Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Hawaii Five-0 - 03x03

2013. május 16. 17:00 - Segna

A mai tanmesénk a szerelemnek és a ravasz asszonyállatoknak kiszolgáltatott tévelygő férfiakról szól. Mivel ehhez a történet jórészében McGarrettnek félmeztelennek kell lennie, üsse kő, nem bánjuk!

01.jpg

 

A nyílt vízen kezdünk, kedvenc párosunk horgászik, vagyis ninjánk tonhal-küldetést teljesítene, Dannó meg csak horgászna. Azt sem túl szívesen. Bosszúból a barátnőjéről kérdezi kedvenc főnökét. Az neki nincs. Felakad a szemünk, a Hauleval együtt. Mégis minek nevezed a kedvenc tengerész hadnagyodat aki ott alszik nálad szex után? – kérdeznénk mi is érdeklődve. Ninjánk passzolja a kérdést. Nem értjük ninjánkat. Dannó tapintatos és lapoz. Igaz, hogy a nem-barátnőd az újfent felszívódott nem-kém anyád után nyomoz? Nem, nem nyomoz, csak anyagot gyűjt. Dannó a megtestesült szkepticizmus. Csatlakozunk. A csevej parttalan miképp a Csendes-óceán a szigetek körül, de mi ne tiltakozzunk vagy türelmetlenkedjünk, lépjünk ki a poros kis életünk mindennapi nyűgeiből, és csendeskén ringatózunk együtt a vízen a két álomjó paskóval. Ezt kellene felírni a dokinak munkahelyi stressz ellen! Kigombolt lobogó ing, visszafogottan izmos mellkas a Haule rajongóinak. Ninjánk egyelőre pólóban, de türelem! Vegyük előjátéknak.

Ne legyünk önzőek, gondoljunk kedves férfi nézőinkre is, jöjjön egy izgi halfogás, csak úgy ellenpontként! Ekkora halat fogtam! Végre a Haule is boldog, félreteszi a fenntartásait.

02.jpg

Mint kiderül, nem kellene. Bajba jutott hányódik kicsiny csónakjában a vízen, és a törvény felkent védelmezői máris a segítségére sietnek. A csónakos valóban bajban van, de nem olyan természetűben, mint azt kedvenceink sejtik. Fegyvert ránt, és a vízbe parancsolja párosunkat, majd elhúz a nagy hallal. … és Főcím!

03.jpg

Visszatérve a konyhából behűtött humuszunkkal és két jól fejlett szárzellerrel, az izgalmak levezetésére, máris gyorstalpalót láthatunk, a „hogyan is akadályozzuk meg szétlőtt gumi csónakunk elsüllyedését” tárgykörben. Ninjánk egy gyors lyukelhárítást mutat be, benzines kanna gumicsövére hangszerelve. Míg a családban az ezzel megbízott tag jegyzetel, mi nyugodtan elmerülhetünk McGarrett tetkóinak, és a Hauli korántsem visszafogott mennyiségű mellszőrzetének szemlélésében. Hol az a szárzeller?

Dannó a közvetlen életveszély elhárultával, átkapcsol hisztis, pánikolós feleség üzemmódba és folyamatos jajveszékeléssel tartja egyenletesen magas szinten ninjánk adrenalin-szintjét. Ninjánk hamarosan kemény elhatározásra jut, kiugrik a csónakból és inkább vontató hajót játszik mint, hogy munkája párját hallgatná. Támogatjuk a döntését, mert ehhez félmeztelenre kell öltöznie. Ennek a pasinak még a kötél is jól áll! Imádom ezt a részt! A forgatókönyvírók, brillíroznak, újfent adrenalin-gyorsító epizód következik, felbukkan egy cápa! Ninjánk kelletlenül ugyan, de a Haule társaságát választja mégis.

04.jpg

Rövid villanás következik arról, hogy a parton kezd a nem-barátnő aggóni McGarrett késése miatt. Kinn a vízen újfent beszélgetés következik, most épp Dannó, óceán iránti mélységes ellenszenvének okait hallhatja az, aki el tud szakadni ninjánk mellizmainak bámulásától. Nagy áldozatok árán – háromszor visszanézve ezt a részt – röviden összefoglalom; gyerekkorában látta egy kispajtását vízbe fúlni. Sajnáljuk, ugorjunk!

05.jpg

A főhadkvártélyon a csapat beméri végre a hajó GPS jelét. Legnagyobb rökönyükre, az az egyik kikötőben áll. Rosszérzésük tovább fokozódik, amikor a hajón csak egy véres inget, és a fiúk takarosan elcsomagolt jelvényeit és kézifegyvereit találják.

Kinn a vízen közben, a szerencse párosunk mellé pártol – naná, hisz nő! – és egy üres jachtot lelnek. Örömük kissé korai, a hajó mozgásképtelen, ellenben rossz a rádiója, és egy hulla hever a fedélközben. A fiúk nem hiába nyomozók, gyorsan összerakják, hogy a bajbajutott itt jutott bajba, és innen menekül épp esze nélkül.

06.jpg

Ninjánk, ráérő idejében folytatja a McGyver tanfolyamot, most hajómotort szerel. Meg kell, mondjam, Ricky Dean jobban csinálta az ilyesmit. Dannó cikizi is főnökét. Szerencsére végre befut a parti őrség, akik a hajót keresik. Sajnos a boldogan éltek míg… rész még nem most következik, a Parti őrség iratok híján hiszi is meg nem is, hogy ők is zsaruk, így semmi perc alatt megbilincselik őket. Dannó arcán világosan látszik, hogy a büdös életben nem fog többet tonhalra halászni! Ninjánk nyugtatgatja, hogy fogja fel kalandként, de Dannó nincs kalandos kedvében – most sem.

07.jpg

A parton muzikális boncnokunk várja a megmentetteket, és az előző rész piszkoskodásaiért cserébe keményen alázza a Haulet, aloe verás arckrémet ajánlgatva gyenge baba-popsi bőrére. Még Széparcú Félkínai is erősen küzd, hogy ne nyerítsen ennek hallatán. A viharos üdvözlés után, a csapat beszámol mivel töltötték eddig az idejüket, az aggódáson kívül persze. Konó faggatta ki az aggódó ex-felséget, aki a hajó eltűnését is jelentette. Rossz érzése volt a hajóval kapcsolatban, ő kérte, hogy adják el, ezért ment a férje aznap a vízre. A sógornő kissé pikírt, már a hajóvétel is az asszony ötlete volt. Eltesszük értesüléseinket későbbre.

Ezt követően, a csapat a kikötött hajóban Maxszal együtt, rövid hullanézegetés után megállapítja, hogy nem profi volt az elkövető, indulatból ölt, és jelenleg is pánikban van. A laborban a véres ing alapján eljutnak az udvariatlan hajó-foglalóhoz is. Chin és Konó máris várja a lakásánál. Kocsiban ülnek, tehát beszélgetniük kell! Nem tudom, mi ez a kommunikációs fixáció az íróknál. Vagy ez valami burkolt reklám? Vegyél Chevroletet és vége az elszigeteltségednek, mindenki máris beszélgetni akar majd veled, ha ilyen kocsid lesz! Szingliknek árengedmény is jár? Mindegy. Chin savazza Konó kedvenc japcsiját, amit Konó erőst a szívére is vesz. Feldúltan siet el kávéért. Persze, hogy eközben érkezik meg a gyanúsított!

Rövid űzőcske kezdődik közöttük, akinek még van rágcsálnivalója, készítse kéz-közelbe! Chin kergeti a magából kivetkőzött gyilkos-kedvű hajó tolvajt emeletről, emeletre, egész a tetőig. Itt sajnos a jobb helyismeretnek hála, a gyilkosunk kerül előnybe, amit egy termetes lapát formájában meg is ragad, hogy irgalmatlanul szájon vágja vele Széparcú Félkínaikat. Ez, különösen egy tető szélén nem túl egészséges dolog, és Chin eltűnik a perem mögött, mint a toalett kacsa-csőr a klozetban.

08.jpg

Konó épp a végjátékra ér vissza. Szerencsére nem annyira neheztel Chinre, mint amennyire szereti, így kicsiny öklét összeszorítva, kiadósan pofán rúgja az elbizakodottan lefelé robogó hajó tolvajt. Bilincs, majd gyors mentőakció következik a négy emelet magasban lógó uncsitesóért. Szerencse, hogy mindketten jó erőben vannak, és az ősök közt gumiember is volt, így Konó fél kézzel felhúzza a fél kézzel húzódzkodó Chint. Uff, ez meredek volt, ráment a második szárzellerem!

09.jpg

A kihallgatáson kiderül a hajó tolvaj gyilkosról, hogy nem a helyi akadémia rendes tagja. A csapat gyorsan összerakja, hogy a csóró ex-biztonsági őr, akit a hajó tulaja feljelentett a felesége zaklatásáért, eleve nem hajót venni ment a vízre a férjjel. De akkor mit keresett ott? És itt jön a képbe a szerelem. Gyilkosunk a hajótulaj feleségéért rajongott. A vízen az csak baleset volt – állítja. A fiúk kíméletlenül rávezetik, hogy bizony az asszony valószínűleg átverte. Rávette, hogy ölje meg a férjet, majd elrontotta a hajót és a rádiót, hogy őt is elkapják a rendőrök menten. Dannó, mint volt férj együttérző, és a házassági szerződéseket okolja az ilyesmikért. A pasi megtörik és felhívja a nőt, persze kihangosítóval. Le is bukik az asszony, mehet a „hozd be Dannó!” Azazhogy mehetne, de sajnos a telefonbeszélgetésnek fültanúja is volt, a meggyilkolt férj húga, és mivel az Államokban nem csak az azonos neműek szerelme van liberalizálva, hanem a fegyvertartás is, rövid úton lepuffantja a hűtlen asszonykát.

A részt a parton zárjuk, ahol a Lavinakövér garnéla-árus tálalja fel Dannó halát, szusiként, mert úgy a legegészségesebb. Ninjánk pedig újfent hűségnyilatkozatot tesz kedves barátja mellett. Barátok mi?

10.jpg

Relaxációs óránkat fél liter céklalé elfogyasztásával zárjuk. Egészségünkre!

Címkék: hawaii five 0
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

záporeső 2013.05.17. 02:01:14

Ez egy jó rész volt, legalábbis Chin lógásáig, onnan kicsit gyorsan összecsapták, hogy beleférjenek az időbe.
De azok a legjobb részek amikor a csapat tagjai egymással beszélgetnek/egymást szivatják (Danno-Steve, Danno-Max, Kono-Chin, Danno-Kamekona).

Egyetlen furcsaság, hogy kedvenc párosunk meg se próbálta az egy szál pisztollyal felszerelt hajófoglalót lefegyverezni, pedig máskor milyen jól megoldják egy félköríves rúgással.

Segna 2013.05.17. 09:24:34

@záporeső: igen azon én is csodálkoztam, h ninjánk nem kente szájon sőt meg se próbálta, de vegyük úgy, h nem praktizáltak szabin voltak félt, h Dannót meglövik ;-) stb.
De a csónakos rinyálás az csúcs volt szerintem is.

AaannnaaA 2013.05.17. 11:34:49

Köszi a hogyvótot!
Jó kis rész volt ez is, és egyetértek, Alex bá'-t én is szívesen elnézegettem félmeztelenül, tényleg jól áll neki még a kötél is :)

"...és Chin eltűnik a perem mögött, mint a toalett kacsa-csőr a klozetban" - na ezen felvinnyogtam!

De relaxáció? Meg céklalé? Hm? Ez most csak kivétel, ugyeugyeugye? Absztinensek leszünk?? Helló! :))
Koktél ajánlót kérek, de izibe! Vagy legalábbis a következő résztől :)

Segna 2013.05.17. 12:17:30

@AaannnaaA:
én Wo Fat-re is bukom, nagyon decens a paskó.. nyami-nyami...

vettem, koktél a következő résznél visszatér ;-) majd valami egészségeset keresek, zöldségeset, h lúgosítson vagy mittomén...

AaannnaaA 2013.05.17. 12:26:02

@Segna: Oké, akkor osztozunk. Én viszem Alexet, Mark a Tiéd. Megbizniszeltük? :)

Egészségeset??? Inkább ártson, ha lehet.
Na jó, Te vagy a góré, tőlem lehet egészséges is :)

jack o'neill 2013.05.17. 18:20:37

Kösz a hogyvoltot! Danno' vernyogásán végig jókat szórakoztam. Mindent vitt.

Amúgy már elnézést, hogy beleugatok a női dolgokba, de azért ez:
" pasinak még a kötél is jól áll"
elég "érdekes/kétértelmű" megfogalmazás. :)))

AaannnaaA 2013.05.17. 21:33:15

@jack o'neill: Tényleg kétértelmű, de nézd meg az első képet. Csak egy kötelet "visel", és jól áll neki :)

Segna 2013.05.19. 20:50:53

@jack o'neill:
" pasinak még a kötél is jól áll"
elég "érdekes/kétértelmű" megfogalmazás. :)))
Ebben semmi kétértelmű sincs ;-) ha egy ilyen paskót megkötözve találnék az ágyamban, tudnék vele mit kezdeni...
üdv tábornokom!

2013.05.20. 11:02:22

Szerintem McGarrett eleg puhos ahogy Danno is, szoval kibirtam volna felmeztelenkedes nelkul. Chin a legjobb pasi ez nem vitas.
süti beállítások módosítása