Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éjjel-nappal Budapest 1x60 – Piros kutya, piros orr

2013. május 09. 17:15 - marhapori

Behűtött pezsgővel készültem a tegnapi részre, hátha Karvaly tényleg örökre távozott, és ünnepelhetek. Az igazi ünnep persze az lenne, ha minden kedves lakó elhúzna a vérbe a képernyőnkről, helyettük pedig a villa egereinek életét mutatnák a kamerák minden nap. De ne nagyon reménykedjünk, inkább pillantsunk bele a szokásos reggeli fesztiválba. Pumukli nyomban elénk dobja a kis fecskéjét, nehogy férficomb nélkül kezdjük a napot. Köszönjük! Márcselló valamiért morcosan ébred, pedig orbitális bulizásba kellene kezdenie. Biztosan ő is érzi, hogy Rita még visszatér, ezért puffog; dühében lekever egy sallert a kiürült banános tálnak, amiért az galád módon kiürült, majd kiosztja Dzsót. Miért vagy feszült, pajtikám? Csak nem azért, mert a csajodat egy másik csaj nyalogatja helyetted? – teszi fel a költői kérdést. Baltaarcúnak nem is kell több, nekilódul, hogy Marci vérét a mosogatóba engedje, de félúton meggondolja magát, mert tényleg nem maradna senki, aki lakbért fizetne.


bsca2.jpg

Furcsán nagy az idill a Dia-lakban, visszaköszön ez még. Dia hátával nyitjuk a jelenetet, és azt is megtudjuk, hogy a zuhanyzóját a hálószobában tartja. A szemfüles szerkesztők kitakarják a melleit, így villant is meg nem is, majd Redzsit győzködi óriási életbölcsességek bevetésével, hogy költözzenek össze. A vöri meg talán nem is leszbikus, mert nem mond igent a melleknek, pedig minden kapcsolatnak jót tenne, ha a párok egy hét után egy életre összeköltöznének. Közben Pumuklinál kapás van: egy korábbi kuncsaftja hívja, hogy azonnal haladjon fel hozzá. Pumukli meg csak remélni tudja, hogy a néni nem most vette észre, hogy rossz kutyát vitt vissza neki egy hete, mert az roppant kellemetlen lenne. Megmondom én, mi lenne még kellemetlenebb! Ha a néni az ajtó nyitása után berántaná Lallert a lakásba, és magáévá tenné csoffadt testét az előszobában. Na, az ciki lenne neki is, meg nekünk is. De csak kozmetikushoz kell vinni a báránykát, a néni mellékel 15 ezret, Lali fejében pedig megint eldurran valami: kutyafodrásznak áll, de nyomban.

bscap0006.jpg

Valószínűségi számítások szerint Regina lesz a következő, aki elhagyja a villát, ugyanis ahogy becsekkol a konyhában, egyből a torkának esnek a falka jelenlévő nő tagjai. Cibálják, rángatják, tépik a húsát, a vérét meg szürcsölik a padlóról. Mintha Zsófi és Vivi  is makulátlan előélettel rendelkeznek… Következetesség az nem sok van a sorozatban, de legalább ostobaságból akad bőven. Anikó hessegeti el a dögevőket: kusshodjatok, ostobenkó kurvák vagytok mindketten, nulla erkölcsi tartással! – osztja ki őket. Regiből előtör a benne lakozó vulkán, távozása után csak hamu és fél méter mély könnytenger marad. Lófejű nagyszerűen foglalja össze az Éjjel-nappal Budapest lényegét: a lakóközösségben mostanában mindenki vagy megcsalja, vagy átveri a másikat. Annyit hozzátennék, hogy a „mostanában” konkrétan hatvan (60!) rész óta tart. Hősök vagytok, hogy még mindig nézitek a műsort/olvastok minket! Márcselló rosszkor húz sorszámot Redzsinél egy kis lelkizésre, meg is kapja, hogy „leszarlak, talán nem kellett volna megdugni egy 17 évest”, ijedtében Marci majdnem megfojtja Redzsit. De aztán mégsem, ilyen gyorsan nem hullhatnak a szereplők, végül is nem a Tíz kicsi indiánt nézzük.

