Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éjjel-nappal Budapest 1x70 - Kedves Rita! Anyád!

2013. május 24. 18:00 - pabblo

Tényleg rohamosan közeledhet a szezonzáró adás, a villában ugyanis pont úgy történnek a dolgok, ahogy azt a néző baromira nem akarná. Ritát gyorsabban szippantotta be a hanyatló kapitalista nyugat, mint Buci a fehér csíkot, így valószínűleg ő az egyetlen, aki simán rávert VV Fecó angliai kiruccanására (már várom, mikor kezd el vasazni). Szerencsére Kristófnak is működnek a véredényei, és ha már Vivi nem akar édes hármast, hát ráugrik Ritára. Remélem védekeztek, mert ha ezeknek gyerekük lesz, Nostradamus követői már kezdhetik is keresgetni a mester világvégéről szóló jóslatait. Ráadásul Lófejet is üldözi, úgyhogy kezd egy igazi kuplerájjá alakulni a lakás (én pedig nem szeretnék egy olyan világban élni, ahol bármelyik társaságban is Laller számít a legnormálisabbnak). Mindenkinek kéne egy büdösnagy atyai pofon, oszt' jónapot.

130524_bp01.jpg

Van az úgy, van olyan,/hogy a szív televan – dúdolhatja Joe magában. Ráadásul olvashatta a múltkori hogyvoltot, mert az egész sorozat alatt talán ő az első, aki képes volt becsukni az ajtót, miután hazaért. Az előző este romjai között Gabi és Pumuklifej csucsuznak a kanapén, utóbbi indokolatlanul letolt gatyában – olyan, mintha két kiverés között aludt volna el. Viviék is hazaérnek, pörög is tovább a party rendesen, a zenére pedig két percen belül mindenki a konyhában találja magát. Lófej a lekvár hűlt helye miatt elégedetlenkedik, majd jönnek a mondatok, amit még sohasem hallottunk tőle: „undorító amit csinál, baromira elegem van belőle, és akkor sem kellene, ha ő lenne az utolsó férfi a világon". Balázs szívja meg az egészet, a felpaprikázott Zsófika neki nyeríti el bánatát, akinek meg már tele a lemeztáskája a Kristófról szóló rinyálással.

130524_bp01.jpg

Szofijjá szarik nagyívben a koleszterinproblémára, lekvár helyett egy rakat tojással érkezik, és jó üzleti érzékéről téve tanúbizonyságot: a nagy részét Kristóffal akarja megfizettetni. Joe közben a lakógyűlés édes kürtjét fújogatja, de ez igen keveseket érdekel, legfőképpen Vivit nem, aki minden mondat után beszól valamit. Baltaarcúnk nem bírja tovább a feszkót, ezért közli: akkor ő lelép a lakásból, ahelyett, hogy mindenkit kibaszna a pecóból. Mellékszálként Rita smárolja le Kristófot a beksztédzsben, de az esemény rögtön fősztorivá avanzsálódik, amikor Vivi topog kifelé a lakásból. A meglepettségét egy gyors „kinyírlak, megdöglesz te szemét" felkiáltással igyekszik leplezni, de kevésbé sikerül, úgyhogy inkább Rita megtépése mellett teszi le a voksát, Joe pedig oldja a helyzetet: egy laza mozdulattal teszi ki a kiscsajt a lakásból. Már-már mindenki megsajnálná az emigrált lyányt, de Regina előtt kibújik belőle a sátán, és a hazai filmipar legmesterkéltebb vigyora és nevetése közepette bevallja neki: elérte a célját.

130524_bp01.jpg

Pumuklifej igyekszik győzködni Joe-t, hogy ne akarjon már lelépni a pecóból, mert hát ő (is) a családja, de Baltaarcú hajthatatlan, úgyhogy Laller beveti a lelki terrort is az „azt hittem, hogy a barátom van" mondat kíséretében. Joe-nak vagy nincs szíve, vagy csak unja a dauerszagot, úgyhogy egy mozdulattal összepakolja a szponzorruhát, és már távozik is. Valószínűleg egyébként nem minden szponzor fizet egyformán, mert a fehérjepor a szekrényen maradt. Regina közli: ha Joe megy, ő is.

130524_bp01.jpg

Lófej végzi profin a hoszteszmunkát: „szia, adhatok egy szórólapot?". Balázs emelkedik fel a mozgólépcsőn angyalkájához, akinek nincs ideje beszélgetni, mert _most dolgozom_. Sztárdídzsénk továbbra is arról érdeklődik, van-e valami közte és Kristóf között, mert az már neki is feltűnt, hogy a srác tapad, mint légy a légypapírra. Zsófika egy köteg 20% mellett igyekszik kimagyarázni a dolgot, hogy fél az újabb csalódástól, és fél elköteleznie magát más mellett. Épp csak a „ez nem a te hibád", a „te jobbat érdemelsz", és a „majd hívlak" hiányzik a monológból, de mivel az eddig elmondottak is inkább csak leperegnek Bazsiról, így egy 180 fokos fordulattal irányt vált, és beveti a fordítsuk-komolyra-a-kapcsolatot-fegyvert. Csók, miegymás.

130524_bp01.jpg

Regina cáfol rá a nők pakolási gyorsaságára, a táskaszponzorok legnagyobb örömére: Joe-val egyszerre cuccol össze, és amit mondott megmondott, úgyhogy megy is vele világgá, vagy legalább is az autóig mindenképp. Pumuklifej óbégat még utánuk egy sort, de ez sem segít a helyzeten. Kristóf rögtön rárabol Joe szobájára, aminek Gáborunk nem örül túlságosan – némi lökdösődés után szavazással egybekötött kiköltözést helyez kilátásba a mixerfiú sérelmére. Kristóf pont telibeszarja a helyzetet.

130524_bp01.jpg

Amíg Joe és Regina autóba pakolják a motyót, Vivi az utcán pityeregve várja barátnőjét, aki természetszerűleg egy hat és fél évet késik. Gyorsan elsírja neki a bánatát Kristófról, Ritáról meg a hajtépésről, és hogy legszívesebben a világ végére is elmenne, vagy még annál is messzebb. Gigi mosolyog sejtelmesen, majd Vivi orra alá dugja a mobilt: olvassál köcsög, e, há itta ímél.

130524_bp01.jpg

Joe-ék gurulnak be a maffiabmw-vel az ideiglenes pecó elé: egy akkora házhoz érkeztek, hogy még Regina is elgondolkodik rajta, hogy inkább csak a pasik mellett dönt. Kíváncsi vagyok a háttérsztorira, mert nem túl életszerű, hogy egy autószerelőnek akkora nyaralója legyen, és ha én kíváncsi vagyok rá, valószínűleg a NAV is az. Reginek nedvesedik a bugyija az örömtől, de azért őt is furdalja a kíváncsiság, kié a kéró. Persze kiderül, hogy nem Joe nevén van: Szasza haverja lépett le Amerikába motorozni, akit még _abból az időből_ ismer, értjük, ugye. Egy hónapig dekkolhatnak itt, aztán lépni kell, de legalább addig is van hol aludni.

130524_bp01.jpg

Estefelé jár az idő, Kristóf három széken nyomja a fekvőtámaszt, és persze nem bírja ki, hogy az épp hazaérő Zsófinak és Balázsnak ne szóljon be. Bazsi a szoba felé tereli Lófejet, mert ami most következik, ahhoz erős idegek kellenek, majd egy gyönyörű kapáslövéssel kirúgja a srác lába alól a hokedlit. Kis lökdösődés, kakaskodás, és persze a megunhatatlan magabiztos Kristóf-vigyor, hogy rendben, ha nem akarja, hogy Zsófira hajtson, akkor nem fog. De.

130524_bp01.jpg

Gáborra rájött a coming out, és Pumuklifejnek vallja, be, hogy (figyelem, tessék kapaszkodni): igazából hazudott, mert szakított az Enikővel. Jííííhá, újabb váratlan fordulat. Laller drukkolt, de hát ilyen az élet, akkor meg inkább menjenek el bebaszni. Gáborunk csitítja a dauerbajnokot: ma este Kristóf kipakolásának feladata vár rájuk. Idő közben Vivi állít be Marcihoz, aki egy lyukas pólóval igyekszik erősíteni a lecsúszott alkoholista képet. Hiába zsíroz le neki mindent művészünk, a csaj beközli: indul Olaszországba táncolni. (Szolgálati közlemény: Bwáháháháháháháháh. Köszönöm.) Sírás, picsogás, Marci kiborul, nem mehetsz el, satöbbi.

130524_bp01.jpg

Kristóf őgyeleg már megint Lófej körül, ezúttal viszont neki is van egy coming out-ja, vagy legalább is valami, ami annak tűnik: bevallja, hogy igazából neki nagyon sokat jelentett az a sok, közösen átnyerített óra, és féltékeny volt, még ha nem is látszott rajta, ráadásul jó fej lesz, mert félreáll, nem ugat bele a Balázsos dolgába. Zsófika persze ezt is szépen benyelte.

130524_bp01.jpg

Marci szerencsétlenkedik a vacsora közben, a Vivi okozta bánat miatt a fél evőkészletet lezúzza, és mintha nem lett volna elég a Joe által előadott testi fenyítés, még Szandika pasijával is összeugrik, csak hogy teljes legyen a kép. De legalább megvarrták a pólóját. Művészünk nem bírja a lelki szenvedést, és miközben a hugica épp az olasz melóhelyet nézi, ő közelebbi barátságba akar kerülni egy üveg vodkával. Még szerencse, hogy ott van Anikó, így sikerül megakasztani a züllést.

130524_bp01.jpg

A villában Pumuklifej trombitálja össze a lakógyűlést, hogy végre matricának nézhessék Gabi lábnyomát Kristóf seggén. Nehezen hiszik el Gabinak, hogy őt bízta meg Joe a felügyelettel, de végül is mindegy is, szavazni csak kell: Laller nyomja a pánikgombot, hogy ne maradjon, Rita viszont igennel szavaz, mert milyenjófejvolt, hogy kiállt mellette Vivi ellen. Lófejre hatott Tudjukki szövege, úgyhogy ő tartózkodik, így végül Gaben mondja ki a boldogító takarodjot. De hiába, mert Kristóf Rita vendégeként maradna a hásziendában, és mikor a Zsófi-Balázs egy pár szálat akarják kijátszani, a londoni debil lesmárolja Tudjukkit. Ezzel egy pár lettek, szent a frigy, a többiek meg péntekig keresik az állukat a földön.

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kozi001 2013.05.24. 20:11:21

A három agysebész csaj meg megtépik egymást a Kristóf miatt! :-)

kattant 2013.05.24. 22:04:25

Vivien barátnője Kiki. Nem
Gigi.

kisRita 2013.05.24. 22:44:03

végrevégre hogyvolt, jeeeeee:D
szuper lett:)
Ritán készen vagyok, Kristófon is, hogyan nem kaptak még egyet az arcukba. Marci bőgőmasinává avanzsálódása sem tetszik..

garrett27 2013.05.24. 23:13:56

Most már tényleg lehetne egy kis sztori szál is ebben a körbedugós ordítozós gyógypedagógiai oktatófilmben.
Rita - este indulok azonnal Londonba a picsa tudja kihez és minek - története is ordenáré tanácstalan script volt, de ez a visszatérés! Mint aki a rohadékképző gyorstalpaló tanfolyamon vett rész az ángliusoknál. Érthetetlen.
Kristóf alfapatkány mivolta most már kétségbe vonhatatlan, csak az a baj, hogy az egész kezd a Barátok közt műanyag baromságaira hasonlítani, mivel még senki sem küldte meg az arcát (kivéve az ismeretlen két fazont anno az utcán). Ez így már szintén műanyag, nem valóságos. Legalább Balázs végre megeresztett egy leheletnyi bazdmeget miközben lökdöste a fickót.
Összegezve azt tudnám mondani, hogy egy ilyen albérleti társaságból max két nap után a rendőrök vinnének el, miután a fél büntető törvénykönyvet kimerítettem a többieken.

vénkujon 2013.05.24. 23:23:05

aki ezt írja, annyira hülye, mint a faszom

fospunpa 2013.05.24. 23:49:42

Volt valami ilyen:

- Elmegyek olaszba táncóni brühühühühüűű!
- Vivi, necsináld, mé?
- Mer NINCS MÁS VÁLASZTÁSOM!

(Kurva anyátok.)

eöeöe 2013.05.25. 02:10:55

Ez a London szál valami kivándorlás ellenes kampány akar lenni, vagy szerintük egyesek tényleg annyira pontagyúak, hogy egy hét kűfőd ilyen hatással lehet rá?!

