Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Bosszú 2x13 - Egyesülés

2013. május 16. 11:00 - fuszulykavirág

A múltban kezdjük most egy kicsit: kislány Amanda és kisfiú Jack esküvőset játszottak régen, mert az milyen cuki, Emily pedig még mindig őrizgeti a jegygyűrűket játszásiból. A valóságban viszont Aiden nyomtalanul el van tűnve, még Nolan se találja. Közben mindenki az Igazi Emily + Jack esküvőre készülget, ami nemcsak játszásiból lesz, és Emily is megtudja, hogy Conradé már a Potyautas fele. Conrad, Ashley és a gonosz Ryan bejárást tartanak a kikötőben, és tervezgetik az új kaszinóikat. Emily rá is veszi az alteregóját, hogy pakolják ki Conradot a kocsmabizniszből, mert biztosan nem a két szép szemükért segített. Aztán majd elválik, Conrad mennyire ragaszkodik a kaszinójához.

1.JPG

Jack megborotválkozott, furcsán is fest így, bár meg nem tudnám mondani, eddig milyen szőrzet volt a fején… Declan és Charlotte belejöttek a babázásba, a fiatal szülők rájuk is bíznák a kölyköt pár napra, amíg ők romantikáznak egyet. Daniel még mindig utálja az anyját (vagy már megint), az eltűnt Aiden pedig Nolan irodájában bukkan fel. Mindent tudni akar arról a felvételről, amin a tesóját túladagolják, és Nolan segít is neki. Egyrészt kiderül, hogy a felvétel 6 éves, vagyis semmi köze nem volt a mostani eseményekhez, valamint Nolan még azt is kideríti majd, hogy hol készült – mindezt egy villanyóra segítségével. Varázsló, én mondom.

Emily is felzárkózik az eredményekből, és újabb feladatokat oszt ki Nolannek. Victoria kihallgatja kisfiát, amint az éppen a terrorista nővel beszél, és azt kezdi gyanítani, hogy elsőszülöttjét pont ugyanúgy akarják felültetni/csőbe húzni/tönkre tenni, mint annak idején David Clarke-ot. Victoria Conradtól akar bizonyítékot szerezni, amivel meggyőzheti Danielt, hogy újdonsült barátnője, Helen, csúnyán manipulálja, és más is megütötte már így a bokáját. Aiden megtalálja a helyet, ami a tesójáról készült videóban szerepel, Emily is odaér, próbálnak nem összeveszni, majd Nolan is rájuk csörög, aki halottkémi jelentéseket nézett át 6 évvel korábbról, és rossz híre van.

2.JPG

Jack ki akarja fizetni Conradnak a kocsma felét, Conrad azonban nem megy sehova, bemutatja a kaszinó terveit, meg azt is vázolja, hogyan fogja kiforgatni a másik felét a kocsmának Jack alól. A hős pultos fenyegetőzik kicsit, majd megalázva távozik. Beavatja Declant is a fejleményekbe, de Igazi Emilyt nem, nehogy már tönkre tegye az esküvőt, de a lány persze kihallgatta őket. Aiden és Emily megkapja egy 6 évvel ezelőtti haláleset aktáját, és a halott tényleg Aiden testvére volt, szóval tényleg meghalt, nincs tovább. Daniel maradt az utolsó lehetőségük a terroristák közelébe férkőzéshez.

3.JPG

Nolan szembesíti Padmat a tényekkel, meg azzal, hogy szerinte az apjával csináltak valamit, és zsarolják őt. A lány nem mond semmit, csak felírja egy cetlire, hogy „Ne itt”. Szóval fog majd beszélni, de nem ott, ahol lehallgatják őket. Igazi Emily lenyúlja a mi Emilynk laptopját, és az azon lévő összes titkos videót, átsétál vele Conrad irodájába, kibassza az asztalra, megmutatja a gyűjtemény egy kellően kompromittáló darabját, és kiadja az utasítást: Conrad engedi, hogy Jack visszavásárolja a másik felét a Potyautasnak. Ashley mellesleg kihallgatta őket, és félő, hogy Igazi Emily ezzel csak magára hoz bajt.

4.JPG

Emily és Aiden egy temetőben romantikáznak, gyászolnak, vesznek össze végleg, Conrad pedig a Potyautasban írja alá a papírokat, és kiszáll a kocsmabizniszből. Nolan és Padma az utcán csevegnek, Padma elmondja, amit már sejtünk: az apját elrabolták, őt ezzel zsarolják, a Carriont kellett megszereznie, de amúgy tényleg szereti Nolant. Victoria átadja Danielnek a bizonyítékokat a terroristák mesterkedéseiről, és Daniel hirtelen hisz is az anyjának, a dilemma inkább az, hogyan ne bukjon le, és ne is húzzák csőbe. Szerencsére Helen mindent lát és mindent hall.

5.JPG

A parton esküvő zajlik, Jack és Igazi Emily köti össze az életét Nolan vezetésével. Gyerekkorukban Amanda és Jack ezt egyszer már eljátszotta, Emily megőrizte a gyűrűt akkorról, Jack meg a csokornyakkendőt, elég romcsi. Közben Emily is nagyon elérzékenyül, Aiden is felbukkan a szomszéd szikla tetején (wtf?), kisétál aztán meg vissza (wtf?), Emily meg könnyes szemekkel pislog utána. Conrad a partnerét, gonosz Ryant is informálja a fejleményekről, aki nem fogadja olyan jól a híreket, és nem fogja ennyiben hagyni a dolgot.

6.JPG

Daniel bejelenti Emilynek, hogy most mégse kéne újra összejönniük, amit Emily nem ért, de nektek elmondom: Daniel így akarja Emilyt távol tartani, nehogy a terroristákkal üzletelés miatt bajba kerüljön a lány. Jack és Igazi Emily elhajóznak a naplementében, irány a nászút, a gyereket a gyerekekre hagyják. Sötétedés után Helen, a terrorista nő, látogatja meg Victoriát, és követeli a bizonyítékokat, amiket Gryasonék halmoztak fel ellene, és ha nem kapja meg őket, akkor Daniel véletlenül el lesz rabolva.

7.JPG

Victoria a kisházba vezeti Helent, megmutatja neki a széfet, Helen kinyitja, a széf üres, és mire visszafordul, Victoria már fegyvert szegez rá. És lő is. Tessék, ez történik, ha a fia elrablásával fenyegetik az anyatigrist. Nem kéne meglepődni. Victoria felhívja Danielt, elmondat vele néhány mondatot, hogy az irodát figyelők ne sejthessék, mi történt Helennel, és hazarendeli a gyereket, ahol is hidegvérrel prezentálja a hullát.

8.JPG

A friss házasok a hajón romantikáznak, Declan és Charlotte a gyerekkel küszködik, Conrad pedig el akarja mesélni a családnak Igazi Emily látogatását a laptoppal, de a családot éppen lefoglalja egy halott Helen. Egy tábortűz mellett Emily és Aiden is kibékül, tiszta happy end, csakhogy a nászutas hajón van egy potyautas, a gonosz Ryan, úgyhogy nem lesznek önfeledtek a mézeshetek.  

Címkék: bosszú revenge
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hódos Hajnalka 2013.05.15. 12:04:31

én csesztem el, bocsika :)

fofofo 2013.05.16. 11:53:53

de azért jó volt ez is :)

W.Jack. 2013.05.16. 14:38:56

Örülök, hogy ezek szerint nem csak szerintem néz ki így nagyon furin Jack (persze én sem tudnám leírni milyen volt korábban, de ez most annyira jófiús és komoly).
Izgalmas rész volt (tudom, melyik nem az:)), várom ugyancsak a folytatást.

És persze köszönet a Nolan képért:)

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.05.16. 19:54:34

Elég nagy szenyóság volt a következő rész ajánlójában azoknak az izgalmas dolgoknak a belengetése. Aki látta, tudja mire gondolok.
Amennyire ki nem álltam igazi Emilyt az előző évadban, annyira megbarátkoztam vele, egészen kedvelhető figurát kreáltak belőle mostanra. Viszont elég butus maradt, lásd Conrad megzsarolása.
És és és és most akkor Padma gonosz és hazudik, vagy tényleg jó kislány, aki kényszerből rossz útra tévedt?
Daniel jó pasi lett, kikupálódott.

fikusz9 2013.05.16. 20:29:23

Na tessék, egyszer tudom csak félig megnézni a részt, sebaj, mondom, majd elolvasom a hogyvolton a maradékot, és erre a második fele tele van izgalommal és fordulatokkal!!! Még szerencse hogy virágzik a paradicsom...

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.05.16. 20:58:07

@fikusz9: pont megfelelően volt részletes a HV, fel tudod venni majd a fonalat a következő résznél. és még örülhetsz is, hogy nem futottál bele az ajánlójába. ;)

fikusz9 2013.05.16. 21:07:19

@aggyistenbiri: igen, lehet hogy jobban jártam így, mert az események megvannak és a meglepetés esélye se veszett el még. Önmegtartóztatást fogok gyakorolni, és nem töltöm le a részt a második fele miatt. mégiscsak jó ez a hogyvolt valamire :-)

Gabba 2013.05.18. 21:13:16

@aggyistenbiri:
@fuszulykavirág:
na ugye hogy ugye, Padmácska szeme mégis csak jól áll, cak a cúnya tenoristák miatt volt az egész.

2013.05.20. 11:11:40

Imadom ezt a sorozatot, a hogyvolt is remek! Szerintem a legjobb paros Conrad es Victoria. A leginkabb rajtuk tudok jol szorakozni. Jack es alAmanda aranyosak de csak egyutt, Jack onmagaban egy idegesito balfasz. Aident eddig a reszig birtam, de ez a Colin maniaja egy agyrem. Baszki most Colin a szerelme, az anyja vagy a testvere? Ideje lenne eldonteni mar. AlEmily akkor szuper ha Nolan van mellette. Padmaval nem tudok mit kezdeni ahogy Marcoval sem, lehet roptetni oket, jok lesznek a daraloba. Danielt ki nem alhatom a csucsoricsokos kis szajaval. Mint egy rossz....az.
Declan es Charlotte cukik, de a tinik altalaban nem igy viselkednek, kisse hiteltelen a ket karakter, de meg elmegy.

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.05.20. 12:52:52

@Gabba: még nem biztos, ne örülj. lehet, ez is csak egy újabb trükk.
@mindent látó szem: Nolannel és IgaziAmandával mostanában nem vagyok kibékülve, nem igazán tudják keverni a kevernivalót, és ha mégis, mindig kicsúszik a kezük közül az irányítás. Aztán csak a kapkodás marad. Nem tetszenek, remélem mihamarabb visszatalálnak régi fényben csillogó önmagukhoz. Mert ez így most ebben a formában nagyon nem jó.
süti beállítások módosítása