Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Észbontók 1x07

2013. május 23. 21:20 - Chat Géza

Szokásos csütörtök esti menetrendet tartva újfent jelentkezünk az Észbontók hogyvoltjával. Gyanítjuk minden a legnagyobb rendben van, mi jól vagyunk, kicsit fáj, de azért még nézzük, mert akad egy-két ritka nagy gyökér, aki ha köll ha nem ontja magából a kínzó ökörséget. Jogos a kérdés, hogy ők most tényleg hülyék, vagy csak megjátsszák, de sanszos, hogy a Jászai Mari féle színi tanoda nem termel ki magából ilyen őstehetségeket, ha csak nem a ez első körben kiszanált megye kettő szavalóverseny győztes kisgyerekek ezek. Na, de inkább nézzük, kik lesznek a mai humorforrások. 

1_3.jpg

Áron most nem szalad le a lépcsőn, nem iszik szponzorkoktél, csak jó katona módjára tolja a szöveget, hogy ez itt az Észbontók, meg a többi hivatali rizsát. Ha már most nincs idő pöcsölni, akkor sejthetjük, hogy a műsoridő meg lesz töltve a kifejtős kérdésekre adott totál homály válaszokkal, ami őrület jó hír.

A csapatok. Na, most hugyozom össze magam, az egyik csapat a Kutyás Lányok, akikről konkrétan nulla érdemleges dolgot nem lehet elmondani, ezért nemes egyszerűséggel ők lesznek a Szukák. A másik csapat tetőzi az iménti érdektelenséget, íme hát a Statiszta Fiúk. a Viasat csodásan kimatekozta ezt a dolgot, elég volt pár idiótát a műsor kellékemberei közül az ikeás bárszékekre lerángatni, a beugrós 5000 mellé plusz három Mátyás király hozzábaszni a fiúk gázsijához, oszt csocsesz dzsuker. Áron bekérdez azért, csak hogy fájjon, hírességekkel találkoztatok-e már? Az egyik nyegleó máris mondja a legnagyobb általános szöveget, hogy tudod, tudjuk jönnek Budapestre sztárok és azokat néha látjuk. A Blikk címlapról kisfiam, onnan maximum. Erre egy gyanúsan BME hallgató máris menteni próbálja a menthetőt, mert ő találkozott ám Angelina Jolie-val. És milyen volt? Hát, gyönyörű. Élőben kicsit mintha pixeles lett volna, mert már megszokta a maxra phtoshoppolt cyber Jolie-t, akivel otthon egymagában ismerkedik.

1_2.png

A szabályismertetés ugorjuk, mert mi már mindent vágunk. A Szukák segítői két miskolci srác, akikről megint csak ennyit érdemes tudni. Míg a Statiszták segítői Edina és Kitty, akiket, mint röptében a legyet, ugye, de ezt hagyjuk is, mert azt találják mondani, hogy erősségük TALÁN a földrajz, a bulvár és a film, de csak TALÁN.

Gyüjjön az igaz hamis. Németország semleges volt a II. világháborúban. Hamis lesz ez. No, hát a fiúk sejtik, hogy a németek odatették magukat az első világháborúban. Aztán az egyik miskolci komának beugrik, hogy nagyapáink, hogy emlegették, hogy a második VH, de mikor volt a kis Hitler? Aha, igen, akkor. Szerinted, nézzé rám, úgy nézek ki, mint aki tudja? És már most van egy aranyköpetünk. „Szerintem ez kamu, hogy független volt.” „Mi? Dehogy is! Há’ez hamis.” „Aszondom én is.” Az elme bajnokai. Szukák kapják a jóféle százast.

Statiszták jönnek. Az orvosok gyakran hordanak a nyakukban periszkópot. Ők is megadják a bizalmat. Na, az egyik aranyvirág úgy véli tudni, hogy nem periszkóp, hanem endoszkóp leng a dokik nyakában. Majdnem. A lényegen nem változtat, a válaszuk hamis, szóval jogos a taps és a 100 pont. Egál.

Képfelismerés. Imádom. Gorbacsov képe. A) német olimpiai bajnok. B) ukrán súlylökő szövetség elnöke. C) volt orosz miniszterelnök. Mindegy lófasz, ránézésre se nem orosz, se nem ukrán, hanem német lesz ez. Miközben kimondják a rossz választ, közben szuszogva kuncognak egyet, mintha tettetnék, hogy ennyire sík hülyék, pedig aztán vakít a gyökérségük.

2_2.png

Folytassuk a szellemi dagonyázást. A lányok megkapják Michelle Obama képét, aki lehet híres amerikai stnad-up humorista, vagy Amerika first ladyje, de akár újonnan megválasztott ausztriai elnök is. A zászló kicsit bezavarja a lányokat, így kapcsiból Ausztriába lövik a témát, innentől már hiába fütyörészik a háttérben Flo Rida. A válasz gyalázat szar, úgyhogy pont az most nem jár.

Kövi rundó. A miskolci figurák tudják-e folytatni a Nemzeti dalt? Fényesebb a láncnál a kard… A Szukák nem bíznak Miskolc reménysugarakban, pedig az egyik még két variációt is ad folytatásra, amiből az egyik totál hibátlan. A másik inkább átköltené, de ez nem vicces, meg különben is kuss a neved. Jobba ékesíti a kart. Bravisszimó! Az 50 pont viszont nem jár, mert a Szukák tippje rossz volt, ugye.

A Statiszták a vulgáris definícióját kapják, amire azt tippelik, hogy a lányok nem fogják tudni, mert hülyék, mint a seggem. És aztán már csak egyvalamit mondanék, idéznék, mert Kitty könyökből nyomja, hogy az egyrészt alpári másrészt BULGÁRIS. Aki csúnyán beszél az BULGÁRIS. A válasz tehát Bulgáris. Nem győzöm hangsúlyozni bazmeg.

A miskolci fiúknak a hét vezért kell felsorolni, de sajnos ez nem nagyon megy nekik, mert Ede, Lázár és Ervin mondjuk nem nagyon volt a vezérek között. A Szukák most is rosszul tippeltek, úgyhogy szopó az élet, de még mindig 100 pontnál tartanak. A Statiszták a kövi kérdést kapják, hogy mi az egypúpú teve másik neve és nem a sivatag hajója fedőnévre gondolt a Viasat, hanem a dromedárra. Kizárt, hogy tudni fogják. Kitty benyög egy vicceset, hogy hát biztos Ohne púpú, mert németből gecijó a lány, de hálistennek a másik jobban tudja, hogy dromedár az. remek. 150-re állnak a Statiszták.

Gyün a 300-as feladat. Hány nulla van a milliárdban? Nyolc, kilenc vagy hét? A Szukák és a Statiszták is a korrekt választ mondják, hogy kilenc lesz az és mindenki tudni fogják, mert ugyan hülyék ezek, de nem annyira vészesen fájdalmas szinten. A miskolci ombrék kezdenek, akik kicsit belegabajodnak, plusz amikor az egyik visszakérdez a másiktól, az mekkora adok-kapok, hogy hány millió is egy milliárd, akkor inkább beleszívott a kacskaringós szívószálba, hogy jobban üssön az a méregzöld szponzorkoktél, ami elébük baszarintottak. Egy milliárd az ezer millió, akkor az kilenc nulla, oszt szeva. csoda. 300 pont a lányoknak.

Ugyanezt Kitty és a kis barátnője is kiokkumlálja a jó választ, aminek minden egyes másodperce kín és szenvedés volt, de végül Kitty tudta a jóságot, annak ellenére, hogy sanszosan kipisilte már a Palace diszkó parkolójában minden matektudományát. Ezzel megint az urak vezetnek. Remek.

Akasszák a hóhért jön, meg öt perc pihenő nekem, mert ezt a szakaszt még a játékosok is unják. Ugorjunk is a fináléra és az ajándékpakelászásra, de még mielőtt bármi is történne, amikor Áron azt találja mondani, hogy „Feltettünk a fiúknak egy kérdést.” akkor az egyik Szuka csapattag halkan, de kristálytisztán kivehetően azt mondja „Ó csak azt ne.” Na, de inkább lássuk a kis ajándékot, ami egy fasza kis tünci flitteres póráz, de a nagy ajándék legalább egy gigafasza utazás Londonba agárverseny nézéssel egybekötve.

4_2.png

Hova kéne menni pulykakakast venni a népdal szerint? A) Kecskemét. B) Debrecen. C) Budapest. Kicsi az A-ra, nagy a B-re. Hajrá! Persze, hogy egyik se ismeri a népdalt. De nézzük mi van Debrecenben? Egy reptér, a amire nem megy semmi. Kecskemét gyanúsan szar megoldás, legyen inkább Debrecen, de az meg annyira nem kóser, úgyhogy inkább mégis Kecskemét felé tendálnak az urak, mert az már elég vidékien hangzik, Kecskeméten pulykakakast venni. Baszni rá, nekik úgyis mindegy mi a helyes, legyen a Kecskemét, oszt húzzunk a vérbe. Ezzel a lányok csak flitteres pórázt kapnak Áron rossz poénjai mellé. Jövő héten még sötétebb emberek fognak még egyszerűbb kérdéseket kapni, akkor is érdemes lesz Észbontókat nézni és olvasni.

Címkék: észbontók
1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tormas Torontal 2013.05.23. 22:26:58

Én az első adás után meguntam. Rosszul van megcsinálva, nem hihető, mégkevésbé hiteles.
süti beállítások módosítása