Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Kaliforgia 6x08 - Everybody's a Fucking Critic

2013. június 05. 15:00 - Chat Géza

A múltkori rész tanulsága az volt, hogy miért is ne engedjük huszonéves gyerekünket Marilyn Mansonnal egy szobába, úgyhogy legalább ilyen mélységű gondolatokra tessék számítani. Hank épp Becca ölíg geciszarul sikerült első könyvét lapozgatja valami kávézóban, mely irományt Hank fájdalmas tekintettel vizslat, de inkább halljuk a kritikát. Lányom, én ezt beraknám egy fiókba és azt a fiókot lebasznám a Tajgetoszról. Becca tudatva a faterral, hogy újfent egy igazi pöcsfej volt, szó nélkül, csendben elviharzik a színről. Charlie Marcy-nál kopogtat és némi bocsánatért esedezik, de mivel ott van Ophelia is, ezért ez marhára nem megy olajozottan, kap is egy fonákkal küldött csicskalángost, hogy tudja hol a faszverő-turbina praclijának a helye. Ja, és nincs bocsánat.

1.png

Hank befejezi a szaros rockoperát, pont időben, hogy Charlie egy pohár whisky társaságában magára hagyja dühtől fortyogó Karennel, aki azért pipa, mert Hank ugye szétgányolta Becca érzékeny lelkivilágát. Bocs bazmeg, ez van, ami szar, az szar, nincs mit ezen szépíteni. Karen felállít egy görbe tükröt Hank elé, hogy talán előbb abba nézegessen mielőtt ítéletet mond saját lánya felett. Válaszra nem méltatva a dolgot, Karen ezzel le is tudja epizódszerepét és megy is a dolgára elfelé.

3.png

Atticusnál a csapat. Charlie és Stu csak egy pillanatra hagyták abba Marcy újdonsült barátosnéjának szapulását, hogy kicsit Hank irományát is ekézzék, mire Atticus is betrappol, hogy közölje: ez egy rakás szar. Stu és Charlie is felbuzdul ezen, hogy három az egy ellen arányba kicsit megalázzák Hanket. Nos, Hank meg kell valljam, ez most kevésbé lett jó írás. Stu nem csügged, mert Aaron Sorkin is megírná ezt a szart, amivel mentálisan ugyan, de púderes kézzel öklözi seggbe Hank minden önbecsülését. Menjél haza és írj egy újat baszod! Hank el is kullog.

4.png

Charlie és Stu megbeszélik egy pohár whisky meg egy kisüsti mellett, hogy ölre ugyan nem is mennek Marcy-ért, de valamit tenni kell. Stu ráiratná Charliera minden vagyonát, csak hogy lekoptassa a kiskopaszt, de ennél nagyobb gondjuk is van, nevezetesen Ophelia. Ki kéne nyírni. B tervnek nem rossz, de először inkább beszéljünk Marcy agyával, hátha. Legyen. Marcy már ugrik is az ingyen fű hallatán, aki jól belesétál a csapdába és a fiúk jól leitatják, minek hatására Marcy átmegy alpáriba, amitől még az urak is benedvesednek kábé. Ez az öröm addig tart, amíg Ophelia oda nem tenyerel a biliárdasztalra. Gond nélkül kiosztja a hűtlen Stut és a recskabajnok Charliet, de aztán felmerül a kérdés, hogy oszt amúgy hogy kerülsz te ide, hallod bazmeg? Lenyomoztam Marcy iPhone-ját. Hiába kezdenek hápogni az urak, Ophelia lesokkolózza mindegyiket a gecibe. Marcy-nak itt ennyi elég is volt, köszöni szépen, inkább ápolgatja a bevizelt Charliet, mint pletyizik egy pczichopata feministával. (Charlie még enyhén a sokkoló hatása alatt van és nem dolgozta fel, hogy bizony bevizelt, ezért azt kérdezi ordítva, hogy KI PISÁLT LE BASSZAMEG? Hatalmas.)

5.png

Hank meglátogatja a múzsát és kis medencés kufirc után Faith meg is olvassa a rockopera forgatókönyvét és ad is egy kritikát, hogy ugyanez  nem annyira szar, csak nincs benne semmi érzelem, mert cinikusnak lenni könnyű, optimistának lenni már kevésbé. Jaj, de szép ez. Hálistennek Faith is előadja a maga megkeseredett, ’de szar volt, amikor tini koromban anyámék eltiltottak mindentől’ történetét. Újabb bezsákolt numera után Hank csatlakozik lánya által frissen indított könyvégetők klubjához, hogy tűzre vesse irományát, de inkább elmond egy tanmesét, plusz a mai nap nagy bölcseletét, hogy „Cinikusnak lenni könnyű. Légy hát optimista.” Vagy Optimus Prime.  Szeretlek én téged apa, még akkor is, ha egy fasz vagy. Számból vetted ki a szót lányom.

Címkék: kaliforgia
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.06.05. 20:32:59

ebben a részben a főfeminista már konkrétan gáz. :S

Emanuelle 2013.06.09. 20:22:39

És hová dugtad az előző rész hogyvoltját?

Chat Géza · http://chatgeza.tumblr.com/ 2013.06.09. 20:35:13

@Emanuelle: Köszi, hogy szóltál. Kicsit beszartam, hogy talán nem írtam meg, de nincs az az isten. Viszont akadt egy kis typo a címkében, amit már korrigáltam, de a biztonság kedvéért itt a link. Enjoy!
hogyvolt.blog.hu/2013/05/29/kaliforgia_6x07_the_dope_show

Emanuelle 2013.06.09. 23:01:10

Köszönöm. Tényleg ölég fos volt ez az évad, de Marylin Manson miatt bírtam ezt az epizódot (megdöbbentett, hogy milyen szexis beszédhangja van) és én spec Tim Minchint is csípem.
süti beállítások módosítása