Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éjjel-nappal Budapest 1x73 – Szívem! A Pokol Angyalai a spájzban vannak!

2013. május 29. 16:00 - marhapori

Egy ideig még kapaszkodhatunk a karfánkba idegrángások közben, ugyanis ha minden igaz, még kb. egy hónapnyi Éjjel-nappal Budapest vár ránk! Bár a nyári szünet pontos beálltát sehol sem találtam, az RTL Klub meg nem válaszolt a kérdésemre lapzártáig, hadititokként kezelik a dátumot.  Agycsiklandozó 48 percen vagyunk túl, ezúttal a picsogás-dugás-üvöltözés szentháromság mellé kaptunk némi izgalmat is, amit leginkább sehogy nem oldottak fel a szerkesztők. Csak reménykedhetünk benne, hogy előkerül még Dzsó motoros-maffiás múltja, és nem rendezték le ennyivel. Csapjunk hát bele a dzsuvába!

1.jpg

Valószínűleg hidrogén-cianid terjeng Lófejű és Balázska szobájának levegőjében. Előbbi panaszkodik kicsit, utóbbi meg tagadja, hogy fingott volna, de egyikőjük sincs már teljesen képben. Aztán szellőztetés közben jön a felismerés: nem a gyilkos gázzal töltötték fel a lakrészt, hanem mosatlan edényekkel meg rohadásnak indult kajamaradékkal. Hát Istenem, ilyenek a lakótársak, mindig vicceskednek, az éjjeli kajaflash meg után valamelyikük mosogatónak nézte a padlójukat. Legalább nem az ágyat vagy a szekrényt használtál slozinak. Zsófi azonban nem tudja értékelni az apró dolgokat, ezért egyenként kezdi felborítani fel az ágyát mindenkinek. A szokásos reggeli ordítozásra Laller is előkerül, hogy aztán angyali ártatlansággal közölje, „igen, tudom, én tettem oda”. Kiderül, Zsófika baszik takarítani, csak úgy, mint a villa többi lakója. Eddig úgy tűnt, Lali a legrendetlenebb, legdzsuvásabb albérlő, erre most tessék, hirtelen ő lesz a lakóközösség leglelkiismeretesebb tagja. Biztosan Vidám Vasárnapot nézett és megvilágosodott. Nincs más megoldás, takarítónőt kell fogadni. Laller nem tetszik: nehogy má’ egy szottyadt vénasszony fogdossa a pornógyűjteményemet – ellenkezik. Ebből pedig már sejthető, hogy egy bögyös maca érkezik takarítani hamarosan, akibe Lali szerelmes lesz.

2.jpg

Kondás Redzsi (köszi a névtippet!) megint békülne Dzsóval, a kölcsön pecó felé haladva már azon elmélkedik, hogy milyen jó lesz, ha ismét együtt szedik a pitypangot. A hodályba belépve azonban betörőt észlel, aki éppen kávézni próbálna. Rohan is neki a nagykéssel, mint Toldi a cseh vitéznek, hiába nyugtatná a csúnya kopasz. Nyugoggyá’ má’ le, Hóvirág, és áruld el, hol a kávétok! – kérdezi től. Kávé nincs, de szerencsére pont ekkor állít be Joe egy zsáknyival, mindenki teljesen megnyugodhat. Baltaarcút azért kitöri a frász, amikor ezeréve elhagyott bandája egyik tagját megpillantja a konyhában. Most jön a Hells Angels-szál, meg előkerülnek az évekkel elásott fejek. A felbukkanó csibész koma neve Csula, csak úgy mondom.

3.jpg

Nagy az összhang a Kéjlakban, Anikó tojást süt, Marci és Kárlosz meg vicceskednek, de borul a bili, amikor szóba kerül a „és ti mit csináltok ma” téma. Ugorjuk át, hogy egyáltalán felmerülhet hétköznap ez a kérdés normális embereknél, és koncentráljunk Szandika fotózására. A kubai csődörnél ez megint leveri a lécet, a fotózás szó hallatán biztosan a legdurvább szado-mazo gyilokpornó jelenetei tódulnak lelki szemei elé. De kapcsoljunk gyorsan a hásziendába, mert sötét titkok kerülnek felszínre hamarosan, amint Redzsi távozik. Dzsó lezárta a bandázós életét, nem is akarja, hogy bárki rájöjjön, hány embert temetett betonba, erre Csula előkapja a barátság-kártyát. Meg jön azzal, hogy már mindenki lenyugodott a csapatból, és többségüknél kölykök is vannak a bőrszerkók meg a baseballütők mellett a szekrényben. Dzsót nem hatja meg, kitessékeli Csulát, aki újabb sebeket tép fel az „örülök, hogy láttalak, Kalapács” mondatával. Én visítok, Dzsó meg őrjöng, mert hat éve próbálja elfelejteni ezt a szörnyű nevet. Azért kedves lett volna a szerkesztőktől, ha a Baltaarcú nevet adják Dzsó régi énjének, na, mindegy. Csula koma belemondja a kamerába, hogy nem érti az öreg Kalapácsot, olyan, mintha meg akarná szakítani a barátságot. Ja, lehet, hogy vannak ilyen szándékai, miután hat éve nem kereste őket…

4.jpg

Ki gondolta volna, a megérkező takarítónő szőke, nagymellű és még nincs 20 éves. Pumukli egyből rágerjed, amikor Lófejű magyarázza a lánynak: sok állattal lakunk együtt, és ahogy látod, nagy a lakás, az előszobán kívül pedig van még sok szoba. Szonja pedig – aki úgy öltözött fel, mintha buliba indulna – Lalit látva közli, hogy büdös van. Talán azt képzeli, hogy a lakás árasztja a bűzt, pedig szerintem Lali. Lali beszélgetne, Szonjának mindegy, órabérben dolgozik. Ha a szerkesztők összehozzák őket, én visszaadom a hogyvoltírói kitűntetésemet… A fotózás előtt Kárlosz úgy szorongatja bemutatkozáskor a fotós kezét, mintha azt várná, hogy nyomás hatására cukorkák pattogjanak a füléből. Elég hiteltelen, hogy féltékeny legyen egy full meleg hapsira, de azért bent marad fotózás közben, hogy őrizze az asszonyt.

5.jpg

Nem túl jó időpontot választ a bocsánatkérésre Redzsi, Dzsó pöccre indul, heves üvöltözésbe torkollik a békülési kísérlet. Várom már, hogy kiderüljön, mivel is foglalkozott ténylegesen Kalapács a motoros maffián belül. Talán ő volt a vezér? Pumuklifejű velem ellentétben le sem szarja Dzsó múltját, a haját viszont alaposan befújja kölnivel. Hát onnan jött a szag! Újra megtalálta élete nőjét, újra boldog. Hát még milyen boldog lesz, amikor látja Szonját négykézláb pucsítva takarítani! Le is kapja telefonnal, amikor pedig a lány rajtakapja a leskelődésen, jön a kamuszöveg: én nem csinálok semmit, csak BEMUTATOM A TELEFONOMNAK ezt a nagy koszt. Becsattog Kristóf is a redvás konyhába, hogy mellbedobással vigye a szöszit, Pumukli azonban rutinosan elkergeti egy darab szappannal(?). Lali utána magyarázza a bizonyítványt, miszerint Tudjukki csak féltékeny, MERT NYILVÁN VAN MIRE, aztán meghívja a takarítónőt egy pohár vízre, MERT OLYAN JÓ EBBEN A NAGY HAJTÁSBAN PIHENNI EGY KICSIT. Öt perce sem takarít a lány, baszki! Szonjának bejön Pumukli hajának a szaga, és ezzel a bókkal egyből ráveszi arra is, hogy takarítsa ki helyette a fürdőszobát.

6.jpg

Rázza az ideg Kárloszt, miközben nézi, ahogy Szandika a kamera előtt vonaglik, amikor pedig a langyi fotós megigazítja a lány ingjét, robban és elindul földbe tiporni a művészt. Még szerencse, hogy Szandi duplán reggelizett, így vissza tudja tartani pasiját. Az előtérben egy pofont is elhelyez az arcán, Kárlosz ezzel valószínűleg távozik a sorozatból. Legalábbis ezt állítja, de ugye az Éjjel-nappal Budapestből SOHA, SENKIT nem írnak ki végleg. Karvaly meglátogatja Márcsellót, akinek a „senkire nem számíthatok rajtad kívül, mert együtt vagyok a Kristóffal” kezdetű monológra nem az a reakciója, hogy a kanapéval együtt kivágja a lányt. Lelkizni kezdenek, de Ritának tanács nem kell, csak lelki szemetesláda. És még Ritának áll feljebb, amikor Marci nem hajlandó szótlanul végighallgatni. Közben a villában Pumukli törlőrongyot csinál a hajából meg összekeni a pólóját, Szonja pedig emiatt félmeztelenre vetkőzteti és berángatja a fürdőbe. Laller próbálna feszíteni, de ugye ahol nincs minek megfeszülni, ott nem fog megfeszülni semmi. A sorozat valósághoz való viszonyát ismét jól kifejezi a párbeszéd Pumukli és Szonja között:

- És, és kitakarítod az én szobámat is?

- Ha marad rá időm, akkor lehet…

7.jpg

Hát azért bérelték fel, hogy az EGÉSZ lakást kitakarítsa, ne legyél ostoba, Lali! Szonja csíntalanul hozzáér Pumukli kézfejéhez, akinek ettől jó lesz, és kitakarít helyette. Végül is a lány nem egy rabszolga, hogy dolgozzon, mint egy állat! Ő egy csinos bútordarab, óvni kell a kosztól. A hásziendát motorzúgás rázza meg, a helyi Hells Angels maffiarészlege jött meglátogatni Kalapács Dzsót. Csupa keménynek tűnő fickó, akiket az asszony elengedett egy kis motorozásra meló után és az esti mosogatás előtt. Csapunk egy vad éjszakát – mondja Csula egy vízzel teli pálinkásüveget lóbálva. Ja, és jön Cápa is – teszi hozzá. Dzsó ledermed, de nincs mit tenni, a kertkapu magától kinyílt, a motorosok meg beözönlöttek. Idegesen mondja a kamerának, mennyi élmény jön elő a kemény időkből, viszont Cápának nem örül. De ki az a Cápa? És miért hivatkozunk valakire, akiről nem mondunk el semmit? Az orbitális buli előtt jön egy adag lelkizés KarvalyMarcival: Karvaly elárulja, hogy ő még soha nem érzett így, mint most Tudjukki iránt. Mondja ezt a volt életeszerelmének másfél héttel a szakítás után. Kiakadás, sírás, könyörgés, picsogás, ölelkezés, kibékülés. Éjjel-nappal Budapest, én így szeretlek!

8.jpg

Ember gyermekét még nem tette olyan boldoggá a munka, mint Szonját. Pumukli már látja magát a lánnyal 10 év múlva, amikor beállít a pasija és távoznak. Fizetést persze nem kér, még csak szóba sem kerül távozás közben. Laller összeomlik, „MIÉÉÉRT MINDIG ÉÉÉÉÉN?” üvölti bele az éjszakába. Az üvöltését Dzsó bulija miatt senki nem hallja Budapesten. Szöprááájz! Kárlosz nem úszott haza Kubába, romantikus gyertyafénnyel meg ékszerrel várja Szandikát. De az jön a kamu felháborodással, hogy őt nem lehet megvásárolni, aztán dugnak egyet és szent a béke.

9.jpg

Elérkezett a rész, amit a legjobban vártam, gondolom, ti is; semmi picsogás, csak férfias verekedés, kurvák, drogok meg alkohol. A Kalapács Hásziendába berobog Cápa a robogóján, a levegő megfagy, a zene elhalkul, akárcsak egy jó kis zs-kategóriás westernben. Se késelés, se lövöldözés nem lesz, csak szkanderozás: kemény vagy? Na mutasd! Kiderül, hogy  Cápa „import-exporttal” foglalkozik, magyarán nála keresd az autódat, ha éjjel eltolták a ház elől. Úgy gyanítom, olyanok lehettek régen, mint Cápeti és Cápali. Egy villanásnyi időre visszakapcsolunk a villába, ahol Tudjukki romantikus estét szervezett Ritának, párbeszéd nincs, kapcsolunk is vissza a hásziendába, mert hazaérkezett Redzsi. Nyomban lenyom egy maflást Csulának, a többieket meg próbálná kitessékelni, valamiért azt képzeli, hogy az az ő háza. Kalapács geci részegen elküldi a vérbe Vörhenyest, az meg megy is. Sajna semmit nem tudtunk meg Dzsó véres múltjáról, de annyi biztos, hogy az esti részben Tudjukki és Lófejű újra egyesülnek.

13 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

"Can't Stop The Signal..." 2013.05.29. 16:50:50

előre odaadták a takkernak a pénzét, fix bérért dolgoztatta Lalit :)

jack o'neill 2013.05.29. 17:17:56

Végre van egy teljesen korrekt csaj (finoman fogalmaztam, de nagyon) az egész szájba vert sorozatban (Szonja) és az is csak egy napos semmittevésre van "leszerződtetve". Barom Vivien jócsaj barátnőjét is kiírták.
Ember meg nézheti a Kondás Reddzsit, azt a girhes lovat, meg azt kapafejű, atombuta Ritát.
Kapják be a készítők....

egyemakisszíved 2013.05.29. 17:57:50

Engem érdekelne, hogy a motorboltban a motor mellé mindenki valami hülye nevét is kap?
Rita meg korábban nem azért kaffogott, hogy Marci ne beszélje meg a problémáit az exével? Most meg mit csinál? Ugyanazt.

Partykiller 2013.05.29. 18:50:45

A hét, de megkockáztatom az év legnagyobb idézete: "pedig az a legjobb csaj, amelyik visszaüt" by Cápa.

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.05.29. 19:02:26

@egyemakisszíved: +1 jogos!

Marhapőri: "Azért kedves lett volna a szerkesztőktől, ha a Baltaarcú nevet adják Dzsó régi énjének" DE, azok voltak! Simán elképzelhetőnek tartom, hogy a Baltából asszociáltak tovább a Kalapácsra, mert az mégis kínos lett volna, ha ennyire nyilvánvalóan innen loptak volna ötletet névre. Szerszámosláda tagja mindkettő, és a fejét használja mindkét célszerszám.

p.o.p 2013.05.29. 19:16:51

Joe annyira értelmetlenül bír reagálni dolgokra, h az már idegesitő. Semmi ésszerűség nincs benne.
Redzsi meg lehet zsófin lovagolt korábban vagy nemtom, de akkora karika van a lábában h bármelyik zsoké megirigyelné...amugy meg mit rendezkedik más házában ahova csak befogadták.
Mjuk ez máshol is jellemző lsd Anikó.

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.05.29. 21:13:13

SOHA, de soha nem hittem volna, hogy valaha leírom, de perpill Gabesz a legnormálisabb, legszerethetőbb figura. (ki is szakadt a karom vállból, amíg ezt begépeltem, és eltört minden ujjam).
És igen, Kristóf csak csinálja meg Zsófit, és újRita tomboljon. Hahhh!

atom|ant 2013.05.29. 22:40:33

Félelmetesen csókol ez a Zsófi.. Hatalmasra nyitott száj, csámcsogó hang..pf

kozi001 2013.05.29. 22:42:03

Lalinak igaza volt a kinti négyesben sokkal jobb arcok vannak, mint akik mellette rontják a levegőt.

Zsófi nem sokat okosodott látom!

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.05.29. 22:45:05

@kozi001: nem baj! rántsa magára Kristófot, és generáljon feszültséget újRitával! :DDD

Bicepsz Elek77 2013.05.30. 02:31:34

A Hannaekat miert nem az Orban Viktor vette fel? A Majka qurva gaz!!!

www.youtube.com/watch?v=ySMYexeZDbM

2013.05.30. 08:53:52

azt bírtam, amikor az a fasz regina elkezdi osztani a dzsót, hogy mennyire szánalmas alak lett, meg NOOOORMÁÁÁÁLIIIS VAGY?! is volt bőven
és hogy olyan lett mint amilyen régen volt

most mindezt komolyan azért mondta, mert dzsó rendezett egy bulit??? mi??
MI???

meg ez a név hogy kalapács.. tehát kalapács volt, majd a börtönben kitalálta hogy joe? ki a tököm talál ki magának ilyen neveket?

Parallax 2013.05.30. 10:44:47

én fél rész után ugyan feladtam ezt a szennyet, de ezeken az összefoglalókon kurva jókat derülök. :D
süti beállítások módosítása