2013.05.25. 09:19:45

az az igazság, hogy én nagyon szeretem az ilyen szarokat, és főleg a hogyvolt miatt elkezdtem nézni, kb. az olyan 40.-ik rész után

de a 71. rész, és bocsánat ha ez most egy kicsi spoiler, bár szerintem senkit nem fog meglepni:

EGY AKKORA KIKÚRT UNDORMÁNY FOS, hogy feladtam

nem bírom tovább

ez nem embernek való, nem bírom tovább nézni, kb. 15 perc után kikapcsoltam

ilyen még nem volt, bbármilyen szar is volt, végignéztem, de annak büdös lallernak a picsogása betette a poharat

és ezt a ritát egyszerűen nem-lehet-elviselni

jack o'neill 2013.05.25. 11:17:57

Na azért elmennek a 3,14csába a készítők pár dologban.
Az, hogy a Rita és az Alfapatkány kufircolnak, már az sok. De, hogy ezeket külön-külön nem agyalták még meg, de úgy emberesen, az hihetetlen!
Mondjuk mindkettőnél az a durva, hogy szerepük mellett magukat a "színészek" is kib@szottul idegesítőek.
Alfapatkány meg Kárlosz esetében amúgy nincs költségvetés pólóra? Vagy miért kell ezeknek állandóan egy szál heringes dobozban lébecolni?
Az, hogy Marcselló egy hisztis-picsogós-sírós depigyökér lett, hát az is életszerű...
Na de az, hogy a sorozat egyetlen jócsaja (Kiki) elhúz digóföldre azzal az idegesítő ViviRibanccal kurválkodni? Na, azért minimum egy: "Kedves készítők, az anyátok szende valagát! Rohadjatok meg!"

ui: Legalább a Hanna szálat nem erőltetik egy pár napja.

ui: Dzsó haverjának kecója és lelépése is megérne egy bűnügyi sorozatbeli témát...

2013.05.25. 13:32:32

eleinte nem értettem miért utáljátok meg osztjátok ennyire a VV Ancsit - ugye én nem néztem az elejétől - de most már értem

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

borzalmas, k*rva

Blossom 2013.05.25. 13:38:29

@Torghelle AIR Sándor: Már megint pontosan azt írtad le,ahogy én is érzek.

Általában én is szórakoztatónak tartom a mindenféle reality-szemetet,meg hozzá a jó is megmondós,fikázós hogyvoltokat,de
Ez a sorozat egy:
"atya istenem de undorító ocsmány ronda fos szar g*ci f*sz g*ci undorító szájbak*rt ronda szar fos undorító ocsmány szar f*sz" lett.

Alacsony vérnyomással szoktam volt szenvedni, idonként elkapó szédulés,ájulás kozeli állapot jellemez, de manapság nem is emlékszem,hogy mikor kellett megkapaszkodnom valamiben utoljára. Nem az idegesít fel,ha kavarnak,meg szemetek,meg drogoznak,meg isznak, meg csalnak,lopnak, hazudnak, hanem, hogy ez az egész krva sz.rul van osszerakva. Én ugyan kulfoldon élek és ezt csak a neten nézem,de nem akarom elhinni,hogy ezt fomusor idoben adja a legnagyobb kertévé minden este,és még nem tort ki országos lázadás ellene. Ha én termék szponzor lennék,azt is kirúgnám aki említés szinten felveti,hogy ebbe a sz.r,f.s,moslékba tegyuk bele a termékunket. Azért az amatorségnek is kéne hogy legyen határa egy országos tv-nél. Amator színészek, amator rendezés, amator szinvonal. A forendezo,fo-jóváhagyó fofejes felelos tutira valami protekcios, csókos lehet. Ennél még zene iskolát végzo kozépiskolás tinik is jobb, életszerubb musort csinálnának. Annyira kár érte, pedig eleinte tokre vartam minden részt. Tisztára csalódás.

2013.05.25. 13:41:20

@Blossom: én csak annyira vártam régebben, hogy jól felkúrhassam magam rajta

de már az se megy

valami eltört bennem :D

Sirenia (törölt) 2013.05.25. 16:07:47

Én csak azt nem értem, ami nem megy minek erőltetni. Az ötlettelenség és nem tudom minek a mintapéldája lett a sorozat.
Márcselló... no comment. Én elhiszem, hogy kurva szar neki, hogy egyedül maradt, amiben persze jócskán sáros, de miért kell úgy viselkedni mint egy hisztis picsának.
Hannácska szerencsére nem volt mostanában, mert már eret vágtam tőle.
Dzsó és Redzsi mióta puszi pajtások? Ha jól emlékszem örihari volt köztük.
Rita... ffffúúú nem tudok róla úgy nyilatkozni, hogy ne legyen 180 a vérnyomásom. A készítők egyik végletből a másikba estek. Eddig azért utáltuk mert a picsogós idegesítő liba volt, most meg azért mert flegma. Valaki már jól pofán vághatná. Hagyni kellett volna, hogy Vivike jól megagyalja, legalább valami izgalmas is lett volna.
Kristóf hozza a szokott formáját.

Drága hogyvolt csapat az pénteki rész szerintem megérne egy posztot. Redzsi ámokfutása, meg Laller vs görények sztori. Komolyan mondom azon úgy felbasztam magam, hogy el nem tudom mondani.

Blossom 2013.05.25. 16:25:00

Aszongya a Dzsó a Reginek az új ház erkélyén: - "maximum 4 hetig élvezheted ezt a panorámát, vagy kilátást, mer utána azért keresni kell majd egy albérletet"

Én meg azt mondom: Miiicsodaaa?? 4 hétig lakhatnak csak ott,és o majd még csak utána akarja maj az új albérletet elkezdeni keresni Budapesten? Nooooormális?
Ha én lennék, én máris pánikolnék,hogy CSAK 4 hetem van találni egy új lakást,ahova aztán majd idoben koltozni is lehet. Nooooormális? - Jóhogy nem az.
Egyik sem az.

Az új részben meg,2 héttel ezelott a Dzsó meg a Redzsi ketten sem gyozték a sok ugyfelet meg autot, ugyhogy 10 éves ugyfélnek kellett nemet mondani,aki ráadásul sok autót hozott, most meg az sem biztos,hogy a Gábornak lenne-e valaha munka, mert akkora pangás van?

Mondjuk,amennyit ezek bejárnak doolgozni,nem is csoda.

bag 2013.05.25. 17:21:06

Mennyire életszerű az, hogy a go-go táncos lányok a p@csányi miniszoknya alatt szélesvásznú nagymama bugyit hordanak?
Illetve az összes erotikus, vagy annak látszó jelenetben a lányokon csak ilyen fazon látható (sehol egy tanga v csipkés francia) úgy látszik a sorozat bugyiszponzora ezt írta elő...

Béres György 2013.05.25. 17:51:40

Azt aláírom,hogy ez a hányadék műsor egész jól lefedi a mai magyar fiatalság jelentős részének mentalitását, élethez való viszonyát. De kérdezem én, miért kell ezt reklámozni, és főleg ilyen korai időpontban? Miért jó az, ha a gyerekek azt látják, milyen jópofa dolog: ha állat apák kínlódnak szemtelen ,undok gyermekükkel, hogy mindenki kefél mindenkivel, hogy egy egész bagázs vidáman elbulizgat úgy , hogy jószerivel rendes állása csak Baltafejnek van? Miért kell reklámozni a külföldi kurválkodást, mint egyetlen kitörési lehetőséget a fiatal lányok részere?
Engem nem lep meg ,hogy ez a szenny sikeres, és azt is megértem, ha erre van igény, akkor azt egy kereskedelmi csatornának ki kell elégíteni.De körülbelül 23óra magasságában szabadna sugározni.Nem is igazán értem, hogy a máskor egy fedetlen kebel miatt büntető média felügyelet miért engedi.
Az pedig, hogy ebbe a műsorba, 16 éves kortól várnak jelentkezőket, számomra teljesen értelmezhetetlen.

kozi001 2013.05.26. 09:48:18

@Torghelle AIR Sándor:
Ki utálta?
Egy-két szerencsétlen aki anno VV Évára verték magukat a földhöz és most lapítanak...

2013.05.27. 08:51:09

@Blossom: az a nincs munka rész nagyon vicces volt :D

imádom hogy ilyen következetesek a készítők :D

@kozi001: mindig ment rá az osztás itt a hogyvolton meg a kommentekben is - teljesen jogosan

kozi001 2013.05.27. 10:22:52

@Torghelle AIR Sándor:
A legértelmesebb a szereplők közül!

noelisha 2013.05.27. 16:10:50

@Torghelle AIR Sándor:

Ne add fel kérlek! Tarts ki a végsőkig, szerintem nemsok van már az első évadból.
Már én is nagyon nehezen bírom, de ki kell tartani, már "csakazértis!"
Telefonálok közben, vagy olvasgatok de azért követem. Mióta szétment a híres-neves lakóközösség, azóta egyre rosszabb...

Anikót én sem bírom, ha csak meglátom rosszul vagyok. De ha még meg is szólal... ó jézusom!
süti beállítások módosítása