Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

The Valleys - A Völgylakók 1x01 - Walesben is vannak csöcsök. Hurrá!

2013. június 03. 09:00 - Chat Géza

Feleim! Fáklyás menetünk, melyet már rég magával rántott a nulla agyszint, az alpári egyszerűség, New Jersey és Newcastle után egy „new” előtagtól mentes városba érkezik, név szerint Cardiffba. A walesi vidéket mesés jellegét a völgyben élők határ nagy kreténsége pusztítja el, mert az ott élő XXI. századi gyerekeknek nincs jobb dolguk, mint napi huszonnégyben piázni, bunyózni és részegen az utcán pisálni. Ezért a nagylelkű MTV dobott egy csontot nyolc alaposan kiválasztott kamerakész fiatalnak, beköltöztetik őket Cardiffba, meg kapnak is munkát, mindent amit akarnak. Több se kellett nyílván, mert mindegyiknek ez élete álma. (Én voltam az egyetlen, aki azt hitte, itt megfordul a Jersey- és Geordie Shore féle non-stop jólét és ezeket a walesi hugyagyúakat egy farmra teszik ki, ahol az egyetlen program a baribaszásban merül ki?)

19.png

Ez az első rész, mindenkit be kell mutatni, nem lesz egy egyszerű menet. A főcím előtti pár percben a szerkesztők megmutatták, hogy mire számítsunk és ha más nem is, de annyi örömünk lehet, hogy kéretlenül is lesznek csöcsök és más egyéb genitáliák a műsor során. Na, de nézzük a főnököt. Végre nem egy hurka gyurka. Ez egy igazi főnök baszod, remélem mindenkiben vigyázban fog állni a kula, amint csak a közelben érzik a szagát. Kanyarjunk csak első versenyzőnkre, aki szerényen Beyoncénak képzeli magát, pedig kurvára Lateysha az anyakönyvezett neve, na de mindegy. Fizimiskára meg pláne ég és föld a két nő. Ő amúgy könyvelő és öt éve van faszija, de a melót is meg a hapsiját is magasról leszarja, mert ilyen testet nem lehet veszni hagyni. Jön is Chidgey, aki a nonfival(?) a bal felkarján sem fél arcoskodni és kimondani, hogy ő a völgy legjobb portékája. Elég szegényes lehet a felhozatal. Amúgy építőmunkás, ez legalább becsülendő, viszont modell akar lenni, mi más. Van itt még egy Aron, aki háromszoros kick-box világbajnok. Nem néztem utána, legyen úgy, tökre leszarom. Életcélja, most nagyon kapaszkodjunk meg valamiben, mondjuk egy üveg házipáleszben, hogy mint walesi Van Damme szexivé tegye a kick-boxot. Uram atyám.

1.1.png

Iszonyatos magassarkúban tipeg előttünk a legújabb völgylakó, Nicole, aki a barátnői szerint is csak szimplán gecibuta, nincs erre szebb szó. Azt a célt tűzte ki magának, hogy okosabb lesz. No, nem azért, de ennek megvalósításához könyvtárba kéne költözni, nem Cardiff bulinegyedébe. Gyün Leeroy, akinek mindene a zene, a kedvenc szava is a zene. Zenére alszik, zenére baszik, zenére zenél. Neki legalább nincs különösebb célja, csak kitörni a vidéki sötétségből. Van itt még egy Jenna is, aki tipikus plázapatkány és amúgy jogi diplomája van, de inkább Glamour modell akarna lenni, mert az olyan ecccerű. Itt van még Liam, aki haraptya-eszi a rögbit, a családi vállalkozásba gürcöl, amit nem nagyon szeret, ellenben a férfiakat, ha értjük. És végül Carley, aki gyanúsan a műsor gyöngyszeme és két lábon járó csöcsfaktora lesz. Annyira vidéki, hogy még angolul is feliratozni kell a szövegét, de ettől eltekintve telefonközpontos, de a reklámiparban akar heves pillarebegtetésből megélni. Plusz szerintem kiköpött Blake „Gossip Girl” Lively.

2.1.png

Most már ismerünk mindenkit, itt az ideje, hogy a lakók a házat és egymást is megismerjék. Sorjában érkeznek a foggyer műnők és gumiférfiak, amivel együtt aranytálcán érkezik az első konflikt. Beyonce és Butuska ismerik már egymást, mert az egyik ribanc lefeküdt a másik ribanc palijával. Nem is tudom hova kapkodjam a fejem, mert a másik pillanatban Plasztik Barbie lesz körbenyálazva a fiúk által, mely kört Liam érkezése zárja, aki messze a legnagyobb sutyeráknak tűnik a többi tüchtig úriemberhez képest. És egy képi bizonyíték Carley megérkezésének harmadik percéről, na meg arról, hogy milyen lány is ő valójában. Leeroy úgy tapsol ennek, mint egy ovis a menzás kakaós tésztának.

10.png

Irány a buláj! A mosdóban Beyoncé megmondja a frankót, hogy szerinte és mindenki szerint is, hogy amúgy kisanyám te egy ribanc vagy Carley! Ettől aztán senkinek nem lesznek álmatlan éjszakái.  A táncparketten mindenki szét van baszva, de a poén, hogy a főni inkognitóban nézi végig leendő alkalmazottjait és szerény véleménye szerint ezek félelmetesen segghülyék. A bulinak kampec, de otthon még azért lesz egy kis after, ami zuhanyban pisálásban ki is merül, bőőőven. Amúgy Portéka és Carley nem kuffantottak, mert nem úgy van az, ahogy Leeroy és Beyoncé se reszeltek az éjjel. Gyász.

18.png

Meló van, másnap van. Carley szét van esve, de egy kis bort bebiflázna, hogy szintbe hozza magát. Aron egy döglött szamarat is a seggébe dugna, csak messze legyen a völgytől, így neki a szórólapozás egy isteni meló. Carleyt leszámítva a három nyesedék Wales csodás partján pózolnak és fotózkodnak. Butuska lesz a stylist, amit ő úgy értelmez, hogy a fotómodellek testét döglött(?) halakkal, rákokkal és polipokkal borítja be. Plasztik Barbie kap is egy halat a sündisznója mellé, Beyoncé csak seggére kap pár rákot, míg Legjobb Portéka kapja a főnyereményt, egy polipot a fejére. Önfeledt szórakozás a parton. Már megérte Cardiffba bútorozni. Utóbbi sok-sok bohózatra ad okot, de Benny Hill zenére kergetőzés helyett Legjobb Portéka csak simán hozzákúrja Beyoncéhoz a polipot, aki sikítófrászt kap helyszínen. A nagy izgalomra rápihenve pár értelmes képet is lőnek azért, amin Plasztik Barbie és Portéka eladja a homokos vízparton smárolás jelenetét. Jó, hogy az ilyen klisés dolgok soha nem fognak kikopni, ahogy a Paradise City se fog sohase eltűnni a zenegépekből baszki.

Az otthon melegében Plasztik Barbie kutyája, Hercegnő módszeresen összepisálta a kis ketrecét, melynek bűzétől a lakók képtelenek megmaradni. Szóval a kutyát visszaviszik a völgybe. Plasztik Barbiet Portéka kíséri el, mert azt reméli, lesz szex. Úton a szülői ház felé Plasztik Barbie beavatja a családi titkokba, hogy a fater szénné van varrva, meg van egy puskákkal teli vitrinje is. Ehhez képest csak a muterral sikerül összefutni, aki talán még rosszabb mert a tengerparti fotózás részletéről faggatózik, nem éppen baráti csevej szinten.

17.png

Aszongya, nézzük inkább az esti grillezést, ahol Beyoncé adja kiskirálylányt, ez már mindenki agyvizét felbassza, amit az tetőz, hogy Butuska egy jégkrémen prezentálja hogyan vágja a mélytorkozást, mire Kickboxer 4  annyit mond, ez tudomány. Ezt követi a szembekötős smárolós játék, amit egy valaki fog csúnyán megszopni, de nem szó szerint. Mindenki Liamet akarja akcióba hozni, aminek végül az lesz a vége, hogy comingoutol egy rendeset: hé srácok, buzi vagyok, köcsög vagyok, homár, langyi, meleg, homó, amit akartok. A lányok egyből körbezizegik, de a fiúknak valahogy nem akaródzik lenyelni a dolgot, Kickboxer 4 fejben már el is kapálta kettejük barátságát, de Leeroy és Legjobb Portéka kábé leszarják. A következő részben pedig Carley csöcsei lesznek. 

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása