Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Geordie Shore 2x07 - Fröcsögjön a kula

2013. május 21. 13:00 - Chat Géza

Mivel csak Hajazós James és Metrós Jay cellázik a házban, ezért egyértelmű, hogy a csörgő telefon egyvalamit jelent, melót bazmeg. Szegények szarrá dolgozzák belüket és most is talpig ünneplőben, mackóalsó – felső szettbe öltözve kell lenniük egy órán belül. Egy sor köpködés után, meg hogy minek kell ezt velük csinálni, végül csak elmennek Annához, aki vázolja a meló tárgyát: Transzvesztita gyűlésen… innentől kezdve tök mindegy, akár érmeszedegetés ánuszkarikával is lehetne a meló, a fiúk nem csinálják, és kész. Egy combosabb Tina Turner kinézetű férfi/hölgy kimegy a padon csövező urakhoz, hogy tessenek szépen befáradni, és ugyan egy strasszból kiöntött hölgynek nem lehet nemet mondani, a srácok mégis visszakoznak, úgyhogy húznak is haza atom mód lealjasodni. Na, csak kerüljenek a főnökasszony elé.

1.png

A csajok is úton vannak hazafelé, Riheronyg Rebecca még mindig ki van közösítve, ami úgy van érzékeltetve, hogy amíg a többiek jóízűen nevetnek, addig ő nem. Jónő Vickynek megesik a szíve rajta és dob felé pár keresetlen szót, hogy a kamubarátkozás is meglegyen erre a részre. A házban egy baszomnyi esőerdő fogadja Vickyt. A volt faszija küldött neki egy virágcsokrot, hogy hiányzik neki. Na, ez most aztán megnehezíti a döntéshozást, hogy Ricci vagy Dan brékójára cuppanjon rá hosszútávon. Vickyt jobb kedvre derítik, hogy Bazmeg Sophie és Pszicho Charlotte rögtönzött stand up formájában humorizálnak, inkább kevesebb sikerrel. Igaz, hogy Bazmeg Sophie nevéhez méltón azért vicces, mert gecire trágár, Charlotte meg csak szimplán kínos és így tolják kézen fogva a kopp-kopp vicceket. Ezt a produkciót majd egy Comedy Cellar jellegű helyen is villantani fogják.

2.png

Az esti buli újfent szar, mit tudnak ezek a bulizásról, de tényleg? A Matróz borozóban jobban szétcsúszott figurák vannak már reggel hétkor, a zárás előtti pillanatokról nem is beszélve. Mindegy, mert Jónő Vicky volt faszija is ott – nem a Matrózban, hanem valami fancy helyen – nyomja a topogós-lépegetős denszet és ezzel kész is a dráma, Vicky sír is, mert neki ezt már kötelező jelleggel kell hoznia az idei évadban.

3.png

Naffaszú Gaz visszatér, aminek Pszicho Charlotte nagyon örül, pillangók repdesnek a gyomrában, ami marha fasza, de Vicky elereszt egy megjegyzést a kamerába, hogy ha már így, akkor Nyaligátor Ricci is térjen vissza, de azonnal. Ricci pakol és jön is, meg is érkezik és már egymás torkát nyaldossák Vickyvel. Na ettől mindenkinek megjön a kedve a sugárba okádáshoz. Kicsit bekacsintunk a humorbarlangba. Pszicho Charlotte és Bazmeg Sophe stand up estje roppant kínos, még a magyar mezőnyt is simán alulmúlja. Ezt valamivel kompenzálni kell, úgyhogy Riherongy Rebecca a jakuzziban megmutatja hihetetlen nagy tehetségét, hogy - és most kapaszkodjunk meg, mert ehhez tényleg kell a hatásszünet - tud a sunájával fingani. Igen, tud. A kis kuckóban meg Ricci és Vicky próbálkoznak reszelni, de Gaz poénból elkezdi toszni a faház gerendáját és a szexülésnek ezzel annyi is.

4.png

Bazmeg Sophie apja indítja a napot, hogy meghívjon mindenkit az új étterem megnyitójára. Végre nem kell dolgozni a tetves életbe. Ribanc Rebecca maga alá gyűrné a papit, mert szerint kiköpött Pacino. Végre egy igazi DILF – Dad I Like to Fuck – mondja ő.  Vicky velociraptor karmokat applikáltat az ujjaira, körmeire – nem vágom a zsargont –, közben megbeszélik Charlotte-tal, hogy volt-e szex avagy nem. A körmöknél leragadtam, mert ezektől a műkarmoktól szimplán kifordul a belem. Nyikhaj Ricci és Naffaszú Gaz lesznek ma rabigára befogva, csórikáimnak sztriptíztáncosokat kell lefújniuk. Egy kicsit sem élvezik. Ja ,de mégis.

4,1.png

Vicky és Ricci meghitten vacsoráznak, ami addig fasza, amíg Ricci be nem számol a mai melóról, hogy félpucér lányokat fújt be barnítóval, na meg hogy este Didi bárba mennének a srácokkal. Végre egy jó indok, hogy Vicky gettósan hadonásszon és elküldje Riccit a halál zimankós faszára. Ezennel Vicky újfent szingli. Fuckyeah! Illetve, ki nem szarja le?

5.png

Az étteremmegnyitó egész kulturált keretek között zajlik, azt leszámítva, hogy Charlotte ’családban marad’ alapon Gaz apjára is rázizzenne.  A faszik megindulnak Didi bárba. Jay azonnal szerelmes lesz az előtte tárogatózó, himbálózó csöcsökkel és lifegő szeméremajkakkal megáldott sztriptíztáncosnőbe, ami csak akkor lenne közhelyesebb, ha egy közeli kápolnában meg is esketné őket a helyi érsek.

7.png

A lányok csujjogatva megérkeznek a szolid vacsorából és annyira totálon vannak, hogy megbosszulják a srácok esti elhajlását úgy, hogy kretén mód tolják a kulafröcsögtetést, összecsokizzák a jakuzzit, meg mindent. Nem, ahhoz túl puhák, hogy bekenjék a falakat szarral, csak a szponzor Nesquik csoki öntetet kenték szétfele. A kertiszék is a jakuzziban landol végül és aztán a srácok is megérkeznek, ribancok nélkül, egy szál magukban. A bosszú mindenestre sikeres, mert aztán mindenki lebüdösribancozza és ledagadtozza a másikat, ami nem tesz jót a lakóközösségnek. Itt háború van, de nagyon komolyan.

Következő héten elköszönünk a második évadtól. Nem kell félni, jön borúra derű. 

Címkék: geordie shore
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása