Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Kaliforgia 6x06 - In the Clouds

2013. május 22. 15:00 - Chat Géza

Kapásból azzal indítjuk az epizódot, hogy Becca elkent sminkjében úszó pofáját bámujuk, ahogy apja könyvét olvassa, majd művészeti tanácsadónak bélyegezve a fatert, szexről és szopásról kezd diskurálni, melyek említésétől Hank szimplán öklendezni kezd. Charlie menti a helyzetet, legalábbis azt hisszük, amíg meg nem pillantjuk fekete tussal még igézőbbre kihúzott szemeit. Idő van, menni kell. Bárhova, öreg harcos. Atticus magánrepcsije a célállomás. Na a nagy büdös lófaszt megyek én oda, válaszol önmagához is mérten elég visszafogottan Hank. Pedig jössz. És megy is, mert az biztos, hogy nem marad egy légtérben lányával, hogy a testnedvfolyam kéjes mámorának magasztos gondolatain heideggeri magasságokat megugorva merengjen.

1.png

A magánrepcsi New Yorkba fog repülni, mert Atticusnak prezentálnia kell a rockoperához írt szerzeményeit, de egy kibaszott leütést sem írt eddig, ugye. Válságos idők kemény döntéseket és idióta szabályokat szülnek, mint: egy rocksztár kefélhet több nővel, de az asszony csak legyen monogám. Atticus ezennel beírja magát a hogyvolt ékes mondói közé, ahogy azt Aranypart Pókmajom is tette, „Dógozzanak a szegények!”- emlékszünk még, ugye. Nos, Atticus továbbgöngyölíti a gondolatmenetet, miszerint: „A maszturbációt a szegényeknek és elnyomottaknak találták ki, a csendes baszatlan embereknek.”

2.png

Atticusné kicsit rámozdul Hankre, aki ügyesen szerel, de Krull, a fenyítőember egész máshogy látja a dolgokat és a szokásosnál kétszer nagyobbra felszívva magát egy pengével hadonászva magyarázza el a továbbiakat, hogy amint Hank okot ad rá, szét lesz szabdalva a cuki kis pofikája. Charlie épp halálba ronyózná magát a félelemtől, mert nem bírja a repülést, Hank ott is hagyná a szarban, de megjelenik Faith az özvegy Trudyval az oldalán, ezért hősünk mégiscsak marad a numera reményében, hiába lengeti Krull a kifent pengét.

3.png

A Múzsát kéretik, várják a művész úr hálószobájába. Atticus farka 12,7 centis félig keményedő rocksztár-pénisz. Ezt tudja nyújtani, meg némi drogot. Bár élete ajánlatnak hangzik, Faith mégis visszautasítja, mert nem bagóért szexel ő rocksztárokkal. Faith meghallgatást tart a szexhez és mintha Atticus csak egy lepukkant jukebox  lenne, egy számot kér tőle. Atticus dob is egy hátast, hogy aztakurva, kinek képzeli ez magát, he?

4.png

Charlie még mindig halálos félelemben van, de szerencsére olyan megértő útitársa van, aki zokszó nélkül kiveri neki, ami Charlie rapid ejakulációs rendszerét ismerve egy 30 másodperces jelenet, semmi több. Jó tett helyében jót várj, Trudy később majd felkérné egy laza popószexre, mert drága ura szerszáma túl nagy volt az ilyenhez, de Charlie kicsi pöcse pont megfelelő lesz. A halott rocksztár fájó emléke üvöltve bömbölés formájában szakad ki Trudyból, aki Charlie ocsmány ingjébe kenve az ondót elvonul kicsit.

5.png

Atticusné épphogy belekezd hódító szövegébe, amikor beüt a gyógyszer és kiüti magát teljesen. De az asszony feje Hank ölében landol, amit Krull nem néz valami jó szemmel és már indítja is a parasztlengőt, de akkor Atticus viharzik ki sértődötten, amiért ez a ribnac Faith nem tárogatózik neki. Szóval vagy azonnal szálljon le a gép, vagy csak hajítsuk ki simán a ringyót. Hank, a délceg lovag a gyenge nő védelmére szót emel, mert igaz, hogy kurva, de múzsa is egyben, nem válogathatja meg, kivel fekszik le? Atticus olyan kislányos pofonnal illeti Hanket, amit nézni is szégyen, de Hank válaszul a lealjasító csokiskarikázás helyett egy jó csbcs-vel (csöcsbimbócsavarás) válaszol. Krull akcióba lendül és ekkor baszik be a villám, meg a légörvény, amitől Charlie fejhangon üvölt, mintha az ördögöt űznék belőle. Krull felmarkolja a két légi utaskísérőt, Charlie tol egy halál előtti análszexet a bájos Trudyval, Atticus zenét szerez, ha már felesége totálon van, ugye, Faith és Hank pedig csókolóznak, mert ha ezek az utolsó perceik, akkor miért is ne tehetnék, ugye? A gép egyben marad, újra barátság van.

6.png

A két tubica kicsit marad még a gépen, mert Hanknek feltétlenül Faith levedlett gúnyáit kell követnie és innentől már egyszerű a matek. Faith nem is Atticusnak, hanem Ő Hankségének enged bebocsátást a múzsavulvába, mert ekkora geci nagy szíve van ennek a lánynak. 

Címkék: kaliforgia
3 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

chr(27) 2013.05.22. 15:09:29

a zuhanós jelenet az fetrengve röhögős

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.05.22. 15:50:52

@chr(27): az évad csúcsa volt.

ami elég szomorú...
süti beállítások módosítása