Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Geordie Shore 2x08 - Eddig tartott az ingyenélés

2013. május 27. 13:00 - Chat Géza

Még tart a háború, senki meg se szólal, de pláne nem beszél a másik nem műanyaggal kibélelt képviselőihez. A lelki gyászt megszakítva a faszik elmennek minigolfozni, meg majd el is hisszük, hogy ők akarták ezt a kis kiruccanást, merugye lerí róluk, hogy imádják ezt a „sportot” a szénné szolizott Tiger Woodsok. Mindegy is, mert máris este van. A főnökasszöny csörög telón, hogy meló van, mindenkinek, fiúk lányok vegyesen, azaz a kínos pillanatok előre vannak borítékolva, mint Daniel Day Lewis Oscar díjai.

1.png

Tüdő, hajazós James és Ringyó Rebecca mennek vékony, jó testű, full műanyag lányokat barnára fújni. James szemei egyből kipattannak, Tüdő spontán féltékenységi rohamot kap, de aztán mindegy is, ennek annyi. Hiába, ebből nem lesz megint kufirc, pedig milyen szép befejezése lett volna a szezonnak. A többiek szórólapoznak. Ricci megkapja a szendvicsember szerepét, ami egyértelműen élete legmegalázóbb pillanata. Millióan belerokkantunk már a vért izzadós diákmelókba, majd csak kiheveri valahogy. Meló után a főni beugrik egyet koccintani a Geordie házba, majd Jay megbasználak bókja után jobbnak látja a távozást. Metrós Jay, Naffaszú Gaz és Nyálgép Ricci elmennek bulizni, de a dizsiben semmi érdekes nem történik a masszív nyálcsorgatáson kívül. De aztán becsatlakozik pár igen könnyűvérű leány is.

2.png

Az otthon fagyos hangulatában Hajazós James bocsánatot kér Bazmeg Sophietól, amiért a minap lekurvázta, vagy valami ilyesmi. Eh, ki nem szarja le. Lassan mindenki bebaszódik a buliba és nagyon úgy tűnik, hogy sikerült mindenkinek kihevernie a tegnapi kurvaanyázós kulafröcsögtetést. A lényeg nem is itt zajlik, hanem a Geordie házban a laza after során, amikor Hajazós James elmenne pisálni, de akkor látja, hogy valaki nem húzta le maga után a barna mackót. Persze hogy Pszicho Charlotte volt az a nagyon kretén, aki még büszke is magára, megpróbálta lehúzni, de nem volt szíve hozzá, olyan szép lett, no meg a wc is bekrepált, szóval ez van. (Oszt záróakkordként Vicky és Ricci heftűnek egy kellemeset.)

3.png

Házibulival búcsúztatjuk a bagázst, tűzijátékkal, minden kutya faszával, rezidens DJ, fények, füstgép, amit akartok, az mind megtalálható a pecóban.  Még Joel is benézett, ami rendre megalapozza a bulihangulatot, annyira ,hogy Bazmeg Sophie szakít is vele. Ribanc Rebecca és Metrós Jay azt beszélik, hogy basznak-e vagy sem. De mivel Jay intézte ily alpári módon a kérdést, ezért nem. Rebecca inkább elmegy egy békülő hadjáratra, maga mellé állítja Jamest, de Vicky-vel nem ilyen egyszerű, baszik az egészre. Mindegy is. Vége a bulinak, Tüdő kegyetlenül megmássza Jamest, mire Naffaszú Gaz is beugrik a buliba, hogy kiosszon pár pacsit, amire Bazmeg Sophie is betipeg a szobába, hogy letépje róluk a takarót. A fantasztikus nászt meglátva Gaz is megkívánja a szexet, rá is mászik Charlotte-ra. Ennyi meg egy bambi.

4.png

Na, a fasza kalóriadús angol reggeli után mindenki összepakol és elhúz végre a gecibe. Vicky azon sír, hogy mi lesz Riccivel? Vajon túléli a kapcsolatuk a Geordie Shore utáni időszakot? Na, ez az ami már igazán senkit sem érdekel. Rebecca nem fog hiányozni neki, az kurvaélet, meg is mondja a kamerába, hogy mint egy zabszem a seggébe, úgy hiányzik neki a viszontlátás. A többiek azért énnél jóval kedvesebbek, így kicsit nehezebbre is esik a búcsúzkodás, de végül csak otthagyják a Geordie házat, mint eb a szaharát. Ámen.

Címkék: geordie shore
2 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

_mesüge 2013.05.29. 21:43:12

Izé... nem akarok követelőzni, de jó lenne, ha még a völgylakók beleférne az idődbe : )
Imádtam a dzsordihogyvoltokat, köszi szépen.

Chat Géza · http://chatgeza.tumblr.com/ 2013.05.30. 22:05:51

@_mesüge: nem ígérek semmit, de lehet, hogy lesz Völgylakók hogyvolt és én fogom írni.
süti beállítások módosítása