kezelni a fiát, mint az apa. Justint nem a feldolgozatlan gyász, hanem a rossz társaság miatt küldte terapeutához, amibe belekeveredett. Nála is transzferenciális dopaminhiányt diagnosztizált az orvos, de apának sincs róla fogalma, hogy ez mi lehet. És azt sem tudja, hol lehet a fia, azóta nem látta, de ha megtalálják, mondják meg neki, hogy sajnálja, és megbánta. Moretti és Pierce már a kocsiban beszélget tovább, Justint se a rendőrség, se az FBI nem találja, de kiadták a körözést. Közben a doki kiszúrja a visszapillantóban, hogy a fekete kocsi megint követi őket. Hátrafordulva is meggyőződik róla, mire Kate is belenéz a tükörbe, satuféket nyom, így az őket követő autó beléjük szalad. Moretti kipattan, és letartóztatást eszközöl, mondván, nagyon reméli, alapos oka van a fickónak napok óta követni őket. Daniel kiakad, hogy mégsem csak hallucinált. Az ürge már a kihallgatóban ül, kilenc feljelentés volt ellene korábban túlkapás miatt, ráadásul munka közben ivott – vagyis volt rendőr a szentem. Épp ezért fölényesen közli, hogy nem köteles válaszolni Kate kérdéseire. Moretti szokás szerint fenyegetőzik, az, hogy a kocsijának ment, már bűncselekménynek és támadásnak minősül, úgyhogy le fogja sittelni. Erre a pasas bevallja, hogy az egészségbiztosítónak nyomoz, követnie kellett Corvisst, és előásni valami szemetet, amivel megzsarolható. A gyilkosság idején speciel épp az AA ülésén volt, úgyhogy nem tudja, ki a tettes, de szerinte érdemes lenne inkább azt keresni, aki az előző héten megfenyegette a terapeutát. A doki elment egy nőhöz, és mikor egy óra múlva kijött, egy nagydarab fickó a kocsinak lökte, és fenyegetőzött, hogy szétveri a fejét.

04.jpg 

Fiatal és dekoratív lányka mesél erősen túlfűtött hangnemben arról, mennyire szerette az áldozatot, és milyen észbontó volt vele a szex, márpedig ő ezt tudja, rengeteget szexel, de Julian-nel volt a legjobb. Daniel nem győzi a táskáját ölelgetni a szöveg hallatán. A fenyegetőző pasas Toby, a leányzó exe, aki kiakadt, mikor a lány elkezdett a dokival kefélni. Pierce a kocsiban vár, míg Kate igyekszik vele beszélgetni. Nem rajta múlik, hogy ez elsőre nem sikerül: a pasi előbb kibúvót keres, hogy a megkezdett súlyzózást hadd fejezze be, majd mikor ez nem jön be, lazán Morettihez hajítja a súlyt, és menekülésbe fog. Pechére épp Kate kocsija felé fut, úgyhogy a doki jó ritmusérzékkel rányitja az ajtót. Toby kiterül, Moretti furán grimaszol, pedig Daniel tényleg megvárta a kocsiban. Bilincselés után Toby közli, hogy pénteken nem is volt a városban, elfutni pedig csak a szteroidok miatt akart. Kate próbálkozna a szokásos beugratós dumával, hogy csak bosszút akart állni, de a fickó nem áll kötélnek. És elpöttyenti, hogy Misty valójában a páciense volt a halott agyturkásznak eleinte, az önbizalom-problémái miatt kereste meg. A csajjal folytatott beszélgetés alapján a kezelés valószínűleg sikeres lehetett, még ha kissé szexmániássá is vált tőle a lányka. Ja, és Toby volt olyan kedves, hogy a pszichiáter feleségének is szólt a viszonyról, mert azt hitte, attól majd leáll, de nem.

05.jpg 

Már az asszony van soron a beszélgetésben, természetesen tudott a férje nőügyeiről, mi van abban? Neki tetszett, hogy más nők is vonzónak találják a férjét, és passz. Kate itt benyögi az évszázad eufémizmusát: ön igen toleráns a férje házon kívüli aktivitásával kapcsolatban. A feleség válasza: egy normális férfinak vannak nőügyei. Kifelé menet Moretti közli, hogy a nő hazudik, mert akit megcsalnak, az dühös, és bosszút akar állni. Daniel szerint az ügynök nem tűnik objektívnek a kérdésben (miért is ment tönkre a házassága?), de Kate azért megnézi, hol is volt Mrs. Corviss a gyilkosság napján, mert nem kizárt, hogy ő a gyilkos, csak még nincs bizonyítéka rá. Daniel az egyetemen találkozik Michael-lel, aki közli, hogy ők ketten két főemlős, akik a szexuális partnerért versengenek. Szerinte Kate vonzódik hozzá, de persze, szívesen átengedi őt Pierce-nek, ha az szeretné. Daniel válasz nélkül otthagyja a búsba, amiből Hathaway azt a következtetést vonja le, hogy övé a nő. Öntelt hólyag.

06.jpg 

A doki hazaérve dühös üvöltözésbe kezd, Max-ot keresné – aki elő is bukkan, kissé hiányos öltözékben, és zavartan. Mint kiderül, az asszisztens elfelejtette bevinni a prof jegyzeteit az agysebészeti szemináriumra, amit emiatt nem tudott megtartani. Lewicki rendkívül béna, és szemmel láthatóan hamis magyarázatot próbálna gyártani, ám közben Karin bukkan elő egy szál lepedőben, és lazán a hűtőhöz sétál vízért. Daniel nem kap szikrát, Max pedig nem kicsit kárörvendően közli, hogy ő megmondta, hogy a lány rá hajt, és nem a dokira. Szerencséjére csörög a telefon, Kate a megtalált Justin kihallgatására invitálja Pierce-t, aki ennek nagy örömmel tesz eleget. Lewicki még utána kiabál: akkor egy ideig nem jön vissza?

07.jpg 

Kate szeretné tudni, hogy Justin miért szökött el, de a fiú szerint ő aztán nem, őt a drága apucija dobta ki, mert nem akart visszamenni Corvisshoz. Szerinte a pszichiáter totál hibbant volt. Az apja kényszerítette, hogy menjen el hozzá, mire a pszichiáter adott neki valami gyógyszert, olyat, amitől az öregek is bekanosodnak. Aztán leszbipornót kellett néznie, és még onanizálni is kellett volna Corviss előtt, mert szerinte az majd helyrerakja Justin agyát. Hoppácska, a fiúcska bizony meleg, és apuci ebből szerette volna kigyógyíttatni. (Csak az ismeretterjesztés kedvéért: a homoszexualitás 1973-ban kikerült a mentális betegségeket osztályozó kézikönyvből, vagyis attól fogva önmagában a saját nemhez való vonzódás nem számít betegségnek, így kezelése is teljesen felesleges, etikátlan és elhibázott.) Az ügynök és a doki jelentőségteljesen összenéznek. Később megtudjuk, hogy Justin alibije stimmel, a hajléktalanmenhelyen volt a kérdéses időpontban. Daniel már rég odébb tart, ki van akadva apucira, amiért kidobta a fiát. Kate azóta már beszélt az apával, aki bűnbánónak és megkönnyebbültnek tűnt, hogy megvan a fia, szóval ők ketten még ki fognak tudni békülni. Viszont akkor a transzferenciális dopaminhiány valójában homoszexualitást jelent az áldozat kórlapjain. És ha Justin mérges volt rá a mondvacsinált kezelése miatt, akkor más hasonló betegei is begurulhattak rá. Igaz, Kate nem hallgathatja ki őket, de a doki igen – persze csak maximális diszkréciót ígérve.

08.jpg 

Már folynak is a meghallgatások, egymásra úsztatva két heteronak tűnő pár és egy egyedülálló pasi mesél a pszichiáter csodás kezeléséről. Mindhárom pasi meleg, és a jó doktor azt mondta nekik, hogy ez egy betegség, neurokémiai rendellenesség, amit ő képes kezelni. (Csak jelzem: akárhányszor is nézem meg, ezen a ponton mindig felmegy bennem a pumpa, a szakmai lelkiismeretem ezerrel háborog ezen a szövegen.) A kezelés lényege az volt, hogy előbb bevettek egy gyógyszert, amit csak a rendelőben kaphattak meg, úgy tudták, hogy olyan szer, ami bár teljesen biztonságos, nem engedték forgalomba hozni. Ezt követően szexuális izgalmat éreztek, a párok szexeltek ott, a rendelőben, az egyedülálló pasi meg szexuális tárgyat vagy pornófilmet kapott. A kezelés rettentően jól hatott, az egyik pár már hat hete egyáltalán nem szorul a dokira, és olyan aprócska jellemzéseket adnak, mint hogy dr. Corviss megmentette a házasságukat, csodát tett, életet mentett. Hálásak, mosolygósak, egyik sem tűnik dühösnek vagy csalódottnak.

09.jpg 

Daniel Kate-nek magyarázza a tapasztalatait: mindannyian arról számoltak be, hogy a szex észbontó volt – ezt már hallottuk egyszer, Misty szájából, vagyis nyilván ő is kapott a csodaszerből. Ez valami szelektív dopamin-agonista lehet, ami kiváltja a páciensből a szerelem érzetét, és ezt a pszichiáter megfejeli egy kis kognitív-behaviorista technikával. Azaz a beteg megtapasztalja a nővel való szexelés örömét, ami idővel rögzül, és a páciens máris az ellenkező nemhez vonzódik – foglalja össze Kate. Daniel szerint viszont a hatás csak átmeneti lehet, a nemi irányultság végleg biztosan nem változik meg tőle, ráadásul erkölcsileg is eléggé gáz ez az egész. Vért kellene venni a paciktól, mert abból ki lehetne mutatni, hogy mit is szedtek be. Kate szerint ez nem menne, hiszen nincs alapos okuk a vérvételre, önként meg egyik sem tenné meg, hiszen valójában valami illegális szert szedhettek. Erre a háttérben lévő monitoron az FBI logo helyett megjelenik a nyafogós időjós szőkeség (az erre a részre rendelt hallucináció), Daniel buta, nem szorul rá senkire, olyantól kell a vér, aki már nem tud ellene tiltakozni. A törvényszéki szakértőnek meg kell legyen Corviss vére – aki nyilván maga is fogyasztotta a szert, nem csak azért, mert észbontó szexet akart, hanem mert saját magát is kezelte – igen, a feleségét sok nővel megcsaló orvos bizony valójában meleg.

10.jpg 

Daniel Mrs. Corvissnak magyarázza, hogy a férje vérében egy ZR-121 nevű szer volt, ami szexuális gerjedelmet okoz. Vagyis a doktor a homoszexualitásból próbálta kigyógyítani magát. Anyu szerint sikerrel is járt, igazi forradalmár volt, a módszere házasságokat, életeket mentett meg. Kate viszont már utánanézett a doktor hitelkártya-használatának, és bizony rengeteg pénzt hagyott egy melegbárban, ahol törzsvendég volt. Asszonypajtás szerint biztosan csak segíteni akart szegény melegeken, de valahogy nem őszinte a mosolya, mikor ezt mondja. Kate támadásba is lendül. Anyus annyira vágyott arra, hogy a férje hetero legyen, hogy még bátorította is más nőkkel való hetyegésre, hiszen a „normális” férfiak is ezt teszik. Amikor viszont rájött, hogy erőfeszítései hiábavalóak, annyira mérges lett, hogy lepuffantotta az urát. Anci válaszul ügyvédet kér. Kifelé menet Moretti telefont kap, Max vészhelyzet miatt keresi a dokit.

11.jpg 

Tényleg az van, Karin órák óta kétségbeesetten zokog Daniel tévénézős pamlagán, és csak vele hajlandó beszélni. A doki kedvesen odaül érdeklődni, mire a csaj az ölébe borul, és azt szeretné, ha a prof megmondaná neki, miért fekszik össze manapság mindenkivel, és már a golfcsatornán is be tud gerjedni. És ölni tudna egy cigarettáért. Daniel nem is tudta, hogy a lányka dohányzik – persze, mert épp próbál leszokni, és gyógyszert is szed rá. A dokinak már minden világos. Az ilyen gyógyszerek egyik mellékhatása a megnőtt szexuális étvágy, nyilván azok okozzák ezt a viselkedést. Szívesen elkíséri a nőt a klinika általa jól ismert vezetőjéhez, aki adekvát kezelést fog tudni nyújtani neki. Vészhelyzet letudva, még ha közben a mimózalelkű doktorunk jó néhányszor ki is akadt személyének kézzel, fejjel és mellel való illetésén. A dékán megkeresi Lewicki-t, és konkrétan megzsarolja: legyen ott a prof az esti gálán időben, szmokingban, mosolyogva, vagy esetleg nem lesz tanársegédi álláshely a támogatás hiányában. Közben megjön Daniel, Paul távozik. Max azon kesereg, hogy szégyelli magát, ő Karin oktatási vezetője, és visszaélt a helyzetével. Ezt a doki jelentőségteljesen megismétli, és már hívja is Kate-et. Corviss is visszaélt a helyzetével, és biztos, hogy amiatt halt meg.

12.jpg 

A szőke nős-jó pasis házaspár érkezik Pierce-hez, és az asszony ki is akad, hogy Moretti ügynök is ott várja őket, hiszen titoktartásról volt szó. Valóban, kivéve azt a részt, aminek jelentősége van a Corviss-nyomozásban. Thomasnak lóg az egyik szemhéja, szerinte pár hete ilyen, nem tudja. Mire Daniel megmagyarázza: a pszichiáter által adott csodaszer egyik mellékhatása éppen a lelógó szemhéj, ami nem jelentkezhetne, ha már valóban hat hete nem szedné. Vagyis Thomas hazudik. És tényleg, bevallása szerint még mindig szedi, hogy a feleségével lehessen (azaz a hatás valóban csak időleges, hehehe), és volt még egy kis maradék. Az nem lehet, csak a rendelőben kaptak belőle, nem maradhatott nála semmi. Na jó, nem akarta mondani a nejének, de visszaesett, ezért visszament a dokihoz gyógyszerért. Daniel szerint viszont messze nem erről van szó, Thomas és Corviss együtt háltak, és a gyógyszert csak azért szedték, hogy javítsák a szexet. Anyus elképedt arccal nem kap szikrát, mire Kate nekitámad: nagyszerűen alakít, de tudják, hogy van a nevén egy harmincnyolcas, te vagy-e a Lúdas Matyi, és ha nem, mered-e tagadni? A házkutatási engedélyt már megkérték, a zsaruk meg fogják találni a fegyvert. Kate rákérdez: megtudta, hogy Corviss-szal szexelt az ura, és lelőtte? Erre a nő benyögi: igen, mert normális házasságra vágyott, amilyet a filmeken látni. Azért küldte Thomast a dokihoz, hogy megjavítsa a házasságukat, az meg ehelyett tönkretette, úgyhogy fogta a fegyverét, és lelőtte. Daniel megérti a nőt, hiszen rákényszerítette Thomast valamire, és most felelősnek érzi magát, és meg akarja védeni, de ugye a pasi nem fogja hagyni, hogy a csaj helyette vigye el a balhét? Az eddig kussoló fickó végre megszólal, nem törődve a neje tiltakozásával. Eleinte a kezelés tényleg használt, de ahogy egyre többször mentek, elkezdett Julian iránt is érzelmeket táplálni. A pszichiáter invitálására elment egyedül is hozzá, és nem tudtak parancsolni maguknak. Gyűlölte magát, hiszen szereti a feleségét, és gyógyulni ment oda. Ezért visszament gyógyszerért, hogy együtt lehessen a nejével. Corviss azt kezdte el mondani neki, hogy hibás volt a teljes elmélete, a homoszexualitás nem betegség, fogadják el inkább önmagukat ilyennek, és persze legyenek továbbra is együtt. A széfből a gyógyszert kiszedő Thomas erre kiakadt, ráfogta a pisztolyt és lelőtte. Ja, és sajnálja.

13.jpg 

Natalie és a doki megvitatják az eseményeket. Arra jutnak, nagy kísértés lehet, hogy egy csodaszer elveszi a fájdalmat. Natalie megint azzal jön, hogy Pierce is szedhetne gyógyszert, de Daniel szerint rajta az úgysem segítene, és különben is, ő a tünetei miatt az, aki. Natalie ezt kifogásnak tartja, szerinte szednie kellene a gyógyszereit. Max érkezik, a dokinak mennie kell, mert különben elkésik. És ráadja a szmokingot, és elviszi az estélyre, bravó. Igaz, a csodás öltözékhez azért tornacipőt visel, és olyan kétségbeesett ábrázatot, hogy még. Kate is ott van estélyiben, csodásan is fest a doki szerint – kár, hogy igazából Hathawayt kísérte el. Paul nem hagyja elmenekülni Pierce-t, akkor is bemutatja a rettegett özvegynek – aki viszont ragyogó fiatal nő. A prof freudilag el is szólja magát, csak azért van itt ma este, mert szeretne egy kis potyaszexet, illetve potyapénzt felhajtani. Mire a nő közli, hogy ki tudja, ha taktikusan játszik, akár mindkettő összejöhet neki. Sajnos, nem tudjuk meg, mi lett az este kimenetele, már az előadáson vagyunk. A prof a másságról beszél, arról, hogy az, hogy mások vagyunk, különbözünk egymástól, az emberi mivoltunk legalapvetőbb ismérve. Közben látjuk a letartóztatott Thomast, Justint hazatérni és apa nyakába borulni, Danielt ennek láttán elégedetten mosolyogni.

14.jpg 

Bónuszként itt a negyedik bekezdésben emlegetett pillantás:

15.jpg

13 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pácsó Ármándó 2013.06.14. 21:21:24

Ha így valaki tud így nézni, annak lesz nője? :-)

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.06.14. 22:15:10

@Pácsó Ármándó: Elképzelhető. De ha úgy néz ki, mint FR, nos NEKI biztosan.
(Ja, nem engem kérdeztek, és megint belekotyogtam, pedig nem vagyok kávéfőző, becsszóra. Bocsika.)

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.06.14. 23:24:53

@Pácsó Ármándó: Barátocskám, neked restanciád van! Beszóltál nekem a Revenge poszt alatt, én pedig érdeklődtem, mit szoktál nézni mostanában? Az Észlelést, na azt kilogikáztam. (ha megint szétoffolom, Nyauuuuu le fog engem mészárolni, joggal)

Pácsó Ármándó 2013.06.15. 08:46:39

@aggyistenbiri: Csiszolj még azon a női logikán (sic!). :-)
Nem nézem, csak Nyauuuuu miatt kotnyeleskedem, hogy el ne felejtsen :-)
Tv-t se nézek, csak ha elmegyek mellette hogy ne menjek neki. De köszönöm a kérdésed, jól esett az őszinte érdeklődésed, olyan hosszú idő után :-)

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.06.15. 09:01:53

@Pácsó Ármándó: töröljük a (sic) kifejezést, nem illik a mondatba.
A TV-t is. Nincs is otthon magának, ne menőzzön. Köszönöm szépen.

nyauuuuu 2013.06.15. 22:34:59

@aggyistenbiri: @Pácsó Ármándó: Irtó cukik vagytok, hogy irántam érzett figyelmességből olyan sorozat alá is kommenteltek, ami cseppet sem érdekel titeket :). Hogy megnyugtassalak benneteket, hogy ez már nem sokáig lesz így:
www.sorozatjunkie.hu/2013/06/14/hirpentek-jo-kasza/

2013.06.16. 16:27:21

@Pácsó Ármándó: 23.45-kor aludni kell, Drága, vagy egy jó nővel lenni, aztán másnap megvenni az internetbótban. Ugye.

2013.06.16. 16:59:55

@Pácsó Ármándó: Naná :))
Mi újság ebben a szép időben? Nem inkább csavarogni kellene, vagy kirándulni? Hm?

Pácsó Ármándó 2013.06.16. 18:00:14

@Dogla: Üdülő kertet ástam és most itthon hűlök. Persze árnyék volt, meg haverok/buli/sör, de akkor is elfáradtam :-)

2013.06.16. 18:13:58

@Pácsó Ármándó: Akkor pihenj egyet.
Én ma csak az internetet túrtam fel :)
süti beállítások módosítása