Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éjjel-nappal Budapest 1x71 - Görények, görények mindenütt!

2013. május 27. 19:05 - szétcsapott kozákkucsma

Az utóbbi időben vagy a szerkesztők nyúltak drogokhoz, vagy pedig csak beröffentették a stúdió randomgenerátorát, mert ami történt a házban, arra nincsenenek szavak. A kavarás-kamatyolás-kibaszás hálózata már kibogozhatatlan, és a nyugalom tengeréhez a mai rész se fog közelebb vinni. Pedig a hétvégére igazán megérdemelnének a nézők egy kis értelmet, de nem, a készítők elengedték a szörnyet, és már nem tudják kontrollálni, felülnek a hátára és onnan szórják a nép közé az áldást. Ez a nap is faszán indul, Karvaly csőrözik Tudjukkivel, de őt jobban érdekli, hogy Rita mennyire jól aludt, ez a Kristóf egy örök romantikus marad! Ritát ennyivel nem lehet levenni a lábáról, kaját vadász a konyhában, ahol már mindenki ébren van, mindenki a nagy reggeli konfrontációra készül, de a szövegírók is álmosak még, pedig Lófej már majdnem lebuktatja az ördögi tervet, Rita simán hárít egy „olyan cuki volt, hogy megvédett, mit csinálhattam volna, rakjam az utcára?” és a londoni picsastílussal. Viszont Rita is beleragad a légycsapdába, ő is a pasijának hívja Kristófot, de ha megint sírás lesz a vége, jelentkezem szerkesztőnek az RTL-hez.

1.jpg

Szandikáéknál se indul jobban a reggel, Kárlosz vojőrködik (természetesen póló nélkül), de Sasszem Marci lebuktatja, hogy Anikót stíröli az ajtórésen. Szandika is megérkezik, de az egész műbalhénak csak annyi a célja, hogy átvezessen a következő drámához. Laller támolyog a konyhába, és bejelenti a görények halálhírét, egy perc néma felállással emlékezzünk meg a sorozat legnormálisabb szereplőiről. Pumukli el is kezdi szervezni a temetést, a fasz Kristóf pedig kiröhögi őt, Rita is kárörvendően mosolyog, két suttyó egy pár. Lalinak csak egy kívánsága van, hogy minden régi lakó legyen ott a temetésen, addig elkészíti a koporsókat két, előre odakészített dobozból. Gabesz Lali után megy egy férfias megvigasztalásra, de szobában viszont kiderül, hogy szerencsére mindkét állatka életben van, szóval nem kell berúgni. Laller mesterterve ez a halva született baromság a csapat összekovácsolására, Gabi meg bele is megy, pedig előre tudja, hogy nem lesz jó vége.

Redzsi és Dzsó villájában sem jobb a helyzet, Joe éhes, de a hűtő tök üres, Regi is folyamatosan Diát hívogatja, Baltaarcú pedig felvilágosítja, hogy attól, hogy folyamatosan a telefonját bizergálja, nem fogja hamarabb felhívni, de ezt nőnemű egyedekkel megértetni lehetetlen. Joe megígérteti Regivel, hogy Diáról nem beszélnek és nem hívja meg a házba, így borítékolható, hogy az egyik elkövetkező részben Dia megjelenik a házban.

4.jpg

Laller elkezdi összetrombitálni a népeket, Szandikáéknál kezdi, a csöngetés előtt még egy hámozatlan hagymával megdörgöli a szemét. A nagy antré nem sikerül, mert a félmeztelen Carlos nyit ajtót (póló? áhh, minek?), azért egy gyors bemutatkozás után Anikóékat is megtalálja, és meglepően hitelesen előadja, hogy meghaltak a görények, a végén tényleg meg kell majd ölnie őket, hogy működjön a dolog. Laller elmegy a dolgára, Marci pedig folytatja az általános tevékenységét: visszafekszik a kanapéra és sír, hogy se munka, se csaj, és még a művészethez sincsen kedve, világfájdalom! Anikó ott is hagyja a depresszív alkotót, és Redzsivel reggelizni mennek.

5.jpg

A kötelező körök után Vöri rögtön az obszessziója tárgyára tér: hol van Dia? Anikó nem tudja, de ahelyett, hogy ennyiben maradnának és jól leinnák magukat, Regi kérés nélkül kianalizálja magát, nem is lenne ehhez szüksége a VV sztárra. A világ a végítélet felé halad, Anikó értelmes tanácsot ad, Regi viszont overly attached és MINDEN időt a szerelmével akarna tölteni, mert annyira nagyon szereti. Márcsellót végre megszállja az ihlet, az egész világ egy nagy vászon neki, így kimegy az M0-ás híd alá, hogy megmutassa a világnak és az éppen ott rongáló mitugrászoknak, hogy ki a nagy művész ebben a városban. Süt az elitizmus, villognak a kannák, a srácok pedig csak nézik, hogy ki ez a villámkezű graffitis.

6.jpg

Regi nem bírja tovább csikló nélkül, ha tudná, rárúgná Diára az ajtót, és most nem lehet csak úgy egy öleléssel leszerelni, mert mi az, hogy nem akarja örökké vele tölteni a napot, mit akar találkozgatni mindenféle Kittikkel, Diának ez sok és az egyetlen értelmes megoldást választja: rávágja Regira az ajtót, aki csak néz, mint egyszeri szingli fiatal a pártalálón. Marci befejezte élete művét, a többi suhanc meg csak bámulja az új Rembrandt alkotását. Márcselló, mintha nem is számítana, csak hozzájuk vág egy flakont, hogy ha nem tetszik, fessék csak le. Ahogy a srácok a képre néztek, inkább azon gondolkodtak, hogyan szedjék ki a hídlábat, hogy hazavihessék a mesterművet.

8.jpg

Regi tényleg teljesen bekattant, a Moszkván kommandózik Dia és a másik csaj után, egy kocsi mögött kuksol és puffog, hogy mi az már, hogy beszélgetnek és kávéznak. Kíváncsi vagyok, hogy mit szólna, ha tudná, hogy a kocsmában néha felveszi azt a pénzt, amit előtte más fogott! Anikó próbálja észhez téríteni, hogy ez mekkora faszság, közben ki is szúrják őket, de Vörinek ez nem elég, tovább akar stalkolni, Ancsinak viszont csak annyi telik, hogy a a „jajdeciki” szóösszetételt ismételgeti ritmusosan.

9.jpg

Gabesz egy füst alatt mindent elintéz Dzsóval a műhelyben, megkapja a szobát, majdnem kap munkát, elmondja, hogy megint szakított Enikővel, updatel a villabeli helyzetről, és még a görények halotti torára is meghívja Joe-t, ha az összes történés ilyen kompakt lenne, tíz perc alatt lemenne a show és mindenki mehetne a dolgára. A ravatal már áll a lakásban, Laller igazgatja a gyertyákat, Zsófi is jön segíteni, de még mielőtt bármi történhetne, Kristóf négy sörrel a kezében próbál inni. Lófej elkezdi a fülét hegyezni, és a távolban meghallja a görények neszezését és odanyargal Lali szobájába megmenteni őket. Lerántja a ketrecről a leplet, de a görények nincsenek ott! Pumuklifejű titka titok marad, Zsófi bocsánatot kér a gyanúsítás miatt, Lali meg jól lekúrja a dobozban kuksoló állatokat.

11.jpg

Regi valószínűleg titkosügynökképzőt végzett, mert minden igyekezetük ellenére még az utca túloldaláról se veszik észre őt és Anikót. Egyre dühösebb lesz, Anikó pedig még mindig csak „ezgáz”-ozni tud, de most már semmi nem állíthatja meg őt, dőljünk hátra, utcai nagyjelenet következik. Ha, mégse, pedig mindenki erre vágyott, Regi megtiltja, hogy szexeljenek, Dia és a titokzatos Kitti csak kiröhögik őt, mintha a városban minden bokorból leszbikusok ugranának rá a párkapcsolatban élő leszbikusokra. A csajszi Dia legjobb barátnője, aki segített volna Regit egy közös hétvégi kocsikázással meglepni, de Dia jól mondja, akar a faszom már elmenni akárhova is veled.

12.jpg

Eljött a szertartás estéje, Marci érkezik a házba, magvas gondolatokkal felszerelkezve, olyan, mintha haza jönne, de mégse, Redzsiék is megérkeznek az önégetésből, Vöri úgy mosolyog, hogy felületes szemlélő nem is venné észre, hogy éppen most dobta ki a barátnője. Érkezik a gyászoló sereg, Rita és Tudjukki elsőként, de Tudjukki megint csak parasztkodni tud, jó kis este lesz ez is. Ja, és napszemüveg este zárt téren: dupla péklapát! Leróják a tiszteletüket, Gabesznál meg már most megy fel a pumpa, Anikó meg a jó hangulatot hiányolja, ami számomra nem elengedhetetlen kelléke egy temetésnek. Végül már senki nem bírja röhögés nélkül, újra összeköti valami az embereket, Rita és Tudjukki ugyanúgy nevet, mint Anikó vagy Lófej és Balázs. Most kivételesen egyet kell, hogy értsek Kristóffal, ez egy olyan komédia lesz, amit én nagyon fogok élvezni.

13.jpg

Lali visszavonul a koporsókért, de az okos módon kaja nélkül bedobozolt görények megelégelték a cellájukat és kirágták magukat a dobozból. Laller teljesen kétségbeesik, mert Gábor szerint már mindenki őket várja, de az ajtó a kamerások miatt egész nap nyitva volt. Gabi már inkább lebuktatná magukat, vészmegoldásként Lali két cipővel helyettesítené a görényeket, a súlyuk és a szaguk úgyis hasonló, a két lyukat pedig ótvar módon leszigszalagozza, és máris készen állnak a temetésre. Pumukli egész helyre ki szertartást szervezett, virág is van, amit rátesznek a sírra. Tudjukki oldaná a feszkót egy kis vodkával, de a tisztesség azt kívánja, hogy még ne rúgjanak be. Dzsó is befut, de ami még jobb, Kimberly előmászik a rejtekéből, lássuk be, ez egy halva született ötlet volt. Feltörik a koporsót és csak a retkes cipőket találják, mindenki Lalira támad, aki sírva elfut. Karvaly bevonul tollászkodni a fürdőbe, Regi utána, neki nagyon kell ma a balhé, Kristófról érdeklődik, amire Rita az utóbbi részek egyik legirritálóbb monológját vágja le arról, hogy nem érdekli őt semmi. Már tudom mit csinált Londonban: kivágták a maradék agyát is és állatkísérletekre használták őt!

15.jpg

Lali a lépcsőházban szomorkodik, most esik le neki, hogy ez már sose lesz olyan, mint régen volt, soha senki nem fogja már őt szeretni, ott is hagyja mindenki a sírós manót. Marci azért legalább Dzsóval beszélne, mindenki keresztjét magára veszi, Joe viszont Coelho-t olvasgathatott idefele jövet, és leveszi róla a többiek felelősségét. Kettőjüket illetően pedig csak időre van szüksége, majd elillan a ködben.

8 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.05.27. 19:10:50

POSZT VAAAAN!!!! most pedig jól el is olvasom, miután visszaugrottam a bőrömbe :D

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.05.27. 19:42:00

Napok óta nem láttam, ezért is érintetett érzékenyen, hogy sokáig nem volt hv, de ma próbálok rá időt szakítani. Még annak ellenére is, hogy olyan szép sétálós őszi esős időnk van. Sok jéggel. Pont, ahogy szeretem. Se.
Remélem, lesz sok Rita! és még több Kristóf!

hot-spot (törölt) 2013.05.27. 22:07:50

Én csak azt nem értem,hogy 15 szereplőből összesen dolgozik négy,az is pultos a kocsmában.Tényleg nem ismernek más munkakört a forgatókönyv írók?

marhapori 2013.05.28. 00:29:32

Ak*rvaéletbemár! Eljutottam odáig, hogy várom a posztot, amikor nem én írom. Függő lettem, orvost akarok! Mondjuk nem tudom, miért vártam, hogy történjen valami... :D

egyemakisszíved 2013.05.28. 08:32:40

Szétcsapott kozákkucsmának az RTL-ben a helye! :)
Aggódom, hogy az Éjjel-nappal Budapestben valami nagy balhé készül, olyankor szoktak repülni a székek, hogy megelőlegezzék. Megemelkedett már a feszültségszintje mindenkinek. Vagy a sok gyász, sorozatos veszteségélmény látványa hatott így, vagy valami komoly dologgal fognak majd búcsúzni az őszi viszontlátásig.

2013.05.28. 10:27:29

1. Dia úgy néz ki mint egy varacskos disznó -> Reginát hívhatnánk mostantól Kondás Reginek, hiszen a kondások vigyáznak ennyire az értékes disznajukra!

2. Regina úgy néz ki, mint egy jó vastag húsfasz, amiből kiáll két kapafog, és valaki viccből felöltöztette.. na ebből is látszik hogy beteg emberek vannak az rtl klubnál

3. nem gondoltam volna hogy Rita ocsmányabb és idegesítőbb lehet mint volt, de igen! sikerült! ezért respect az rtlnek!

kozi001 2013.05.28. 12:03:49

Gusztustalan ez a új Rita!
Londonban ingyen ribiképző van külföldi magyaroknak...?

belekotyogok 2013.05.28. 14:59:42

@hot-spot: Aki reggel 8ra jár melózni, az nem készít meleg reggelit a még alvó lakótársaknak... Merthogy nem ér rá.

Mondjuk azt sem értem, hogy miért nem vásárolnak maguknak a lakók kaját. (Azt meg főleg nem, hogy hogy a francba elég 8 embernek akkora hűtő...)
süti beállítások módosítása