Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Észbontók 1x05

2013. május 09. 20:11 - Chat Géza

Hölgyek és Urak! 21:25-kor megint jövünk és élőben hogyvoltozzuk a Viasat3 legújabb csodáját. Eccerű kérdésre még eccerűbb válasz, tudjuk mi ezt jól, de mivel a hülyeség nem ismer határokat, ma is beleszaladhatunk pár halálos fejlövést generáló pillanatba. Tessék készülni! A múltkori adásokból itt lehet szemezgetni: 1x01, 1x02, 1x03, 1x04.

1_3.jpg

Ha lehet hinni az előzetesnek, akkor ebbe az adásba most olyan félelmetesen hülye emberek lesznek, hogy garantált agykárosodással fogjuk magunk mögött hagyni ezt a szűk 60 percet, na de nézzük miből élünk. A pásztázó kamera nagy nehezen kiszúrja a statisztarengetegből Kovács Áront, aki egy laza szalutálással, Yes, Szevasz Los Angeles felkiáltással sasszézik lefelé a lépcsőn. Úgy tűnik a kockás szponzor nylon ing alá egy bő mellényű faszagyerek felöltő is beficcent.

Első csapat a Modell Lányok, de nem ám kifutó modellek, de nem is kézfej modellek, de még csak nem is repülőgép modellek, hanem Plus Size Modellek, avagy a divatosan duzzadt hölgyemények. A másik csapatot a Modell Fiúk képezik, vagyis a Nyápicok. Annak mondjuk kevésbé örülnek, hogy Áron lehímringyózza őket, meg annak se, hogy a tonna donnák lekisfiúzzák őket. Had nem említsem az üres szobába harangozó egy szál virsli történetét. Azt hinnénk, hogy ezzel vége, de sajnos nem, mert csajozásra és a jól kinézésre terelődik a téma. A Nyápicok megmagyarázzák, hogy nekik százszor nagyobb meló diszkóban egy lányt összekaparni, mert az egy dolog, hogy ők jól néznek ki – és ezt ha tízszer nem hangsúlyozták ki akkor egyszer se – egyben nagyképű, üresfejű faszokká válnak, holott ez nincs így. Jól van pici bádogemberkék, Óz majd ad nektek eszet. 

A Dundik segítői Misi és Jeff lesz. Előbbi úriember erőssége a töri – kevésbé hisszük el – míg utóbbiról azt érdemes tudni, hogy tetoválóművész és erőssége a földrajz és a sport kérdések. Ő mondta így, hát baszki a kérdésig én is jó vagyok bármiből, a válaszadásnál akadnak súlyos hiátusok. 

1.png

Timi és Brigi fogja segíteni a Nyápicokat. Na ők hostessek nem mellesleg munkatársak is. Iskolai végzettségről szó nem esik, de sanszos, hogy Brigi közgáz fősulira jár, mert a matekot és beszarsz, de a közgazdaságtant pont keni vágja, de sehol sincs Timihez képest, akinek konkrétan MINDEN az erőssége. Majd meglássuk, hogy az affektáló hülyepicsa attitűdöt mennyire sikerül levedleni és meghazudtolni a népes nézőközönséget. 

Első állítás a Dundiknak, illetve a tetkós Jeffnek meg Misinek, hogy az internetet az ókori kelták is használták. A csajok bizadalmasak a fiúkkal szemben, meg azt mondták nagy erősségük a földrajz meg a töri, szóval elég nagy lukra futás lenne, ha ezt igaznak gondolnák. A srácok már kezdik is az érvelést, szinte már kimondják, hogy hamis az állítás, mire Misi beleszarik a saját műzlijébe, meraszongya mi van ha a mai értelemben vett internettől elvonatkoztatunk és nem a World Wide Web-re gondolunk hanem valami ahhoz hasonlóra, annak egy primitív ám mégis az egész világot behálózó változatára gondolunk, ahogy az UFO-k sem marslakók ugye, hanem azonosítatlan repülő tárgyak. Ezen az alapon bizisten, hogy használtak internetet az ókori kelták. Az szép volt barátom. A lányok is csak pilláznak, hogy ez mi az anyám ideges úristene volt?

3.png

A lányok a következő állítást kapják, hogy Portugália egy sziget Spanyolország mellett. A legjobban szétszolizott és non-stop hátazásra, vállazásra gyúró faszin látszik, hogy lövési nincs, hogy eszik-e vagy isszák Portugáliát, ezért Áron rá is tesz a kreténturbóra, hogy akkor most mi igaz és mi hamis. A keresztbe szopatás után a kényszernevetést egy határozott asztalra csapással nyomatékosítanak a Nyápicok, hogy a lányok hamisnak fogják vélni az állítást. Kínos csönd után, ami alatt a lányok sikeresen feldolgozták az elébük rakott szép magyar szavakat néma gondolkodásba burkolóznak és baszki a pia még rátesz a hülyeségre, mert totál nem értem mit picsognak itt, de valahogy kibüfögik, hogy hamis, ezzel megkapják a fiúk a 100 pontot. 

Képfelismerés jön – személyes kedvencem – és elsőre tetkósék kapják Horváth Éva a szponzorált Viasat munkás 90-es évekből kukázott jósasszonyra hajazó képét. A Dundik juszt se bíznak a fiúkban. Nézzük hát. Kapcsiból kilövik a panamai banánmaffia női vezérét, de a műsorvezető se játszik annyira, bár tetkós Jeff vágja, hogy de hát ez a Horváth Éva baszod. Misi inkább a dán király család sarja verzióra szavazna. Jeff leszarja, plusz mindjárt kötnek is egy fogadást, ha Misi bebukná a tippet, akkor Jeff a hátára pingálhatja a következő feliratot: nem volt igazam, mindezt dánul, csakhogy stílszerűek legyünk. A válasz rossz, a Dundik tippje jó, úgyhogy jár a százas.

4.png

A lányok Erzsébet királynő képét kapják és a fiúk bíznak a nyestek erejében. Milyen jól teszik, hisz bár lövésük nincs valahogy mégis eltalálják, hogy a kalapos nő az angol királynő. A vihogás közepette gondolkodni nem volt idejük, csak annyit mondani, hogy „A.” Meramúgy azt se tudják mi a csöcs az az UK, ahogy ők ejtik "ukk." Bazmeg ez fájt.

Kifejtős kérdések jönnek, a halmozott hülyeség itt szokott kicsapni az amúgy sem mély mederből. Tetkós Jeffék kérdése, hogy mit jelent az ateista? Dundik szerint esélytelen a helyes okfejtés. Jeff ugyan vágja, hogy valami vallási basz lesz ez a cumó, Misi azonban kajakra összetéveszti az autista fogalmával és innentől már csak a végső megfogalmazást idézném: "Az ateista: egy istenadta tehetség."

Miért nemzeti ünnep október 6-a? A nyápicok szépen kummantanak, hogy ők sem vágják mi a mony van akkor, de szerencsére Áron bedobja a megoldást, hogy Arad meg egyéb ilyen okosságok, de mindegy is mert a tipp, hogy a lányok se tudják majd. És ez így is lesz. Október 23. nemzeti ünnep, mert akkor volt az a Petőfis basz, tudod az a forradalmi lófasz, szóval október 6 max fizetésnap. Ott a pont.

Mit jelent a spiritusz? Na az megint lukra futás lesz, mondják a lányok. Jeff hányja a kereszteket, de Misi megint bekavar és végül megálmodják a határ faszságot, miszerint a spiritusz egy isteni plusz.Anyám borogass! A pont az jár, de inkább nézzük a lányokat. Az ember emlős? Tudni fogják, mondják a Nyápicok. Brigi és Timi egymásra néz el rihi röhögcsélnek a csöcsös poénokon és mivel nehezükre esik kimondani, hogy az ember nem emlős - hanem mi? - ezért valahogy kiszaszerolják a helyes választ, az ember olyan, mint a majom, az meg emlős ugye, úgyhogy az ember is emlős, slussz passz.

5.png

Sorold fel a Földön lévő kontinenseket! Mennyi az annyi 5, 7 vagy 10? Kicsit belassultam és totál belekavarodtam, hogy ki mire tippelt, de az tuti, hogy Misi megint bekavar a sajt hülyeségével, hogy teszem azt Anglia külön kontinens és sorolhatnám, végül csak megegyeznek valami aranyközépútban és mivel a lányok jól tippeltek a fiúk határ nagy hülyeségét illetően, ezért megkapják a felzárkóztató 300 pontocskát. Mily pompás teazsúr az ilyen.

Mekkora Magyarország területe? 14000, 93000 és156000 négyzetkilóméter közül lehet választani. A Nyápicok a középsőre tippelnek. A lányok lágy füttyszóval a háttérben filóznak, hogy te mire gondolsz, nem, te mire gondolsz cicukám? Én speciel semmire, de nem lehet, hogy az a négyzet leginkább köbméter? Inkább ivásra összpontosítanak és azt mondják, hogy 14000, oszt hagyják már őket békibe. Ezzel a Dundik átvették a vezetést. Az izgalom soha nem látott méreteket ölt.

Most jön az akasszák a hóhért, amikor a két csapatnak tesznek a fel kérdéseket, ami még mindig a show legunalmasabb része, de így én is szusszanhatok picit. Annyit kell tudni, hogy a Nyápicok ritka gyökérmód nem tudnak semmit, míg a Dundik itt-ott beletrafálnak a helyes válaszba. Plusz megjegyezném, hogy Áron így kedveskedik a felfelé törekvő divatosan duzzadt versenyzőknek: "Lányok! Törtök előre, mint az úthenger!" Kicsit félreérthető a kedveskedés.2.png

A Dundik lettek a döntősök, szóval lehet megint ajándékot pakelászni. A kis ajándék fejenként egy szaunabérlet, míg a nagy pedig egy hét Milánóban, ahogy illik, eszem-iszom dínom-dánom, fetrengés és okádás napestig. A kérdés pedig: Mi az albínó? A) színtelen, szagtalan, mérgező gáz. B) A melanin testanyag hiánya a bőrben. C) A szín hiánya a szaruhártyán. Kis tanakodás után megszületik a képlet, hogy kicsi az B-re, a nagy meg a C-re. Tessék!

Hála a fóliasátornak az A-t kapásból kilőtték, de Misi azért hajthatatlanul tolja a maga ökörségét, mert mi van akkor, ha ez egy beugratós kérdés, vagyis mi van akkor ha az az anyag nem a melanin baszkikám, hanem valami más. Jeff igazából piázásért és karbatett kézzel való feszengésért castingolták be sikeresen, szarik Misire, szarik az egészre. Misi se tudja - most se - hogy mi a jó megoldás, ezért most nagylelkűen Jeff dönthet, ő meg a B-t mondja. A lányok befürödtek a nagy ajándékkal, de legalább szaunázni elmehetnek a Viasat kontójára. Jó lesz az, bár az öröm most kevésbé veri ki a tinidiszkó álmennyezetét. Jövő héten ugyanitt.

Címkék: észbontók
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pingvinke24 2013.05.09. 21:48:38

Sziasztok!
Nehezen hihető számomra az internetes történet, kicsit gyanús hogy a párosok közöt mindig van egy irányító aki tán nem is olyan buta, és bedobja a hülye választ, de ne legyen igazam, mert amúgy nagyon élvezem a műsort.

macadam 2013.05.11. 11:52:30

Tudom, szegyen, ha ilyenek beugranak, de a harmadik kepen a balalso nyapicot anno nem egyutt castingoltak a kacsavero 'kubaival' a valovilagba?

kisgalád 2013.05.11. 13:25:11

Nem értem miért nem volt jó a lányok válasza az október 6-i kérdésre. Ugyanis tényleg nem nemzeti ünnep, hanem emléknap, vagy gyásznap. Nemzeti ünnep összesen 3 van, március 15, augusztus 20, október 23. Legalábbis az Alaptörvény szerint....:)) Szóval a helyes kérdésfeltevés az lett volna, mire emlékezünk október 6-án.
Ja, a földrészes kérdés is megér egy misét, mert a helyes válasz függ attól, hogy geológiai, vagy társadalmi, történelmi szempontból nézzük.:)
Én még 6 földrészt tanultam: Európa, Amerika (egyben), Ázsia, Afrika, Ausztrália és az Antarktisz. Ugye az olimpiai 5 karika is ezeket jelképezi (kivéve nyilván Antarktiszt, onnan ritkán neveznek versenyzőt). De létezik olyan földtani felosztás, ahol Észak- és Dél-Amerikát külön tartjuk számon, míg Európa és Ázsia egyként szerepel, mint Eurázsia.

kisgalád 2013.05.11. 13:32:05

Jó, persze ettől a versenyzők kritikán aluliak, mert nyilván nem volt petőfis-pilvaxos cucc októberben, az a nagyimrés-corvinközös cucc volt. Meg Grönland se lesz kontinens csak mert ő a legnagyobb sziget, attól még kb. 5 millió km2 választja el a kontinenssé minősítéstől.:DD
De a kérdésfeltevés lehetne igényesebb, nem kell a versenyzőkhöz igazítani. Sanda gyanúm, hogy a válogatás és a kérdések kitalálása ugyanazon csapat dolga, és lassan akklimatizálódnak szellemileg az általuk válogatottakhoz.:))))
süti beállítások módosítása