Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A címlaplány 1x08 - Szexi, merész, elszánt és érdekes

2013. május 29. 09:00 - sixx

Na, ma véget ér a két hónapon át tartó kínlódás, és meglesz A Címlaplány, nagybetűvel, még jó, ami jár, az jár. 10 csajjal kezdtünk, három maradt a döntőre, de vajon ki nyer majd? A kissé buta Fruzsi, a profi Alexa vagy a kifutón konstans, kilátástalan küzdelemben kínosan kiakadó, katasztrofálisan kimért katonaként kóringyáló Luca? A Viasat zsivány, a döntőre nem bérelt új helyszínt, inkább a mostanit turbózta fel széksorokkal és azzal hogy lebontotta az eddig álló kulisszákat - a kifutó mellett felsorakoztatott sorokban ülők így a csajok és a műsort felvezető T69 seggét bámulhatták a minden bizonnyal többórás felvételen. T69 egy csillogós, embertelen dekoltázzsal bíró ruhában gurul be a színpadra, és mivel saját magát Csöcsingónak bírta nevezni egy Blikk-videóban, mi köszöntük szépen a tippet, és innentől így szólítjuk. Örökké.

Screen Shot 2013-05-29 at 5.58.38.png

Csöicsngó lelkesen szopja fel a zsűrit, a heti vendég Pataki Ági, az oridzsinál magyar címlaplány, akire két generáció recskázott annak idején, amikor még Fabulonnal kenegette a testét, ő kitartást tanácsol a címlaplányoknak. A többieket is felvezeti Csöcsingó, de a legjobb szórakozás a magát látványosan unó Hujber Ferit figyelni, akinek a testtartása és arckifejezése látványosan sugallja, mennyire alantasnak tartja ezt az egészet, de ugye a villanyszámlát is be kell fizetni valamiből. Amikor Csöcsingó megkérdezi, hogy milyen volt ez a két hónap, kis képzavarral azt feleli, hogy átment a haldoklás öt fázisán, sebaj Feri, majd mi segítünk, a five stages of grief az nem a haldoklásról hanem a gyászról szól, kevered a szezont a faszommal. Nánási Pál csak szimplán nem akar itt lenni. Na, kezdjünk már.

Screen Shot 2013-05-29 at 5.47.15.png

Azt sejtettem, hogy a szponzortermékeket csúcsra járatva nyomatja majd a Viasat ebben az adásban, de hogy egy egy fogászati kezeléssel nyitunk majd, azt nem, pedig. Mennek a csajok rendbe hozatni a cigánykerítést, a fogorvos meg fehérít, ezt nevezem. Az kiderül, hogy a fogorvost a címlaplányok elszántan tegezik, lehet ez a norma ma, majd kipróbálom én is a sajátommal. Luca és Alexa nagyon örül a végén. Ugrunk, a színpadra jönnek a kiesett versenyzők, csak Maya nem, aki majd a kötbér kifizetésekor rájön, miért kell az apró betűs részeket is elolvasni egy szerződésben, és nem száll ki menet közben egy adásfolyamból, csak mert a faszija azt mondta, vagy mert egy fasza ajánlatot kapott Dubajból.

Screen Shot 2013-05-29 at 5.51.57.png

Ahelyett, hogy a felsorakozott lúzerekkel kezdenénk valamit, megint vágunk, ezúttal a sztájliszt cseppet sem stílusosan felöltöztetett majmára, aki megy a Corvinba vásárolni, mint eddig hétszer, és aki a forró csokis kuponra is kap kávét a szponzorkávézóban. Ezek a termékelhelyezések annyira bénák, hogy az valami hihetetlen, viszont telik velük az idő, valós tartalmat addig sem kell gyártani, ugye. A bevásárlás után a döntősöket látjuk, ahogy ülnek a sminkben, Alexa meg benyögi, hogy nincs olyan, amire orbitálisan fel kellene készülnie. Ha ad egy emailcímet, küldünk neki egy értelmező szótárt. Fruzsi nagyon odafigyel a döntőre, Luca legnagyobb ellensége sajt maga és szétszórtsága, plusz ugye a magyar nyelv és a koszvadt kifutó, de nem alliterálunk többet, esküszöm. Aljona azt tanácsolta neki, hogy lépésnél rúgjon ki a lábával kicsinyég, ha ezt megfogadja, a földig érő vörös ruhában úgy fejreáll, mint a büdösbogár, drukkoljunk.

Screen Shot 2013-05-29 at 5.56.02.png

Csöcsingó extázisban konferálja fel a döntősöket, akik bevonulnak a kiesett versenyzők mellé, mindhárman vörösben. A lúzereknek meg kell mondaniuk, kit akarnak nyertesnek: Laura - Luca, Amina - Fruzsi, Aljona - saját magamat, Szandra - Luca, és az utolsó kettő is Lucát mondja. Nahát. Csöcsingó az a verseny legszexisebb pillanatait felvonultató montázst kér a bejátszóból, kap. Mi meg csöcsöt, tessék:

Screen Shot 2013-05-29 at 6.04.23 copy.png

Taps. Történhetne már valami. Na, fog: a sztájliszt csaj extrém vonulást rendezett nekik a Vásárcsarnokban, ahol menyasszonynak öltözve robognak végig a kofákból áradó savanyúkáposzta-szagban és a Ponyvaregény zenéjére. Luca most sem tud járni rendesen, de végre van megfejtés: mert elkalandozik a tekintete. A sztájliszt, aki vonulásszakártő, és ehhez mérten üvölt olyanokat, hogy csinájjadmostmutassadmegfelédejóvagy, elárulja neki, hogy ki kell nézni egy pontot, oszt menni, ennyi az egész. Ennyi? Ennyi. Ja, jó. S lőn, Luca TUD JÁRNI és levegőt venni EGYSZERRE, amit elsőre nem néztem ki belőle.

Screen Shot 2013-05-29 at 6.06.29.png

Vissza a döntőre, értékeljük a vonulást gyorsan, aztán gyönnek a legmerészebb pillanatok, baszki, ha így haladunk, lesz elszánt és érdekes montázs is, azt nem bírom ki idegileg. A merész pillanatok után Nánási Pál feladata jön, egy fotózás az állatkertben, de nem őzikével hanem egy kígyóval és egy csótánnyal. Ebből a várható sikoltozás lesz, jaj, de hideg, jaj, de sok lába van, jaj. Nánási nem öncélúan kellemetlenkedik, hanem azt akarja látni, tudnak-e modellként viselkedni a csajok, ha extrém helyzetbe kerülnek. Egyébként tök jól lehozták a cuccot, ha nekem adtak volna a kezembe egy baszott nagy csótányt, tuti elszaladok, igaz, én nem vagyok címlaplánynak való sem. A stúdióban Pataki Ági azt mondja, nagyszerűen viselték a kiképzést, le a kalappal.

És jön egy vonulás, pólóban, farmerben. Alexa láttán a zsűri lehidal, ilyen lábakat, baszki, mondja Illés Csaba, Hujber ilyen nőt még SOHA nem látott. Luca meg úgy látszik, megfogadta a tanácsokat, mert először vonul úgy a kifutón, ahogy azt elvárják tőle, és erre annyira büszkék a zsűritagok, hogy kis híján elkezdik egymás vállát veregetni, pedig nem kéne - Mr. Wolfnak volt erre egy pompás megállapítása a Ponyvaregényben (tessen guglizni). Fruzsi bejön, megtekeri a pólót a hasán, mire a zsűriasztal mögött mindenki elélvez, és hörög, pedig a csaj pont ugyanazt és ugyanúgy csinálja, ahogy eddig. Illés Csaba az egyetlen, aki szóvá teszi, hogy ez itten olcsó és közönséges volt. Jaj, jön az elszánt montázs. Csöccsel, de mi inkább Csöcsingót mutatjuk meg, oldalról.

Screen Shot 2013-05-29 at 7.00.18.png

Folytatjuk a döntőt, Hujber Feri feladata egy CSAPDA. Nahát. Görög Zitát hívja segítségül hozzá, és egy rakás rejtett kamerát, a szitu meg annyi, hogy Zita mindhárom döntőst igyekszik elcsábítani, na nem egy délutáni vibrátorpartira, hanem egy amerikai szereplőválogatásra, ami pont egy nappal a döntő előtt van, és most kell rábólintani, vagy soha. Ja, és ki kell szállni a versenyből is hozzá. Nem jön be a dolog, a csajok vagy leveszik, hogy szopatás van, vagy csak szimplán becsületesek, de nemet mondanak, pedig Fruzsit még azzal is presszionálják, hogy tesója, Maya már igent mondott. A színpadon Luca azt mondja, hogy legszívesebben otthagyná az egészet a picsába, mert itt törtetni kell, és átbaszni, az meg nem az ő világa, nem mellesleg be is vette az egészet. A többieket nem kérdezzük, inkább jöjjenek az érdekes pillanatok, jesszus.

Screen Shot 2013-05-29 at 6.51.45.png

A negyedik feladat Illés Csabáé, és egy magánéleti vájkálásé, ami azért kell ugye, hogy jóelőre kiessenek a csontvázak a közmondásos szekrényből, és a dupla anál videó ne akkor derüljön ki, amikor a címlaplány már kezd befutni, és ami a legfontosabb: nehogy a konkurencia tehesse ki. Alexáról kiderül, hogy az előző pasija verte, Fruzsi egy nála húsz évvel idősebb pasival nyomult, Luca meg két faszival is megcsalta a paliját, és ennyi, se pornó, se eltitkolt gyerek, se semmi. A színpadon Illés értékel, köszi az őszinteséget, frankók vagytok. Na, még egy vonulás, elsőként Lucával, akit nagyon jónak minősítenek, Pataki Ági szerint kontaktált a közönséggel. Fruzsit bombasztikus nőnek minősítik és tökéletes modellnek, ami itt sértés. Hujber Feri a lehetőségek tárházát és a pinát látja Fruzsiban. Alexa nem most jött le a falvédőről, mondja Illés, Pataki nem tud már tanácsot adni neki. Hujber Ferit az nyűgözi le, hogy a közönség akkor morajlik, amikor Alexa lép színpadra.

Screen Shot 2013-05-29 at 7.02.00.png

Na, jön a végső döntés. Feri aszongya, ő igazságtalan lesz, meseszép, gyönyörű lányokat lát, és hiába mondta mindenki Lucát, neki ez nem elég, így Alexa a választottja. Nánási olyan lányt mond, aki minden adásban tündökölt, Fruzsit. Linda, a sztájliszt megköszöni mindenkinek a két hónapot, majd Lucát választja, akit a kezdetektől fogva kinézett magának. Illés a félelmetesen félrepóckolt mellű Csöcsingó felszólítására elmondja, hogy itten nem üresfejű luvnyák állnak, hanem jócsajok, és Lucát mondja, mert kifinomult. Pataki Ági eldöntheti a versenyt, szakmai szempontból viszont ő Alexát látja a legjobbnak, azaz 2-2. A döntő szót Nánási mondja ki, mert ő Fruzsira szavazott, a feján látszik, hogy ennek nem örül, aztán sok vekengés után aszongya Alexa. Megvan a nyertes, lehet örülni.

Screen Shot 2013-05-29 at 7.17.20_1.png

Köszönöm a kitüntető figyelmet és a kommenteket, második évad ebből a műsorból nemigen lesz, de ha van isten, harmadik Éden hotel igen, és akkor majd megint hogyvoltozunk egy isteneset.

Címkék: a címlaplány
7 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sunblind 2013.05.29. 13:24:57

puska kellett volna b+

Livius 2013.05.29. 13:55:52

"Well, let's not start sucking each other's dicks quite yet."

Jarics 2013.05.29. 14:02:25

Sixx, mi lenne, ha még az arany Camelt és a Túró Rudit is szeretnéd?! :-)

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2013.05.29. 14:58:47

Mókás volt, hogy Alexa mennyire ügyetlenül kamuzott a "mélyinterjúja" alatt! Még kell pár év, hogy igazi rafkós ribi váljék belőle...

A, mint Alexa: - Túl vagyok egy kemény kapcsolaton.

K, mint köcsevác: - Kemény? Ez azt jelenti, hogy vertek is?

A: - Aha.

K: - És mennyit?

A: - Öööö...

K: - Gyakran vertek meg?

A: Jaja, kaptam rendesen. (Teátrális brühühü.)

K: - Alexa, te szegény, még csak annyit mondj meg, hogy amikor összeverve, magzati pózba görnyedve zokogtál a brutális barátod vaddisznóbőrén, ami az ágyatok elé volt terítve, na, akkor az is megesett néha, hogy a párod elővette a brét, és le is pisilt a totális megsemmisítésed végett? Csak mert ha igen, akkor megvan az első címlapsztorid!

A: - Ne is mondd, az volt a legrosszabb! Nem bírok erről többet beszélni... Szip-szip.

reqcka 2013.05.29. 16:53:03

Szerintem csak az összefoglalók és a kommentek miatt csinálják ezt a műsort, mert az egész kalap sz..ból ez érte meg azt a tíz percet amit rászántam. sixx, isten vagy :D

Zabkása 2013.05.29. 22:54:48

Sixx egy hét alatt háromszor Mr. Wolfozol, két bukótérben meg most :D Tarantino hetet tartasz?
"Mond mégegyszer hogy hogymi bazdmeg, mondd mégegyszer!"

Laasli 2013.05.30. 13:47:47

@"the dragon": A beszélgetés elején elhangzó "Ha volna megbánnivalóm, akkor nem jöttem volna be gyónni, atyám " kamuszöveg lemaradt:)
süti beállítások módosítása