Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A címlaplány 1x07 - Csak kettő maradhat(?)

2013. május 22. 09:00 - sixx

Hosszú menet volt, de elértünk az utolsó előtt adáshoz, amiben csak hárman, Luca, a flegma tirpák, Fruzsi, a naiva és Alexa, a régi motoros versengenek azért, hogy szexisek, meg merészek, meg érdekesek meg mittudomén még milyenek legyenek, olyan címlaplányosak, ahogy azt a T69-es szoftvere mindig felolvastatja az adás elején. Pinokkina egy nem szép, viszont elég idétlen ruhában, a fején nagymamás konttyal gurul be a világot jelentő deszkákra, a döntőbe jutás a tét, mondja, kezében a szponzortablet, fején a tegnap esti kokózáson rávert (nem az, amire tetszik gondolni, hanem) mosoly csillog, a zene a főszerep ezen a héten.

Screen Shot 2013-05-22 at 5.28.26.png

Szandra már nem lesz címlaplány, mert elzavarták, a búcsúüzenetét T69 hozza a másnap meglehetősen szétesettnek tűnő triónak. De kevesen vagytok, mondja, hálistennek, szakad ki Lucából, mindenki röhög. Szandra a tableten csak hosszas tapicskolás után szólal meg, de nem vesztünk semmit vele, mert a felnyírt hajú-műcsöcsös bula semmi érdekeset nem mond, színészkedik és Lucának kinti találkozót ígér, tán randizni viszi, kérdezi meg Alexa, ez legalább vicces. T69 rá is kérdez Lucánál, tán csak nem túl vagytok már a barátságon is, nem, nem, csak úgy lett volna szép, ha mi ketten állunk a döntőben. Ha Fruzsi szemmel verni tudna, Lucának egy ép foga nem lenne a mondat végére. Alexa vigyorogva benyögi, hogy Szandra ezt neki is mondta sokszor, amin Luca kicsit kiborul.

Screen Shot 2013-05-22 at 5.29.37.png

Fruzsi, akinek annyi esze van, mint három, fából faragott pillangónak összesen, úgy véli, őt Szandra tisztelte, ezen Luca és Alexa hangosan felröhög, baszki, ENNYIRE nem lehetsz ostoba, hogy nem szarod körbe' a szobát, hmm? De hét elmesélt nekem olyan dolgokat az életéből, amik nagyon súlyosak! Ja, ja, nekünk is, mondja a másik kettő, Szandra ezzel a taktikával az Éden hotelbe illik inkább, és most hótthalálos komolyan mondom, remélem olvassa a Viasat3 is a hogyvótot és bekasztingolja. Na jó, ebből ennyi elég, és T69 is így van a dologgal, mert feláll, öltözzetek át koktélruhába, házibuli gyön. De a házibuli nem igazi egyedül, így hozza Kovács Áront is, aki az ilyen bulik állandó kelléke (nem én mondom, baszki), egy üveg bort és egy karaoke masinát. Jézusom.

Screen Shot 2013-05-22 at 5.37.47.png

A bor után jön az éneklés, illetve virnyíkolás, Fruzsi a KFT Afrikáját sem ismeri, mármint a szövegét sem, nemhogy a dallamot, a végeredmény borítékolható. A másik kettő is rettenetes, de Luca legalább bevallja, hogy semmi hangja, csak lelkesedése, de ő legalább a Hosszú fekete haj című szerzeményre és az üveg bor hatására, (ami nem mellesleg a vágóképekben jól láthatóan állandóan más és más mennyiségben van jelen az asztalon) beindul és lelkesen rázza a picsáját, miközben a vénáját ütögeti, mint egy rossz hernyós és azt üvölti hozzá, hogy bazdmeg ez a véremben van. Miközben a három bula felszabadul és Kovács Áron két kanállal veri alájuk (nem azt!) a ritmust, T69 csak ül a kanapén és láthatóan azon tűnődik, mikor mehet már el innen az isten faszára. Hálistennek hamarosan.

