Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A címlaplány 1x06 - Nincs rajtam bugyi

2013. május 16. 09:00 - sixx

Nu, ez a műsor akkor sem volt túl mozgalmas, amikor T69 felpóckolt csöcsei mellett tíz agyhalott bula vetélkedett az egyelőre még mindig megfoghatatlan címlaplányságért, mostanra viszont a számuk négyre redukálódott, szóval túl nagy elvárásaink nem lehetnek a műsort illetően. T69 erre a hétre görög végzet asszonyának vetkőzött, a ruha geometriai mintája nem slankít, viszont asszonyossá tesz, innen is csókoltatjuk a sztájlisztot és az operatőrt, aki nem képes a műsorvezető fejére fókuszálni, így az jótékony homályban marad vonulás közben. WTF??? Még mindig nincs meg a címlaplány, emlékezteti azokat, akik esetleg úgy gondolták volna, ez egy előre lejátszott műsor, izgalmak várhatók ma este is. Tán csak nem olvasni tanulnak a csajok?

Screen Shot 2013-05-16 at 5.33.02.png

A múlt héten kirúgott Aljona búcsúüzenetével kezdünk, Szandra, te vagy az igazi címlaplány, mondja a szponzori táblagépen, ettől a másik három kiakad, degeci ez a ruszki, baszdmeg, ha nem egy szobában alszanak, semmilyen viszonyban nem lettek volna. Lucának fáj a dolog leginkább, még jó, ő az, aki mindenhez tud valami epéset hozzáfűzni, mint az a két öreg fószer a Muppet Showban. Fruzsi aszongya a kamerába, hogy a címlaplány címet ő tudja viselni a legmegfelelőbben. T69 szarik az ilyesmire, gyertek, kedveskedek nektek. A meglepetés egy villásreggeli a szomszéd szponzorkocsmában, ahol a megterített asztalnak helyt adó helyiség egyik fala olyan tükörből van, mint az amerikai rendőrségi kihallgatószobáké, hoppácsak.

Screen Shot 2013-05-16 at 5.50.34.png

T69 a fal túloldalán egy savanyú képű asszony mellé huppan le, akinek az a foglalkozása, hogy őrgrófnő, a dolga meg hogy kritizálja, ahogy az eszcájgot tartják a bulák, amit nem mellesleg kiválóan el is lát, amikor például valamelyik két kézzel fogja meg a teáscsészét, láthatóan kirázza a hideg. Mert olyat nem szabad. A kvartettet kicsit zavarja a sok villa meg kés, de a tükröt látva menten rájönnek, hogy valami turpisság van a dologban, és a kamerának játszanak, kajadobálásról is van szó meg hasonlókról, amitől a kék vér megfagy a karót nyelt asszony ereiben. T69 egy idő után nem feszíti a húrt, és meglepetés felkiáltással kilép a kulisszák mögül, ez itt egy élő őrgrófnő, és az a dolga, hogy megtanítson benneteket késsel-villlával enni. Úrgróf, kérdez vissza Szandra, az meg mi a faszom? Pontosan.

Screen Shot 2013-05-16 at 5.51.04.png

Luca félelmetesnek tartja az őrgrófnőt, saját magát meg neveletlen hercegnőnek, Szandra tovább megy, és alpárinak nevezi magát, ebben van valami azért. Az oktatás erős felütéssel indul, amit ma megtanulunk, mondja az aszott asszony, az a dzsungel közepében is jól jön. Például az, hogyan fogjuk a pezsgőspoharat, vagy hogyan ül egy úrinő. Igen, erre lehet a legnagyobb szükség Borneón. A szájtépés után Luca és Szandra bevonul a riportszobába, ahol Alexát tárgyalják ki, de a sebhelyes arcú lány sejti, mi a stájsz, és bemegy, mit pofáztok rólam? Szandra elkezdi mondani neki, hogy az utóbbi hetekben megváltozott, de Alexa ezt nem hallgatja, inkább lefekszik a padlóra és kijelenti, hogy mindezt leszarja. Nagyszerű beszélgetés, minden szavát pólóra kellene nyomtatni.

Screen Shot 2013-05-16 at 5.59.34.png

Másnap jön T69, na, ma este gyön a próbatétel, ami a kihíváshoz kapcsolódik, nahát. Fruzsi szerint lehet, valami jó pasival kell randizni, és nem elbaszni, melyik villával eszik a kacsamáj pástétomot. A randira tessen felöltözni, mondja T69, ne egy szál pinában gyertek. Ez például kurvajó tanács. A jópasi Schiffer Miklós kellemszakértő lesz, az asztal mellé pedig az őrgrófnő is leül, akitól azt várom, a vacsora alatt majd rábasz egy jó nagyot egy kanállal annak a csuklójára, aki eltartott kisujjal issza a kávét. A csajok magukat öltöztették, platform cipős-miniruhás tobzódás lett a vége, Schiffer meg is kérdezi, ki, milyen alapon választott ruhát. Alexa szerint a neki jól állnak a pasztellszínek, és rámutat a feketére, bravó. Luca nem szereti kipakolni a csöcseit, mint Szandra, aki csipkés miniruhában van, és persze magára veszi a beszólást.

Screen Shot 2013-05-16 at 6.14.45.png

A kajálás alatt és után Schiffer véleményt mond a csajokról, Szandra és Fruzsi bestia, a legszívesebben Alexa telefonszámát kérné el, Luca meg amolyan semmilyen neki. Hasznos életvezetési tanácsokból is jut, a csészés levest lehet inni is, a levestésztár kanállal vágjuk el, ha egy nő feláll az asztalnál, a fasziknak is fel kell pattanniuk és így tovább. A randi végén a csajok a lakásban sírnak, úristen, a lábamat összenyomorította a cipő jaaaaaj. Az őrgrófnő szerint amit ma tanultak a csajok, az majd később bevillan nekik, ebből másnap semmi nem derül ki, amikor is a Trónok harca ellopott főcímzenéjére xboxoznak és egymást baszogatják a kamerába.

Screen Shot 2013-05-16 at 6.17.57.png

Nem sokáig tart az idill, mert jön a vonulás, ami megint két ruhában lesz ma este is, nyugi, galériában mutatjuk meg mindenki hacukáit. A vendégzsűritag az őrgrófnő, aki szerintem még nem örült semminek életében, talán ha az őrgróf belengetne az arca elé a pélót, jobb kedvre derülne, de nem akarok életvezetési tanácsokat adni egy szakértőnek. Na, vonulnak. Alexa frakkban gyön, nem nyűgözi le a zsűrit, de azt elismerik, hogy helye van a legjobb négyben. Szandrának nem áll jól a férfiruha, Hujber szerint romlott, de ez a jó benne. Luca kis kalapban gyön, senkinek nem tetszik, amitől kiborul, és unja már, hogy állandóan csak a baszogatás van. Hujber: Luca egy olyan jághegy, aminek csak csúcsa van. Fruzsi cilinderben, vérvörösre rúzsozott ajkakkal támad, és pucsít, Hujber menten látja is benne a kurvát.

A második vonulás során már női ruhába öltöznek a luvnyák, Alexa a cipője miatt nem jön be a népnek, Szandrát a koszból kivakart, közönséges cselédlánynak látják, Luca megint úgy jön be, mint egy élőhalott, a kifutón nem tud járni, és ettől kiborulnak a zsűritagok, Fruzsi meg pontosan olyan arcot vág, mint minden vonulás során, ráadásul megbotlik, de nem esik el. Az értékelés alatt a zsűri kicsit összekap, majd a legügyesebbnek Fruzsit választják, a második legjobbnak meg Alexát. A két utolsó Luca és Szandra, jöhetnek a védőbeszédek. Szandra előveszi minden színésznői tehetségét, és nyom egy nagyon szar beszédet, amiben kutyázza a többieket, és nem saját magát futtatja, nem igyekszik meggyőzni Hujberéket arról, hogy neki itt van helye, csak Alexának és Fruzsinak szól be.

Screen Shot 2013-05-16 at 6.36.16.png

Screen Shot 2013-05-16 at 6.38.26.png

Luca a kiborulós utat választja, mindenkit kioszt, elege van a kifutóból, és kifut az egy percből bőven, bőg és hisztizik, lemegy a színpadról és az egyik fotóját rázza be a zsűrinek, itt vagyok, mondja, ez vagyok én, csak vonulni nem tudok, baszki ezen a retkes kifutón, de nem is oda kerestek nőt, hanem címlapra. Szóval ennyi. T69 aszongya, mivel Luca fél percet rátett a védőbeszédre, Szandra is kap ennyit pluszban, tessék. Szandra erre: nincs rajtam bugyi, sose hordok. És ha azt hinnénk, hogy ezzel meg lehet lágyítani a zsűri szívét, hét tévedünk, 3-2 arányban Szandrának kell hazamennie. Már csak két adás, ki kell bírni.

Screen Shot 2013-05-16 at 6.40.44.png

Címkék: a címlaplány
12 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Felhasználó Kálmán 2013.05.16. 16:36:43

Ezt az egész blogot, meg ezt a bulvárszennyet nem kéne erőltetni. Rontja a magyar újságírás színvonalát. Az Indexét is.

közlekedési bűnöző (törölt) 2013.05.16. 18:53:34

@sixx: csak annyira, mint te :-)

Leírta a véleményét, ahogy te is.

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.05.16. 21:35:32

@sixx: az a görögös ruha pedig jó. igen, az. Letépheted a fejem, és belehányhatsz a tüdőmbe, megengedem.@közlekedési bűnöző: Szilárd, újra itt, hát hol tekeregtél eddig?

A témához: csalódtam, hogy pont a két karakteresebb csaj állt a szőnyeg szélén a végén.

Renitu 2013.05.17. 09:08:14

Ha ez olyan mint az éden hotel akkor bármi megtörténhet: pl. Az utolsó részben Aljona visszajön es nyer!!!

Masamune 2013.05.18. 07:04:54

@Felhasználó Kálmán:

Csak tudnám, hogy mégis mi az isten köze van egy netes blognak a magyar újságírás színvonalához, amit szerény véleményem szerint színvonalnak nevezni ordas nagy faszság.

Varbaro 2013.05.18. 13:12:48

Jövő héten SP, mindig van lejjebb. :D

Baukó Éva egyik szomszédja 2013.05.24. 20:54:41

@Masamune: Miért, nincs a magyar újságírásnak színvonala?

Miért, az Index szerinted nem újság?

Miért, ez a blog szerinted nem az Index része, illetve (pontosabban fogalmazva) melléklete?

Ha egy újság nincs kinyomtatva, akkor már az nem is újság, akkor már nem is vonatkoznak rá az írott-íratlan szabályok? Hol élsz te?

Mit nem értesz ezeken?

Én is le-"ostoba f*sz"-ozzalak? Az egyszerűbb lenn, mint érvelni?

Ha?

Baukó Éva egyik szomszédja 2013.05.24. 20:56:06

@sixx: "ostoba f*sz"

-rövid, tömör érvelés! :)))

(mondjuk érv nélkül, de az sose zavart)

sixx · http://comment.blog.hu 2013.05.24. 20:56:41

@Baukó Éva egyik szomszédja: ez egy blog. nem az index melléklete. nem a része. nem vonatkoznak rá azok a szabályok, amik egy szerkesztett újságra. és ha nem tetszik, akkor NEM OLVASOD BAZDMEG.

Baukó Éva egyik szomszédja 2013.05.24. 20:57:36

Értem, gyors a válasz, az biztos.
Egyelőre nyugtázom, bazmeg. :)

Masamune 2013.05.26. 12:05:36

@Baukó Éva egyik szomszédja:

Hát nem ott élek ahol egy blog oldalt újságként kezelnek és annak hatását rontónak nevezik a magyar újságírás "színvonalára" (te jó ég), vagyis jahj de... És mi köze van a blognak az Indexhez? Miért nyomod fullba a kretént? Miért vagy ostoba f*sz? Csak kérdezem...
süti beállítások módosítása