Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 6535-6536. rész

2013. június 07. 09:00 - nyuszi01

Szóval Nórának poszttraumás stressz-szindrómája van, aki ezt kimondja egymás után ötször, az jutalmat kap. New Bartha sikeresen megdugta Alizt, mert a kis szőke azt hitte, hogy Non-Stop megint félrekúrt. Úgyhogy ennek örömére ő tényleg félrekúrt, míg Non-Stop kivételesen kordában tartotta a farkát. Atikám pedig megpróbált Jamie Olivert játszani a konyhában, de sajnos elég eredménytelenül, mert még egy bazi egyszerű csokis kekszet se sikerült megsütnie. Na nézzük, miből élünk.

bk535.jpg

Novák-lakban nyitunk, Linda talál egy horpadt konzervet, amit Novák leselejtezett a boltban, oszt hazavitte, jó lesz az még Gizinek alapon. Igen, úgyse tud főzni, egy konzervet még talán bevállal. Mivel mosóporból is egy tonna van, ezért Linda zseniális ötlettel áll elő: vállaljanak bérmosást, ő meg még vasalna is. Szerintem a Novák non-stop nyisson egy mosodát is a szomszédban, a Rózsának úgyis befellegzik hamarosan, legalább használják valamire. Bartha töri rájuk az ajtót csak olyan lájtosan, még be is csönget, Lindához jött. Beszélni akar. Hát beszélj, szól az engedély. Nóra és Miklós vitatkoznak már megint, Miklós ugye bejelentette a tutit, hogy mégse veszi meg Nóra lakását, és a foglalót is kéri vissza. Miklós csak biztos akar benne lenni, hogy Nóra jól van, mert addig nem költözhet, még a végén leüti Timikét a baltával.

bk536.jpg

Peti ontja a panaszt magából a kocsmában, Claudia a hallgatóság. Petinek nem tetszik, hogy Claudia még mindig őskori módszerekkel dolgozik, és postán bombázza az ügyfeleket levelekkel. Inkább emilezzenek, meg a bal felső sarkot dekorálják ki, mert azt nézi meg mindenki először. Marketingfogás, így Peti, csak azt nem tudom, honnan tudja, lehet, hogy belekukkantott Pöcsfej Balázs jegyzeteibe. A szomszéd asztalnál Aliz üldögél munkaidőben, New Barthával beszélget a dugásukról, hát igen, van is mit megbeszélni. New Bartha azt hitte, hogy Aliz már szakított Non-Stoppal, úgyhogy úgy gondolta, itt az idő kikormolni a leányzót.

bk537.jpg

Az udvaron Bartha és Linda masszírozzák a szart, Bartha magyarázkodik, te vagy a legfontosabb, az Oszitól is el lettem tiltva, szóval legalább te beszélj már velem. A helyzet komolyságából kissé kizökkent a háttérben színes virágos leggingsben glasszáló Gizike, aki még mindig rejtély, hogy tudja ilyen zseniálisan összeválogatni a ruhatárát. Komolyan, Givenchy kollekciója kutyafasza a Gizi-gardróbhoz képest. Bartha monológja közben ismét Novákot és Gizit látjuk, ezúttal a kisbolt ablakából, onnan kagylóznak és kukkolnak, miről beszél a kis Bartha meg a nagy Bartha. Zsolt magyarázkodik, de Linda nem vevő rá, ő inkább marad a lúzer Nováknál és a muternál.

Párhuzamosan még mindig Gizikéék mennek, Novák bevallja, hogy nem Bartha bosszantása miatt vette magához Lindát, hanem mert segíteni akar. Mindjárt elsírom magam, annyira rendes ez a Laci. Közben Linda elkezdi megtéríteni fatert, mesél neki arról, hogy imádkozik érte, mert Kínai Gyerök erre is megtanította, és hogy Barthának is ki kéne próbálnia. Bartha szeme el is kerekedik rendesen, neki ez eddig eszébe se jutott.

bk538.jpg

New Bartha és Miklós a következő snittben, Miklós egyből elkezdi fakogatni a gyereket, hogy miért nem szólt neki Nóra betegségéről, amikor ő rájött. Meg amúgy is beszélgethetnének erről. Gondolom, New Barthának ez minden vágya. Aliz és Non-Stop a kocsma raktárában, Aliz „Édi Ádizik” egy sort, olyan édes, hogy mindjárt hányok. Egy gyors kérdés (Lefeküdtél azzal a csajjal?) és egy gyors válasz (Nem.) után Aliz máris Non-Stop nyakába veti magát, egyenek gesztenyepürét, és akár ő is megdughatná, ha éppen ráér. Non-Stop nem érti, de úgy alapból a nőket nehéz megérteni, hát még az ilyen kis IQ bajnokokat, mint az Aliz.

bk539.jpg

Gizike és Laci, még mindig Bartha és Linda a téma, szegény, milyen apja van és a többi. El kéne vonni a Linda figyelmét, menjünk el kirándulni, így Gizike. Tudod, Laci, van az a nagy szikla ahonnan leugrálnak. Mármint az ejtőernyősök, de Linda lelkiállapotát figyelembe véve, nem biztos, hogy ő ernyővel ugrana, szóval szerintem ez kurvára nem jó hétvégi program. Pont jön is az említett egyén, kissé búvalbaszott fejjel, de legalább nem ugrott le sehonnan. Meséli, hogy Bartha kiröhögte, amiért ő imádkozik. Gizike is azon akad fent, hogy imádkozik, nem a röhögésen, szóval szerintem az a hétvégi program nem most lesz. Legalábbis nem együtt ugranak, hanem külön.

bk540.jpg

Nóra és Timike otthon, Timike elég szép távolságot tart az anyjától. Nem csoda, én is félnék, ha egy balta lenne a lakásban, és az anyám is kissé megbillenne agyilag. Nóra megnyugtatja, hogy nem lesz gáz, de ház igen, költözünk így is, tudod, lesz kandalló is meg lovarda is. Timike még mindig nem akar költözni, de inkább nem szól, az okát lásd a balta címszó alatt. Miklós Julit is beavatja Nóra ügyébe, beteg, pszichésen, és ezért jött át a falon egy baltával, horrorfilmeket megszégyenítő módon. Miklós kesereg egy cseppet, nem akarja, hogy elköltözzön a Nóra, ezért inkább nem veszi meg a lakását. Juli viszont gyorsan odaszarik a konyhakőre: Claudia még mindig megveheti.

bk541.jpg

A folytatásban máris a szipirtyót látjuk, amint Miklós toppan be hozzá egy kis csevejre. Szóval tartsd azt a jó szokásodat, hogy nem beszélsz a Nórával, meg ne vedd a lakását, véletlenül se. Miklós meséli, hogy Nórának problémái vannak, orvosra van szüksége, ezért itt kell maradnia a közelben. Claudia leszarja úgy igazából, ennek is Miklós az oka, mert Nagysanyi miatta rabolta el. Miklós próbál dealelni Claudiával, de ennek az ára a térden állva könyörgés, ami a BK legabszurdabb helyzetét produkálja. Na jó, az egyik legabszurdabb. De a hatás elérve, sírva röhögés kipipálva.

bk542.jpg

Bartha a gang korlátján ücsörög, közben a lakatos szereli föl az új rácsos ajtót. Novák látogatja meg, megkéri, hogy akadjon le Lindáról. Egy kis anyázás indul, aztán elég hamar be is fejeződik. Ezalatt Non-Stop analizálja a helyzetét Kínai Gyeröknek: szóval Aliz kidobott, aztán kibékültünk. Mert megtalált pár képet a laptopomon egy csajról, akin nem sok ruha volt, de úgy is mondhatjuk, hogy totál meztelen volt, és ő ezt félreértette. Nem is értem, miért. Kínai Gyerök szerint New Bartha beszélte rá Alizt a békülésre, úgyhogy Non-Stop egyből szól is neki, hogy megköszönje. Szóval, hallom, mit ügyködtetek Alizzal, így Ádi. New Barthában egyből vigyázzba áll a szar, mire gondolsz? Hát hogy beszéltél vele. És ide idézném Uma Thurman klasszikusát az üdítő reklámból: Miért, mire gondoltál? Hát konkrétan a dugásunkra, de ez most mindegy.

bk543.jpg

Claudiához ezúttal Nóra érkezik, gondolom, felajánlja a lakását. Udvarias körök után a tárgyra térnek, Nórának pénz kell, Miklós beintett, szóval Claudia, vedd meg a lakást. Claudia nem veszi meg, Nóra könyörög, de a szipirtyó nem hajlandó rá. Beköpi azért Miklóst is a biztonság kedvéért, térden állva könyörgött, hogy ne vegye meg a lakást. Kár, hogy nem fotózta le, most lenne mit feltolni a fészbúkra.

Szabó ikrek és New Bartha az udvaron, a kiképzés most szünetel, de legalább a lakást kitakarították a kiskrapekok. Ha Enikő is áldását adja, akkor mehet tovább a katonásdi. Eközben Novák és Vilibá ontják az okosságokat, Bartha új rácsa a téma, biztos Miklóst akarja távoltartani. De Novák hallotta ám, hogy egyszer egy ilyen rács miatt égett le egy ház, szóval ő nem fogja hagyni, hogy holmi Bartha rácsok miatt neki megpörkölődjön a hátsója.

bk544.jpg

Nóra teázgat otthon egyedül, közben hangokat hall, pl. New Bartháét meg Claudiáét, akik épp azt mondogatják, hogy segítségre van szüksége és ne költözzön el. Ennek örömére gyorsan bevesz egy bogyót, amit az orvos írt fel neki. Gyorsan ugrunk a kocsmába, Enikő és Aliz cuccol befele éppen, dobozokat cipelnek, Gábor, a néma pincér pedig inkább lelép segítség helyett. Enikő gyorsan betalálja New Barthát, hogy ismét lebassza, amiért még mindig katonásdit játszik az ikrekkel. New Bartha erre már csak legyint, inkább bevonul Alizzal a raktárba. Aliz persze ott teszi-veszi magát előtte a kis miniszoknyában, közben meséli, hogy Non-Stoppal minden oké. Ja, és hogy New Barthával csak egyszer volt dugás, többször nem lesz. Épphogy kimondja, máris smárolnak, majd az íróasztalon gyanús pózban helyezkednek el.

bk545.jpg

Ismét Novák-bolt, Laci dicséri a bartertáblát, milyen jó ötlet volt ez a Petitől. Közben érkezik a tűzoltó haverja, aki megvizsgálta a Bartha rácsát, és teljesen szabályos, szóval a leszerelési akció nem jött be. Viszont ha már kijött, és mivel ő jól végzi a munkáját, szabályos regényt írt a házbeli szabálytalanságokról. Cserepes virág, dobozok a folyosón, és a többi, szóval egy jó kis bünti van kilátásban, na az majd mindenkit észhez térít. Laci csak hápogni tud, Vilibá pedig, a jegyzőkönyv egy példányával a kezében jól lecseszi, amiért kihívta az ellenőrt, pedig megmondta, hogy ne tegye. Hát igen, Vilibá tudta, hogy itt minden szabályellenes. Elvégre házmester.

Címkék: barátok közt
1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hannamontanna 2013.06.13. 16:22:55

....na de mi van a falakkal, amiből észlénybalázs kihagyatta a cementet? Mikor dől már rá, és teszi harcképtelenné egy kis időre ...? vagy már ledőlt?
süti beállítások módosítása