Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Homeland 1x12 - Marine One (Évadzáró)

2013. május 20. 09:00 - AaannnaaA

Az első évad záróepizódja az eddigieknél jóval hosszabb lélegzetvétellel meséli el az eseményeket, melyeket napi bontásban kapunk, időrendben (tisztára PoI második évadnyitány-fílingem van). Szóval.

Első nap.

Brodyt látjuk, amint jó terroristához illően videóra mondja vallomását, nyilván mielőtt használja a bombamellényt. A bombatámadásról beszél, ami kioltotta rengeteg gyerek (köztük ugye Issa) életét, és amiért Walden alelnök felel, ez most az ő bosszúja/igazságtétele.

Saul érkezik Carrie lakására, akire épp Maggie vigyáz. Szőkénknél most a depresszió fázisa tart, három napja ki sem jött a szobájából, teljesen maga alatt van. Saul bemegy hozzá, de előtte őszintén elmondja Maggie-nek, hogy jelen állás szerint testvére soha többet nem teheti be a lábát Langleybe. Hm. Carrie tényleg cefet állapotban van, a sötét szobában kuporog egy kanapén és mélázik. Naná, hogy Nazir viselt dolgain, ettől nem tud szabadulni. Megígérteti főnökével, hogy nem hagyja abba a kutatást az után, hogy mi oka lehetett Nazirnak a hosszú hónapokon át tartó hallgatásra. Carrie azonban nem csak ezen rágódik, hanem Brodyn is, hogy miért nyomta fel őt a CIA-nál? Saul most döbben rá, hogy beosztottja szerelmes a férfiba

1.jpg

Brody végzett a felvétel elkészítésével (egy raktárban csinálta, mint amilyenben Walker fegyvere is el volt rejtve), ezután egy parkba megy, ahol egy kőpad mögötti kövek közé rejti a felvételt tartalmazó memóriakártyát, majd függőleges csíkot húz a padra, gondolom így jelöli meg, hogy „itt jártam”.

Tom Walker eközben autót tör fel, bemászik a hátsó ülésre és magára húz egy plédet, ami így eltakarja. Nem sokkal később megérkezik az autó tulajdonosa, egy idős hölgy, és beszáll anélkül, hogy bármit is észrevenne, majd elindul. Hazafelé tart, de útközben megállítják: rendőrségi ellenőrzési ponton kell átjutnia, mert a holnapi nyilvános alelnöki beszéd helyszíne már most le van zárva. Megmutatja az iratait, hogy a környéken lakik, így simán átengedik. Amikor lakásának mélygarázsába ér, előbukkan a hátsó ülésről Tom Walker, és fegyvert fog rá. Fenn a lakásban aztán lyukat vág az egyik ablakon, majd összekészíti a fegyverét. A lakás tulajdonosnője mindezt székhez kötözve, betapasztott szájjal kénytelen végignézni.

2.jpg

Walden alelnök beszédet tart hívei előtt, holnap jelenti be ugye, hogy indul az elnöki pozícióért. David is itt van, és ismét kéri a férfit, hogy ne nyilvánosan tegyen bejelentést, mert a veszély még nem múlt el. Ő azonban nem hajlandó elbújni, inkább David lesz szíves elkapni a rosszfiúkat. Oké.

Eközben Carrie felügyeletében Virgil a soros. Szőkénk már ágyban, de enni továbbra sem hajlandó, Virgil hiába próbálkozik. Végül a férfi az ágy szélére borulva alszik el, mint egy kis házőrző. Aranyos.

A Brody család esti életképében Chris nyaggatja apját, hogy menjen el a másnapi karate foglalkozását megtekinteni, de nem lehet, mert apja az alelnöki bejelentésre hivatalos. Vacsoráznak, apjuk mondja az asztali áldást. Dana még mindig furcsán pislog rá, úgy látom nem sikerült kivernie a fejéből, hogy apjával valami nincs rendben. Éjjel aztán hősünk a garázsba megy imádkozni. Épp belelendül, amikor döbbenten veszi észre, hogy Dana az ajtóban figyel. A lány is meg van ijedve, de nem tágít, tudni akarja, apja mit művel. Brody néhány pillanatnyi tétovázás után bevallja, hogy áttért az iszlám hitre, és épp imádkozott. Aztán a teraszon folytatják a beszélgetést, Dana egy kanapén kuporog, apja pedig vele szemben ül, úgy beszél hozzá. Azzal kezdi, hogy nem akarta felzaklatni a családját, azért nem említette. Dana frappánsan vág vissza a felzaklatás szóra: ja, csak lelőttél egy szarvast, megcsaltad anyát és megcsépelted Mike-ot. Szemtelen válasz, de amúgy jogos. Mivel senki más nem tud áttéréséről, Brody kéri, hogy ez maradjon a kettőjük titka. Hát jó.

3.jpg

Második nap.

Carrie reggel nyolckor ébred, némileg morcosan keresi a gyógyszereit, amik nincsenek a helyükön, de Virgil már hozza is őket, ő pedig benyalja a reggeli adagját. Aztán arra kéri Virgilt, kocsikázzanak kicsit. Naná, hogy az alelnöki bejelentés helyszínére jöttek el. A férfi ideges, hogy mit keresnek itt, ezért Carrie színt vall: úgy gondolja, hogy mivel a rendezvényen együtt lesz a fél kormány, nyilván ez a rosszfiúk célpontja. Virgil vitatkozik, szerinte ezt nem Carrie dolga kideríteni, de a nő köti a blökit a karóhoz, így végül a férfi rááll, hogy segít neki.

Eközben Saul morcosan tület be Davidhez: talált egy aktát, amely egy eltussolt rakétatámadásra mutat, az aktából gyakorlatilag minden lényegi információ ki van takarva. És téged ez miért izgat?- kérdi David. Mert akkor történt, amikor Abu Nazir szünetet tartott a rosszalkodásban, azon a helyen történt, ahol akkoriban feltételezhetően tartózkodott, és mindössze ez az egyetlen törölt akció abból az időszakból, szóval lehet összefüggés a támadás és Nazir hallgatása között. David rögtön levágja, hogy Saul szimatolása összefüggésben lehet a Carrie faláról lerángatott anyagokkal, de inkább nem akar az egészről semmit sem tudni, úgyhogy Saul legyen szíves nem kutakodni. Ő szívesen elmesélné az elméletét, de nem talál hallgatóságra, csak egy utasításra, hogy hagyjon fel a kutatással, és irányítsa a mai bejelentés helyszínén a felvigyázást, ami a dolga lenne, így eloldalog.

4.jpg

A Brody családnál Chris és Jessica indul a fiú edzésére, apu ugye nem tud menni, mert ma programja van, de majd legközelebb, addig is megölelgeti a fiát. Dana a háttérben még mindig elgondolkodva méregeti apját. Ezután Brody a hálószobában nekiáll felvenni a bombamellényt, most már bizonyos, hogy a mai alelnöki bejelentés során akarja használni. Az öltözés közepén azonban Dana lépne a szobába, még jó, hogy zárva az ajtó. Persze furcsállja, hogy miért, de apja csak annyit válaszol: öltözöm. Amikor a lány nem tágít, visszateszi a mellényt a szekrénybe, ajtót nyit, hogy megnyugtassa. Közben megjön az autó érte, így nem tudnak tovább beszélgetni, apu visszamegy öltözni (élesíti is a bombát), Dana pedig magára marad a gondolataival, amik úgy látom még mindig kínozzák. Apu felöltözött, beszáll az autóba – előtte eltolja magától a lányát, amikor az meg akarja ölelni – aztán indulnak.

Walden alelnök és David egy autóban utaznak a rendezvény helyszínére. David elmondja egykori főnökének, hogy Saul megtalálta annak a bombázásnak az aktáját, amit el akartak süllyeszteni. Ezek szerint ők ketten tudtak az akcióról, viszont azt nem tudták, hogy nem sikerült minden nyomot elsikálni. Walden utasítja Davidet, hogy ezt az ügyet ne csak megbeszélje Saullal, hanem gondoskodjon róla, hogy felhagyjon a kutatással, hiszen az elfuserált ügy nem derülhet ki soha.

Saul azonban David korábbi kérése ellenére csak rágja ezt a csontot, most épp Galvezzel beszéli át a témát, aki gondolom az anyagot fellelte. Merthogy ehhez kapcsolódva kellene lennie repülési tervnek, meg miegymásnak, de semmi nincs, ez is csak véletlenül maradhatott meg, az akta viszont a takarások miatt lényegében olvashatatlan. Galvez kérdi, hogy túrjon-e tovább kapcsolódó anyagokért, de Saul leinti, majd ő elintézi.

5.jpg

Carrie és Virgil immár gyalogosan közelíti meg az alelnöki bejelentés helyszínét. A nő még igazán maga sem tudja, hogy mit keres, csupán nézelődik, és ihletet vár. Amit végül a rendezvényre érkező autók egyikében talál meg. Megpillantja ugyanis Brodyt, amint kiszáll és csatlakozik az alelnökre várókra az épület lépcsőjén. Akik között itt van Elizabeth Gaines, és épp megérkezik Walden alelnök Daviddel.

A fontos emberek érkezését Tom Walker is figyeli, a fogva tartott nő lakásából, mesterlövész fegyvere irányzékán át. Aztán hirtelen lövés dördül. Nem, nem az alelnök esik áldozatul, hanem a vele szemben álló Elizabeth, majd az újabb két lövés közül az első a bejárat egyik üvegét zúzza szét, míg a második egy nekünk ismeretlen férfit (ügynököt?) talál el. Walker ezután a helyszínen hagyja fegyverét, fogja a hátitáskáját, és egyszerűen elsétál, még arra is van érkezése, hogy fogva tartott „vendéglátója” buksiját megtockolja (behalok a hidegvérétől).

6.jpg

Odalent a hirtelen felfordulásban mindenki befelé rohan az épületbe, ahol a biztonsági kapuk folyamatosan sípolnak, hiszen ellenőrzés nélkül nyomulnak át rajta az emberek. Brodyt is beterelik, de úgy látom nincs különösebben meglepődve, olyan, mint aki számított rá, hogy megbízói valahogy elérik majd, hogy bejuthasson mellényében a biztonsági ellenőrzésen át. Mindenkit leterelnek a föld alá, futás közben Brody segít egy hasra eső férfinek, akivel be is mutatkoznak egymásnak: a tag nem más, mint Richard Halsted, a védelmi miniszter. Odalent zárt bunkerbe terelik őket, Brody többször rákérdez, hogy hol az alelnök, aki nemsokára megérkezik, majd bezárják az ajtókat.

Eközben Carrie hívja Sault, úgy nézem ismét felpörgött a drága. Arról regél, hogy az alelnök volt a célpont, nem Elizabeth Gaines (ezt Saul is tudja), a nő szerint azonban Walker szándékosan hibázta el, ez az egész csak elterelés volt, az igazi támadás csak ezután jön. Az alelnök és a többi fejes ugyanis egy kis helyen van összezárva, de ott nincsenek biztonságban, mert ott van Brody. A férfi azért jelentette őt Davidnél, mert túl közel járt ahhoz, hogy minderre rájöjjön (szőkénk rohadt jól ráhibázott, csak mondom).

Carrie kéri, hogy Saul juttassa be az épületbe, a férfi megígéri, hogy kiküld hozzá egy Benton nevű férfit, aki behozza őt. Szőkénk repes a boldogságtól, de nem tenné, ha tudná, Saul milyen utasítást ad Bentonnak: odakint van egy zavart nő, keresd meg és csukd le. Hát Carrie, ez szívás. A nő az ügynökökre várva rögtön kiszúrja, hogy valami nem gömbölyű, mert többen jönnek érte, úgyhogy Virgil segítségét kéri, aki némi unszolásra átadja a furgonja kulcsait, és megpróbálja feltartani az ügynököket, míg Carrie elmenekül.

7.jpg

A bunkerben Brody meglehetősen ideges, nem olyan könnyű öngyilkos merénylővé válni, ugye. Kezébe veszi a bomba indítóját, lassan az alelnök közelébe sétál, megnyomja az indítót, és …. semmi. A bomba nem robban fel. Értetlenül áll a dolog előtt, de gyorsan megoldást kell találni, úgyhogy irány a férfi mosdó. Odabent összetalálkozik a védelmi miniszterrel, aki látja, hogy Brody elég megviselt, de ő elüti azzal, hogy nem bírja a bezártságot. Betület az egyik wc-be, miközben a miniszter odakintről arról beszél neki, hogy Walden alelnöknek milyen nagy tervei vannak vele. Aztán végre magára marad, lehet leszedni a mellényt, és megnézni, hogy mi a retek nem szuperál.

Dana otthon a tv-ből értesül a merényletről, meg is ijed rendesen, főleg, amikor valaki verni kezdi az ajtót. A küszöbön nem más áll, mint az enyhén eszelős tekintetű Carrie, aki elmondja, hogy apjának semmi baja, Walker volt a merénylő, de Brody bezony vele dolgozik, úgyhogy most szépen hívjuk fel őt és beszéld le róla. Azzal előveszi a mobilját, tárcsázza a titkosszolgálatot, ők pedig majd bekapcsolják az apjához. Dana megszeppenve bólint. Amikor a túloldalon felveszik, a kislány bemondja a címüket, és hogy vészhelyzet van, mert egy őrült nő bement hozzájuk. Carrie őrjöngeni kezd, Dana eldobja a telefont, és sikítozva az udvarra rohan, szőkénk utána. Ekkor érkezik meg Jessica és Chris, utóbbi karate edzéséről. Anyus azonnal kiugrik a kocsiból, miközben Dana kiabálja neki, hogy Carrie azt állítja: apja összedolgozik Tom Walkerrel. Jessica beküldi a házba a lányát, ő maga pedig az udvaron vitatkozik szőkénkkel. Carrie őt is próbálja meggyőzni az igazáról, miközben megérkeznek a rendőrök, és végül bilincsben vezetik el az egyre zavartabban viselkedő nőt.

8.jpg

Brody eközben a férfimosdóban szereli a szerkentyűt (szétcsúsztak a vezetékek), sikerül élesítenie, majd vissza is veszi magára a cuccost. Ekkor lép be egy ügynök a titkosszolgálattól, aki tájékoztatja, hogy megtalálták Walker fegyverét, nemsokára ki lehet menni. Ő is látja, hogy Brody milyen megviselt, aki nem is tagadja, hogy nincs jól, de majd megoldja. Aztán feszült és görcsös ábrázattal ismét nekiveselkedik a feladatnak. Kezébe veszi az indítógombot és…. ismét malőr történik. Most nem a bombával van gond, az indítót meg sem tudja nyomni, mert az előbb látott titkosszolgálatos férfi megkocogtatja a vállát: a lányod hív azzal, hogy vészhelyzet van (Dana gondolom felszedte otthon Carrie elejtett mobilját, amiben benn van ugye a titkosszolgálatok száma, így jutott el apjához).

A lány sírós hangon beszél a telefonba, arról, hogy Carrie ott járt, és miket mondott apjáról: hogy összedolgozik Walkerrel, és hogy terrorista. Nem vagyok, jön az indignált válasz. Tudom, mondja a lánya, csak nagyon meg vagyok ijedve, kérlek ígérd meg, hogy hazajössz. Brody megpróbálja lerázni, de Dana köti a vaut a karóhoz: mondd ki, hogy hazajössz. A remegő és végletekig kétségbeesett férfi végül döntésre jut, ígéretet tesz a lányának, hogy hazamegy. (Néha a gyermeki megérzések félelmetesek, nem?) Robbantás lefújva.

Néhány másodperccel később a titkosszolgálat jelenti, hogy tiszta a terep, mindenki távozhat – az alelnök távozóban még megjegyzi Brodynak, hogy szarul néz ki. Hát fiam, kevés kellett hozzá, hogy te szarabbul nézzél ki, teszem hozzá halkan

9.1.jpg

9.2.jpg

Harmadik nap.

Brody immár otthon, a tv-ben nézi az alelnök mára halasztott bejelentését, hogy indul az elnökségért. Anyus szól, hogy a rendőrség kérdezi: akarnak-e feljelentést tenni Carrie ellen. Jessica szerint a nő totál beteg, úgyhogy még a nevét sem akarja többé hallani, férje erre fennhangon rámordul, hogy majd elintézi.

Saul eközben az alelnökhöz jött, fontos négyszemközti megbeszélnivalójuk van. Amikor maguk maradnak, meglóbálja a korábban már látott, eltitkolt bombatámadás fellelt aktáját, és magyarázatot kér minderre. Walden terel, szerinte az egész lényegtelen, Saul pedig hagyja annyiban. Hát nem, elővesz egy köteg DVD-t, hogy azon Walden által elrendelt kínzások képei láthatók, így zsarolja a férfit a számára lényegesnek vélt információért.

Az alelnök válaszát már nem tudjuk meg, mert a rendőrség épületére pillantunk, amit Carrie épp most hagy el testvérével együtt. Maggie elmondja, hogy náluk fog lakni, unokahúgai már alig várják – ekkor pillantják meg a rájuk váró Brodyt. Carrie a férfihoz lép, aki meglehetősen mérgesen tolja le a tegnap történtek miatt, és a szájába rágja: nem az vagyok, akinek gondolsz. Aham. Csoda, hogy nem szakad le a plafon. Vagy az ég. Vagy akármi. A nő azt sem tudja, hogy kérjen elnézést, és megígéri, hogy távol marad a férfitól. Amikor ezután összetörten, minden porcikájában reszketve bemászik a kocsiba, csak annyit mond a testvérének, hogy ne haza, hanem a kórházba menjenek – rettenetesen ki van borulva.

10.jpg

Az irodában David és Saul moziznak, azt a felvételt nézik, amelyiken látszik az eltitkolt bombatámadás elrendelése. A felvételen a tárgyalóasztal körül Halsted védelmi miniszter, David, és Walden látható; a beszélgetésből egyértelmű, hogy David jelzi Waldennek, hogy a célterületen 80%-os bizonyossággal ott van Abu Nazir, viszont egy iskola is, tele gyerekekkel. Walden füle botját sem mozgatja, szabad utat ad a támadásnak. Saul leállítja a felvételt, és szabályosan lebassza Davidet. Akkoriban ugyanis ő volt a felettese, és nem jelentette neki a történteket - mert megakadályoztál volna, jön a riposzt. Naná, és akkor nem lenne ennyi halott gyerek, és Carrie is az ügynökségnél lenne még (hogy jön ez most ide?). Davidnek legalább akkor meg kellett volna ezeket az eseményeket említenie (neki, privátban), amikor Abu Nazir nemrég újra felbukkant. Saul megfenyegeti, hogy kitálal a sajtónak, de David beint, lófaszt fogsz te egy halom gyerek lebombázásáról nyilvánosan beszélni, hiszen akkor az összes terepen lévő ügynök veszélybe kerül. Ebben maradnak.

11.jpg

Késő este Brody elmegy a parkba, ahol a memóriakártyát hagyta a felvétellel, melyen leendő öngyilkos merénylőként beszél, de a kártya már nincs ott, csak egy strigulát talál a padra húzva a sajátja mellett – az áru átvéve és továbbítva. Szívás. Brody hazaüget, a garázsban magához veszi fegyverét és újra útra kel. Egy teljesen félreeső helyre jön, nem tudom pontosan megítélni, hogy mi ez, olyan, mintha kihalt aluljáró lenne a város elhagyott részén, de ez inkább jókora beton létesítmény több teremre osztva, és csak egyik végén nyitva, némi megvilágítással. Bemegy, és a sötétből Tom Walker lép elő, fegyverrel a kezében, amit Brodyra fog.

Walker kérdi, hogy mi történt tegnap, de hősünk neki nem óhajt magyarázkodni; azért jött, mert közvetlen kapcsolatban áll Abu Nazirral, inkább vele beszélne. Walker erősködik, ezért Brody kiböki, hogy a mellénye mondott csődöt tegnap, egykori társa azonban visszavág: szimplán bepánikoltál. Brody erre azzal jön, hogy előnyt is kovácsolhatnak abból, hogy nem robbantott, hiszen Walden helyett más lépett volna színre, most viszont ő a leendő elnök cimbije, inkább ezzel kéne valamit kezdeni. Abu Nazir vonalban van, és mindent hall, és Brodyval akar beszélni. Azt kérdezi, hogy tényleg igaz-e, amit mond, a férfi pedig megerősíti: olyan pozícióba kerül, hogy politikai döntéseket befolyásolhat majd. Nazir bólint, oké, ez még jobb, de bizonyítanod kell az elkötelezettségedet. Elképzeléseinknek valaki most az útjában áll, aki nem más, mint Walker, tessék szépen végezni vele. Oké. Azzal Brody fegyvert ránt, és gondolkodás nélkül fejbe lövi Walkert. Bassza meg!!!

Hazatér, otthon családja még ébren van. Megpuszilja a fiát, lehajít egy sört, elnézést kér az asszonytól, mert korábban kaffogott vele, és magához szorítja. Hidegvér.

12.jpg

Két nappal később.

Saul a kórházban rohangál, Carrie szobáját keresi, végül megtalálja. Le akarja beszélni beosztottját a kezelésről, aminek az épp alá készül vetni magát. Hogy miért? Mert elektrosokk terápia lesz – Carrie önként vállalta – azért, hogy az állapota javuljon. Ezzel persze a rövid távú memóriája is sérül, de remélhetőleg csak átmenetileg, viszont jobban lesz. (Először azt futott át az agyamon, hogy lobotómiát hajtanak végre rajta.) Saul bólint, megérti beosztottja motivációját. És ha már erre jár, elmondja, hogy bár Carrie Brodyval kapcsolatban tévedett, Nazirral kapcsolatban igaza volt: egy rakétatámadás során elvesztette a fiát (a legkisebbet), gyászolt, ezért nem lehetett róla hónapokon át semmit sem hallani.

Saul nem említi a fiú nevét, Carrie pedig arra biztos kiugrana a kórházi köntöséből, hiszen hallotta már Brody szájából Issa nevét. Saul mindent őszintén elmond (bár kétlem, hogy ez szabályos): egy olyan támadásban halt meg a fiú, melyben 82 másik gyerek is odalett, Walden alelnök rendelte el, és aztán az akció minden aktáját eltüntették. (Láttuk az előző részben a felvételt, amin Walden arról beszél a tv-ben, hogy a 82 gyerek holttestét bemutató felvétel hamis, arab koholmány – az amerikaiak egyszerűen letagadták a fiaskót). Saul még azt is megjegyzi, hogy nincs esély szőkénk felfüggesztésének visszavonására. Carrie köszöni az információt, most már jöhet az agysütögetés.

13.jpg

Brody otthon a tetőn ül, sörrel a kezében. Dana csatlakozik hozzá, és kérdi, hogy mit csinál? Hát, éppen a tetőt javítom, illetve helyette a kilátásban gyönyörködöm, üveg sörrel a kezemben. Dana csatlakozik hozzá, együtt méláznak tovább csendben.

Carrie kezelése elkezdődik. Adagolják az altatót, ő pedig számol vissza. Álomképek jönnek elő, hát persze, hogy Brodyról. Aztán egyszer csak a megvilágosodás: Brody Issa nevét kiáltja. Carrie felébred az altatás előtt, és hangosan megjegyzi, hogy Issa Abu Nazir fia, Brody pedig ismerte őt. Kéri, hogy Saul ne engedje neki ezt az információt elfelejteni. De Saul nincs itt, csak Maggie, ő pedig mikor rákérdez, hogy mit motyogott a testvére, az altatóorvos csak annyit válaszol: semmi lényegeset, ez természetes altatáskor. Azzal kezdődik a kezelés. Nesze neked emlékezés. Hát így. Folytatás a következő évadban.

14.jpg

Címkék: Homeland
7 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Seang Lee 2013.05.20. 13:18:15

jaj azt hittem ez masodik eved zarojanak hogyvoltja. masodik szeria sztem jobb mint az elso. es szept. 30-an jon a 3, yeah!

AaannnaaA 2013.05.20. 13:23:11

@Seang Lee: Itthon még csak az elsőt adták, a hogyvót ahhoz van igazítva.
Amúgy nem szept. 29 az a 30? De mindegy is, a lényeg, hogy jön. Már nagyon várom, és nyilván nem vagyok vele egyedül :)

Gabba 2013.05.22. 08:24:12

Komoly volt az évadzáró, ebből akármerre tovább lehet menni.

Az RTL amúgy ott vágta ketté, amikor a mellény becsődölt. Még szerencse, hogy egyben néztem meg a két részt felvételről, különben levakartam volna a tapétát.

AaannnaaA 2013.05.22. 09:36:22

@Gabba: Köszi az infót! Jól tetted, hogy egyben nézted meg, így azért jobb volt, nem?
Én most néztem meg a második évadot (egyben és újra), épp éjjel végeztem az uccsó résszel. Szerintem mocskos jó lett!!! Épp kritikákat olvasok, hogy kinek mi volt annó a véleménye.
Az ertéelkettő csak jövőre hozza, ha nem bírod kivárni, esetleg érdemes bepróbálni nem szinkronosan!

Gabba 2013.05.22. 11:54:02

@AaannnaaA: meglátjuk, elég sok restanciám van megnézendőkből.

Meg hát hogyvolttal együtt az igazi ;)

AaannnaaA 2013.05.22. 12:51:18

@Gabba: Köszi, aranyos vagy!
Azért ha mégis megnézed, jelezd, majd kitárgyaljuk :)
süti beállítások módosítása