Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Dallas 2.0 2x06 - Váratlan fordulat

2013. május 21. 15:00 - Chat Géza

Ann már a sitten van. Ez hamar megvolt. Samantha öntögeti belé a lelket, de könnyű azt mondogatni, hogy minden rendben lesz, ha közben szabadlábon napfürdőzhet az ember. Samantha letudva a napi jócselekedetet, egyből lebassza Elenát, hogy hol az olaj, nagy hirtelen kerüljön elő bazmeg! Christopher Pamela2-vel egyezkedik, melynek végeredményében a cég 10 százaléka ezennel a Barnes lánynál landol. A háttérben Johnny elmagyarázza Samanthának, hogyan lehetne kisemmizni Elenát, és a nagy társulás meglobogtatásával minden sima, úgy is lesz, Elena Ewing Energiavállalati részvényeinek ezennel reszeltek. Egy cseléd megmutatja Jockeynak, mi fán terem az iPad, meg az email, meg a madaras játék, és olyannyira ráfeszül az internetre, hogy kapásból szétspammeli Bobby emailfiókját és a szomszéd szobából üzen neki, hogy nézze már meg a kosarazó kutyás videót, a szentségit neki!

1.png

Bobby a bíróságon előadja a szívszorító monológot arról, hogy ő meg Ann hogyan jöttek össze és a sorsuk ezennel az esküdtek kezében van. Johnny elmegy előre inni a medve bőrére, Pamela2 rezidenciáján feszít magabiztossággal kivert mellényben, de aztán kiderül, hogy Pamela2-nek most már annyira nem fekszik ez a kihúzzuk egymást a gányból dolog, hogy nem íratja át az ő részét Johnnyéra. Hát akkor a metán szabadalmadat is lesheted baszod, ez mától háború. Bobby kimegy Emmához, aki köszöni szépen jól van, de Bobby meglátja, hogy Emma ugyanúgy tűri el a haját, mint Ann. Ez mennyire egyedi mozdulatsor, baszki. Emma nyilván elalél ettől és a kínos szitunak véget vetve inkább visszatakarodik lovagolni – ha már a színjátszás ennyire nem megy a lelkemnek.

2.png

Christopher megy lebaszni Drew-t, de  a „hogy merészelsz te bármit is, te fíreg” kezdetű szent beszéd után megvilágosodik hirtelen, hogy vajon kinek is állhatna érdekében tönkrebaszni a Handerson olajügyletet. Kis papírozás után már tényleg világos minden, már csak azt kéne megakadályozni, hogy Drew aláírja a beismerő vallomását, de ez a sorozat nem az utolsó előtti pillanatokról híres, hanem az az utániakról, szóval hiába a gyors telefon, mert Elena akkor toppant be az ügyészi irodába, amikor Drew becses szignóján az utolsó tollvonást is megejti. A venezuelai üzletember két óra kimenőt kap meg egy stukit, de ezt mind csak stikában, a nagykövetség erről mit sem tud, mert miért is őriznének egy elítélt bűnözőt ugye. Lesznek itt bajok dögivel.

3.png

Ann és Emma beszélget a semmiről a fogdában, de mivel a család férfijai spontán házi patáliába bonyolódnak éppen, nézzünk inkább Southforkra, ahol már Christopher tolja a durcás kisfiú hibátlan alakítását, mire Samantha és Johnny is becsatlakozik és ünnepélyesen átadják a szopórollert, meg az iratokat, hogy most aztán ráteszik a mancsukat Elena 30 százalékos részesedésére. Bobby erre már rohan is lebaszni Jockeyt, de az már nincs otthon. Mindegy, a pendrive megvan, de amint rádugja a laptopra, az azonnal törli magát. Johnny, a faszarcú pökhendien mondja, hogy a fater kutyás videója baszta tönkre ám a rendszert. Na, eeez fordulat. És ha ez nem lenne elég, a venezuelai ombrék is becsatlakoznak a családi buliba. Vincente azzal indít, hogy kioszt Johnny-nak egy fonákos csicskalángost, mert megérdemli.

4.png

Christopher egy órát kap, hogy elhozza a metánszabadalmat. Nyomatékosítva a fenyegetés komolyságát mindenki arcába pisztolyt nyomnak, de leginkább Pamela2 búrájához nyomnak egy irgalmatlan géppityut, mire Johnny felpattan, erre mindenkinek leesik, hogy TI DUGTOK BASZKI. Christopher egy szál maga meg egy venezuelai koma kíséretében csattog a Ewing Energiavállalat kihalt épületében, széfből kirámolják a prototípust, majd Chris hírózik kicsit, megpróbálja szétütni a gerilla gorilla agyát, de hiába, a slow motion bizony nem nagyon megy. A rosszarcúnál landol a telefon, Christophernél a kézi ágyú. Na, ki lesz a gyorsabb? (Itt Christopher akár a telefont is kilőhette volna a csávó kezéből, de lehet ám, hogy nem ennyire sniper, és megye kettő CS bajnok.

5.png

A bíróságra is vetünk egy oldalpillantást azért. Ann eltolja a könnyfakasztó történetét, hogy de szar volt neki a lánya nélkül, Ryland is eltolja a maga hazugságban tocsogó sztoriját, de az esküdtek megkegyelmeznek és próbaidőre küldik Annt. A szakállas vén kecskének most visszanyalt a fagyi.

6.png

Christopherék megérkeznek, hónuk alatt ott ficeg a prototípus. Vincente eltol egy ördögi vigyort és már megy is a helikopterhez. A hátra maradt paprikajancsikat kis pofozkodás után lerendezik az Ewingok, de ekkora bénázást még Bud Spencer filmben is csak igen ritkán látni. A gonoszt hasba lövik, Ann is megérkezik, öröm boldogság, együtt a család, azt hinnéd hogy minden fasza, de ugrunk az időben egy hangyafasznyit, csak annyit, hogy Johnny bemutassa az igazgatótanács új tagját, Samanthát. Bobby összeráncolja homlokát és olyan, de olyan kemény dolgokat mond maga elé, hogy: „Nem én keresem a harcot, de ha megtalál, akkor én felveszem a kesztyűt és ezt most ők is megtapasztalják.” És most mindenki szarjon be, de nagyon!

Címkék: dallas
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása