Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éjjel-nappal Budapest - 1x79/2 - Marci bevállalja

2013. június 11. 19:00 - pabblo

Pénteken akkora kliffhengert kaptunk, hogy Dzsoki Júing lelövése ehhez képest kutyfasza. A következő részek élvonalas főszereplője Hanna elmaradt menstruációja lett, a kislány ugyanis épp csak hátranézni felejtett el, ezért fogalma sincs, hogy most akkor Marci vagy Karesz úszói voltak jobbak. Mondjuk ha a darwini szelekciót vesszük alapul, akkor valószínűleg Marci lesz a befutó, bár nem kizárt, hogy az ő úszója meg félúton megállt, hogy felskicceljen valami szépet a hüvely oldalára, így megy a találgatás. Marci persze lefagyott a hírtől, Karesz meg a nemlétező haját vakarta addig, míg Rita azon problémázott, ki lopott el tőle 5000 forintot. Szerinte Laller, ami logikus lépésnek is tűnik: még 10 ezer ilyen lépés, és már mehetnek is Joe-val a földhivatalba átírni a tulajdoni lapot. Na de lássuk, eddig él a káefté, és meddig marcangolja még a kétség a Hanna-Marci-Karesz háromszöget.

130312_budapest.jpg

Hogy a jónép ne felejtse el, mit motyog Hanna, még egyszer elmondja Marcinak, hogy terhesvagyok bazzeg. Legalább óvszert használtak, és hát az lehetetlen, hogy terhes legyen (amúgy egyszer Joey is meglepődött ezen, még a Jóbarátokban). Művész úrt mardossa a kétség, úgyhogy a legkiszámíthatóbb emberi reakciót bemutatva élből tagad. Hanna el, Anikó meg még azt is elfelejti hogy mi van a kezében.

130610_bp01.jpg

Kristóf érkezik a helyi közértből, a kenyér-kolbász kombó mellé pedig tolvajt fog, vagy legalább is megpróbál úgy csinálni, mintha. Balázson őrjöng, hogy mit keres Gáborunk szobájában, meg főleg a táskájában, DJ barátunk viszont hárít: a törölközőjét venné vissza. Rita már a kamatos kamatot vizionálja. De durván.

130610_bp01.jpg

Laller ültetné fel a szopórollerre a fátylas hoddogárust, mert hiába adja el szerencsétlen a 25 megbeszélt hoddogot, Pumuklifej a saját virsliét is belecsempészte a csomagba, így hivatalosan egyel kevesebbet adott el, mint kellett volna. A csaj érzi, hogy a dolog nem kóser, úgyhogy ő sem fizeti be Lallert a luxusrandira, helyette kaphat valamit inni, vodkanaracs, dzsintonik, esetleg boroskóla. Lájt. Gábor meg valaminek a faszát emlegeti, és rendkívül feltűnésmenetesen arrébb gördíti a hot-dog standot a macsakakövön.

130610_bp01.jpg

Lófej ki akar szakadni, ezért csomagol, és lelép pár napra, pedig Balázs nagyon odaadóan magyarázza, hogy hát nem is ő lopott. Zsófika tudja az igazat, hogy ő nem az a fajta, de annyi stressz érte mostanában, hogy inkább elhúzná a csíkot. A lány esze gyorsan vág, hamar leesik neki, hogy a hoszteszkedéssel keresett pénzből maximum a 4-es 6-os végállomásáig tud utazni, onnan meg gyalogolni kellene vissza, ezért Balázst is vinné, de neki sincs túl sok pénze, mert kevés a fellépés. (Hoppá, indíték!)

130610_bp01.jpg

Pumuklifej hot-dog jelmezben csöppent a lánybúcsú közepébe, Gábor pedig a semmiből tűik fel újra a kocsival. (Eddig tényleg nem tűnt fel nekik, hogy ott tolja mögöttük a cuccot?) Lallernek rögtön eszébe jut az aranybánya, és nyittatná a boltot Gabennal, de ő meg a tuti biznic helyett inkább Pumuklifejhez vágja a virsliket, mert ez így nem üzlet, ezért inkább ki is száll a dologból. Szegény Lalit még az ág is húzza, lenyúlják a csaját és nem mehet utána, mert dresszkód van. Ő van szopórolleren.

130610_bp01.jpg

Marciban feléledt az apai ösztön, ezért végül csak felkullog a megesett lyányhoz, de Karesz fogadja őt az ajtóban, aki közli: lehet, hogy övé a gyerek. Nem baj, ha már elhatározta, véghezviszi a tervét, úgyhogy lassan, de biztosan vigasztalni kezdi Hannát, aki meg nem védekezett Karesszal, így lehet, hogy mégsem a Művész úré a pulya.

130610_bp01.jpg

Lallerbe az utolsó kést is beleszúrják a forgatókönyvírók: hazafelé baktatva egy csapat fiatalba botlik, akik olyan botrányosan viselkednek, hogy az egyik csaj még melltartót is elfelejtett venni, csak hogy nyomatékosítsa romlottságát. Körbeszopatják, szétdobálják a virslit, majd lenyúlják a napi bevételt és elrohannak. Hiába szalad utánuk, már bottal ütheti a nyomukat, így végül marad a mélydepresszió.

130610_bp01.jpg

Zsófika erős nő, ezért hiába akarja Kristóf újra meg újra meghágni, nem hagyja neki. A tervek szerint ő is lelépne a csajjal, de Lófej a szokásos túlartikuláltsággal magyarázza, hogy „húzz el innen bazzeg", mert hiszen pont miatta megy el ő is. Menet közben összeérnek a szálak, Laller is hazaér, Gaben pedig háborog, hogy miért nem tud kopogni, mikor benyit – gondolom az autósmagazinra polírozott épp. Szívszorítóan giccses zene mellett kér bocsánatot Gabentől, és tiszta lapot kérne, mert hát a kasszát is megfúrták. Gáborunk feljelente, de Laller szerint hülyeség, így marad a fejmosás, hogy miért a biznic az első.

130610_bp01.jpg

Marcinak is véget ér végre a nap, Anikónak meséli a Hannás sztorit, aki alulról fúrja Művészünk gondolatmenetét, mert mi lesz így a tervekkel, az álmokkal, és különben is, a lyány csak 17 éves. Marci nem örül a kéretlen tanácsoknak, inkább a szobájába vonul, mint egy igazi férfi. Hannák is kibeszélik a történteket, Zoé igyekszik a kiscsaj szemét felnyitni, de már megint elment a 6.20-as, úgyhogy se kép, se hang, így feszült izgalommal várjuk, milyen eredménnyel baktat haza a kislány az orvostól.

4 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kozi001 2013.06.11. 23:27:55

Szép nagy balekot fogott Hanna.

milkacica 2013.06.12. 12:17:17

Tudja valaki miért lettek rövidebbek a részek? igy szinte semmi nem történik...

pabblo · http://blog.pabblo.hu 2013.06.12. 12:47:40

@milkacica: nyár van, a szereplők meg el tudnak menni szabadságra - gondolom. az meg idétlenül nézett volna ki, hogy éjjel-nappal budapest, és pont nyáron nem, amikor kiszabadul a jónép a kékég alá :)

egyemakisszíved 2013.06.12. 15:01:40

@milkacica: Szerintem azért, mert kevesebb elkészült anyaguk volt, mint a Barátok köztnek és együtt fognak teljesen eltűnni a műsorrendből a nyári szünetre. Vagy volt olyan év, amikor egész nyáron ment a Barátok?
Ez a hotdog-jelmez sokkal jobban áll Lalinak, mint Gábornak. Azt hiszem, olcsóbban kijönnének, ha elszaladnának a NAV-osok elől, Laliról úgysem tudnának jó személyleírást adni.
süti beállítások módosítása