Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Észbontók 1x06

2013. május 16. 19:53 - Chat Géza

Ma is felpörgetjük a kreténturbót, továbbra is élőben, némi fáziskéséssel fogjuk közvetíteni a Viasat3 kvízműsorát. 21:25-kor sorakozó, kommentelni addig is ingyen és bérmentve lehet. A korábbi részek tartalmából pedig az alábbi linkekre (1. rész, 2. rész, 3. rész, 4. rész, 5.rész) kattintva lehet szemezgetni, hogy ki mennyire volt buta, mint a föld. 

1_3.jpg

Áron most már nem szarozik a statisztákból hárem hölgyekké avanzsált jól kinéző lányokkal kísértetni magát, miközben kis Blodey Mary koktélt tolnak az arcába befelé, ezzel is sugallva, hogy súlyos figurák fognak a mai adásban szerepelni, akiktől garantáltan lekarmoljuk azarcunkat. na nézzük akkor. Áron már kapásból oltja a mai játékosokat, meg úgy az agyatlan embereket általában, mire a sztereotípiagyár két legékesebb csapatát sikerül szembeállítani egymással, a Diszkós Lányokat a Gyúrós Fiúkkal. Anyám borogass. Van az a szint, aminél nem lehet lejjebb, oszt mégis. Ha a segítő pajtik kötött pulóveres MTA tudósok lesznek, akkor hülyét kapok, esküszöm. No, a lányokon sokat nem lehet vidulni, mert hétköznap azért nem technóra puculják a csirkét, csak esténként vedlenek át lapozós-szeletelős riszagépekké, ellenben a Gyúrógépkkel, akik mondják is, hogy hülyék, mint a rohadtélet, csak két doktor van köztük, két lódoktor. Jó, nem. 

1_1.png

A Ribizli Gizik segítői Ákos és Dávid lesznek, akikről csak úgy süt az értelem. Mind a ketten egyetemisták, szóval baj nem lehet, katasztrófa viszont annál inkább. A Gyúrópadok egy ikerpárt kapnak maguk mellé, Nikit és Anettet. Egyik gyógymasszőr végzettségű, erőssége film és média, míg a másik egy autóklubnál dolgozik – baszott fontos infó ugye – és erőssége pedig a MINDEN(ből egy kevéske.) Az egyik izomkolosszus csak annyit jegyzett meg – míg a többiek bő nyálcsorgatás közepette nézték a lányok bemutatkozó videóját – hogy az egyik belső vádlija milyen szépen kidolgozott volt. Akinek protein van az agya helyén, ő így nézi a nőket. Evvan, ahogy mondani szokás. A konditermes poénok elég alacsonyan szállnak.

Áron elpofázza, hogy megy ez a játék, de ezt mi már nagyon jól tudjuk, első kérdés ötezerért. A fiúk azt az állítást kapják, hogy Edison találta fel a villanykörtét. nem túl meggyőzően, de a Ribizli Gizik is tudják, hogy ez igaz, ezért üsse kő, ezt azért csak-csak tudni fogják az egyetemisták. Okfejtés szinte hibátlan, hisz tudják ők, csak nem sejtik, hogy Edison volt-e az, vagy netalán Wolfram? Ákos bekavar, de igazából segít is a Google képkeresője előtt eltöltött súlyos órák emléke, hogy Edisonnak van egy képe, amin van valami, mindegy szóval igaz és kész. Szellemi bravúr ez kérem, 100 pont a lányoknak.

A rúdugrás világrekordja 32 méter, kapják az állítást a lányok. A Gyúrmák is tudják, érzik, hogy ezt nem gondolhatják igaznak a lányok. Úgy is lesz, 32 az böszme sok, gombócból is nem hogy méterből baszki. Szó szót követi, a lényeg azonban ennyi: sok az a 32. Van remény a tudatlanság kies szántómezején. 

Képfelismerés a Ribizli Giziknek, nesze nektek egy öltönyös ember (Győrfi Pál), aki akár bárki is lehetne, de a lehetőségeket elnézve csakis a szóvivő jöhet szóba, nem is a Szomszédok egykori főszereplője, de meg pláne nem az első Ki mit tud győztese. Persze, hogy tudni fogják. Beszarsz behugyozol, de Dávid névre pontosan keni a választ, sőt még azt is megmondja, hogy Győrfi Pál milyen típusú mentőautó előtt feszít. Ákos próbál ködösíteni, de a hülyéje ugyanazt akarja mondani, csak okosabbnak akar látszani, de csitulj csak barátom, mert a B a jó, oszt lépegessünk csak tovább.

4_1.png

A lányok Pokorni Zoltán képét kapják, plusz a lehetőségeket, mint Overdose gazdája, netalán mint magyar politikus, esetleg mint Magyarországon született amerikai mentalista. Na ne szórakozzunk már, tudni fogják ők azt. Ott kezdik a lányok, hogy mivel úgy néz ki, mint a Mentalista (Simon Baker) ezért csakis a C lehet és mivel ennyire biztos, hogy mentalista, ezért nem lesz az. Az egyik iker továbbgörgeti ezt a szálat, de mind hiába, mert végül Pokorni, mint mentalista lesz befutó. Az hagyján, hogy nem tudni mi az anyám az Overdose, talán egy falu? Eszemfaszom.

