Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Lost 6x10 - The Package

2013. május 20. 13:00 - Szencsike

Sziget: Valaki egy éjjellátón keresztül figyeli ÁlLocke teamjét: Kati és Sawyer együtt üldögélnek, Dinka Claire külön, ÁlLocke is elvan, semmi különös nem történik. Váltsunk normál nézetbe, ÁlLocke Yint környékezi meg, udvariasan tanácsot ad neki, hogy kezelje a sérült lábát, majd rátér a lényegre. A barlangról beszél neki, ahol a falra nevek voltak írva, többségüket már áthúzták. A Kwon név is szerepel, de még nincsen áthúzva. De melyik Kwon, Sun vagy Yin, ezt maga a Fekete Vezér sem tudja, de az biztos, hogy akinek a neve még nincs áthúzva egy helyen kell legyen, hogy elmehessenek. Sun viszont nincs itt, a Vezér csak mosolyog, kézbe veszi az ügyet.

pic1.png

Vezér Arabnak jelenti be, hogy elmegy, ő lesz a felügyelő amíg távol lesz. Arab fel sem fogja, inkább elmondja, hogy semmit sem érez. Semmit az ég világon. Vezér szerint jobb így, könnyebb lesz elviselni a következményeket, majd távozik. Yin csak erre az alkalomra vár, szökni készül, Sawyer rajtakapja, de Yin elszánt, meg akarja találni a feleségét. Sajnos a vitájuknak egy kábító lövedék vet véget, a csapatból mindenkit leterítenek. Az éjjelátósok azok, Zoé vezetésével, Yint keresik, miatta jöttek. Eközben a parton zajlik az élet: Ilana és a csapat várakozik. Richardra. Ben szkeptikus, Richard átállt, vissza sem nézett, úgy viharzott el a dzsungelbe. Ilana biztos benne, hogy Duci megtalálja és Richard tudja mi a következő lépés, mert Jacob sosem hazudna neki, várakozzunk szépen tovább. Na ez Sunnak már sok, idegesen lecsapja a kést és a kiskertje felé veszi az irányt, ahonnan módszeresen tépkedi ki a növényeket. Doki jön hozzá pszichológust játszani, ő meg van arról győződve, hogy okkal vannak itt. Sunnak elege van a végzetből, jelöltségből, csak egyedül akar lenni. Doki belenyugszik, hogy nem téríthet a Jacob-jelöltségről és egyebekről, de elmegy, Sun sírdogálni kezd.

pic2.png

Sun már békésebben kertészkedik, mikor váratlan látogatója érkezik, a Fekete Vezér, ÁlLocke látogatja meg. Kéri, hogy tartson vele a sziget másik részére, mert ott van Yin, végre együtt lehetnek. Sun nem hisz neki, megölte a templomosokat, nem megy sehova. A Vezér adott a templomiaknak lehetőséget, hogy mellé álljanak, de nem tették. Sunnak is ad egy lehetőséget, jöjjön vele és együtt lehet a férjével. Sun elgondolkodik, de nem fogadja el az invitálást és berohan a dzsungelbe. Sajnos nem sikerül elmenekülnie, mert egy fának ütközik és elájul. Vezér eltűnt, Sun a földön, Ben az, aki rátalál. Sun koreaiul kezd beszélni, arról hogy Locke üldözte, Ben semmit nem ért ebből, de mikor Sun kimondja Locke nevét, Ben frászt kap. Vezér visszatért a táborába, ahol szembesülhet a kegyetlen valósággal, az emberei eszméletlenül, kiterülve fekszenek a földön. Arabhoz lép, őt keltegeti, Arab nagy nehezen kinyögi, hogy megtámadták őket, Vezér pedig észreveszi Yin hiányát.

pic3.png

Az érintettet bezárták valami szobába, ez a Hidra sziget agymosó cellája. Az ajtó be van zárva, nem tud kijutni, megtalálja a vetítő kapcsolóját, a film a bölcs gondolatokkal elindul, de Yin gyorsan kikapcsolja. Az ajtóban már ott áll Zoe, aki felvilágosítja a foglyot, hogy régen a Dharma itt végezte tudatbefolyásoló kísérleteit. Yin erről hallani sem akar, ő elmegy. Zoe egy sokkolóval akadályozza ezt meg, Yin nem mehet el. Egy térképet vesz elő, ezen az elektromágneses helyek vannak bejelölve. Nagyon úgy tűnik, hogy a térképet maga Yin készíthette a Dharmás időugrás alatt. Yin Widmore-ral akar beszélni. Zoe elviszi hozzá. A fő szigeten Vezér és Arab csónakázni készül, fegyvert is visznek magukkal. A társaság feléledt a kábulatból, Claire a Vezértől kérdi, hogy az ő neve rajta van-e a falon? Nincsen, Claire úgy véli, hogy akkor nem kell a gépen lennie, Vezér viszont ragazskodik hozzá. Kati neve sincsen már a falon, de ő is kell neki, mert Kati segíthet az embereket rábeszélni, hogy szálljanak fel a gépre. Ha ezt megtette, utána lesz, ami lesz. Sawyer sejti, hogy Vezér valamit tervez. ÁlLocke vissza akarja hozni Yint, mert ő törődik az embereivel.

pic4.pngA parti csapat Sun balesetével van elfoglalva, Ilana nem hisz Bennek, szerinte Gülüke volt a tettes. Sun viszont az ütéstől elfelejtett angolul. Doki szerint ez részleges lehet, nem kell aggódni, Ilana csak mosolyog a hírek hallattán, legalábbis Milesnak ez tűnik fel. Az igazság az, hogy Ilana a visszatérő Richard miatt mosolyog, aki kiadja a parancsot, csomagolni kell. Eközben Sayid és a Vezér elindulnak a Hidrára, igaz Sayid eltűnt. A parton már állnak a távoltartó pilonok, Vezér lába elé Widmore emberei néhány lövést eresztenek. Vezér nem akar támadni, így végül létre jöhet a találkozás Widmore-ral. Vezérnek Yin kell, Widmore hazudik, senki nincs itt. Vezér hadat üzen. Richard beavatja a többieket a tervébe: Mivel a Vezér ki akar jutni a szigetről, egy lehetősége van, a repülőgép a Hidrán. El fogják pusztítani gépet. Sun teljesen kiakad, koreaiul kezd kiabálni Richarddal, ő ugyan nem fog ehhez asszisztálni, a gép az egyetlen lehetőség, hogy hazatérjenek a férjével. Widmore Zoéval dühöng, nagyon elcseszték Yinnel, mert a Vezér itt volt érte. Ami megtörtént, megtörtént, de van a tengeralattjáróban egy csomag, azt kellene a gyengélkedőre vinni. Zoe el, Yin lesz a következő tárgyalópartner. Widmore odaadja neki Sun fényképezőgépét, átkutatták az utasok poggyászát, úgy találták. Yin ekkor pillantja meg először a kislányát, Ji Yeont. Widmore tudja, hogy mennyire fontos Yinnek a felesége és a kislánya, segíthet neki, hogy újra együtt legyenek. De ezt ÁlLocke könnyen megakadályozhatja, Widmor azért van itt, hogy ÁlLocke ne juthasson ki a szigetről. A csomagot is megmutatja neki, aki egy ember lesz.

pic6.png

Beesteledett, Sun üldögél a parton, Doki érkezik hozzá és egy régi esetéről nosztalgiázik, hasonló volt a probléma mint most, a megoldás akkor is és most is egy toll és egy füzet. Sun tud angolul írni, így reagálhat Doki szavaira. Bocsánatot kér a kirohanása miatt, de Doki szerint nicsen baj, majd Locke-ról kérdezi őt. Sun nem bízik benne, ezért nem ment vele. Dokiban viszont bízik, aki megígéri, hogy Yinnel együtt rajta lesznek a gépen és kijuthatnak innen. A sziget belsejében Sawyer és Kati beszélgetnek, remélhetőleg Widmore elintézi Locke-ot és mehetnek, de nem ez történt. Locke visszatért, egyedül van. Sayidot Widmore titkai kifürkészésére hagyta ott. Sayid a vízből figyeli, ahogy Zoe és a társa cipelnek egy félig öntudatlan férfit, aki nem más mint Desmond.

pic7.png

Alter: Sun a reptér várójában üldögél, Yint ugye elvitte a vámtiszt a nagy összegű készpénz miatt. Szerencsére Yint elengedik, visszakaphatja a csomagját és az órát, de a pénzt nem. Azt csak akkor, ha kitölti a szükséges papírokat, szól az ítélet, amibe kénytelen beletörődni és Sunnal elmehetnek a reptérről. Yin nagyon ideges, mert lekésett egy találkozót Mr Paik egyik ügyfelével, a pénz és az óra az övé lett volna. A szállodában a becsekkolás sem zökkenőmentes: Sunnak egy óceánra néző szobája van, de Yinnek nincsen hol aludnia. Ebben a világban Sun és Yin nem házasok, így Yin külön szobát foglalt le magának. Yin Sun ajtaján kopogtat, mikor a nő kinyitja az ajtót, közli, hogy elviszi az órát. A nő inkább behívja és csevegni kezd vele, késő van, lehet már senki sem várja az étterembe, különben is lazítson. Pont úgy, ahogy Sun lazítja meg az ingének a felső gombjait. Ezért egy másik világban komoly szidást kapott, de itt nem, sőt. Yin szeretné, ha a az inge kigombolva lenne. Annak ellenére, hogy nem házasok és hatalmas társadalmi szakadék áll közöttük, az ágyban kötnek ki.

pic8.png

Másnap reggel Sun nagyon elégedetten ébred, mellette Yin komoran néz maga elé. Sun feldobja, hogy lépjenek le és sose térjenek haza. Van egy titkos bankszámlája, egy ideig kihúzhatják. Yin kezdi érteni, hogy a lánynak végig ez volt a terve, ezért utazott vele. De ha szeretik egymást, másképp nem lehet sajnos, ezt mindketten tudják. Sun valamit szeretne még mondani, de kopognak. Nem tudják ki lehet az, Yin biztos ami biztos elbújik, Sun gyorsan rendbe szedi magát és ajtót nyit. Martin Keamy, ő volt a fegyveres népirtó Widmore megbízásából, most Mr Paik ügyfele és akar valamit. Sun gyanítja, hogy az óra kell a férfinak, amit át is ad, de a pénz hiányzik. Ismét kopogás, Keamy egyik embere jött, aki Yint kereste. Sun nem tüntette el a pezsgősüveget és a poharat, Keamy összerakja, hogy a férfi valahol itt van a szobában, és igen, a társa a fürdőben leli meg őt. Keamy a pénzt hiányolja, Sun és Yin koreaiul kezdenek magyarázkodni, egyikük sem beszél angolul. Keamy egy bizonyos Mikhailt akar, aki ért koreaiul. A páros már a tolmács (aki Szigeten még félszemű volt, és ő felelt a sziget külső kommunikációjáért) jelenlétében magyarázza, hogy a pénzt elkobozták, de Sun tud adni a saját pénzéből, ehhez bankba kéne menni. Keamy belemegy, Sun elmegy Mikhaillal a bankba, Yin Keamy-vel elmegy az étterembe.

pic9.png

Sun a bankban egy elég kellemetlen hírrel szembesül, számlája zárolva van, az apja tette. Úgy tűnik, mintha Mikhail sejtené, hogy miért. Sunnak is leesik, hogy apja tudhatott a tiltott viszonyról és a lehetséges szökésről. Eközben az étteremben Yint dugják be egy tároló helyiségbe, Omar a nagy sietségben Yin fejét is bevágja. Keamy inkább elküldi őt egy másik fazonért, valami arabért és mialatt Yint megkötözi, elmond neki néhány infót, igaz Yin ebből egy szót sem ért. Mr Paik rájött, hogy együtt van a lányával, a pénz pedig Yin vérdíja, amit Keamy kapott volna. Hiába, Mr Paik dolgozói nem kezdhetnek ki a lányával, ezt Yin bebukta. Néhányan nem lehetnek együtt. Később a tárolóban Yin megkötözve üldögél, kintről egy férfi és Keamy dörmögése hallatszik be. Yin meglát egy sniccert, megpróbálja megszerezni, de ekkor három lövés hallatszik. Yin dörömbölni kezd az ajtón, amit egy arab férfi, Sayid nyit ki. Yin koreaiul könyörögni kezd, hogy ne ölje meg, Sayidnak nincsenek ilyen tervei, de végül Yin kezébe nyomja a sniccert és Yin kiszabadíthatja magát, Sayid lelép.Sun és Mikhail is visszatértek és meglátják a földön heverő csapatot, Keamy él, de nem mondja el, hogy ki volt, mert Mikhail mögött már ott áll a fegyveres Yin. Sajnos Mikhail gyorsabb és verekedni kezd Yinnel, a fegyver is elsül. Mikhail felkap egy kés, de nincsen rá ideje, hogy használja, mert Yin rálő, kétszer, egyik lövés a férfi szemét találja el, de lényeg, hogy meghalt. Sun viszont összerogyott, őt is érte találat, Yin kiviszi, de nagyon kell sietnie, mert Sun terhes.

Címkék: lost
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása