Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 6545-6546. rész

2013. június 14. 09:00 - nyuszi01

Zsófiék végre válnak, Luca sokkot kapott, amikor meglátta Vilibá pucér pélóját, amint Bözsi mama felé közelített, Peti pedig úgy tűnik, végre beújít egy nőt magának – természetesen csak ha nem belezi ki először a csaj faterja.

bk546.jpg

Kocsmában nyitunk, Peti és Roxi (a jövendőbeli barátnő, junó) tömik a csokitortát és a kalóriákat, és közben kőkeményen ismerkednek. Hanna és Linda is pont arra kolbászolnak, nem akarsz véletlenül bemutatni?? Nem, kicsit se szar a szitu, hogy az exbarátnőjének és annak a csajnak mutassa be a barátnő jelöltet, aki amúgy tetszik neki. Peti szerint Roxi cuki, de a csaj nem akar cuki lenni, mert szerinte az azt jelenti, hogy örökké tehenet fog fejni falun. Megegyeznek Petivel, hogy ők többé nem lesznek mellékszereplők, mert az gáz.

Hanna talál rá Claudiára az udvaron, le is rakja azonnal a kuffert, beszélgessünk! A szipirtyó Zsófit várja, meséli a válást, meg hogy Zsófi és Zsolt szerencsére nincsenek kettesben, mert Nóra végig ott van velük. Kár, hogy ő már rég lelépett, és lehet, hogy azóta Zsófi már rég Zsolt alá tette magát. De nem, érkezik is az említett személy, és bejelenti, hogy Miklósnál fog megint dolgozni. Mindezt annak címén, hogy ő új életet akar kezdeni. Nice try. Claudia persze megpróbál beleszólni, de le van lőve elég hamar.

bk547.jpg

Vissza Petiékhez, csokitorta betolva, megy az édelgés, annyira ciki. Peti moziba hívja a csajt, az persze nemet mond, mert a fater hasba lövi Petit. Az előző udvarlót is majdnem vízbe fojtotta, szóval inkább ne kockáztasson. Bözsi mama kesereg az udvaron Gizikének, valaki széttúrta a kertet, hogy lehetnek ennyire köcsögök. Csak mi tudjuk, hogy a Szabó ikrek akcióztak. Gizike eléggé leszarja, egy bamba krumplit nézeget, ami szerinte olyan, mint a Laci. Micsoda hasonlat.

bk548.jpg

Zsófi és Hanna a következő snittben, Hanna bizonygatja, hogy Claudia csak meg akarja védeni Miklóstól, mert az egy gengszter, de mondjuk nem nagyobb, mint a Bartha. Zsófi örül, hogy válik Barthától, mert az utóbbi időben totál rátelepedett, meg olvasgatta az sms-eit, aztán meg jól elkalapálta. Hanna nem érti, miért nem jelenti fel ezt a barmot, Zsófi szerint erre baromi egyszerű a magyarázat: nem akarja, hogy lecsukják. Pedig eléggé otthon érezné magát.

Peti ömleng egy sort az irodában Balázsnak, ilyen jó csaj ez a Roxi, meg olyan, csak kár, hogy a faterja ilyen vaskalapos. Kőkorszaki módon gondolkozik, bunkósbottal üti le az udvarlókat. Balázs azért biztatja a havert, hogy nyomuljon tovább. Hátha őt is vízbe dobják. A víz témakör után jön is a két Szabó gyerek, akiknek nem ártana egy kis fürdés, ugyanis totál koszosak a kerttúrás után. Enikőnek viszont hoztak virágot, gondolom, azt is kiásták. De Enikő megtalálja a sáros csukát, és egyből vágja, hogy itt kertészkedés volt a Kertész-kertben.

bk549.jpg

Zsolt és Linda a kocsmában, Bartha meséli a válást, és hogy erre Linda vezette rá, mert neki amúgy eszébe se jutott volna. Ja, és mea culpa a múltkori kiröhögésért meg minden, és amúgy te megbocsátottál már? – kérdezi nem eléggé tolakodóan. Hanna sasolja őket a háttérből, majd jól lebassza Lindát, hogy minek szól hozzá. Mert az apja, gondolom. Linda is ezt mondja, próbál neki megbocsátani, és a többi. Hanna szerint Bartha pont emiatt marad majd ugyanolyan bunkesz, mint eddig volt.

Enikő csönget New Bartháéknál, és panasznapot nyit az ikrekről, kezelhetetlenek, nem bír velük. Hát, nem is csodálom, amilyen nyomi ez a nő. Végül csak megkéri New Barthát, hogy segítsen be a fenyítésbe. Mehet tovább a katonásdi. Hanna gyorsan köp is Claudiának, hogy Linda jópofizik az apjával, és még rá is nézett, és ez tarthatatlan, mert a végén még Bartha megússza. Na, gondolom, itt fogja Claudia elküldeni a Zsófiról készült monoklis fotókat a rendőröknek, hadd szopjon a Bartha. A szipirtyó persze nem érti, hogy Linda hogy lehet ilyen éjsötét, hogy egyáltalán eszébe jut hozzászólni az apjához. Hanna bedobja a feljelentés témát, Claudia azonban lebeszéli róla, nocsak, ez új.

bk550.jpg

Peti kolbászol az építkezés felé, Roxi faterját keresi, aki épp akkor basz le egy munkást, eléggé emelkedett hangnemben. Na Peti pont ebbe az idillbe sétál bele, és amikor megemlíti a Roxi és randi szavakat egy mondatban, a fater képe eléggé elborul, és csak szép nyugodtan terelgeti ezt a Peti gyereket a tűz felé. És akkor még örülhet, hogy nem élve falazzák be az éppen épülő házba, Kőműves Kelemen után szabadon.

Ugrunk a Szabó ikrekhez, Enikő és New Bartha felügyel. New Bartha óriási ötlete, hogy rendbe hozzák a kertet, vesznek új palántákat, az áruk le lesz vonva a zsebpénzükből. De a deal legérdemibb része, hogy cserébe New Bartha tart nekik verekedés órákat. Nem hiszem, hogy ez a legjobb taktika, mert ezután az ikrek nemcsak széttúrják a kertet, hanem fel is rúgják Vilibát.

bk551.jpg

Balázs kilátogat az építkezésre a pórnép közé, Petit keresi. Ahogy sejthettük, a gyereket eltették láb alól, mert sehol nincs, és tagadják is, hogy ott járt volna. Balázs azért tuti, ami fix alapon felhívja, és dicsak, a klotyóból szól a csengőhang. Aztán dörömbölés is hallatszik, szóval legalább túlélte, még ha a feje a budiban landolt is. Balázs odarohan, hogy kiszabadítsa, kinyitja az ajtót, aztán már csak pisloghat nagyokat, mint hal a szatyorban, amikor őt is bezárják a pottyantósba. Peti erre röhögve előmászik a bódé mögül, és nagy kegyesen megengedi, hogy Balázs kijöjjön. Végre Peti kezd kijönni az örök lúzer skatulyából.

Hanna és Claudia a folytatásban, a boszorka elrohan egy rendezvényre, úgyhogy Hanna egyedül marad Zsófi fotójával és a géppel, ami szerintem egy önkényes feljelentéshez fog vezetni. Bözsike és Vilibá romantikáznak a házmesteri lakban, Vilibán táncolni vinné Bözsikét, de neki nincs kedve, mert szar a kedve a kert miatt. Enikő érkezik hozzájuk, és árulkodik, hogy az ikrek voltak, de már dolgoznak a kertben, New Bartha segít nekik.

bk552.jpg

Linda és Kínai Gyerök a rég elfeledett marokkó nevű játékot játssza, Linda persze elbassza, de ez most mindegy, mert sömösöt kap, valami Anitától, aki Hanna blogjára reflektál: Láttad-é, Linda? Az persze egyből rácuppan Non-Stop gépére, aztán szörnyülködik egy sort, mert persze Hanna kiblogolta Zsófi megverését, és még képet is mellékelt hozzá. Non-Stop azonnal hívja az érintett személyt, és kitálal neki. Zsófi meg majd kitépi Hanna haját, ha hazaér. Hacsak előbb szívrohamot nem kap a saját festményétől, amin Claudia úgy néz ki, mint egy múmia.

bk553.jpg

Otthon Peti készülődik a randira, akkor ezek szerint fater megenyhült. Atikám leszólja az outfitjét, az előző jobb volt, ez szar. Csengetnek, Roxi az. Ez milyen, hogy a csaj megy házhoz? Peti egyből üdcsit (!!!) kínál neki, Roxika persze elfogadja, de az jobban érdekli, hogy Peti mivel kenyerezte le fatert. Peti a sztoriért cserébe puszit tarhál, aztán jön a nagy magyarázat: elénekelte neki David Hasselhoff egy dalát. Hagyok időt… Aztán megmutatta neki a David Hasselhoffos pólóját, uram irgalmazz. Ha a BK ennyire aktuális akar lenni, akkor miért nem inkább Brad Pittel vagy Tankcsapdával jön? Miért egy halál ciki ex-Baywatch sztárral?

bk554.jpg

Enikő kotyvaszt valamit odafönt, jön New Bartha, SOS, a kutya mancsába belement valami. Enikő persze egyből ápolónő, megműti ott helyben szegény állatot, aztán egy kis romantikus zene kíséretében szépen néznek egymásra New Barthával. És ezt Enikő még megfejeli egy vallomással is: soha nem voltál még ilyen.

bk555.jpg

Claudia és Hanna érkeznek haza egy elég elcseszett rendezvényről, amikor Zsófi kirohan a szobából, és jól lebassza Hannát, amiért kiteregette a szennyest a blogjában. Aztán Claudiának szegezi a húszmilliós kérdést: mennyire nehéz eldöntenie, hogy kit dobjon ki a házából kettőjük közül? Ő Hannára szavazna, Claudia? És ti, kedves olvasók?

Címkék: barátok közt
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hannamontanna 2013.06.14. 12:23:17

Én arra szavazok, hogy Balázs és Enikő menjen... :-))))) Amúgy ezek az éles váltások elég zavaróak, hogy Zsófi remeg, fél, megalázott, lábadozik a verésből, aztán minden átmenet nélkül egyszer csak mint egy vérfarkas kiront és ultimátumot ordibál..
süti beállítások módosítása