Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Geordie Shore 2x06 - Ki hányt az én ágyacskámba?

2013. május 13. 13:00 - Chat Géza

(A gyalázatosan fostos képekért előre is bocsánat, de pixeles lett HD tévém.) Múltkor ott hagytuk abba, hogy Naffaszú Gaz és Nyikhaj Ricci kicsit megcipőzték egymást, ezért még szép, hogy Annával indítjuk a reggelt, aki nem épp a legvidámabb hangulatában van per pillanat, úgyhogy ki is bassza őket annak rendje és módja szerint. Ricci aszongya, ez a legrosszabb dolog, ami eddig történt vele az életben. No, ez egy szép bizonyítvány a te szegényes életedről kisbarátom, míg Gaz böfög valami galuskásat, hogy „szopás, de ez van” és már megy is elfelé a céges taxival.

1.png

Bazmeg Sophie ad még egy esélyt a palijának, úgyhogy találkozik is vele az éj leple alatt és haza is mennek püfölni egy kellemeset, míg a többiek szénné bulizzák magukat. Lényeg a lényeg: Ringyó Rebecca és Tüdő rendesen lealjasodik, mint bárki az 57-es ittas ellátóban, úgyhogy a nagy fehér porcelánbusz vezetése garantálva van az este további részére.

2.png

Bazmeg Sophie faszija már a Geordie házban cellázik és amikor már mindenki megint jópofizik vele, na akkor pörgeti meg Jónő Vicky a fostos lepedőt, de lényegében csak 4 perces monológban ecseteli, hogy mekkora egy szánalmas kis faszparittya. Az estét Tüdő koronázza meg azzal, hogy módszeresen szétpürézi ágyát. Ő sem érti, miért nem mászott el a budiig, de hát aki hülye, alapból sem gondolkodik ugye, pláne nem, ha még részeg is, mint a csacsi. Halálhörgések közepette kicsoszog a kertbe a takarójával és otthagyja, hátha reggelre jobb lesz. Hát nem lett jobb.

3.png

Kis bringázás a szabadban. Tüdő nem tud cajglizni. Charlotte ki is mondja a tutit, hogy izé, szopni biztos jobban tudna. Mindegy is, kap Rebeccával együtt egy fasza tandem triciklit, ezzel tekernek le kőkemény nyolc kilométert. Újabb program: lányok elvonulnak egy kuruzsló jósasszonyhoz, akivel megdiskurálják a szerelmet, mint olyan földi gyarlóságot. Eközben a fergeteg buliban, ahol Metrós Jay és Hajazós Gaz tolják a parkett ördöge figurát, na ott pont nem történik semmi.

4.png

Reggel Anna érezik, hoz magával két szálkásra gyúrt cicafiút, akiket menten le kell barnítózni, és ez egy teszt is egyben. Pszicho Charlotte gyalázat béndzsa, ellenben a srácok, azok kibaszott pengén küldik a barnítózást, ezért a jutalmuk egy fasza esti műszak, míg a semmirekellő lányok mehetnek isten hírével oda, ahova akarnak, azt csinálni, amit nem szégyellnek. A főni aztán ért a jutalomosztogatáshoz. A csajok Leedsbe mennek, mert az biztos olyan fasza hely. És asszem, itt van a mélypont, mert a lányok vagy segglyuk szőkítésre iratkoztak be, vagy csak simán szépítő beöntést kaptak luxus szolgáltatás gyanánt, vagy valami szarszivattyúból kiszippantották belőlük a genyát. A tisztulás után kicsit ólábú lesz a társaság és úgy mennek a bulájba, mintha a legnagyobb lovászok, sheriffek lennének kerek e vidéken. A kellemes bebaszódás után Riherongy Rebecca vizesre sírja a párnáját, mert senki nem szereti őt. Ismerős a sztori, Tüdőnél ugyanez volt, ezért ő ki is áll mellette, de a többiek szarnak a fejére magasról.

5.png

A dolgos férfiak leborotválják szépen kimunkált testüket, oszt mehet is a topless éjszakai szórólapozás. Meló az élet baszki, de ennek a rabigának is csak megvan a maga szépsége, mert kb. két óra megfeszített gályázás után lehet menni a diszkóba lányok seggén szemlegeltetni. A szájhősöknek megint csak fejben sikerült becsajozni, így meg maximum az ötcumbú asszony lesz ma esti hálótársuk. Jövő hétre durva háború lesz, ha hihetünk az előzetesnek, már-már megidézve az aranypartos jakuzzis kulafröcsögtetést, de annál sokkal butább lesz, rohadjak meg, ha nem.

Címkék: geordie shore
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása