Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

The Valleys - A Völgylakók 1x02 - Szeretlek, rohadj meg!

2013. június 10. 09:00 - Chat Géza

A múltkor megvolt az első nagy bebaszás, meg a comingout, hogy Liam meleg, na bumm. Ezen és Carley csöcsein kívül semmi az égvilágon nem történt. Szóval másnap megbeszélik az est hatalmas történéseit, azaz a nagy semmit. Carley Leeroy mellett ébred és most megtudjuk, hogy Leeroy műzli helyett zenét tol reggelire, értsd úgy, hogy csipás szemmel nyomja a freestyle gengszter rapet a fingszagú paplanrengetegben. Ebbe most Carley is betársul, de bárcsak ne tenné és inkább dobna egy mélydekoltázst az infrakamerának. A faszik megpofázzák, hogy mivót, melyik csajnak hogyan lehetne szétcuccolni a kufferját. Nem túlzok, ilyen szinten zajlik a reggeli áporodott lehelletben megejtett csevej. Legjobb Portéka indul a fürdőbe, hogy lecsutakolja habtestét, mire ki slattyog szembe, na ki, hát persze, hogy Plasztik Barbie. Semmi smink, semmi cicoma, csak egy atomtámadást is túlélő műszempilla dukál reggelre. Legjobb Portéka még így is keresztbe huggyozik a lánytól, mert a múltkori nője, elmondása szerint, minimum egy bányaló lehetett. Kapunk még pár csendéletképet pár elszórt kottonról és félig üres Smirnoff vodkásüvegről. Előbbit nem nagyon értem, mert egyelőre remeteélet van a kéróban, ugye.

1.jpg

A Főnök első megérzése alapján beköltöztet még egy embert a villába. Ránézésre ez a lány, Natalee sem tűnik valami jó munkaerőnek, bármit is kelljen ezeknek stikában dolgozniuk, de lényegében azért van itt, mert az ex faszija is itt van. De rossz ez már. Kickboxer 4 pillantja meg legelőször, mert ő hegeszti a konyhában a Pazar Angol Reggelit. Kickboxer 4 egyből levarrná a csajt, de az máris tereli a témát, hogy ő itt valakinek az ex nője ám. A többiek is szép lassan lebattyognak. Carley reakciója a legkorrektebb: Ki a fasz ez? Beyoncé egyből kiereszti az oroszlánkarmait, mert úgy hallotta, ez a nő egy igai pszichopicsa. Amúgy ez nem is az Öribari Kerestetik szóval nem kell egymás faszát kényszeresen szopkodni, gyühet az a catfight. Legjobb Portéka is szembesül a vendégségbe érkezett Apokalipszissel és egyből becsicskul, menekülni, bujdosni kezd a csaj elől.

2.jpg

MA NINCS MELÓ, csak lazulás, úgyhogy este irány a party, szívószálas koktélrengeteg és más egyebek. A nagy előkészületekben, abban a több órás metódusban, amíg a lányok átvedlenek igazi partiribancokká, addig hajvasalás közben, kis pletyi keretein belül megbeszélik, hogy Legjobb Portékának nagy farka van, de sajnos fél perc a műszer üzemideje. Na már! Irány a Soda (?) nevű hely. Beyoncé szerint ez a hely a non plusz ultra, de szerintem ez egy szimpla istállóba szervezett Házibuli Attilával. Beyoncé annyira bekarmol, hogy Butuska szoknyáját huzigálja, de szünet nélkül ám, mintha ez jó, vagy éppen muszáj lenne. Butuska nem hagyja annyiban, vagyis jégkockát dug Beyoncé bugyijába, egyet a sündisznóhoz, egyet meg a csücsökkapuhoz. Erre mi történik? Jó, Beyoncé sikongat, ez normál, hanem Kickboxer 4 azon húzza fel magát, hogy Butuska más segge után koslat. Na, erre felpattan Beyoncé mellé, aki amúgy teljes diszkrécióban igyekszik kihalászni a jeget a sunája mellől, és letolt gatyával elkezdi tolni a gettós seggrezegtetést. De kérdem én, miért, miért kell ez? Butuskát amúgy ez se hozza lázba. de végül Kickboxer 4 végignyalja a csaj lábát és ezért kap cserébe egy nyelvest. Főnyeremény, mondhatni.

3.jpg

Legjobb Portéka háza táján is zajlanak az események, ami annyiban ki is merül, hogy az ex nője a bolondját járatja vele, de mivel még mindig az ő muffjának vonzáskörzetében van, hathetes szakítás ide vagy oda, ezért Plasztik Barbie a ma estére parlagon marad, mert a tenyészbika Nataleevel megy haza. Mivel a hoppon maradt lány igen elszontyolodott, ezért Butuska és Beyoncé keblükre ölelik és hármas nyelves csókkal koronázzák meg a faszomtudja mit. A beharangozott félperces meneten és a többiek kibeszélő showján kívül semmi nem történt az este. Reggel Natalee szépen beadja a lányoknak, hogy Legjobb Portéka a fülébe sutyorogta az „SZ” betűs szót, azt hogy: szakadjál meg szeretlek. Ez durva.

7.jpg

Mivel mindenki picsakészen van a másnaposságtól, Liam kúrájára tesznek egy voksot, ami egy fasza méregtelenítő rögbi meccsben ki is merül, mert hullamásnaposan mindenki megterhelő fizikai munkára vágyik, ugye baszki. A zuhanyzás része a dolognak már jóval izgalmasabb, na nem azért. Leeroy és legjobb Portéka annyira prűdek, hogy alsógatya plusz zokniban vonulnak be a közös tusolóba, nehogy Leiam betámadja őket hátulról, míg Kickboxer 4 most is rázza a picsáját. Eközben a három agysebész lány tortát süt Natalee szülinapjára, ami végeredményben kudarcba fullad, viszont így lesz pár vágókép, ahogy tejszínt nyalnak egymás csöcseiről. Végül persze szenet sikerül sütniük, mi mást, ami annyira azért nem finom.

5.jpg

A melónak is adni kell, szóval Legjobb Portéka, Plasztik Barbie, Butuska és Beyonce elcsattognak egy szexshopban, ahol fotózás lesz, melynek témája a fetish, avagy szopóálarc mindenkire. Igen, hát ez speciel csak Butuskának tetszik, mert ő a Stylelist kérem alássan. Beyoncé szokása szerint előadja az úrinőt, amihez most Portéka is betársol egy ölég látványos kirohanás keretében. A főnökasszonynak kell utánamennie. Mindegy is mert a műbalhé után csak sikerül lőni pár elbaszott képet, szóval bejött az élet Cardiffban.

4.jpg

A csapat másik fele pedig a nagyfőnökkel egyeztet. Lesz egy nagyszabású esemény, amin beszarsz, de Leeroy fogja tolni a rapet, Liam lesz a rezidens Dj, és ezt az egészet Kickboxer 4 kickbox produkciója fogja megfejelni. Mi a fityfene ez? Carley és Natalee szórólapozni fognak. Meg ahogy azt te elképzelted faszikám. Elmennek valami helyre, oszt már töltik is magukba a rozét. A főnök meg a kamerába imádkozik, hogy az ő hírneve forog kockán. Ez a Völgylakókat pont nem fogja meghatni. Na, eső után köpönyeg.

6.jpg

Natalee szülinapja ünnepélyesen is kezdetét veszi, ami hogy, hogy nem, addig fajul, hogy Liam rendre kiosztja Beyoncét, mert amaz csak egy kétszínű, puncsolós kis ribanc. A bulinak annyi. Gondolnánk, de a Felelsz vagy mersz, zseniális alsótagozatos játék megmenti az estét, mert Carley megvillanthatja az árut. Na, itt meg az lesz a baj, hogy Legjobb Portéka kierőszakolja belőle, hogy vallja be: érez valamit Leeroy iránt. Ja, úgy van, na és? Leeroy a lehető legemberibb módját választotta ennek az információnak a lereagálására, adott egy magas ötöst Carleynak. BAZMEG! Ezt követi Beyoncé bátorság próbája, hogy smárolja le Leeroyt, nyílván nem hátrál ki a feladatból. Carley csak pillázik, de a további főszerepet már Natalee és Legjobb Portéka kapja. Egymás basztatása után Portéka kiordítja magát, kiböki, hogy szeretlek bazmeg, de ez így nem oké, amíg mások előtt teszed az agyad. Kis hüppögés privátban, oszt nyugodalmas jó éjszaka a továbbiakban.

A nagyon kimért és visszafogott előzetesből megtudjuk, hogy valakit, lehet, kibasznak a következő héten, mind emellett Leeroy a bebuzulás esedékességét kezdi latolgatni, míg Carley egy szál klitoriszban flangál a walesi sztrádán. 

Címkék: a völgylakók
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása