Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éjjel-nappal Budapest 1x75 – Deák és a motorosok

2013. május 31. 13:10 - marhapori

Még a nyitózene is vidámabb most, hogy Lófejű kielégítetten ébred a Tudjukkivel töltött éjszaka után. Előbbi nyihogásával nyitunk, teli pofával vigyorog bele Balázs arcába hajnalok hajnalán, és boldogan újságolja, milyen jót  kettyintett, amíg ő aludt finom pralinét talált a kisboltban. Azt hiszi a drága, hogy némi csokival feloldhatja a mardosó lelkiismeretét. A producer kölyöknek azért járna egy arcra pacsi, amiért nem vette észre, hogy a mátkája az éjszaka közepén eltűnik…  Tudjukki meg Karvaly hozzák a formájukat, Pumuklit küldik el a vérbe, amikor az segítséget kér tőlük a pakoláshoz. De mindez csak felvezetés volt Zsófi bugyijának megtalálásához, éjjel sikerült otthagyni a romok között a konyhapulton, Laller pedig az egész lakóközösség orra előtt lengeti. Na, nézd már, hát ez nem a te bugyid, Zsófi? Csak nem lecsúszott rólad? – szúrja oda a kérdéseket. Zsófi csak dadog, hogy a mosásból maradt ott, mert néha erre hozza a szennyest, amikor a fürdőbe viszi. Kristóf kéjesen nézi a jelenetet, Balázs meg csak bámul bambán, ahelyett, hogy odacsapna az asszonynak.

1.jpg

Rita II Redzsi és szimbiózispárja elcsámpáznak egy étterembe reggelizni, Dia szerint azért, mert jó kicsit kimozdulni a lakásból, Redzsi szerint azért, mert Dia nem akar vele kettesben lenni. Látom magam előtt, ahogy Vöri átugrik az asztalon, egyenesen rá a pincérlányra, amiért az odapillantott a szerelmére, de nem. A kiszolgálás viszont világrekord gyorsaságú. Viszont kell a feszkó, úgyhogy érkezik Nelli, aki pár résszel korábban már feltűnt a szőke maca szerepében. Szememet elvakítja az atomvillanás, de nem dőlt össze körülöttem a pécsi Tudásközpont, ahova beköltöztem „tanulni”, csak Redzsi robbant fel. Ostoba picsogás után elszalad, távoztában még a cuki pincérlánynak is odaver egy egyet, az előbbi, Diára vetett pillantásért. Az a kurva Nelli miért pont reggel megy reggelizni!?!4!NÉGY Laller görényei tanácsára megérkezik Dzsóhoz, mindent bevet, de csak nem sikerül megenyhíteni főbérlője kalapácskeménységű szívét. Az sem hatja meg, hogy Kimberlynek nagyon hiányzik, és a kisgörény lelkibeteg a távozása miatt. Szívtelen egy állat ez a Dzsó, én mondom.

2.jpg

Érdekelne, hány bőrt húznak még le a Zsófi-Kristóf párosról, látszólag kimeríthetetlen témaforrást szolgáltatnak (nem). A fürdőben futnak össze megbeszélni a fejleményeket, Zsófi felejtene, Tudjukki meg előveszi az „engemcsakteérdekelsz” sablont, és kicsit feldobja a „szaromleRitát” című, igazán szívhez szóló beszéddel. Zsófi kiborul, de Kristóf helyett ProducerBalázsra önti a szmötyit, aki takarítana már, mert nem szokott hozzá, hogy egy szeméttelepen éljen. Nagyon pörög a meló a műhelyben (a lófütyi pörög, nem a meló), Dzsó azonban pont annál a résznél éri tetten az alkalmazottait, amikor kávéval a kézben az élet nagy dolgait vitatják meg. Mindenki menstruálhat, mert szép balhé kerekedik belőle, Baltaarcú neki is vetkőzik, végül mégsem keni el Redzsi száját, csak elzavar mindenki. Ahelyett, hogy odacsődítené a motoros cimbiket a szervizbe, picsog egy sort a Szomszédok stílusában: nincs meló, nincsenek kuncsaftok, ha így megy tovább, lehúzhatom a rolót – mondja.

3.jpg

Hanna anyja megvillantja anyai oldalát, egy doboznyi kaját meg ruhát küld légi úton az éhező lányának. Hanna szerint soha nem szólt még olyan kedvesen hozzá az anyja, mint a levélben, menten találkozni akar vele, biztos rákos vagy ilyesmi. Karesz inkább bulival ünnepelné, hogy kaja állt a házhoz, „most az a leglényegtelenebb”, hogy Hannácska meghálálja anyucinak a cuccot. Arra a felvetésre meg, hogy „de hát sörre sincs pénzünk”, sejtelmesen közli, „most kattant be a megoldás”. Csak nem kiskutyákat akar ellopni, és eladni? Amíg kiderül, honnan szerez pénzt Karesz, nézzünk meg egy újabb csörtét a lassan felbomló szimbiózis háza táján. Röviden: kibékülnek, enyelegnek, összevesznek. Mindezt 76 másodpercen belül. Redzsi most azon akadt ki, hogy Dia nem akarja lemondani az esti műszakot, mert éppenpontmost ünneplik majd Zolikocsmájának tizedik születésnapját. Mindenki ott lesz, jó buli lesz, na. A műhelybe berobog Cápa és Csula egy gyors terepszemlére, úgy méregetik a helyet, mintha már a sajátjuknak éreznék. Miután közlik vele, mekkora gáz, hogy női motorral furikázik, ráveszik egy gyors málnaszörpre a „régi helyen”. Joe, Joe, züllés lesz ebből, csak el ne játszd kártyán a műhelyet…

4.jpg

Az egyetlen normális reakció jön ki Karvalyból a koszos tányérokat látva: hát jó, akkor eszünk csokit, mosogasson az, aki lakbért fizet. Tudjukkit pillanatnyilag ez érdekli a legkevésbé, éli a munkanélküli pestiek hétköznapját: pléjsztésönön/ikszbokszon játszik. Én is lennék munkanélküli pesten, SŐT, még dolgoznék is. Állást keresek, csak úgy szólok. Van időm a kis kitérőre, mert Lófejű nyerítés söpör végig a villán, miután az ingyenélők felzabálták a csokiját. Balázs indulna csoki-lelőhelyet felkutatni, de Lófejű leállítja. Nem érdekel a csoki, Kristófka pont most mártogatja másba a himbilimbijét, HOGYAN TUDNÉK A CSOKIRA GONDOLNI???? – közli metakommunikációs jelekkel, amikor Tudjukki és Rita berohannak egy gyors menetre a szobájukba. Közben lemegy a nap, elmondhatjuk, hogy ebben a részben sem tett hozzá senki semmit a GDP ütemes égbeszökéséhez. Dzsó a Hold előbújásával ismét visszaváltozott Kalapáccsá, a régi törzshely szerencsére nem változott semmit, még a szag is ugyanaz: a bőrszerkóban izzadó alkoholisták szaga lengi be a krimót. Jucika sem változott, nemcsak szebb nem lett, a kancsalsága sem múlt el; Kalapács azért mélyen beleszagol a nyakába. Hmmm, isteni, hörgi.

5.jpg

A kocsmás szülinapi buliba beállítanak Redzsi mellett Gabi , Marci és Laller is, látszólag nagyon boldoggá teszi őket a jubileum, bár szerintem soha a büdös életben nem jártak még ott. Félbeszakítanak egy roppant bölcs elmélkedést Dia és Anikó között, de nem is baj, nem sikerült túllépniük a szokásos kínosságon. A szerelmespárunk persze újra kibékül, Redzsi ígéri, sosenem lesz többet féltékeny. El is hiszem neki (nem), az sem zavarja, hogy a csajának kilógnak a mellei is meg a segge is a ruhájából. Karesz meg a lányok a tuti biznisz ügyében tevékenykednek, ami sok jót nem jelenthet. Valamelyik áruház kidobott cuccára csapnak le: lejárt szavidejű táplálékkal tömik meg zsákjaikat, aztán futnak a secus elől. Ha szerencsénk van, vérhas lesz a vége. Rita még mindig azon pörög, hogy kupi van a konyhába, de mosogatni továbbra sem kíván, még hát ideje sincs rá, szóval kiszórja az ÖSSZES tányért a szemetesbe. Tudjukki közben főz valamit, ami Zsófi szerint irtózatosan büdös, aztán csókcsatába kezdenek, előbb a Karvaly-Kristóf, majd a Zsófi-Balázs páros mutatja meg, mit tud. Egyformán szánalmas mindkét pár, döntetlen az eredmény. Lófejűék elvonulnak a szobába, de Balázsnak nem akar működni a szerszáma, gyorsan rá is kérdez: te most komolyan velem akarod féltékennyé tenni Kristófot? Zsófinak áll feljebb, Balázs meg otthagyja a semmiben, majd beszélünk, mondja.

6.jpg

Valami nagyon nem stimmel Regina agyában, előbb egy koktéllal rohan a dolgozó Dia után, aztán kiakad, hogy az nem áll le vele dumcsizni, majd robban egyet, amikor meglátja, hogy az egyik törzsvendéggel ölelkezik. Hiszit, veszekedés, énlátokmindent, tesegítségreszorulsz, szánalmasvagy, végevan. Adja a nagyságos szerkesztők keze, hogy tényleg vége legyen ennek a szálnak! Dzsó nem vitte túlzásba a bulit, így legalább belefér még ebbe az epizódba egy szelet a sötét múltjából. Csula állít be az éjszaka közepén, és közli, hogy ő most beköltözött, és kérne egy sört. Gyorsan a tárgyra térnek, még a motoros csizmát sincs idejük levenni: Csula koma visszarántaná a pénztelen Kalapácsot a „mindenzsírkirály” fázisba. Jön egy nagyobb szállítmány – mondja -, csak kicsit meggyorsítjuk, átütjük, és a műhelyedben tároljuk. Látszik, ahogy a tudatszakadás határán egyensúlyozó Joe-ban verekszik Kalapács és Dzsó, de az asztalra lecsapott kötegnyi húszezresnek még egy szent sem bírna ellenállni, szóval mehet a buli.

7.jpg

Hetyke kis parti kerekedik Hannáéknál, a létező legsablonosabb zenével. Karesz kérné a jussát, hisz’ szerzett kaját, meg is kapja a maga csókját Hannától. Redzsi picsog egy kört, hogy mennyire egyedül van, még szerencse, hogy kapott egy új lakótársat Csula személyében. Valamiért mégsem díjazza túlzottan, hogy a maffia betette a lábát a „házába”, jön a kínos „vagy ő megy, vagy én” szöveggel, persze Kalapács választása nem a Vörhenyes hisztigombócra esik. Redzsi megint költözhet. Probléma egy szál se, nem lesz nő hiány a konyhában, megjön Barbi. A ma esti részben félelmetes bejelentéssel jön Baltaarcú: eladja a villát, egy hónap múlva senkit nem akar a kecóban találni.

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

S7evin6 2013.05.31. 15:49:57

Hanna: Dehat sorre sincs penzunk, nemhogy kajara.
Karesz: Sorre van, a tobbit meg majd megoldjuk vhogy.

NOOORMALISAAAK vagytok, b.a.s.s.z.a.t.o.k meg?

Iskolaba nem kell jarni, de a lejart szavatossagu kajat azt el kell lopni, aztan mehet este a tuti buli.

jack o'neill 2013.05.31. 18:15:10

Hú b+, a mai srácoknál tényleg ennyire normális az, hogy nincs kaja, akkor lopnak lejártat? Meg közelebb nem volt, mint a XII. kerületben a Szent Orbán téren?

Nem volt rég, hogy ennyi idős voltam, de inkább elhúztam éjszakai feltöltőnek a Tescoba suli mellett, hogy legyen pénzem és inkább segítsem mutteréket, mint hátráltassam. Ezek meg? Meló? One luxus.

Amúgy az egész sorozat kezd abszolút vergődés lenni. Egyik szál unalmasabb, mint a másik. A lovas-alfapatkányos párosok vergődése és szerelmi háromszöge; putricsóró Hanna és az őt megdugni akaró bűnözőfejűKaresz sztorija; Joe szomorú fej vágása aztán süllyedése a "jó" cimbikkel; Kondás Reddzsi ordítása és utána való kötelező rinyálása; Bodri múlt után vágyódása. És erre jön időnként VV Anikó, hogy a helyi bölcs legyen; néha egy kevés kesergő Marcselló; meg ugye a kubai szivart szívó palsztikbarbi történet szála. Ennyi az egész. Kihagytam valamit?

julcsi29 2013.05.31. 22:12:35

Üdvözletem Mindeninek!

Szeretném először is megköszönni az íróknak áldozatos munkájukat!!!
Minden nap olvaslak Titeket,de hozzászólni szinte sosincs időm. :( Viszont nagyon jónak tartom az írásaitokat,és csak tisztelni tudom,hogy még vicces formába is tudjátok önteni ezt a borzalmat.

Lassan már tényleg nézhetetlenné válik a dolog. Akiről eddig még véletlenül azt hittem volna,hogy normális,azokról is kiderül,hogy dehogy,csak 2 hónapig még volt gyógyszerük.Vagy valami. Jól álcázták. Pedig alapból sem volt sok normálisnak tűnő ember....
A sztori tényleg kezd eltűnni. A realitás már teljesen kiveszett a dologból. Nem is lesz baj,hogy jön a nyári szünet.
Igaz,ha megírt sztori,akkor ez se fog segíteni rajta.

Mindenesetre az írások jók,és ez a lényeg! :)

garrett27 2013.05.31. 23:53:38

Olyanokat csavarnak a karaktereken, hogy az ember már csak röhög kínjában. Az egyetlen normális nőből, Redzsiből egy ordítozó, kezelhetetlen vadbarmot csináltak, a hősszerelmes Ritából pedig egy vállalhatatlan halálmadarat.
valamit Pumuklival is kellene már kezdeni, mert ez már űberkínlódás, amiket mond vagy csinál. Gyakorlatilag se füle-se farka.
Gábor tuti karakter volt, de mostanában szinte csak a bambulás a feladata. Márcsellőnak még az sem (hála istennek).
Joe butakutya tekintete minden csak nem természetes és ráadásul már sok is belőle.
Ja és egyébként tetszik Kristóf pólógyűjteménye.

2013.06.01. 12:03:40

Kicsit elbasztak azt a részt, amikor a Húsfasz Regi viszi a Malacnak a koktélt, mivel a VV lány kint beszélget, a Malac meg poharakat szed, akkor ki a picsa csinálta a koktélt?

@garrett27:
Ja és egyébként tetszik Kristóf pólógyűjteménye. :D :D :D

kozi001 2013.06.01. 13:32:36

"Lófejű nyerítés söpör végig a villán" :)

Amúgy csak nézek h Karvaly szerint mekkora ribi az új nagynéni!

Sirenia (törölt) 2013.06.01. 18:40:43

Tényleg egyre gázabb az egész. Diácska végre kidobta a vernyákoló Redzsit. Hát az amilyen egy normális csaj volt... karvaly2. Úgy tűnik a szerelem néhány emberből a rosszabbik oldalát hozza ki. Oké, hogy megírt az egész, de miért nem lehet valami normális, emberközeli szerelmet megírni. Lehet én vagy rosszul összerakva, de nekem a szerelemről mások a fogalmaim. Tudom ez nem egy nyálas lávsztori, de akkor is... Ez az általános, mert én nem hiszem, hogy ha valaki szerelmes, akkor féltékeny, picsogó, agresszív, hülye picsa lesz. Hát szerintem rohadtul nem. Mindegy is. A kasztingosokat meg innen csókoltatom. Nem tudom melyik észlény választotta be ezt a göthös Barbikát. Arról nem is beszélve, hogy az értelem egy csekély szikrája sem tükröződik az arcáról.
Szegény Joe meg önmagát keresi, jaj eszem a szívét. Ezért miért kell olyannak lenni, mint aki bármelyik pillanatban eret vág.
Nem is értem, hogy akik írják a sztorit azok nem a földön élnek. Kicsit kimehetnének a való életbe körülnézni, mert szerintem el vannak tévelyedve egy hangyányit.
Ritácska meg no comment. Vállalhatatlan a viselkedése.
Én azt látom, hogy egyre inkább azért van annyi szexjelenet mert valamivel ki kell tölteni a műsoridőt. Talán inkább ki kéne baszni az írókat, aztán hozni valami értelmesebbeket, és kicsit felfrissíteni a történetet.
süti beállítások módosítása