bscap0008.jpg

Para, ha valaki képtelen tanulni mások hibájából, de sokkal nagyobb para, ha a saját korábbi szerencsétlenkedéséből sem képes. Pumuklink felviszi a villába szerencsétlen Báránykát, majd felajzva a szobájában egy cirka 25 dekás székhez kötözi a 25 kilós állatot. A lélegzetem is eláll attól, ami eztán jön: igen, igen, igen! A kutya a székkel együtt felfedezőútra indul a villában. Talán érzi szomorú végét. Szerencsére Lali még időben elkapja a gyapjas jószágot, majd nekiesik egy papírvágó ollóval. Baszd meg, és tényleg ekkora kretén! A végeredmény pont olyan, mint gondolnátok. Ha nekem valaki így nyírná le a hajamat – vagy a kutyám szőrét –, lenyeletném vele a lenyírt szőrt. Nyomnak egy gyors fürcsit is valamelyik lány samponjával, aztán Lali úgy dönt, Marci festékszórójával PIROSRA festi Báránykát, gyakorlatilag Pumuklit csinál belőle. Az ilyen állatok miatt kellene pszichológiai alkalmassághoz kötni az állattartást. Lófejű mindenesetre jót derül az eseten.

bscap0014.jpg

Kezdem azt hinni, hogy csak kopasz statisztákat alkalmaznak a műsorban, mert Dzsó random ügyfele is kopasz. Csak remélni merem, hogy ez nem igaz, mert csúnya pert lehetne a készítők nyakába akasztani. Redzsi valamit bűvészkedett a számlával, mert egy húszassal kevesebbet kell fizetnie legújabb kopasz barátunknak a szervizért. Csak remélni tudom, hogy nem felejtettek el fékolajat tenni a vasba. Mondjuk, érdekes lehetne egy olyan szálat behozni, hogy a random kopasz szarrá töri magát fék nélkül, aztán a szintén kopasz barátai meglátogatják Dzsó műhelyét és kicsit átépítik. Volt időm ezen agyalni, mert Dzsó és Vörhenyes még mindig Dia muffján marakodik. Anikó pátyolgatná Márcsellót, de csak annyi jön aki a szájából, hogy „hát szerintem ne várd Karvalyt, mert kurvára nem jön vissza”. Adja a szerkesztőgárda, hogy tényleg így legyen! Már várom, mikor bukik rá, csak úgy gyógyítólag, Marcira, de egyelőre csak sörözni mennek.

bscap0016.jpg

Az álmok folytonos és következetes összetörését – sikerült már valamelyik szereplőnek valami? – felfoghatnánk úgy is, hogy azt üzenik nekünk: ne próbáljatok kitalálni semmit, ne küzdjetek, inkább járjatok dolgozni egy gyárba és vegyetek sok szponzorterméket. Vagy akár maradhatunk is a realitások talaján, és megelégedhetünk azzal, hogy nyugdíjasokról verünk át szabadidőnkben. Laller ezt tette, és bejött neki az élet. Bárányka gazdája indokolatlanul rohadt boldog lett, amikor meglátta a kiszínezett jószágot, meg is jegyzi, hogy ezentúl mindig szerencsétlen Pumuklira bízza a feladatot. Mármint azt, hogy elvigye a kozmetikushoz az állatot, mert még mindig azt hiszi, hogy a megszokott fodrász nyírta fazonra Báránykát. Jól van, biztos szélütést kapott a néni. Közben Marci előáll a nagy ötlettel: kimegyek Angliába, és megkeresem! – mondja. Na, csak elfogynak egyszer a lakók. Anikó szerint Rita ilyen, néha csak úgy fogja magát és odébbáll. Ja, nyilván nem azért pattogott el, mert meghágtál egy 17 évest, te kretén!

bscap0018.jpg

Pumukli ördögi terven dolgozik, hogy kárpótolja Lófejűt és Ribivivit a kutyái által megevett melltartókért. Pingvinnek öltözve parádézik a konyhában, de amikor felpattan az asztalra és sztriptízelni kezd, becsukom a szemem és befogom a füleimet, nehogy megálljak a fejlődésben. Percekkel később még mindig az asztalon szerencsétlenkedik, de már csak két melltartó meg egy három számmal kisebb bugyika van rajta. Aztán nagyon ügyesen kidobja az ajándék melltartókat az ablakon. Mindenki boldog a látványtól, de én valahogy nem. Dzsó meglátogatja a kicsi drogos lányát, mire az egy „miafaszkő’?” kérdéssel nyit. Csak ápoljuk a családi kapcsolatokat, kicsikém, teljesen nyugodjál meg! – békít Baltaarcú. És Dzsó tényleg nem akar mást, csak megtudni, ki volt, aki beleélvezett a lánya szemébe, aztán otthagyta a pincében. Persze az ember lánya másra sem vágyik, minthogy megbeszélje apucival a szexuális életét, de mégsem köpi ki Marci nevét. Még a végén Dzsó annyira megverné, hogy nem hancúrozhatnak többet.

bscap0022.jpg

Az ügy másik érintettje lealjasodott három pohár sörtől meg két pálesztől, miközben Anikó tök józan. Nem értem. A tesó-kódex kimondja, hogy ha a tesódnak szerelmi bánata van, neked is ugyanolyan ittasnak kell lenned, mint neki. Márcselló meg is unja a bulit, csajozni próbálna, de nem talál egyetlen lényt sem, aki bukna a „csak töltsük együtt az éjszakát, neked is jó lesz” szövegre. Bánatában rámarkol Anikó seggére az utcán, de az ellenkezik, úgyhogy a lány védelmében pikk-pakk ott terem két darab szekrényajtónyi kopasz. Verekedés megint nem lesz, Anikó bevédi ittas barátját, majd eltávozik. Jó, leszarlak, mocskos részeg vagy, aludj egy toi-toi tetején vagy egy telefonfülkében – mondja neki. A vacsoránál mi más is lehetne a téma, mint Pumukli sztriptíz bemutatója, és az új munkája. Az új munkája, merthogy mostantól kutyasztájliszt lesz. Dzsó egyből robban, mert „miazhogymegintkutyáthoztálide?”. De amikor meglátja Bárányka fotóját, megenyhül, ugyanis rádöbben, hogy lakótársa tényleg gyengeelméjű. Lali hozzáteszi, hogy nem tehet róla, hogy beteg, így született. Baltaarcút nem hatja meg, a szobájába küldi Pumuklit gondolkodni. Álljál be a sarokba – mondja neki. És a barom be is áll a szobája sarkába!

bscap0026.jpg

Zsófinak beteges Anikó-mániája van, szerinte Redzsi az ex-VV lány miatt hancúrozik Diával, ki is közösíteni Vörit, de Dzsó nem hagyja. Orbitális civakodás végén rácsap egy rántott húst Regi tányérjára, az meg a meghatottságtól szinte bőgni kezd. Marci félig letolt gatyával settenkedik Hannáék lakása felé, beszélgetni szeretne a lánnyal, mert „a büdös luvnya miatt van minden”. Karesz nyit ajtót, és azzal a lendülettel dobja is át a korláton az anális szüzességét valószínűleg fél órával korábban elvesztő Márcsellót. Legalábbis így képzelem el a rendezői változatot. Távozás közben még belehörgi a folyosó csendjében, hogy „VISSZAAAAJÖVÖKÉÉÉÉRTEDŐŐŐRRRGGGHHH!”.

bscap0028.jpg

Amatőrebb búcsúzó képsorokat még én sem álmodhattam volna képernyőre, történik ugyanis, hogy a tántorgó Márcselló az utcán próbál felszedni egy szöszit. Csak éppen nem veszi észre a szöszi mögött ácsorgó két kopaszt(!). Sajnos nem verik el, ahogy illene, csak löknek rajta egyet. Ettől Marci olyan hatalmasat borul, és aztán olyan hatalmasat fetreng vérző orral, hogy még Christiano Ronaldo is megirigyelhetné. A következő epizódban ELVILEG Rita még nem tér vissza, Vivi rádöbben, hogy szerelmes Tudjukkibe, Marci meg kitálal Dzsónak, amiért az egy szőnyegbe tekeri.

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sirenia (törölt) 2013.05.09. 17:37:35

Eddig ez a rész volt a mélypont... nagyon remélem összeszedik magukat és alkotnak valami nézhetőt.

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.05.09. 17:43:18

@Sirenia: Nem fognak alkotni. Lajost ki kellene írniuk, de nem fogják, mert viccesnek találják. Nem, kurvára nem az.

Sirenia (törölt) 2013.05.09. 18:10:10

@aggyistenbiri: Pedig igazán kiírhatnák, mert az ő szerepe teljesen értelmetlen. Nem is értem minek van ott... és tényleg kurvára nem vicces. Azt, hogy kutyát pirosra festi, honnan a jó faszból szedte. Ott annál a pontnál komolyan elgondolkodtam, hogy átkapcsolok máshová, de a kíváncsiságom erősebb volt. Azt hittem a nyanya, majd elájul amikor meglátja a kutyát, de nem. Komolyan egy gyp intézetben kezdtem érezni magam.
Az egész koncepció nélküli, de várok még egy kicsit, ha ez nem változik többé tuti nem nézem. Majd itt elolvasom mit volt :-)

egyemakisszíved 2013.05.09. 19:20:13

Azt a párbeszédet, ami Joe és Marci között zajlana, hogy kellene elképzelni? Már elég régóta nem szokás elkérni az uraknak a hölgyek erényövének kulcsát az apjuktól, elnézést is elég fura lenne kérni tőle, ha valami nem úgy sült el, ahogy a másik gondolta. A tulajdona tán, vagy mi?

garrett27 2013.05.09. 22:39:55

A piros kutyánál mondtam azt, hogy na most mennek el a forgatókönyvírók a jópicsába! Eddig toleráns módon elhittem minden agyament baromságot, elfogadtam, hogy minden részben valakinek hisztizni, bőgni, vagy ordítani kell, ezek között pedig valaki megdug valakit. Ez eddig csak-csak, de kérdem én a főbarmoktól, miért kellett azt a szerencsétlen ebet tönkretenni? A szellemi fogyatékosok világtalálkozóján is simán felakasztják az ilyen manust. Ja és persze van az a pénz, amiért a jelenetet megcsinálja ez az idióta.
Nálam ez már nem fért bele. Az pedig, hogy a gazdinak a kutya új dizájnja még tetszett is, az már az x-akták hihetetlenségi fokozata.

2013.05.10. 08:41:30

írtad ugye hogy senkinek sem makulátlan a múltja

hát ezaz, bazdmeg, emberek nem élnek így együtt.. ezek állandóan egymást g*cizik, megcsalják, átverik, bántják, leoltják stb.

egy ilyen lakóközösség kb. 1 hónap után úgy szétesne, hogy többet egymás közelébe se mennek

NekemMárMindegy 2013.05.12. 17:55:37

Ez a sorozat kezd rosszabb lenni, mint egy brazil szappanopera.
Ha már mondanivalója nincs, legalább lenne benne valami jó kis verekedés, látványos autós üldözés, vagy fülledten erotikus jelenetek.

:-)))))))

Pony666 2013.05.13. 12:38:08

Úgy tűnt az előzetesből, hogy nem márcselló hanem Hannácska közli idesapjával a történteket,mert valami meglepivel fog készülni marcinak,de marci földhözvágja az ovis rajzát,ami ajándékozni akart, és dzsóóó meglátja hannát bőgve elviharzani:D A piros kutyánál azért énis elgondolkodtam állatvédő lévén, h annak a kutyának a gazdáját,aki ezért zsebre tett 10ezret, összekötözött lábbal,kézzel dobnám a dunába, de előtte lefujnám piros falfestő sprayvel a fejét, hogy átérezze.

Kravitz 2013.05.13. 14:32:17

Nem tudom, kutyásokéknál ez hogy működik, de nálunk ha visszatérő vendég nem jön lefoglalt időpontra, rá szokás csörögni.
Lett volna ám makogás, ha a jard várja vissza a lalit a maminál.
süti beállítások módosítása