Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 6521-6522. rész

2013. május 29. 14:00 - nyuszi01

Szóval ott fejeztük be az előző részt, hogy New Bartha elég erősen fontolóra vette, hogy nekimegy Old Barthának, és befekteti Zsófi mellé a balesetire. Balázs is alkotott, megbütykölte Peti Trabiját, ami ennek ellenére simán elindult, szóval vagy Balázs kúrt el valamit, vagy a Trabi van olyan stramm, hogy meg se kottyan neki egy laza gyertyapipa. Zsófit kórházba vitték Miklós és Juli hathatós segítségével, úgyhogy reméljük, most már mindenre fény fog derülni. Innen folytatjuk.

bk512.jpg

A parkban indítunk New Bartha felajzott hangulatával, hívogatja a bátyót, de az persze nem veszi fel. Pedig egy olyan istenes verés készül neki, amiről még ő se tud. Két pillanat múlva nem is látjuk, inkább Kínai Gyerök óbégatását hallhatjuk, aki a bringával beelőzte a Trabit, és most nagyon örül a fejének. De síri hangulat várja, tehát vagy mindenki a Trabi győzelmére pályázott, vagy valami nagyon elcseszett dolog történt. Ezúttal az utóbbi, Balázs empátiától mentesen avatja be a kis ferdeszeműt, hogy a Zsófit BRUTÁLISAN elverte a Linda faterja, és most vitték el a kórházba, szóval most nincs olyan, hogy öröm, hanem most sírni kell. Érkezik Peti is, szentségel, de Hanna őt is leoltja, most DRÁMA van. Nagggyon durva.

Enikőt zaklatja egy vendég a kocsmában, de a csajt nem érdekli. Meséli Aliznak, hogy mit kúrt el már megint New Barthával, de Aliz jó tanácsa: New Bartha csak megjátssza, hogy haragszik rá, de igazából ő kell neki. Nem értem ezt a csavaros logikát, de hát Aliz esetében ez nem az első. Érkezik egy Luca Lóci nevű beszállító, aki épphogy köszön, Aliz máris összeboronálja az Enikővel, a fickó meg nem tiltakozik. Eléggé tejbetöknek tűnik, de szerintem egyszerűen csak ő is szar színész, az Enikővel pont jó páros lesznek. Be is vonulnak a raktárba kettesben, bár, nem hiszem, hogy lesz valami romantika a konzervek között.

bk513.jpg

Peti szereli a kis Trabit a ház előtt, Balázst is ott eszi a fene, és javasolja, hogy a gyertyapipát nézze meg, hátha laza. Hát, az volt. Balázs bevallja, hogy ő lazította ki, Peti persze kiakad, szokásos. Balázs meséli, hogy még a Hanna is lebarmolta, tízes skálán olyan nyolcas szinten. Peti egyből el is felejti, hogy miért volt ideges, virul a feje, hogy a Hanna aggódott érte. Én, mondjuk, ezt még nem venném készpénznek, mert egy szimpla barátért is aggódik az ember ilyen helyzetben, de ő tudja.

Kórház, Zsófit ápolgatják, Miklós és Juli természetesen még mindig ott. Bordatörés, agyrázkódás, Bartha jól elintézte. Juli aggódik persze (tízes skálán kilences), Zsófi szerint szarni bele, már jobban van, ő haza akar menni. Miklós is pampog elég erősen, végül sok lúd disznót győz alapon Zsófit elhallgattatják. Juli szerint Zsófi csak pihenjen, majd beküldi Claudiát, hogy szórakoztassa. Hát, nem tudom, ebben a mondatban két szó is van, ami kizárja egymást, ez pedig a Claudia és a szórakoztatás. Zsófi is így gondolja, közli, hogy be ne küldjék, mert különben sose épül fel. Van benne valami.

bk514.jpg

Zseniális operatőri fogásként a következő jelenetben máris Claudiát látjuk, ahogy szörnyülködik Zsófi esetén. Hanna meséli a tutit, hogy a Bartha megverte Zsófit, aki most kórházban van. Claudia persze megölné Barthát, közben tragikus zene, és erre Hanna még rá tud tenni egy lapáttal, amikor közli, hogy Miklós vitte be. Claudiának elég lesz ennyi infó erre a napra szerintem ahhoz, hogy ne tudjon aludni. Claudia és Atikám el a kórházba, váltja őket Peti, aki jön vigyorogni a Hannának, hogy aggódott érte, tehát számít neki. Hanna továbbra is friend zone-ban tartja a srácot, szóval szálljon le róla és hagyja élni.

bk515.jpg

Ismét a kocsma, Enikő és a beszállító végeztek a raktárban, a csávó épp meséli, hogy ő is megjárta ám, mert a menyasszonya pont az esküvő napján lépett le, szóval azóta szingli. El is hívja vacsorázni az Enikőt, aki persze pont ráér az este. Csávó el, Aliz egyből belemászik az Enikő képébe, na mi volt???? Érkezik a Szabó ikrek egyik fele, kérdezi ENCIT, hogy mennek-e az este plázázni, de a csaj nem ér rá, szóval a gyerekek se mennek sehova. Végszóra kijön a beszállító a raktárból, mikorra jöhet Enikőért? A kisgyerek egyből levágja, hogy ezek ketten itt nem sakkozni fognak, szóval valamit tenni kell.

Peti és Hanna még mindig lelkiznek, de most már Zsófi a téma. Érkezik Balázs, hozott egy tábla drágább fajta csokit mea culpa ajándékként Petinek, aztán meséli, hogy valami hipochinder emberrel lesz meetingje, és már előre tart tőle. Szabó ikrek az udvaron, jön Bartha egy csokor virággal, gondolom, Zsófinak viszi, akiről azt hiszi, hogy még mindig otthon fekszik a földön. A Szabó ikrek épp az Enikőt tárgyalják ki, hogy ez mekkora egy ribanc, amiért nem viszi őket plázázni, amikor kijön a Rózsából a beszállító, és a szemük láttára veszi vissza a jegygyűrűjét. Ebből valami szarság lesz, már most látom.

bk516.jpg

Ezalatt Zsolt veszi észre, hogy az ajtó magától nyílik, és be is lett törve. Egy halovány „Zsófi” után csak Linda mászik elő, és közli, hogy tudja ám, ki tette Zsófit KO-ra és most kórházban van. Egy kis vita Barthával, aztán Linda is beparázik, hogy őt is megveri. De Bartha szerint no para, ő a gyereke, Zsófira is csak véletlenül emelt kezet. Ja, egymást után vagy harmincszor.

bk517.jpg

Balázs és a hipochonder ügyfél tárgyal éppen az irodában, amikor Peti töri rájuk az ajtót egy kockás sálban, tüsszög, köhög, és köpköd, szóval eljátssza, mintha legalábbis épp a halálán lenne. Az ügyfél láthatóan egy pöppet beszarik, fertőző??? Peti folytatja a színjátékot, az ügyfél pedig lelépni készül éppen. Balázs gyorsan kidobja Petit, és bevallom töredelmesen, én itt jöttem rá, hogy Peti magánakciója volt.

bk518.jpg

Claudia faggatja Zsófit eközben a kórházban: többször is megütött? Zsófi tagad, Claudia még párszor bepróbálkozik, a hangja egyre síribb, de Zsófit nem hatja meg a dolog. Juli leállítja mutert, és még Miklós is megérkezik, szóval Claudia tök jól érezheti magát. Miklósnak aggódnia se szabad Claudia szerint, és különben meg mijazhogy még nem húzott el. Miklós megérti a célzásnak nem mondható konkrét felhívást, és lelép. Juli védené Berényit, de Claudia hajthatatlan, Miklós ne legyen itt és kész. Zsófi nem szól semmit nagy bölcsen, és pont úgy néz ki, mint Kristen Stewart az Alkonyatban szülés közben, és ez nem dicséret.

Balázs meséli Hannának Peti akcióját, és úgy tűnik, Hannának bejön a dolog, szerinte a gyertyapipa miatt vágott vissza. Balázs szerint hülye vicc volt, mert milliókat is bukhatott volna a cég, de, mondjuk, Peti meg akár meg is halhatott volna Balázs vicce miatt, és innen nézve azért nem egy súlyú a két dolog. Hannának leesik, hogy itt lehet, hogy őmiatta is ki akart baszni a Balázzsal a Peti, de persze ezt nem mondja, csak barchobázik.

bk519.jpg

Enikő lelépni készül, a Szabó ikrek lekvárt esznek üvegből kanállal, igazi családi idill. Érkezik a grál lovag, hozott egy csokor gazt. Az egyik Szabó gyerek izomból nekimegy és ráönti a lekvárt, szóval Enikő azt egyből ki akarja mosni, és micsoda fordulat, a másik Szabó gyerek kiveszi a gyűrűt a kabát zsebéből, és felmutatja azt, mint valami trófeát. Enikő persze egyből bekérdez, nem csak volt feleséged? Csávókám elég hamar megtörik, egyből bevallja, hogy nem, még mindig megvan, szóval ezzel a lendülettel veheti is az irányt az ajtó felé.

Eközben már Gizike is megtudja Zsolt és Zsófi csörtéjét, szörnyülködik egy sort Lindának, és meg is hívja a kiscsajt magához, aludjon ott és majd szórakoznak egyet. Hát, nem tudom, mennyi kedve van most a Lindának szórakozni. Jó, akkor csak úgy aludj ott, így Gizike.

bk520.jpg

És végre elérkezett a várva várt jelenet, gyanús zene szól, New Bartha és Old Bartha fight következik. Revolverek a kézbe, cowboy kalap feltol, veszkócsizmák alulról filmezve, egyszóval minden készen áll. New Bartha egy kis bevezető beszélgetés után a lényegre tér, kiüti Zsoltot egy kemény jobbossal, és a klasszikus kocsmai „úgy kezdődött, hogy visszaütött” alapon testvérgyepálás kezdődik, Bartha repül oda-vissza át a konyhapult felett, majd Tom és Jerry-be illő arckifejezéssel elterül a földön. New Bartha immár hivatalosan is előlépett a BK Robin Hoodjává.

bk521.jpg

Ismét Claudia a kórházban, cuccokat hozott Zsófinak, és egyből belebotlik az egyik padon csövelő Miklósba. Nem úgy volt, hogy hazamész? – nyit Claudia igen kedvesen. Miklós szeretne maradni, mert ha Bartha idetalál, akkor abból baj lesz. Szerintem őt is hordágyon fogják behozni a következő részben, szóval nagy kárt nem fog tenni a feleségében. Claudia puhítható kedvében van, jó, Miklós, maradhatsz, de holnap azért idehozatok egy biztonsági őrt.

Enikő rohan ki a folyosóajtón, az egyik gyereket keresi, aki ott lapul a növények mögött. Ennek a funkciójára nem igazán jöttem rá, egészen addig, amíg meg nem jelenik Hanna és Peti, hogy megbeszéljék utóbbi akcióját. Hanna szerint miatta is csinálta, de Peti tagad. A kis Szabó gyerek meg kihallgatott mindent.

bk522.jpg

New Bartha és Enikő fut össze az udvaron, békét kötnek, kézfogás, Enikő persze egyből átmegy ápolónőbe, jesszus, hogy néz ki a kezed, ezt be kell borogatni, stb. Másnap reggel is vele nyitunk, Barthához tér be egy röpke fél percre, aki éppen mélyhűtött dolgokkal borogatja az arcát. Egyből nyivákol, hogy hogy néz ki a lakás, ide betörtek? És az arcod? Orvos látott már? Túl sok kérdés egy frissen megvert emberhez, aki még mindig kómás. Enikő egyből összerakja a két Bartha sérüléseiből, hogy New Bartha verte meg Old Barthát, és persze kiakad.

bk523.jpg

Hanna és Balázs tér be éppen a folyosó jótékony homályába, amikor egy hatalmas, piros szívet látnak meg a falon „Hanna + Peti” felirattal. Igen, a Szabó gyerek nagyon produktív volt az éjjel, de Balázs persze egyből Petire asszociál. Hanna is. Szegény Peti.

Címkék: barátok közt
3 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2013.05.29. 15:52:36

nagyon keményen megkefélném ezt az Enikőt

egyébként nem volt világos, hogy a kis suttyó Szabó gyerek minek rohan Enci elől, bújik el, majd fut tovább

teljesen haszontalan jelenet volt, ennél azért kreatívabbat is kitalálhattak volna, hogyan hallgatja ki a beszélgetést Petike és a nagyon fugáznivaló Hanna között

bár megint felmerül a kérdés, ki a pöcsöm éli a magánéletét egy visszahangos belső udvaros ház belső udvarán...

Mitya Ivanov 2013.05.30. 15:30:54

Miklós nem csövel, hanem csövezik

Mogyee 2013.06.04. 16:55:36

"És végre elérkezett a várva várt jelenet, gyanús zene szól, New Bartha és Old Bartha fight következik. Revolverek a kézbe, cowboy kalap feltol, veszkócsizmák alulról filmezve, egyszóval minden készen áll. New Bartha egy kis bevezető beszélgetés után a lényegre tér, kiüti Zsoltot egy kemény jobbossal, és a klasszikus kocsmai „úgy kezdődött, hogy visszaütött” alapon testvérgyepálás kezdődik, Bartha repül oda-vissza át a konyhapult felett, majd Tom és Jerry-be illő arckifejezéssel elterül a földön. New Bartha immár hivatalosan is előlépett a BK Robin Hoodjává."

Évek óta egy kockát nem láttam a sorozatból, fogalmam sincs, ki kinek a mije a hogyan meg miért, de ezen a bekezdésen betegre röhögtem magam. Köszönöm!
süti beállítások módosítása