Screen Shot 2013-05-22 at 5.41.46.png

Na, gyön a feladat vagy miafasz, lemezborítót kell tervezni, és SP-vel fotózkodni, Luca rapper, Alexa punk-rocker, Fruzsi popdíva lesz, gondolom a borítüó effektív tervezése megint nem lesz látható, és csak a fotózással leszünk elfoglalva. SP neve hallatán benedvesednek a bugyik, nahát. A következő snittben SP már kérdezi is őket, mennyire tudnak azonosulni a választott szereppel, mire Fruzsi felolvas egy előre megírt szöveget, de annyira szarul, hogy leestem a székről a röhögéstől. Ő kezdi a bulit, SP ágyában, hol másutt, hiszen egy poplemez borítójához a fotót csak egy szál neglizsében, láb közé fogott gitárral, szopásra tárt szájjal lehet elkészíteni, s lőn, ilyen lesz a kép. S egyébként hótt profi, az ágyban fekvő Fruzsinak korrekt utasításokat ad, pl. "a bal lábadat, ami fent van, mozgasd el egy kicsit", felmérte a csaj agyi kapacitását fél perc alatt, na.

Alexa bűrbe öltözik és egy halom erősítő közé rogy a padlóra, az ő kelléke egy Gibson Les Paul, és SP utasítására üvölt, mert az olyan punkos. De sajnos sokszor, így majd megsüketül az ember a racsítástól. Lucának nem jut kellék, csak a fejére egy baseballsapka, ebből lesz egy kis vinnyogás, és maga a fotózás sem megy olyan flottul, mint a csaj gondolta, SP ugyanis állandóan beszólt, fejet ide, orrot arra, le, fel, jobbra, balra. Nehéz szakma ez, no. A végére Luca fotója is meglett, legalábbis SP szerint és mehet mindenki haza, hogy ott Fruzsit húzzák egy kicsit SP-vel, majd a szponzorkonzolon síelőset játsszanak.

Screen Shot 2013-05-22 at 5.54.17.png
T69 hoz nekik egy szponzortelefont, lehet hazaszólni valakinek, Fruzsi Mayát hívja persze, nem bántad meg, hogy kiszálltál, dehogy bántam. Alexa és Luca a faszijával beszélget, utóbbi meg hasba akasztja a csávót egy kérdéssel: oszt elveszel feleségül? Ez lehetne tök spontán is, de kár, hogy a kérdés pillanatában Luca felpillant a kameraman mellett álló szerkesztőre, mintha csak jelezné, hogy tessék, megkérdeztem. A faszija hirtelen köpni-nyelni nem tud, ja, majd igen, de ezt vágasd ki, baszki. Romantikus, na.

Screen Shot 2013-05-22 at 5.58.01.png
Vonulás gyön, két ruhában, a vendégzsűritag SP, akit megviccelnek a többiek, hiszen rajtuk napszemüveg van, SP-n viszont nincs. Nagyon vicces, tényleg. A bemutatásukkor egy kis hárfafutam szólal meg, múlt héten dobpergés volt, jövő hétre dorombot javasolnék. Alexa nyit rappernek öltözve, Luca mintha egy mangából lépett volna elő, Fruzsi meg gótrocker lett, headbanggel együtt. A második körben Alexa Barbie-baba lesz, Luca meg countryénekesnőnek öltöztetett hippi, amitől mindenki behány, a mozgása láttán Hujber olyan ideges lesz, hogy felmegy a színpadra és egy kicsit táncol az ettől láthatóan megrettenő T69-cel. Fruzsi nem tudom minek öltözik, de pont úgy mozog és tartja a száját, mint az első körben.

Na, kis vita után (közben megmutatják a kész lemezborítókat, nem jobbak vagy rosszabbak egy átlag magyar borítónál) kiderül, hogy Fruzsi nyerte a hetet, így Alexa és Luca párbajozik. El is mondják a védőbeszédet, de utána nem a szokásos 3-2-es arányú kiszavazó jön, hanem egy kis zsűrimegbeszélés, majd előre hívjék Fruzsit is, és bejelentik, hogy nem lesz kiesés, a döntőben mindhárman bent vannak.

Screen Shot 2013-05-22 at 6.23.18.png

Ami, és akkor most egy kis szakmázást tessen már megengedni nekem a végére, szánalmas. Az van ugyanis, hogy a műsor mentét (hány adás van, mikor lesz a döntő, stb) jóelőre megtervezik, ehhez mérten szedik össze az adott számú szereplőt, tehát a döntő mindig is háromtagú volt, csak éppen menet közben Maya kiszállt, és erre a készítők nem voltak felkészülve. Inkább megszívatták ezt a két szerencsétlent és hagyták, hogy egy védőbeszéddel stresszeljék magukat, miközben teljesen nyilvánvaló volt, hogy nem fog kiesni senki. Ezt profibb produkciók (pl. Survivor) úgy oldják meg, hogy eleve több kieső van, mint hét, és ha senki nem megy haza önként és a farkét sem harapja le egy öklömnyi skorpió, akkor van olyan hét, hogy ketten mennek haza. Oszt kalap.

Na mindegy, már csak egy adás, lehet drukkolni.

Címkék: a címlaplány
19 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Timi1983 2013.05.22. 09:37:39

egyik lány sem szép :(

2013.05.22. 10:09:20

:DDDDD

és mi az a doromb :D?

É2I 2013.05.22. 10:39:23

@Torghelle AIR Sándor: Hangszer vazze :)
Mondjuk egy focistától nem is vártam, hogy tudja :P

2013.05.22. 10:46:00

@É2I: Sanyi mindent tud!!

mocskosmacska 2013.05.22. 10:48:05

Én azon röhögök, hogy mindig az mondják, hogy fontos a kreativitás a lányok mindnet maguk fognak megtervezni, aztán egy faszt.
Most is hogy a lányok maguk fogják megtervezi a ruhájukat, a borítót, a címet meg mindent, aztán ha valamelyik előállt valami kis ötletekével, akkor mindjárt leintették, hogy: Én úgy gondolom.....és úgy is lett.
Annyira látszik, hogy ezek csak kirakati babák, akiket ahová tesznek és ahogyan úgy maradnak és ott, de közben megy a nagy szöveg a kreativitásról meg érdekességről, ami semmit nem takar.

Stipistopi 2013.05.22. 16:28:43

Luca: Én, mint szabolcsi, sértésnek veszem, hogy a mulatós zene nekem új oldalam. Hát ez nekem a véremben van!"
Ja, bazmeg, csak a torkodban nincs...

Éva: "Áron, értékeld vagy leértékeld a produkciókat".

Áron: "Egy szinten van a három lány. Nem arról van szó, hogy botfületek van és nincs hangotok..."

HOT magazinos pali: "PÁRIZS Hilton"

Ez a Linda csak a szemeit tudja meresztegetni, meg állandóan sírásra áll a szája.

Hujben meg kibaszottul unja már ezt az egészet, abszolút leszarja.

És igen, várható volt, hogy Maya távozása miatt nem lesz párbaj.

Fából faragott (orrú) király/fi (/lány)

És a végére, csak, hogy meglegyen a négy jelző :)

- szexi
- merész
- elszánt
- érdekes

Na, ezek közül egyik sem igaz a versenyzőkre.

Ha jól láttam, a következő műsorban baszott nagy bogarak mászkálnak majd rajtuk. Már a hideg is kiráz tőle.

mojoking77 2013.05.22. 18:28:39

@É2I: Azt hasznalja a macska is?

semmiextra 2013.05.22. 23:07:59

Lehet, hogy én vagyok proli. Tény, hogy ezeket a lányokat (utcsó 3) nem az eszükért kell szeretni, de azért nem dobnám ki őket az ágyamból, így kép alapján.

snowball 2013.05.28. 14:49:01

a címkét egységesítsétek légyszi, mert 1-4 részig "címlaplány", 5-től pedig "a címlaplány"
bár megtaláltam így is :D

Stipistopi 2013.05.28. 21:29:58

hol van a 8?

Pataki Ági ossza az eszet, affektálva!

A HOT-os pali "meg van hatva"

Stipistopi 2013.05.28. 21:30:55

ne bassz!!! fogászaton vannak???

Stipistopi 2013.05.28. 21:32:08

"FORGÓ KUPON"? mijafasz?

Stipistopi 2013.05.28. 21:32:46

Alexa nem készül fel "orbitálisan"

Stipistopi 2013.05.28. 21:33:18

Luca ellensége saját maga!

Stipistopi 2013.05.28. 21:37:08

Megkérdezték a kiesetteket, hogy ki nyeri meg:

Laura (volt ilyen???) Luca
Amina - Fruzsina
Aljona - senkire a 3 közül
Szandra - Luca
nemtomki - lucus
Kitti - Luca

Stipistopi 2013.05.28. 21:38:50

Szóljatok, ha van a mostani részhez hogyvolt!

Stipistopi 2013.05.28. 21:47:51

nahh... inkább nézem!

kibaszott "laktok"!!!

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.05.28. 22:28:56

megvan a végeredmény. csalódtam is jó nagyot.
süti beállítások módosítása