Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éjjel-nappal Budapest 1x76 - Közeleg a tél

2013. június 03. 17:00 - pabblo

Nagyon úgy néz ki, a nyár előtti utolsó részekben Joepapa lesz az, aki a legnagyobbat szívja majd a bandából, de emiatt persze mindenki más is szívni fog. A biznisz egyre szarabbul megy, a válság a Joe-Ker-t is elérte, senki nem akar autót szervizeltetni, ráadásul felbukkant az alvilág leghülyébb nevű figurája, Csula (de tényleg: ez most komoly?), aki minden áron rosszba akarja vinni a mi Baltaarcúnkat. (Már látom a Facebook-oldalakat: „vissza a régi Joe-t" vagy „egymillióan Joe tisztaságáért".) Kristóf továbbra is Zsófi puncijára vadászik, Regit meg a Ritától megörökölt paranoiája miatt tették lapátra, úgyhogy a mai rész vagy sírásról, vagy alvilági cselszövésről fog szólni. Esetleg mindkettő.

130312_budapest.jpg

Indul az újabb nap, Pumuklifej süti a minimum három Michelin-csillagos rántottát, de csak most ébrednek rá, hogy valaki az összes tányért és poharat kikúrta a kukába. Kíváncsi vagyok, milyen érzés lehet Ritának lenni, már úgy értem, hogy úgy élni, hogy folyamatosan dőljön az emberből a rosszindulat, mindenesetre neki sikerül, úgyhogy a reggeli fénypontjaként be is közli: ő dobta ki az összes evőeszközt, mert hát mosogatni nem fog, az tuti. (Így mondjuk már értem, miért jött haza fénysebességgel Angliából.) Laller még ki sem puffogta magát rendesen, máris dörömbölnek a bejárati ajtón: megérkezett Nóra, a két lábon járó nemibetegség, aki nem más, mint Lófej nagynénje. A belépőhöz sztriptíztáncosnak adja ki magát, majd egyből a konyhapultra ugrik, hogy a tizenéveseket megszégyenítő vonaglásba kezdjen. Csókolom, ne tessék, ilyen idős korban ez már veszélyes. Lófej érkezik és rángatja őt le, és egyúttal bejelenti: néhány napig a lándzsban alszik, ha nem gond - mondjuk nem, csak ne felejtsék utána felgyújtani az egészet, nehogy valaki elkapjon valamit. Laller összes nyála elfolyt a műsor alatt, úgyhogy könnyedén csúszik be a néni után a szobába, hogy megmutassa, hol vannak a párnák.

130603_bp02.jpg

Joe és Csula remélhetőleg nem egymást gyömöszölik, de az biztos, hogy Joe-tól hangos nyögések és visítások szűrődnek ki. Regi a kávé miatt panaszkodik az operatőrnek, a dugóversenyt meg Csuláék nyerték meg. Kis közjáték a konyhában, Regit lepufizzák, ő meg fölcaplat Joe-hoz, hogy akkor indulni kéne dolgozni, de Baltaarcú inkább töltené Barbi, mint az autók alatt a napot. Külön vicces lenne, ha a csajról kiderülne: beépített rendőr, és csak azért dolgozik a hancúrlécen, hogy lebuktassa a motoros bandát.

130603_bp02.jpg

Nóra néni minimum olyan kurvásan mossa le magáról az út porát és a frissen beszerzett nyálcafatokat, mintha legalábbis egy operatőr venné őt. Zsófi trappol a képbe, aki nem hajlandó pezsgőt hozni szeretett nagynénjének... hiába, ennek a lánynak már a család sem szent. Hiába próbálja leplezni, látszik rajta, hogy lakótelepen szocializálódott, most pedig, hogy másfélnél több szoba van egy lakásban, egyenes arányossággal nőtt meg az egója. Ha így halad, előbb-utóbb át fog esni egy vak komondoron.

130603_bp02.jpg

Tovább folytatódik a Regina - Joe csörte, ezúttal a műhelyben ugrik össze a két agyas, mert előbbi szerint kuncsaftokat kellene szerezni, utóbbi szerint viszont be kell zárni az egészet a francba. Annyira, hogy mire Gabiék utána mennek az irodába, már össze is dobozolt mindent. Regina Baltaarcú hülyeségén fortyog, annak rendje és módja szerint meg is sértődik, mikor Joe a fizetésről kezd beszélni. Gábor még egy vezércsellel lelki síkon is megközelíti a kérdést, de ez sem hat, Joe végleg bezárja a boltot.

130603_bp02.jpg

A villában is zajlik az élet, sosem gondoltam volna, hogy létezik az a társaság, ahol Lófej a legértelmesebb, de rajta kívül másnak mégsem jut eszébe, hogy nem reggel kellene elkezdeni inni. Laller úgy vigyorog a MILF-re, mint pék kutyája a meleg kiflire, Rita meg hosszú idő után rátalált az első emberre, akinek nagyobb a melle, mint az övé, és mégsem küldi el a véres gecibe. Amíg a két csaj a konyhában vonaglik, Kristóf Lófej után sompolyog, de hiába: ma nem fog célba lőni. Lehet, mégis hülye ötlet volt kidobni az evőeszközöket – Kristóf zsörtölődik, hogy műanyag késsel nem lehet vajat kenni. Laller múzeum helyett szexshopba küldené a nemibeteg MILF-et, de a gondolat szemmel láthatólag csak őt érdekli. Lófejhez közben megérkezik Balázs, akitől először sűrű elnézéseket kér, hogy ennyire Kristóf van a középpontban, a sztár DJ pedig két „szeretlek" között a kezébe nyom egy keverőpultot, hogy azon tökéletesítse tudását Zsófika, mielőtt a topless DJ-k nehéz életébe belekezdene.

130603_bp02.jpg

Balázs belépőjével Nóra száll bele könyékig a srác lelkébe azzal, hogy értetlenkedik: miért nem Kristóffal jár Lófej. Balázs rögtön epét akar köpni, Zsófika nyugtatgatja a szobában, és sejtetni engedi a szörnyű családi titkot: gyerekkorában egy szobában kellett laknia a nagynénivel, aki persze egy csomó rossz dolgot csinált, a szülők pedig inkább törődtek bele, mint Lófejjel, így nem ugrál érte különösebben. Nóra néni azért benyit, hogy tisztázza, ő nézte be a Kristófos dolgot, bicsi-bocsi. Pumuklifej a konyhában énekelget, Gábor meg úgy néz ki a fejéből, mint aki nekifutásból harapott bele egy citromfába. Épp közli Lallerral, hogy Joe páros lábbal rúgta ki őket, amikor érkezik Baltaarcú, hogy rögtönzött lakógyűlést tartson. Csattannak az állak, amikor Joe közli: egy hónapja van mindenkinek, hogy új lakást találjon, utána ugyanis eladja a pecót. Pumuklifej érti a legkevésbé az egészet, és bár jó ideje tudjuk, hogy a lakás 120 misit ér, ő akarja megvenni Joe-tól, amire a többiek persze körberöhögik. Közeleg a tél.

130603_bp02.jpg

Joe érkezik az átmeneti szállóra, Csula várja őt melegbaráti pacsizással, és csak vigyorog, amikor megtudja, Baltaarcú felszántotta és sóval behintette egész addigi életét. Hosszú részek óta kínoz a kérdés, úgyhogy most már muszáj kiadni magamból: az alvilágban úgy kap valaki becenevet, hogy a „tevékenységéről" nevezik el. Joe esetében a Kalapács érthető – megbütykölte a lopott cuccot, elvert egy-két embert -, na de akkor mi van Csulával? Gondolom ő tudott a legmesszebb köpni a bandából, vagy valami hasonló. Nóra keveri tovább a szart, amikor megemlíti Ritának, ő bizony nem hord bugyit – gondolom a gomba miatt már rohadt kényelmetlen a dolog. Zsófi kel ki magából, hogy miért ilyen közönséges, mire a szeretett nagynéni kever le neki egy jól irányzott lelki sallert a „mit értél el eddig a zenei karrierben?" kérdéssel. Zsófi sírva el, Balázs utána, a többiek meg folytatják a vedelést.

130603_bp02.jpg

Gábor slattyog be Pumuklifejhez, hogy rövid úton bocsánatot kérjen körberöhögésért, de Laller épp nyakig van a biznicben: megfolyásos, koszos bugyikat árul a neten. Zsófiét meg Ritáét, meg Nóráét gondolom, bár utóbbiban nem vagyok biztos, hiszen ő nem hord olyat. Bizonygatja is az igazát, mert a perverzek erre buknak, ezt mutatja a BUX-index is, bár Gabi arcán egyből megjelenik a mardosó kétség okozta ráncosodás. Pumuklifejet ez nem tántorítja el: szagos bugyit mindenkinek!

130603_bp02.jpg

Regi két pizzával és egy kis sörrel környékezné meg egykori főnökét, hogy mégis csak hallgasson már a szép szóra, de nagyon úgy tűnik, Joe magasról tesz a dolgokra, inkább elmennek motorozni. Barbi épp ott terem, így Csulával együtt négyesben balra el. A sztori másik selymes fonalán Laller érkezik meg a piacra, hogy betankoljon a tuti biznichez: a Mikor leszel milliomos című okfejtő könyv mellett  50 bugyit is vesz, mert hát mégis csak el kell valamit adni. Gábor továbbra is csak a fejét rázza. A villában tovább folyik az ivás, délelőtt óta sikerült a második üveg pezsgőt is megbontani, ehhez képet a Nóra-féle „tudod milyen vagyok, ha iszom" mondat teljességgel indokolatlan. Laller érkezik a vagonnyi bugyival, a MILF-nek kínálgatja őket, de árnyékra vetődik, a csaj nem hord bugyit. El is cammog a szobájába, de hamar kiderül, nem ez volt az egyetlen szopás a napban, a hirdetését ugyanis letiltották, mert az a jó ízlésbe ütközött. Meg is születik a nap mondása: „de hát én nem megenni kínáltam őket".

130603_bp02.jpg

Joe-ék törzshelyén nyomatja a zenekar a lakossági rokkendrollt, amikor a főgonosz is megérkezik a társasághoz. Baltaarcúnak kínálgatja a fekete melót, mert Cápa senkit sem hagy szarban a bandából. A szöveg ismerős, lehet, hogy ugyanez az arc írta a „senkit sem hagyunk az út mellett" szöveget is? Joe-nak nem fűlik a foga az illegális cucchoz. Nóra kulturálódik Budapesten: a disco-ig vezető úton az összes létező szoborral lefotóztatja magát, hátha egyszer még ez is jó lesz valamire. Pumuklifej Gábornak ecseteli, hogy most világosodott meg: neki az ilyen MILF-ek kellenek. Érkezés után Laller úgy veri magát a pulthoz, hogy abból egy komplett Diszkópatkányok forgatókönyv kijönne, idő közben pedig Marci és Anikó is beesnek. Nóra rábukna a művészúrra, Lajosunk viszont inkább táncba viszi a nénit.

130603_bp02.jpg

Balázs nyit be a fürdőkádban ücsörgő Zsófihoz, majd egy laza mozdulattal megszabadul a gatyájától, és már bent is van a kádban. Már-már kosarat kap, Lófejre ugyanis rájött a „lassítsunk" 5 perc, amit Balázs meg joggal nem ért. Zsófika gyorsan belátja, hogy tévedett, és gyakorlatilag a srác fél fejét leszopja. Hogy lehet így csókolózni?

130603_bp02.jpg

Rita épp lassított felvételben tolja magát két faszinak, majd a bárpulthoz ráncigálva őket épp meghívatná magát, amikor MILF-ünk is megérkezik, és mellbedobással viszi a két fószert. Rita bepöccen, mert hát Nóra egy ribanc, hiszen ő direkt flörtölt Kristóf előtt a srácokkal. (Hm?) Kirángatja az utcára, ahova teljesen értelmetlen módon a pultos csaj is követi, és közli, ez az ő estéje, ne szarjon bele. Nóra lendületből lesmárolja Lallert – "minden férfit megkaphatok" felkiáltással -, majd úgy húznak el a flaszteren, mintha sosem jártak volna ott.

