Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éjjel-nappal Budapest 1x66 – Felszínre törő rasszizmus

2013. május 17. 15:00 - marhapori

Azóta nem hiszek a mesékben, amióta megtudtam, hogy nem a Mikulás osztogatja a csokit december hatodikán, így most sem hiszem, hogy megszűnik létezni a mi kis csodás lakóközösségünk. Ott tartottunk, hogy miután Márcselló ünnepélyesen visszaadta a város kulcsait, Vivi és Pumuklifejű kiegyenesített kaszával támadt Dzsóra. Utóbbi ajtócsapkodás közben kijelentette: MINDENNEK VÉGE! Szokatlanul fagyos hangulatú tavaszi reggelre ébrednek a villalakók, nem tudnak mit kezdeni Marci hiányával. Az éjszakai műszakból hazatántorgó Vivi oldja a feszkót kicsit, de csak a képernyő innenső oldalán. Belenyom Joe arcába egy banánt, miközben ilyet szól: nesze, te majom, egyél! Az MLSZ-nél az ilyen minimum másfél milliós bünti, meg három zártkapus meccs. Házigazdánk nem veszi ennyire a szívére, már megszokta, hogy mindenki menthetetlenül ostoba.

1.jpg

Eközben Tudjukki a Kéjlakban szembesül az éjszakai orgia nyomaival, kopasz komáját meg Szandika ágyában találja meg a fekete cafkával. „Barátai” ezzel a lendülettel le is lépnek, hát nem születtek ők felmosórongynak, hogy takarítsanak! Már kezdene pánikba esni, amikor rádöbben, hogy csupasz teste mutogatásával minden probléma megoldódik. Ráveszi Vivit, hogy tántorogjon át hozzá egy kis nyalakodásra, azt persze nem árulja el neki, hogy a lakást kell felnyalni. Redzsi nem állatbarát, úgyhogy lepattan az állatkertből, de meló helyett Diához megy édelegni. Az az aljas nőszemély viszont FELVESZI A TELEFONT, amikor éppen a legnagyobb semmiről beszélgetnének, emiatt pedig Regina kiakad és futásnak ered. Vagyis csak eredne, ha Dia fel nem világosítaná, hogy csak azért telefonált, hogy lepasszolja a munkát, és egész nap kettesben csinálhassák a semmit.

2.jpg

Még csak fél napja lakoltatták ki Marcit, de már most úgy néz ki, mint egy húsz éve az utcán lakó, teszkós boron élő hajléktalan. Reális történetvezetés, mondhatom. Nemcsak lecsúszott egy éjszaka alatt, de a cuccait (pénzét, táskáját, borotváját) is elhagyta, a reggeli betevő gyros-sör kombó árának rendezése miatt pedig Anikóért kiált, aki nyilván egyből „haza” akarja vinni. Ennyire nem világos, mit jelent, ha a főbérlő valakit kitesz a lakásból? Hanna szőkébbik lakótársa nem túl nagy meggyőződéssel igyekszik feltartóztatni az ajtóban Dzsót, de elé állni azért nem mer, mégiscsak egy agresszív állattal néz szembe. Hannácska fogócskát játszana apucival, de a saját szobájában csapdába esik, jöhet a szívhez szóló, megríkató beszéd. A kislány kiakad, mer’ mi a pélót képzel a fater, hogy agyonveri a játszópajtását, aztán még ide is jön jópofozni. Agresszív állat vagy, ilyen apa nem kell, kotródj innen – mondja az apjának, az meg fülét-farkát behúzva távozik. Jó, hát nekem meg egy ilyen hisztis ribanc nem kell lánynak – gondolhatja Baltaarcú.

3.jpg

Tudjukki szépen belövi az amúgy is belőtt séróját, majd egyszál kis köténykében ajtót nyit, mert csengettek. A bökkenő csak az, hogy nem Ribivivi jött helyre rúdtáncolni a lakást, hanem Szandika tért vissza. Méghozzá nem is egyedül! Balján egy méretes kubai(?) vigyorog, akit a sziporkázó írók Kárlosznak neveztek el. Ennél sablonosabb, közhelyesebb nevet még a dél-amerikai szappanoperák készítői sem találhattak volna ki. Érdekes figura ez a Kristóf – de a tróger patkány kifejezés jobban körbeírja a személyiségét -, még neki áll feljebb, amikor a ház úrnője kérdőre vonja. Felettébb mókás fejlemény, hogy Szandika otthagyja a kis ölebét szemmel tartani Tudjukkit, amíg az puccba vágja a szétbombázott lakást. Kárlosz úgy méregeti frissen szerzett rabszolgáját, mint aki nem tudja eldönteni, análisan magáévá tegye, vagy csak halálra cikizze. Kristófnak nem tetszik ez a szitu, de Kárlosz megnyugtatja: én leszek az apád! Erre Kristóf mond valami olyasmit, hogy „hagyjál engem békén, és menjél szépen vissza a fára”, de a fekete óriás gyorsan letöri a szarvát egy „kussolj, kicsikém, te csak arra vagy jó, hogy mosogassál” monológgal. Igazából egy gyengébb egyévados szitkomot ki lehetne hozni a műsorból, ha már a drámai helyzetek egyáltalán nem működnek drámaian.

4.jpg

Miután Diát és Redzsit felcipelték a stáb kisbuszával a budai hegyekbe, émelyítő párbeszédet nyomnak le a magányról, a természet szépségéről, Dzsóról, meg arról, milyen jó, hogy vannak egymásnak. Amikor éppen a legjobb részhez érnek és egymás manduláját nyalogatják, felbukkan egy perverz külsejű fickó és alaposan megbámulja a leszbi jelenetet. Redzsi kiakad, Dia meg közli, hogy neki dolgoznia kell. Hát persze, ha elmegyünk az asszonnyal kirándulni, mi sem töltünk két percnél több időt sehol. Az nem lenne normális. Kristóf továbbra sem találja a pólóit, úgyhogy bámulhatjuk a felemás méretű mellizmait, miközben hazaérkezik Szandika, aki meg a fekete rabszolgatartóját nem találja. Felmerül bennem a gyanú, hogy Tudjukki feldarabolta és megsütötte roston, de aztán rájövök, hogy ez nem az a sorozat.

5.jpg

Azt már tudjuk, milyen természetellenes a szereplők munkához való viszonya, a Joe és Vörhenyes között lejátszódó párbeszéd eleje azért még erre is rátesz egy lapátra. Miután Redzsi kb. délre (sosem értjük meg, hogyan kezelik az időt a szerkesztők) besétál a műhelybe, a Boss megkérdezi tőle: hát te mit keresel itt? Kaparom a falat, baszd meg! Ennél ostobább témafelvetést elképzelni sem lehet, talán csak egy randomgenerátorral sikerülne ez alá süllyedni. Szerencsétlen Dzsó semmit nem talál a műhelyben, se a munkatársakat, se a szerszámokat, se az autókat. Persze mindennek lelki okai vannak, bla, bla, bla. A hozzászólásokban lehet fogadásokat kötni, melyik szereplő vágja fel előbb az ereit – vagy melyik hogyvolt író. A végére újra szent lesz a barátság Dzsó és Redzsi között. Juhé!  Anikó felcipeli fürdeni az indokolatlanul hajléktalan kinézetű Marcit a Kéjlakba, ahol Kristóf kristófosan fogadja őket. Na, nézd már, összehord mindent a szél? – kérdi, majd kioktatja Szandikát, hogy nem kellene már hajléktalanszállót csinálni a lakásból. Ja, kérlek, mert nem te vagy a főcsöves a pecóban, mi? Kárlosz mellet villant, Marci fürdik, Kristóf bepipul, mi ugrunk. De egyelőre nem az ablakon kifelé.

6.jpg

Regina ostoba hisztijét is átugorjuk, nincs szükség nyávogásra. Anikó egyszerűen elintézi: menj már innen a vérbe, és teljesen nyugodjál meg, itt mások dolgozni próbálnak. Kristófkának nyilvánvalóan derogál, hogy hirtelen elvesztette a domináns hím szerepét, és egyszerű cseléd lett belőle. Eddig az volt a módi, hogy csak ő rohangál két számmal kisebb alsógatyában a Kéjlakban, de most már Kárlosz is ott lógatja a fütyköst. A természetben a hímek néha megvívják a maguk kis párbaját a vezető szerepért, ennek egy lebutított verzióját próbálja előadni Tudjukki és Kárlosz. Szakadó hús és patakokban folyó vér helyett viszont csak egy lányos lökdösődés kerekedik az egészből, nem sikerül túljutniuk a "mivanmivanmivan"-fázison.  Szandika vet véget neki, hogy aztán megbájcsevegjék Kristóffal az élet nagy dolgait. A végén Tudjukkit kipaterolja a lakásból – de ölökle ám! Jó, ne legyünk naivak, jövő héten úgyis visszatér a patkányka. Egy pillanatra még visszatérünk a kricsmibe Redzsihez és Anikóhoz, csak azért, mert az ex-VV lány elárulja a vörinek, mennyire beteges, amit Diával művel. Márhogy a féltékenysége beteges.

7.jpg

Ribivivi nagyon gyorsan kiheverte, hogy a tesóját a Lánchíd alatt élő hajléktalanok adják kézről kézre, és felhívta ribitársait egy kis mókára a villába. A csövönpörgésnek Tudjukki vet véget, aki a morcosan állít be. Nem tudod, hol a helyed? Neked most nem valahol máshol kellene lenned? – vonja kérdőre Vivit, aki csak a fejét vakarja. Két dolgot felejt el Kristófka: 1. még nem fizetett a lányért, úgyhogy nem az ő tulajdona; 2. nincs olyan, hogy nála, ugyanis ismét hajléktalan lett. A változatosság kedvéért megint eljátssza, hogy pár napot szeretne eltölteni az adott lánnyal (most éppen Vivivel, anno pedig Lófejűvel), mert milyen jó lenne kettesben, csak most szálloda helyett a villába költözteti be magát. Szandika lakása most már visszavonhatatlanul hajléktalanszálló lett: Márcselló és Anikó beköltözik Tudjukki helyére. Talán csődöt mondott a készítők azon elgondolása, hogy az egy lakásba összezsúfolt kretének száma eléri a tízet, jó lesz a műsor, és így most kisebb sejtekre osztják a bagázst.

8.jpg

Van az a kommunikációs gebasz, tudjátok, amikor az egyik nem mond semmit a másiknak, mégis előkapja a vasvilláját, ha az nem olvassa le telepatikusan akár kilométerekről is, mire gondolt. Na, Redzsi most Dia ajtaja előtt ücsörög, arra várva, hogy a fekete lány hazaérjen, csak éppen vele nem közölte, hogy gyorsan kapkodja a combocskáit, mert vár rá, mégis kiakad, hogy nem sietett HAZA HOZZÁ. Most már biztos, Redzsit tönkre tették a szerkesztők, teljesen átvette Karvaly szerepét. Hát hol itt a következetesség? A villában közben Kristóf nagyon élvezi, hogy egy hárman táncolják körül egyszerre, a bulit csak tetézi, amikor beüget Lófejű. Vivi közli vele, hogy Kristóf bizony kurvára beköltözött, mert ő úgy döntött, és kész. Ezen a tényen még a betoppanó Dzsó sem tud változtatni. Mert még mi köze lenne neki hozzá? Hát ne szálljunk már el a valóságtól ennyire, baszki! Tessék kapaszkodni: a következő részben visszatér Rita minden gyökér hisztijével együtt, Tudjukki meg egyből maga alá gyűri.

27 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

egyemakisszíved 2013.05.17. 16:52:57

Remélhetőleg mindenki elmehet majd nyári álmot aludni, még egy kis kitartás! Ha ki akartok ugrani, a földszintről tegyétek és kenyeret is hozzatok a boltból.
Hanem Rita Londonban tudatmódosításon esett át, hogy az erkölcs bajnokából szívtelen ribanc lett, aki ellopja a volt barátja húgának a pasiját? Ez valami rohadt kormánypropaganda lenne, hogy eltérítsék szándékuktól a kivándorolni készülőket? Vagy nem is Rita az, hanem az ikertesója, aki helyette fog bosszút állni? Már a szüleik is csak arról tudták megismerni őket gyerekkorukban, hogy az egyiknek egyenes volt a haja, a másiknak meg hullámos?

p.o.p 2013.05.17. 17:23:43

Ez az ikertesós dolog a sorozat Süllyedő színvonalát nézve egyre esélyesebbnek tűnik.:) én már a kórházban is aggódtam,hogy vajon nem jön e most a latin amerikai sorozatokból már jól ismert amnéziás szál:)
Amúgy ANikó meg mire fel ilyen arrogáns mostanában????

jack o'neill 2013.05.17. 18:15:15

1, Azért vicces volt, hogy ViviRibi leugatta Dzsót amiatt a selyempatkány miatt, már egyébként is kuss lenne a neve annak a rusnya, buta libának, de hogy még a tulajnak így ugasson, hááááát.... Dzsó helyébe kibasztam volna őket a villamosmegállóba.
2, Múltkor Anikó+Dia, most Redzsina+Dia csodálkoztak rá a Normafa-Jánoshegy vonulatra, mintha a Himaláját látnák.
3, Viven amilyen ocsmány és idegesítő, olyan teljesen jó csajok a barátnői. A szöszi konkrétan a legjobb csaj a szereplők közt. Mondjuk ViviRibi+Alfapatkány -50kal, ez a csaj meg +50%-kal lehetne többször.
4, De jó, hogy visszajön Rita. Hogy zuhant volna le az a rohadt London-BUD járat....

Sárga Viola 2013.05.17. 18:37:53

Ez a sorozat pocsék!!ezek a fiatalok arogánsak,ideg bolondok,TISZTELET a kivételnek nem hiszem hogy a mai fiatalok szinte mindegyik ilyen megzuhant elméjű,de azt viszont látom hogy a középiskolások,egyetemisták a buszon Győr -B.füledig az idős néninek nem képeset átadni az ülőhelyet, ők nyugodtan alszanak interneteznek,nem bántja a lelki ismeretüket hogy az a 60 é. körüli idős ember ott áll az óra előtt,megfáradtan, inkább nem is ragozom tovább,de annyit még hozzá teszek szükséges ezt mutogatni a tini korosztálynak??

garrett27 2013.05.18. 00:04:30

Bakker tényleg visszajön Rita! Komolyan mondom átszokom a parlamenti közvetítésekre! Hihetetlenül idegesítő karakter! Alfapatkány meg a másik. Nem hiszem el, hogy épelméjű nő kibírná ezzel a svábbogárral. Magyar lányok, ugye nem? Ja és tényleg vegyen már neki egy pólót a stáb! Carlosnak is, ha már bekerült a sorozatba!

Joey Greco 2013.05.18. 00:42:38

Kár Kristófot szidni legalább mozgatja a szálakat.Amugy baromi unalmas lenne ez az egész.
Biztos énis elviselném ha nap mint nap hazamennék a munkából l és idegenek vonaglanának a lakásomban....darabokban repülnének az emeletről.
Amugy meg ha a baltafejűnek lenne esze-de nincs - akkor meghuzná Vivit Marcika hugát.ez lenne az édes bosszu :D
Rita meg NC.szegény nagyon elhitte h ő jó nő :D max pipa.

galoooshka 2013.05.18. 10:59:39

@p.o.p: szegény Anikónak munkába kell járnia mostanság, erre nem nagyon lehetett eddig példa, csoda hogy ki van égve? :)

kihaénnem1 2013.05.18. 16:38:15

Ez a sorozat NÉZHETETLEN! én eddig bírtam d most már nem csak idegesítő hanem olyan unalmas is hogy elképesztő. Igénytelen összetákolt szeméthalom.Annyira nem életszerű az egész hogy jaaaj. És ezt a leszbi vonalat meg egyáltalán nem tudom elviselni (Bocsánat!) Úgyhogy csak a hogyvolt-ot olvasom de az zseniális.
Azt megfigyeltétek hogy a Dia meg a Hanna vöröshajú barinője olyanok mint két tojás? Vagy csak én látom igy?

2013.05.21. 09:34:08

ezt mikor néztem közben kapartam az arcomról a bőrt

egyrészt telibeb*szott unalmas, másrészt teljesen indokolatlan lett

annyira szétfeslett a minimális realitás szövete is, hogy ehhez képest a barátok közt egy dokumentumfilm

ezt a redzsit eddig is k*rvára utáltam, és a hideg rázott ha megláttam azt az ocsmány pocokfejét, de az utóbbi napokban olyan elviselhetetlen lett, hgoy szerintem lassan kinő az orra, és Rita 2-nek fogják hívni

ez az undorító kristófot meg komolyan mondom nem értem miért kell erőltetni
a barátok köztben Berényi Mikit mindenki bírja, mert lehet szeretni egy gonosz karaktert, olyan ármánykodó és ördögien gonosz

de ezt? most ezt komolyan, minek kell? szerintem nincs olyan tv-néző, azaz Éjjel-Nappal Budapest-néző, akit ne idegesítene kib*szottul ez a gusztustalan szutyok kristóf

akkor meg mi a jóéletér van benn még mindig????

ÉS MINEK JÖN VISSZA AZ A NAGYORRÚ HULLADÉKKUPAC?? MINEK?????

p.o.p 2013.05.21. 16:56:05

@Torghelle AIR Sándor: Az hagyján h minek jön vissza...de minek fekszik össze Kristóffal??? Most komolyan ez volt a legnagyobb ötlet amit ebből a dologból ki lehetett hozni?
Szánalmas, hogy mindenkit Kristóffal hoznak össze, már a női szereplők 80%-a lefeküdt vele...ez már tényleg BK színvonal...

2013.05.21. 23:09:12

@p.o.p: ja.. kristóffal..KRISTÓFFAL

hát nem tudom ezt megítélni, de férfi szemmel is mocsok ocsmány egy gyerek, ráadásul kb. annyira szimpatikus, mint egy zsák fekália

p.o.p 2013.05.22. 10:05:20

@Torghelle AIR Sándor: hát női szemmel is kb ezt tudnám mondani:)

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.05.23. 21:59:08

És hol vannak a hogyvoltok, he????

marhapori 2013.05.23. 22:43:12

@aggyistenbiri: túlzásba vittük a fájdalmakat enyhítő alkoholt, de holnap duplán jövünk (elvileg)!

egyemakisszíved 2013.05.23. 22:47:52

@aggyistenbiri: Még jó, hogy ebben a sorozatban senki nem vész el, legfeljebb átalakul. Reméljük, Vivien sem távozik hosszú időre. De arra nem mertem volna fogadni, hogy minden hogyvoltíró egyszerre dobja a törülközőt be. (Vagy megy szabadságra.) Szépen itt hagytak minket, akárcsak Joe a lakókat. Mi meg bolyongunk itt hogyvoltban a múlton merengve, mint Lali a lakásban. Legyen minden megint úgy, mint régen! És valaki varrja meg Marci pólóját (a kéket, fekete-fehér csíkokkal, bal oldalt, hátul)!

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.05.23. 23:02:13

@egyemakisszíved: pont az a bajom, hogy nem láttam egész héten, és még kivonatolva sem tudtam elolvasni. Marci pólója elszakadt? Uramisten. remélem orvosolják a problémát.
És igen: Legyen megint úgy, mint régen, naponta kérjük a hogyvoltot.

marhapori 2013.05.23. 23:07:13

@egyemakisszíved: @aggyistenbiri: TELJESEN NYUGODJON MEG MINDENKI! :D Most darálom az elmaradt részeket (67-68-69), ezeket kapjátok ömlesztve, kevésbé részletesen. Aztán a maitól (70) újra visszaáll a világ rendje, és LESZ napi hogyvolt.

egyemakisszíved 2013.05.23. 23:27:00

@aggyistenbiri: @marhapori: Jól van na, csak megijedünk, azt hittük, hogy MINDENNEK VÉGE! Ami a Marci pólóját illeti, tartok tőle, hogy csak az én figyelmemet keltette fel, ő éppen mély depresszióba süppedt, meg hátul egyébként sincs szeme. Bűntudata a szerelem tüzét felszította, olyan most, mint a nénike, akinek miután meghalt a férje, szentté avatja, bár amíg élt, az agyára ment. Még jó, hogy Rita nem távozott el örökre!

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.05.23. 23:27:36

@marhapori: nem is mi vagyunk az idegesek, ne minket csitítgass. Én személy szerint csak beugrottam per nap per minden órájában, és megint nem volt poszt múlt hét óta. KAPJÁTOK MÁR ÖSSZE MAGATOKAT. KELL A CIRKUSZ A NÉPNEK.
És nyugodtak leszünk.

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.05.23. 23:33:41

@egyemakisszíved: Marhapori (de rég nem ettem, de most nincs szezonja) az ideges. majd holnap jól kibeszéljük, mennyire sikerült megoldania a feladatot. Vajon Tedy is írni fog? Meg Kozákkucsma? Megannyi megválaszolatlan gyötrő kérdés.

marhapori 2013.05.23. 23:55:15

@aggyistenbiri: Tévedni tetszik, ugyanis most a tojásos nokedli szezonját éljük.
Tedy-t elrabolta a vizsgaidőszak, kucsmát viszont hétfőn kaptok.

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.05.24. 00:01:05

@egyemakisszíved: @marhapori: kicsit elkalandoztam másfelé, elnézést. Marhapori is jó, naná hogy az.
tényleg, tojásos nokedli szezon is most van. szeretem, de lecseréltem a lecsóra. probléma? egy szál sem.

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.05.24. 00:06:09

@marhapori: Tedyt elrabolta egy vizsgaidőszak terrorszervezet? van bizonyítékotok, hogy életben van még? Egy fül, egy ujj, egy láb, egy máj?
Rég nincs már életben.
süti beállítások módosítása