5_1.png

Jönnek a kifejtős kérdések, az első máris a "Mit csinál az, aki tikkel?" Áron kacérkodásán túllendülve, nem szeretném a frissen begyűjtött numerával leboltolt násztáncot is hogyvoltozni. Mindegy, tudni fogják. Na, a nagy macifaszt, lövésük sincs, mert a cinkelést is egyenlővé teszik a tikkeléssel, mint valami vasazást, vagy tudjafaszom mit. Már bocsánat. És bekeverik a lehető legnagyobb hülyeséget, miszerint tikkel, azaz a tyúk hajnali 5:40-kor kel. B-A-Z-M-E-G!

Lányok kifejtős kérdése: "Mi a nemzeti 11?" Olyan nincs, hogy ezt tudják a fejben szőke ikrek, mert nyögvenyelősen de azt sikerül kiokoskodni, hogy a nemzeti 11 az 11 politikust takar. Csoda. Fiúk újabb kifejtőse, hogy a Föld mennyi idő alatt kerüli meg a Napot. Tudni fogjk, de annyira, hogy Dávid baszki percre pontosan tolja és még azt is megérveli, hogy miért van négyévente szökőév.

Kicsit leragadtam Dávid sziporkázásán, de annyi biztos, hogy az ikreknek a Himnusz első versszakát kéne tudni, de a hamis éneklésen kívül nem brillíroznak, hiába az egymás basztatása, se Anett, se Niki nem tudja, de legalább nem keverték össze a Szózattal. Mentségükre legyen mondva, közösségileg énekelve sokkal egyszerűbb, szilveszterkor, totálon bebaszva vernyákolni, hogy az isten áldja meg a magyart...

A 300 pontos kérdés jön. Hányan élnek a Földön. A Ribizli Gizik egy egészen halálpontos számra saccolnak, mivel ennyire Alekosz2 üzemmódban tolják a válaszadást. És tényleg nem nagyzoltak holmi 7 milliárddal, számra pontosan mondtak valamit, amit a dolog jellegtelenségéből adódóan nem írnék le, tudták és a lányok is megkapták a 300 pontocskát.

2_1.png

A Gyúrmák a szolid 7 milliárdra teszik a voksot, csakhogy a lányok sötétebbek egy fekete lyuknál, mert rövid matek után, arra jutnak, hogy 150 millió ember él a Földön és még 150 a Világban összesen. Na, most majdnem toltam egy desk flipet. A gyúrógépek is csak pislognak bele a kiürült proteinosvödrökbe, hogy ennyire nem lehetnek hülyék ezek. Pedig de.

Jön az akasszák a hóhért, záporoznak a kérdések a Gyúrmáknak diszkós kérdések, a Ribizliknek testépítő kérdések, nekem meg egy lélegzetvételnyi pihenő. Mindenki tud mindent, majdnem, de a lényegen nem változtat semmit, vagyis de, mert Áron veszettül kezdi tolni Mr. President Coco Jambo slágerét, ami eredetiben is förtelem, ettől függetlenül a lányok döntőznek. Remek.

Ajándék pakelászás jön újfent. Kis ajándék egy szolibérlet, ami hallatán épphogy nem köpnek a lányok a padlóra, így nyomatékosítva nagy felháborodásukat, még jó, hogy a nagy ajándék egy Párizsi út (de csak oda.) Kit nevezünk filantrópnak? A) aki forgalmi mintákat tanulmányoz. B) aki jó cselekedeteket hajt végre. C) akinek oktalan félelme van az erdőktől. Kicsi a C-re, nagy a B-re. Ákos hétfőn tanulta eztet, csak sajnos nem emlékszik mert épp nyálgörnyedés közepette sudokuzott a hátsó padban. Dávid se sejti, hogy mi ez, de kizárásos alapon a C az tuti nem, az A meg olyan idétlenül hangzik, pláne, ha Ákos antropológia órán hallotta a füle mellett elsuhanni alábbi fogalmat, szóval a B az kurvajó lesz. Úgy is van, a lányok meg mehetnek Prizsba, mert ott aztán pörög a buli rendesen. 

Következő héten ugyanitt.

Címkék: észbontók
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nyuszibusz 2013.05.17. 10:21:41

Ja igen és a rúdugrásnál vízszintesen áll a rúd!

Is 2013.05.17. 16:12:24

Lehet, hogy egyszer tényleg meg kellene nézni, mert a hogyvolt az sírva röhögős. Csak az a baj, hogy ha valami ennyire gáz, akkor már én szoktam magam hülyén érezni és nem bírom tovább nézni. De lehet, hogy adni kellene neki egy esélyt.
süti beállítások módosítása