Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éjjel-nappal Budapest 1x72 - Kutyaszar a szőnyegen

2013. május 28. 11:00 - pabblo

Regina legutóbbi kirohanása előtt még reménykedtem, hogy Diát valami unokatestvérrel, vagy még közelebbi rokonnal kapja majd rajta a kapualjban, ehhez képest a jó barátnő duma olyan volt, mintha egy vödör jeges vízzel nyomnának nyakon. Lallerünk továbbra is a szétszakadó család szenvedő alanya, az erkölcsi mondanivalónak pedig egy fél vöröshagymával adott nyomatékot, de hiába: így is szétszakadni látszik a lakóközösség, és már semmi sem lesz olyan, mint régen. Még szerencse, hogy a görények nem döglöttek meg, különben egyből Dunának ment volna bánatában. A jelek szerint viszont valami lóg a levegőben, úgyhogy lássuk, mi a mai termés.

130527_bp01.jpg

Rita pattan ki az ágyból, látszik, hogy egy ideje már fönt volt, szövögette az aznapi köcsögségtervet. A sort Kristófon kezdi, aki a jelek szerint napszemüvegben töltötte az éjszakát, nem is csoda, hogy reggelig nem talált haza. Rita reggeli előtti epeokádásának lehetünk szemtanúi, Lófej pedig zseniális érzékkel nyihog bele a párbeszédbe. A londoni emigráns fenyegetőzik, Kristóf és Zsófika pedig az IQ-nak megfelelő színvonalon vitatják meg a régmúltat.

130527_bp01.jpg

Kezd összeállni a kép: Rita valószínűleg Reginába pumpálta át az idegesítő énjét, mielőtt felszállt volna a Londonba tartó járatra, a lány ugyanis csudálatra méltó módon, bár kissé neurotikus beütéssel üvölt Dia után a gangon, aki persze egy szőke macával, bizonyos Nellivel tér haza a frühstückből. Vagy én lakom rossz környéken, vagy a sorozatban sántít valami, de eddig még nem sikerült biszexuális nők féltékenységi vitáját végigélni, viszont így sem volt különösebb élmény. Legalább egy hálótrikós bácsi kijöhetett volna a gangra szemlélődni. Mondjuk olyat már láttam.

130527_bp01.jpg

Vissza a villába, Lófej igazítja magára a zablát. Rita zavarja meg, de persze csak egy másodpercre, hogy elmondja neki: ő itt az atyaúristen, úgyhogy még azelőtt szálljon le Kristófról, hogy ráülne, különben már hívhatja is Bunyós Pityut meg a Lallert költöztetni. Mesterkélt kacaj, erőltetett vihogás, mára is kimerült az összes színészi kellék. Ugorjunk.

130527_bp01.jpg

Pörög az élet rendesen, már ha ott is hétfő reggel van és ríltájmban nyomulunk, ugye. Tina jött egy tányér sütivel, és egyre nedvesebb bugyival, hogy végre valaki mostmár irgalmatlanul megbassza adjon neki egy kávét, de izibe. Lallerrel tökéletes párt alkotnának, de úgy látszik, nem működik a kémia, Gabi tetkói viszont tovább villanyozzák a lányt, aki seggtapival hálálja meg a vendégszeretet. Pumuklifej két süti között se veszi észre, hogy igazából magában motyog, Gáborunk pedig igazi gavallérként vágja ki az egyre idegesítőbb libát a gangra. Laller panaszkodik még egy sort, hogy nem kell senkinek, pedig olyan szexi, hogy Dévid Hásszelhoff hozzá képest ipari tanuló. Nincs igazság a földön.

130527_bp01.jpg

Dia baktat Baltaarcú átmeneti hásziendája felé, de félórányi dörömbölés után csak Joe nyit neki ajtót, ráadásul ő se szolgál túl sok jóval: Regina nincs otthon. Pedig a lány nagyon készült, virág is van meg minden, Joe ex-pénzbehajtó szíve viszont továbbra is össze van törve, a szabály pedig szabály: a pecóban és a műhelyben nincs helye leszbikus szerelemnek. Dia a „hadd maradjak" könyörgésével olyan idegesítő, hogy legszívesebben kivágnám a tévét az ablakon, de valószínűleg annak senki se örülne a családban, úgyhogy inkább még egy korty sört kérek.

130527_bp01.jpg

Nem szűnik a kopogás, úgyhogy Baltaarcú egy picit méregből, meg egy picit a régi korok emlékének áldozva ingerből nyit ajtót, de Dia helyett majdnem Hanna fejéről üvölti le a hajat. A mintalány azért jött, hogy megmondja a tutit: márpedig ő szereti az apját, csak idő kell neki. Ez magyarra lefordítva annyit tesz: két rész múlva pénzt fogok tőled kérni. Joe tökig meghatódva áll a szobában, hogy a kislánya milyen nagylányként viselkedik – mondjuk ezt akkor is láthatta volna, ha rányit, mikor Marci kúrja épp. Mindegy, Hanna ki, Dia pedig mint valami elfuserált bumeráng visszajött, és végül csak bepofátlankodta magát a házba.

130527_bp01.jpg

Hanna a hásziendát elhagyva az őt váró barátokba botlik, majd a jelenet előző három felvétele alatt kitaposott úton megérkezik a kellékkutya is, hogy aztán mindenki rácsodálkozzon. Hannának egyből beindulnak az anyai ösztönei, úgyhogy úgy dönt, még akkor is megtartja a kutyát, ha a saját szája elől kell megvonni a falatot. Vagy Joe-é elől. Karesszal az élen a többiek se felhőtlenül boldogok, de ő legalább fűnek hívja a kutyát. Mondjuk ki is nézem belőle, hogy elszívja.

130527_bp01.jpg

Nem elég, hogy Dia magasabb, mint Joe, még be is alázza, hogy segít neki csapot szerelni. Baltaarcú nem szeretne érzelmileg megnyilvánulni, bár a picsogásából pont nem erre lehet következetni. Mindegy, győznek az észérvek, a lelkizés pedig beindul, amibe Regina trappol bele remek ütemérzékkel, így rögtön ki is veri a hisztit, hogy Dia ezúttal Joe-val csalja meg őt. Körbe is ért volna a sztori, ha Dia nem mászik fel utána az emeletre: Redzsi sértődése mellé előveszi még a „hol a virág, hol a veteránautó, miért nem velem reggelizel?" kérdéskört, és még véletlenül sem tűnik követelőzőnek. Dia magyarázza neki a leszbikus érzelmek mikéntjét, amikor a szerkesztők rendkívül kreatív vágással betolják az „I kissed a girl" című Katy Perry számot. Ennél már csak az volt jobb, amikor Császár Előd az egyik főzős műsorban aláfestő zenének a „Copkiller"-t kapta meg.

130527_bp01.jpg

Laller a bré mellett most már az orrát is lógatja, nagyon hosszúra nyúlt ez a száraz évszak. Gabi szerint csak a csajmágnes hiányzik belőle – meg mondjuk minden más -, úgyhogy Lallerünk be is kapcsolta és láss csodát: két csaj integet, hogy kereket kellene cserélni. Pumuklifejűt hajtja a farka, de továbbra is csak a szopórolleren lehet része orális kényeztetésben, mert amíg kereket cserél, a két prostinak öltözött átlagos lány kedélyesen elbeszélget Gáborunkkal, aki meg közben olajszintet néz, utántölt, és szerintem az ablakmosó tartályát is telehugyozná, ha kérnék. Valószínűleg Lallerral nem ugyanazt a jelenetsort láthattuk, mert ő a legvégén sikeresnek ítélte az akciót, szemben a ténnyel, hogy még akkor se kellene a két csajnak, ha már minden mindegy lenne.

130527_bp01.jpg

Dia és Redzsi közben végzett a koitusszal, kis lelkizés, inkább nézzünk be Hannáékhoz. Az újdonsült kutya ugyan aranyos, viszont a fél lakást összeszarta, ráadásul a szőnyeg mellett a tiszta ruhára is odahugyozott, úgyhogy a többiek Karesz hangos röhögése kíséretében igyekeznek rávenni a lányt, hogy most már vigye el egy menhelyre az ebet.

130527_bp01.jpg

Gáborék egy kocsmában kötnek ki, ahol ugyan vannak jó nők, az este viszont a pasik árverezéséről szól. Pumuklifej végre üríteni fog – gondolhatnánk, a helyzet viszont ennél bonyolultabb. Ha látta valaki az Idétlen időkig című filmet, akkor ismerős lehet a jelenet, de ha nem, akkor fölvázolom: Laller hiába nyomja a Sexy and I Know it-ra, a sztriptízt senki se akarja megvenni, Gabi viszont amint fölmegy a színpadra, hogy lerángassa ezt a szerencsétlen hülyét, el is kel 50 ropiért. Szerencsétlenségére egy jól megtermett néni vette meg.

130527_bp01.jpg

Hannáék igyekeznek a boltba, de úgy cipeli a kutyát, mintha annak a szerencsétlen jószágnak nem volna lába. Megállnak, hogy megitassák, a kutya viszont érzi, eljött végre a nagy lehetőség, így egy alkalmas időpontban lelécel a két hülyétől. A sarkon egy bácsi fogja meg, aki gyorsan hozzáfűzi, hogy az összes fiatal felelőtlen, majd tovább üget a naplementébe. Karesz bizony helyesel, így nincs több kecmec: az eb megy a menhelyre. Anikóék közben záráshoz készülődnek, Dia pedig épp azt ecseteli, milyen jó lesz egyedül estére, amikor Regina betoppan, és ismét az egykori Rita színvonalára süllyedve igyekszik a maradék életerőt is kiszívni a csajból. Dia már inkább később zárna, csak a közös program ne legyen.

130527_bp01.jpg

Hannáék megérkezetek az állatotthonhoz, hogy akkor rövid úton megváljanak a kutyától, az elszakadás viszont mély és fájdalmas – nem hiába, legalább egy fél napja nála van a kutya, és annyi emlék köti már őket össze. Végül viszont csak hepiend a vége, mert bár a menhely dolgozója nem volt rendesen bemikrofonozva, azt azért érteni lehetett, hogy önkéntesnek akarja berántani a lányt.

130527_bp01.jpg

Gábor menekülne az újdonsült tulajdonosa elől, de úgy látszik, a tavasz mindenkiből előhozza az ösztönlényt, a néni pedig egyre inkább azon van, hogy Gabi közelébe férkőzzön. Mondjuk 50 ropiért ez valahol elvárható, Gábor viszont annak ellenére le akar lécelni, hogy Laller tömi bele a piát, a terebélyes hölgyemény pedig csak arra kíváncsi, mit kér majd a srác reggelire, ami mindenki számára világossá teszi: az éjszakát nála kell, hogy töltse. Ezzel le is pergett a viszonylag unalmas rész, most már inkább az a kérdés, Joe-t tényleg összeverik-e a következő részben. Reméljük a legjobbakat.

10 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

garrett27 2013.05.28. 11:43:28

Volt már egy-két kínos rész, de ez viszi a pálmát. Regina vagy ordít vagy dug, de most már komolyan fárasztó karakter lett.
A Joe-Dia jelenet pedig kínosan nem volt megírva, a rendező meg nem vette észre, hogy a két mandinka gyakorlatilag nem tud mit kitalálni az adott szituációban. Nyögvenyelős jelenetre sikeredett.
A kutyás história pedig abszolút céltalan és ezzel az egész lement a 6 éveseknek szóló matiné szintjére. Hannácska kutyát talál és boldog mint az állat. Pedig a kutya mozgássérült lehet mert folyton vinni kell. Egy kis reklám a menhelyeknek és benyalás az állatvédőknek, aztán annyi. A kutyaszart pedig megoldja a stáb.
Pumukli tánca a nap főjelenete és ebben a pillanatban az egész sorozat létjogosultsága kérdőjeleződik meg. Vajon tényleg szüksége van sokat szenvedett nemzetünknek, hogy esténként a tévében egy idióta fejű manus táncoljon citromsárga zokniban egy rakat kielégítetlen vénkisasszony előtt?
Döntsétek el feleim, de gyorsan!

egyemakisszíved 2013.05.28. 11:55:31

Azért reméljük, igazi holttest meg koporsó nem lesz.
Az állatotthonosok milyen jól jártak volna az 1% gyűjtésnél, ha ez a rész az szja-bevallás határideje előtt ment volna adásba, a nevük elég rendesen látható volt. De még így is kaphatnak adományokat meg önkénteseket, az elárvult cuki kutyusok mindenkit meghatnak. Kivéve Kareszt, de hát ő is intézetben nőtt fel. Ja meg garret27-et sem, de azt nem tudom miért… :)

kozi001 2013.05.28. 12:05:35

Berlinben a Ritát már kiírták úgyhogy a pszichopata-rászállós barátnő vonalat most Regina viszi helyette.

De mivel itt a Rita maradt egy "új személyiséggel", így megkapjuk a szöszit duplán...

2013.05.28. 12:24:57

felmerült bennem a kérdés, hogy tulajdonképpen, mi a nyirkos faszomnak lakhat ott Hanna, hogyha

1. nem fizet semmit se a bérleti díjba, se a rezsibe - ez felveti továbbá a kérdést, miért Hanna lakik a különszobában, és a két lakást fenntartó lány pedig együtt egy kisebb szobában

2. az 1.-es pont miatt már lényegében fölösleges több pontot felállítani, mivel Hanna nem árvagyerek, van anyja-apja, tehát nem indokolt, hogy miért kéne befogadni ingyen

3. na mégis.. tehát kikúrt módon idegesítő, és nem látom be, ki szeret idegesítő lakótásakkal lakni (bár ez a villára is igaz)

továbbá! felfedeztem, hogy Hanna lakótársa, a csúf vörös méltán hanyagolt, hiszen még előzménysorozata is van!!!
Gyanú árnyékában - 138. rész (2013-03-08)

és hogy teljesen legyen a kép, Regina pornós anyjáról (ezáltal ezen gyönyörű testalkat megöröklésének forrásáról) valamint volt barátjáról is bővebben informálódhatunk:
Gyanú árnyékában - 41. rész (2012-10-09)

atandora 2013.05.28. 16:01:57

Szerintem láttál már biszexuálist vitatkozni, csak akkor éppen nem az azonos nemű párjával vitázott. :D

Princessbora 2013.05.28. 16:34:45

"Ennél már csak az volt jobb, amikor Császár Előd az egyik főzős műsorban aláfestő zenének a „Copkiller"-t kapta meg." Ilyen tényleg volt? Nemááár...:D

Kravitz 2013.05.28. 18:09:46

Na, most se jött meg a kedvem, h visszanézzek erre. Majd azért szóljatok, ha megint elkotródott a rita! Akkor esetleg-talán.

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.05.28. 18:38:16

A kutya marhára nem úgy nézett ki, mintha nem lenne gazdája, vagy kocsiból dobálták volna ki.
Rita nagyon szarul hozza az új figuráját, kritikán aluli a teljesítménye.
Komolyan elegem van a forgatókönyvírókból.
Kucsma, jelentkezz náluk munkára, Tedyvel, és marhapörivel együtt. meg Pabbloval. (remélem, senkit nem hagytam ki) Kozit ne vigyétek, mert akkor csak Anikóról szólna minden epizód, bocs Kozi :)

jack o'neill 2013.05.28. 19:42:28

Így a 71-72. részek után azért egy biztos. Itt az ideje, hogy valaki (akár pl Ráró) úgy pofánb@ssza Ritát, hogy az orra a tarkóját üti át...
Borzalmas egy picsa...
Hanna és Regina karaktere meg nem értem miért van?
Előbbi buta mint a tök, a barátnői értelmesebbek, mégis mellékvágányon vannak. Bezzeg az a barom Karesz, aki még nettó a levegővételhez is hülye.
Másik meg Reddzsi, aki ordít, hisztizik, balhézik. Ennyi. Basszus akkor már legalább nézne ki jól...

p.o.p 2013.05.28. 21:36:51

Az állatotthon reklámozásának legalább van értelme,szemben a szórakozóhelyekkel, vagy bunyós pityuval...
Rita új énje kicsit meghasonult. Most nem arról volt szó h ő mindent és mindenkit leszar? Erre most Kristófba (!!!????) lesz szerelmes???
Vagy ez vmi trükk?
süti beállítások módosítása