130603_bp02.jpg

Laller izgatott, hogy végre valaki hajlandó a farkához nyúlni, de a koitusz előtt még Lófej nyerít be, hogy miért lopkodja mások bugyiját, majd a laptoppal együtt kiviharzik. Shaggy segítené elő az eksönt, de csak nem akar úgy összejönni, ahogy Pumuklifejünk képzelte: Nóra tereli a dolgot egy nagyon átlátszó „az első randin soha sem szexelek" dumával, majd angolosan lelép a szobából. Laller ezúttal sem esett át a tűzkeresztségen, és az előzetesből ítélve a következő részben sem fog. Kristóf viszont a jelek szerint gyorsan összehozza a dolgot.

11 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

wakondok 2013.06.03. 19:19:15

Az a kép Zsófikáról egyszerűen PRICELESS!!!!

kozi001 2013.06.03. 20:11:09

" Rita bepöccen, mert hát Nóra egy ribanc"

Bagoly mondja verébnek!

Ahogy látom inkább az új MILF-et vállalja be az Kristóf mint Karvalyarcot! Nem meglepő módon.

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.06.03. 20:42:19

befejeztem ezt a sorozatot.Lalit írják ki, mert übergáz. Nem vagyok hajlandó nézni addig, amíg ez az agyhalott szerepel.

julcsi29 2013.06.03. 21:34:58

A normálisabbnak tűnő szereplőket kiírják,vagy meghülyítik,az új szereplők pedig helyből hülyék......nem kérdezem meg,tudom,hogy lehet lejjebb csúszni,még innen is.

egyemakisszíved 2013.06.03. 23:28:53

Rita kezd visszatalálni a régi önmagához. Remélem Lali nem fogja beteríteni az egész Duna-partot égett palacsintával. Minden csaj pánt nélküli felsőben áll neki nagytakarítást csinálni?

babo81 2013.06.04. 00:00:35

Nyelvtanilag helytelen mondatok,értelmetlen párbeszédek,gagyi forgatókönyv....komolytalan az egész!

jog-ász 2013.06.04. 06:48:29

mert nyelvtanilag helytelen és értelmetlen szereplők, erről szól ez a sorozat..

nem vettétek észre hogy rövidebbek lettek a részek?megnéztem a jövö hetet porton, és ketté vágták az egyes részeket.

_Loller_ 2013.06.04. 09:29:51

Ejj Dia!
Az első perc után egy ismeretlen ismerőssel találkozhatunk.
www.pornhub.com/view_video.php?viewkey=1396590788

hannamontanna 2013.06.04. 10:00:43

Nagy kihagyásokkal nézem, inkább itt követem, de amit nem tudok megérteni -mivel nem vagyok író-, hogy ha valamilyen karakterekkel indítunk - Joe, Regi normális - azokat mi értelme van homlokegyenest kiforgatni? Ugyanaz az érzésem, mint a BK esetében, több forgatókönyvíró van, és egyik sem tájékozódik az előzményekről. Szétesik az egész. Nem mintha álmatlanul forgolódnék emiatt, de értelmetlen, és így az a kis közönség is elveszíti az érdeklődését, aki még van. Így nem lohol az ember, hogy ...húú kezdődik, odaülök a tv elé, hanem, ha épp ott vagyok, akár meg is nézhetem. De ez a cél?

Blossom 2013.06.08. 18:54:41

Fuuu de sz.r volt ez a rész is. Mar csak nagyon kinkeservesen, egy het lemaradassal tudom vegig vergodni.

ZSovi nagggyon gázul csókolozik, Tejóisten, hát ilyen van???

Murakamu 2013.06.09. 00:37:04

@_Loller_: ez nem a Dia! Nézd meg jobban, egész más az arca, a fogai!
süti beállítások módosítása