Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éjjel-nappal Budapest 1x64 - Ki a hibás?

2013. május 15. 15:30 - szétcsapott kozákkucsma

A készítők vagy nagyon értenek a feszültség adagolásához, mert amilyen ütős volt az elmúlt egy-két rész, annyira teljességgel unalmas és cselekmény nélküli volt a mai, vagy pedig most elkapcsoltak a szerkesztőségi tévén a Terminátorról és helyette átváltottak a kolumbiai szappanoperákra, annyi mentális faszverés volt a mai részben. Kezdjük is a terápiát. Látszik, hogy a lakásban nem egy csapnivaló parti volt, Zsófi és Lali sajnálja szegény halacskát, aki nem tehet semmiről, de azért Laller nem hiába végezte el a haltudós OKJ-t, megállapítja, hogy nem lesz semmi baja, mert a pohár már átvette a tengerizmust. Igen, azt. Kapás van, Marcit hívja az anyukája, de inkább kinyomják, azért nem akkora buli elmondani egy mamának, hogy a kisfia éppen az intenzíven fekszik. Redzsi viszont erre felébred, de csíkszemei rögtön felpattannak, amikor végre még egy kis veszekedésre nyílik alkalom: Redzsi megérti Dzsó indítékait, de Lófej csak azt tudja ismételgetni, hogy az erőszak semmire se megoldás. Ja, akkor az eset, amikor mindenki tapsikolt, amikor az uszodában elverték Anikó exét, csak baráti csevej volt? A kórházban nyugis a helyzet, Márcselló még szundizik, Vivi meg csak kétségbe van esve, de Anikó nem segíthet, mert ez családi ügy, das ist mein Kampf!

1.jpg

Hannácska még nem tudja a nagy újságot, így csak a szokásos hőbörgés megy, hogy Marci lekezelt és kihasznált, és most már tényleg elege van az egészből és leszarja a csávót, mert nem ér annyit. A kedves barátnők is inkább rákontráznak, mint egy nagy pofont levernének Hannának, hogy egyáltalán eddig miért futott Marci után. aki már többször is odébb taszajtotta. A villában Lófej és Pumukli lassan eljutnak az érvágáshoz, de ProducerBalázs nem érzi át a helyzet komolyságát, mert náluk a családban teljesen megszokott dolog, hogy az akváriumoknak a falon a helyük, és a lakodalmak mindig verekedésbe torkollnak, az meg Marcinak gáz, hogy egy legyintéstől kidőlt. Hej, de csuda élet lehet ez a producerélet! A siratóbridgád nem vevő a problémájuk lekicsinylésére és inkább az arcunkba kapjuk a mai második teljesen felesleges veszekedést, végül Balázs nem süllyed le a szinjükre, hanem visszaindul a producervilágba, ahol minden nap csupa izgalom.

2.jpg

Csodának lehetünk tanúi, Márcselló kinyitotta a szemét, és – dobpergés – semmire nem emlékszik, de lehet, hogy jobban is járnánk, ha újból felépítenék a karakterét. A kórteremben kiabálás a szereplők specialitása, Vivike fogad bosszút a család nevében a köcsög Joe ellen. Most nem szól át Micike a szomszéd ágyról, hanem a Marci akar egyedül maradni a gondolataival, én is inkább visszaájulnék, mint Vivi nyávogását hallgassam, a csajok meg elmennek bedobni egy kevertet a tetthelyen. A tinitanyán már áram sincsen, lassan jönnek a behajtók, én tudok egy embert, aki védelmébe tudja venni őket, mindennek tetejébe Karesz is beállít egy csokor virággal és Hannácska bocsánatáért esedezik, meg mellékesen megemlíti, hogy amúgy, ha lehet, visszaköltözne, és még ötletei is vannak arra, hogy hogyan szerezzenek pénzt a számlákra. Az első, nem túl kiforrott ötlet szerint a turistákat kellene lehúzniuk, a munka csak a szöszinek jut az eszébe, végül Karesz elrángatja Hannát egy teljesen legális pénzszerzési módszer miatt, ez vagy egy pilótajáték lesz vagy pedig futtatni akarja Hannácskát, és nem mellesleg vissza is akarná szerezni, ha ez eddig nem lett volna világos.

3.jpg

A Symbolban se áll jól Tudjukkinek a szénája, a hőn áhított mixerséget egy Máté nevű egyén elhappolta tőle, aki ezentúl a főnöke is lesz, Tudjukki próbáljna méltatlankodni, de a nagyfőnök egyértelművé teszi: csicskás leszel vagy munkanélküli. Máté ki is használja a hatalmát, úgy ugráltatja Tudjukkit, hogy öröm nézni. Anikó és Vivi elég távolra ment büfébe, a takkeroló Redzsivel találkoznak a villában, és megint felrakják a Joe a hibás - Marci a hibás lemezt, de még mielőtt unalmassá válna, Vivinek leesik, hogy rajta kívül mindenki tudott a dologról. Itt mindenki megőrült, Vivike rátámad Anikóra és Regire, hogy az ő hibájuk, hogy nem beszéltek elég jól Hanna lelkére, már lassan mindenki hibás lesz, csak Joe és Marci nem. Karesz zseniális ötlete: áruljunk füvet a Nyugati aluljárójában! Ez szerinte melyik országban legális? Hannának ez már túl sok, a patyolattiszta lelkecskéje nem bírja a dílerkedést és az se nyugatja meg, hogy csak oregánó van a tasakban, a szokásos megoldást választja, és elrohan.7.jpg

Tudjukki önérzetét piszkálja, hogy most neki parancsolgatnak, beállít pampogni a táncosok öltözőjébe, hogy ő a legjobb és neki kéne a csúcson lennie, és egész eddig ezért dolgozott és köcsög a főnök, én nem tudnám ezt az ősparasztot röhögés nélkül eljátszani, bár én nem is vagyok _profi_ színész. Az csak olaj a tűzre, hogy a táncos csajszi is leoltja, ő is elszalad. Közben Karesz utolérte Hannát, és elismeri, hogy nem volt jó ötlet. Hannának már elege van abból, hogy folyton illegális dolgokkal bizniszel, Karesz meg be akarna nyalni és Hanna jóságának tulajdonítja, hogy még nem ül böriben (sic!). Karesz próbálja javítani a pozícióit, és Marcit befeketíteni, csellengőnek titulálja (khm, bagoly és veréb, szálka és gerenda) , de akár be is verne egyet neki, ha még nem kapott eleget. A Symbolban forrósodik a helyzet, Tudjukki párbajra, sőt, mixerpárbajra hívja ki a betolakodót! Villannak az üvegek, suhannak a poharak, de a biztos győzelemért Tudjukki még a tökéletesen kidolgozott felsőtestét is bedobja. Győztest viszont még nem tudunk hirdetni, mert lemegy a nap, és ezt muszáj mutatni.

10.jpg

Estére Joe is hazaérkezik, Anikó az első akadály, de Vivikére se kell sokat várni, aki neki is ugrik Dzsónak, hogy hogyan képzeli, hogy miután ezt csinálta egy emberrel, van mersze hazajönnie a saját lakásába, pedig inkább a börtönben lenne a helye. Ancsi végül elrángatja a hisztériázó csajt, Joe pedig végre a csap fölé hajolhat, hogy kifejezze elkeseredettségét. A csöppet hosszúra nyúlt párbaj eredményhirdetése következik, Tudjukki nagyon magabiztos, és igen, meg is nyeri a versenyt! Nem hiába a sok tanulással eltöltött év, most végre egy csapat táncos előtt bizonyíthatott! Már mindenki pezsgőt durrantana, amikor a főnök romba dönti a partit, és visszaküldené Tudjukkit poharat szedni, de váratlan fordulattal az új mixer mond fel, így a főnök vagy hazaküldi az összes BKF-es suncit és nem lesz buli, vagy pedig Tudjukkivel nyit ki.

12.jpg

Otthon Dzsó kiáll a rögtönítélő bíróság elé, akik már húznák rá a vizes lepedőt, nem is érdemel több szót az egész hacacáré, eddig is mindenki artikulálatlanul ordibálta a véleményét, most se történt fejlődés a kommunikációs technikájukban. Joe inkább lelécel, az esküdtszék a vádlott elillanásával feloszlatja magát. Laller tesz egy utolsó, hiábavaló kísérletet a békítésre, de Joe nem fog Marcinak megbocsátani. Pumukli teljesen kétségbeesik, hogy mi lesz így most vele, mert neki ez a lakóközösség a mindene. Megint a kórházban, bár nem tudom, hogy az éjszakai beteglátogatások mióta vannak engedélyezve, Regi érkezik a nagybeteghez. Márcselló magát hibáztatja, Rita se kereste, de most meg éppen Vöri az, aki levenné róla a felelősséget, ebben is maradnak, megoldanak mindent.

17.jpg

Hanna és Karesz is hazaérkezik az újabb söradaggal, a többiek már gyertyafényes szeánszot tartanak, és hirtelen az egyik segítő megtalálja a konnektort és visszajön a világítás is! A fényár teljesen megzavarja Hannát, és kijelenti, hogy sínre akarja tenni az életét, jóban akar lenni az apjával és munkát is keres! Valamit az állatokkal szeretne csinálni, ehhez nem is kellene messzire mennie. Dzsó is megérkezik a buliba, meg akar szabadulni a bűntudattól, elmeséli a sztorit, és azt is, hogy feljelentette magát a rendőrségen. Hanna rögtön kihúzza a "to do" listájáról az "apuval jóban lenni" részt, és megint örökre megszakítja vele a kapcsolatot, mert neki nincsen szüksége ilyen állatra, pedig kezdhetné rajta a gondoskodást.

18.jpg

A mai rész tényleg ennyire érdektelen volt túl sok lelkizés és túl kevés érdembeli történés volt, a következő rész se tunic jobbnak, Joe kidobja Marcit Vivi nyervogásának közepette, tippem szerint most megint pár rész dögunalom fog következni, előre izgulok.

29 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jack o'neill 2013.05.15. 15:46:55

Azért azt meg kell hagyni, a szőke táncos csaj, aki előtt az a agyhalott selyemf@sz Kristófka pattogott, na az a csaj oda ver!

Amúgy ha a tinitanyán csak a szöszi dolgozik, akkor amúgy miből megy a verkli?
A redhead se dolgozik? Azt hittem csak a Hanna lébecol. A Karesz gyereknek meg már elégé kijárna egy tisztességes fogaskerekű után kötés...

kozi001 2013.05.15. 16:16:24

"Das ist mein Kampf!" :D Erzsike

2013.05.15. 17:45:20

tényleg elég lapos volt ez a rész. Azt viszont nem értettem Hannácska mire volt úgy szétakadva. Oké, hogy azért nem az a megoldás, hogy szétverünk mindenkit, de azért van vaj a füle mögött neki is. Amikor csinálta a balhékat azért Joe mindig ott volt neki. Arról nem is beszélve, hogy az ő faszsága miatt történt minden. Márcselló már régen mondta neki, hogy felejtős, de Hannácska nem ért magyarul.
Milyen szánalmas az, ha egy nő így nyomul egy olyan pasira aki láthatóan nem akar tőle semmit.

egyemakisszíved 2013.05.15. 18:29:31

@Sirenia: Joe tudni akarta, mi bántja a Hannát, és ő végül elmondta. Annyi lett volna a feladata, hogy meghallgassa és hagyja, hogy sírjon a vállán, ha kell. Nem kért tőle semmiféle beavatkozást, rendezkedést, igazságosztást, még véleményezést sem. Többször elmondta, már korábban is, hogy ez az ő dolga. Súlyosabban visszaélt a bizalmával, mint Marci, hiszen amikor lefeküdtek, abban a helyzetben mindketten benne voltak. Akkor nem úgy nézett ki, hogy Marci nem akar tőle semmit.

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.05.15. 21:06:42

@Sirenia: @egyemakisszíved: Azért egy 17 éves csitri nem gondolkodik józanul és nem is mérlegeli a tetteit meg a következményeit. És igen, nyomul is, mert nem ismeri a nem-et, hanem kombinál, minden gesztusba mást lát bele, mint ami valójában.
Joe meg védi a kicsi egyszem jányát, nem a megfelelő eszközökkel, csak azokkal amikkel ő rendelkezik. izomerő. és szintén nem mérlegel.
.
Melyik hv írta már nem tudom, de tényleg hangerővel pótolják az érvek hiányát vitákban.

A "szétcsapott kozákkucsma" blogger név nagyon tetszik, honnan van?

2013.05.15. 22:11:05

@egyemakisszíved: Igazad van, nem kért tőle semmit, de nagyon jól tudta, hogy ez lesz.
Lehet, hogy a 32 évemmel én vagyok már öreg, de én is voltam szerelmes hoztam rossz döntéseket, de sohasem futottam olyan szekér után, ami nem vett fel, bármennyire fáj. Mert azért legyen az embernek tartása.
A szexet meg mind a ketten akarták. Az már egy más kérdés, hogy annyira nem volt részeg Marci, hogy ne tudjon megálljt parancsolni magának. Ha nem tévedek Marci egy alakommal sem mondta Hannácskának, hogy bele lenne zúgva.

Sirenia (törölt) 2013.05.15. 22:14:46

@aggyistenbiri: Egyetértek valamilyen szinten veled is, de én akkor is hibásnak érzem Hannácskát is jócskán ebben a sztoriban.
Főleg amiatt, hogy az ominózus buli előtt Marci már van 76x elmondta neki, hogy nem lehet köztük semmi. Erre beállít a buliba, úgy nézett ki, hogy egy sarki kurva is megirigyelte volna. Minek? Miért? Azért mert 17 éves, nehogy már ne értse meg, hogy nem kell valakinek. Amúgy meg sörözgetésre, lejmolásra van esze.

garrett27 2013.05.15. 22:36:44

Tisztelettel kérdem a magyar női társadalomtól: Kristófnak tényleg muszáj minden részben legalább egyszer félmeztelenül szerepelni? Annyira nyomják a képünkbe. Bezzeg a Vivi szőke kolléganőjét nem villantják meg nekünk. Tiltakozom a diszkrimináció miatt!

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.05.15. 22:37:05

@Sirenia: Csitri koromban volt olyan, nem is egyszer, hogy olyan szekér után futottam, ami nem vett fel. (persze nem ilyen erőszakosan futottam). Sőt, öltöztem is fel úgy egy-egy buliba, hogy a sarki kurva is elkérte volna a jelmezemet. :) illetve :(
a csaj még a gyerek és a nő határon van, az ilyen pofonok kellenek neki, hogy megérjen.
És igen, arra van "esze", amit most ebben a szakaszban fontosnak é isrez: sör és lejmolás. Nem tudjuk, milyen nevelést kapott: Joe most lépett be az életébe, arról pedig nem tudunk semmit, hogy miért olyan a viszonya Anyuval, amilyen. (Süvölteni azt tud Anyu, az biztos).

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.05.15. 22:40:08

@garrett27: Muszáj. És pont. Annyi olyan műsor van, ahol alulöltözött csajok vannak. Kristóf amúgy nem jó pali, nyugodj meg.

Sirenia (törölt) 2013.05.15. 22:54:12

@aggyistenbiri: Lehet, nálunk ez úgy volt 18-19 éves koromig, hogy 10kor legkésőbb otthon a helyem. Soha nem öltöztem így fel, mert anyám megölt volna, ha ilyen ruhába megyek bulizni. :-)
Szerencsére nekem a baráti társaságom a suliban is és később a munkahelyeken is meg a magánéletben is olyanok voltak, hogy tudtunk akkora bulit csapni, hogy kirúgtuk a ház oldalát, de ehhez nem basztunk és téptünk be. Ment ez anélkül is. Nálam inkább az a durva, hogy megcsináltam szinte józnul olyan dolgokat, amit más csak bepiálva :-)
Ahogy Hannácsak anyját elnézem, nem csodálom,hogy ez lett a lánykából. Bár nálunk nem volt divat otthon így beszélni, mert kaptunk olyat, hogy a fal adta a másikat. Én is csonka családban nőttem fel, mert apám a kocsmát választotta helyettünk, egy pokol volt az élet, mire vége meg tudtunk szökni, de nem lettem drogos, alkesz, meg mindenki kurvája, és főleg nem hagytam magam megalázkodni... illetve egyszer, de még mindig szégyellem magam magam előtt. :-)

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.05.15. 23:11:15

@Sirenia: nálam ez a korszak 22 éves korom után kezdődött (kurvás öltözködés) 16 évesen randiztam egy fiúval, és a szomszéd rendőr járőrözés közben meglátott, és becsörtézett a szülőkhöz, hogy tudnak-e róla. Lényeg, hogy ma már máshogy szocializálódnak a gyerekek. Hanna erre jó tanulmányozni való alany. Kiosztanék neki egy pofont. otthagyja az iskolát, csak mert azért. De azért tartsák el a szülők. Ha pedig nem, akkor még meg is sértődik.

Sirenia (törölt) 2013.05.15. 23:40:46

@aggyistenbiri: nálunk anyám azt mondta. hogy ha nem tanulok dolgozzak, mert ő tuti nem fog ingyen tartani otthon. Aztán összeköltöztem az első pasimmal és nekem kellett helytállnom akkor jöttem rá mi is volt az állandó észosztás célja.
Kurvásan sosem öltöztem, mert az én kisugárzásomhoz nem volt rá szükség. :-) most viccen kívül, sosem voltam egy Cindy Crawford, de a pasik meg voltak veszve...
Ha a mai fiatalok olyanok mint ezek itt, akkor elég cudar idők jönnek. Nem vagyok az erőszak híve, de a gyermekemet bizonyos dolgokban igen is szigorúan fogom, de soha nincs megalázva. Nem tudom a mai fiatalok hol csúsznak el, de ebben a szülők is sárosak. Az én korosztályomban is volt mindig egy-két fekete bárány, de nem volt jellemző, hogy ilyen stílusban kommunikáljunk.

Bicepsz Elek77 2013.05.16. 03:03:14

@Sirenia: Hat mostmar inkabb a feher baranyok lesznekkisebbsegben..
Amugynem tudommi ez a 17 mania?? 16 evesen mar hazasodni lehet.
11 evesen meg gyereket szulni

www.youtube.com/watch?v=3GVA8lHz_eI

www.youtube.com/watch?v=GJeJVOkHC4U

www.youtube.com/watch?v=1p6Wo1Gx0fg

Na meg egyes csajok mar "dogozo lanyok" ebben a korban....

egyemakisszíved 2013.05.16. 09:14:01

@Sirenia: Hát az FBI Viselkedéskutató Egysége röhögőgörcsöt kapna, ha nézné a valóságnak hazudott szappanoperánkat. Sajnos nem lehet hosszú távra berendezkedni egy-egy szereplő bőrébe bújva, mert a fordulatosra írt forgatókönyv miatt egy-egy éles kanyarban mindig kipottyansz. Viszont egy-egy helyzetet kiemel, amit éles fényben megvilágít, amiben magunkra ismerünk, ami állásfoglalásra késztet. Hanna nem a hagyományos nőideál megtestesítője, aki csendben félreáll, nem szól, nem cselekszik. Ne felejtsük, hogy az ominózus este előtt mindig Marci ment hozzá. Egy születésnapi ajándék meg egy látogatás a kórházban még a normál emberi kapcsolattartás zónába is belefér. Ha szerelmes belé, csupa szépet és jót lát benne, az a Marci, akit ő szeret, nem viselkedne ocsmányul. Ha magyarázatot akarna rá keresni, csak az marad, amit meg is talált, hogy fél, hogy mit szólnak hozzá mások. A kapcsolatuk ellen Marci sem hozott fel más indokot, mint hogy ő Joe lánya, meg ott a 9 év korkülönbség. Abban is igaza van Hannának, ennek a történetnek a méregfogát leginkább úgy lehetett volna kihúzni, ha együtt maradnak.

Müszélia 2013.05.16. 10:46:31

szívesebben nézném anikócskát, mint ezt a 17 éves nőideált.

mézescsók 2013.05.16. 11:10:44

@egyemakisszíved: Bocs, hogy beleszólok, mostanában ritkán nézem a sorozatot - ebből következően lehet, hogy rosszul értelmezem Hannát, de nagyon nem értek veled egyet.
Konkrétan talán nem is Hannáról van szó, hanem egy 17 éves lány vajúdásairól a felnőtté válás küszöbén és ez még akkor is így van, ha akkora közhely, mint az Eiffel.
Na:
"...Hanna nem a hagyományos nőideál megtestesítője, aki csendben félreáll, nem szól, nem cselekszik. ..."
Hanna valóban nem a hagyományos nőideál, de csak azért, mert még nem nő. Illetve fizikailag igen, de semmi egyébben nem. Most inkább nem részletezném, mi is a nő, hely-, időhiány miatt, továbbá azért sem, mert valszeg képtelen lennék rá, de hát kinek sikerült? Viszont tudom, hogy tudod, hogy mire gondolok.
A másik: általad hagyományos nőideálnak megfelelő hölgyek legutóbb talán nagyanyáink idejében fordulhattak elő, bár ahogy én az enyémet ismertem, hát... akkor is csak elvétve.

"...az ominózus este előtt mindig Marci ment hozzá. ..." Ez igaz, de egyrészt ezek a látogatások nem voltak mindennaposak, másrészt a látogatások oka nem szexuális indíttatásúak, hanem hétköznapi alkalmak voltak. Ilyen egy férfi-nő haverságba - szándékosan nem barátságot írtam - belefér.

"...fél, hogy mit szólnak hozzá mások. ..." Nem fél. Eszébe sem jut. Egy hannás típusú 17 évesnek minden jár: eltartás, kaja, pia, korlátlan szabadság, pasi és szex. Veszélyérzete nulla, felelősségérzete még annyi sem, ellenben nem érti meg senki, mindenki ellenség, továbbá ősöreg, ittfeledett múmia, aki jogtalanul pofázik bele az életébe, éz életvezetési tanácsként csak annyit az idősebbeknek, hogy menjenek a sunyiba, hogy még szépen fogalmazzak. Drogozás, piálás, kocsi- és bolti lopás, iskola- és munkakerülés - ugyanmár!!!

"... A kapcsolatuk ellen Marci sem hozott fel más indokot. ..." Dehogynem. Pl. Ritát, pl. hogy Hannához nem fűzi érzelmi kapcsolat vagy nem olyan. Egy részegen elkövetett párperces dugás bizony előfordul. El is hajtotta néhányszor. Épeszű és főleg FELNŐTT NŐ, az esetek többségében ezt helyén tudja kezelni és nem tekinti szerelemnek.

"...ennek a történetnek a méregfogát leginkább úgy lehetett volna kihúzni, ha együtt maradnak. ..." Tévedés, pl. a fentiek miatt.

Ha ezzel a szállal ennyiben maradnak a dramaturgok, akkor a legjobb megoldást választották. Joe-tól Marcinak a maflás jogos volt. Nem(csak) az apa jogán, hanem azért, mert egy ennyivel tapasztaltabb pasasnak lehetett volna ennyi esze, hogy még egy éjszakára sem bújik ágyba egy éretlen gyereklánnyal.
Marcselló megkapta, ami neki járt, Hannácska pattanjon le a pasiról, van még kire pazarolnia a bájait.

2013.05.16. 11:11:06

ez olyan rossz volt ez a rész, mint megenni egy nagy tál hurutos gnúbelet

holacsoki 2013.05.16. 12:06:09

Vajon Karvaly és Marci meddig lesznek a stáblistán? Már-már rettegek, hogy visszajönnek. :)

Kristóf meg egész ügyesen dobálta a cuccot.

shimizu 2013.05.16. 12:51:11

áááá hát hogy lehetett kihagyni a TÖRPE PITBULLT?!?!?!?
Majd leesetem a székről, úgy nevettem rajta! XDDDD

Tuggyukki nevében pedig én kérek elnézést az emberiségtől, okádék egy jellem! >< a táncos picsa mekkora volt már, mikor beolvasott neki, h ki a p*csa az a kisp*cs, ha akkora sztármixer, akkor nem mások hányását törölgetné, stb. LOL

egyemakisszíved 2013.05.16. 17:53:09

@mézescsók: Dögöljön ki a romantikus lélek belőlem, de biz’ isten, amikor néztem a Hanna-Marci közös jeleneteket, az jutott eszembe, hogy jobban összeillenek, mint Ritával, aki savanyú uborka-képpel üldögél mellette és mindig virnyákol valamiért. Jó, igaz, a szex előtt ők is felpezsegtek. Marci jól járna, ki ne szeretné, ha áhítattal csodálják? Joe jól járna, mert Marci mellett Hanna konszolidálódna. Hanna szórakozatónak, gyengédnek és szenvedélyesnek látta Marcit, naná, hogy úgy érezné, jól járt. Az, hogy egy 11 évvel idősebb férfi figyelmét sikerült felkeltenie, szintén emelné az önbizalmát. Marcinak kéne megbirkóznia azzal, hogy megmosolyogják, mivel csak egy tizenéves lány fejét sikerült elcsavarnia és vállalnia, hogy benne is lakik egy gyerek. De hát Marci most már beásta magát egy szétmállott szerelem sáncai mögé, onnan már nehéz lenne kijönni. Hacsak a forgatókönyvírók úgy nem akarják.
Mikor érezze úgy az ember, hogy minden jár neki, ha nem 17 éves korában?

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.05.16. 20:00:38

@mézescsók: Tökéletes és vérprofi megfogalmazás! Köszönöm!
"...fél, hogy mit szólnak hozzá mások. ..." Nem fél. Eszébe sem jut. Egy hannás típusú 17 évesnek minden jár: eltartás, kaja, pia, korlátlan szabadság, pasi és szex. Veszélyérzete nulla, felelősségérzete még annyi sem, ellenben nem érti meg senki, mindenki ellenség, továbbá ősöreg, ittfeledett múmia, aki jogtalanul pofázik bele az életébe, éz életvezetési tanácsként csak annyit az idősebbeknek, hogy menjenek a sunyiba, hogy még szépen fogalmazzak. Drogozás, piálás, kocsi- és bolti lopás, iskola- és munkakerülés - ugyanmár!!!

kozi001 2013.05.17. 11:50:58

Anikó már megint kiköltözik? :(
Éjjel-Nappal Költözés!

Marci elég nagyfiú már szerintem h kísérgetni kelljen Pesten!

A hisztérika meg visszajön Angliából! Eww!

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.05.17. 21:18:55

@kozi001: És megérkezett!!! Te, figyu, valami tunningon eshetett át, mert ez a nő már nem ugyanaz a nő. (mű)Bőrnaci, figyelted? Lazaság? Érzelemmentes szex? Semmi süvöltözés? Semmi "te noooooormális vaagy?"
Ész megáll.

kozi001 2013.05.17. 23:11:31

@aggyistenbiri:

Milyen továbbképzésen volt ez a nő...?

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.05.17. 23:26:00

@kozi001: de ugye hogy ugye? azok a vérmes=bővérű angolok ilyenek hatással vannak Ritánkra, aki 1-2 hétig volt távol, s dolgozni sem dolgozott, de cserébe sarkaiból fordította ki a világom.
Ebből mi lesz... :D

mézescsók 2013.05.21. 12:37:03

Elnézést a késői válaszért, napokig szándékosan nem voltam netközelben.
@egyemakisszíved: Hogy ki járna jól?
szerintem igazából senki.
Marcinak nem opció egy 17 éves eszetlen, akaratos és ebből következően kezelhetetlen 17 éves. Nem mellesleg: hirtelen felindulásból elkövetett dugásról volt szó, azt is megbánta.
Joe-nak igazából az lenne jó, ha a lánya tanulna vagy dolgozna és nem pasizna. (Az apák márcsak ilyenek. Egyébként az anyák is.)
Hannának nyilván hizelegne egy nála idősebb srác vonzalma, de egyrészt hamar megunná, másrészt mégjobban elszállna magától.
Hogy "mikor érezze magát úgy az ember, hogy neki minden jár, ha nem 17 éves korában?" Szerintem sose. Szerintem egyébként egy 17 éves sem ekkora rettenet, mint Hanna, csak összegyúrták e korosztály minden lézető ellenszenves megmozdulását.
Különben meg éljen a szerelem!

@aggyistenbiri: Köszönöm!

mézescsók 2013.05.21. 12:39:44

@mézescsók: Az egyik "17 éves" persze fölösleges a mondatban - akad más hiba is -, de most már mindegy!
süti beállítások módosítása