Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A címlaplány 1x05 - Egy pucér csöcs és hiszti a víz alatt

2013. május 08. 09:00 - sixx

Na, lefeleződött a kínálat, már csak öten vannak versenyben, Fruzsi a naiv, Aljona az orosz, Luca a szőke, Szandra a csöcsös meg Alexa, aki csak ott van a műsorban. Az eddigiek alapján arra, amire elméletileg keresnek luvnyát, bármelyik szereplő képes (értsd: illegesse magát a Hot! magazin bulijain és néha valamelyik pinamagazinba csöcsös képen pucsítson), szóval tökmindegy ki nyer, de azért csináljuk végig a mókát. A legutóbbi adásból kiesett Viki Aljonának üzen, te fogod megnyerni, mert király vagy, Szandra, te meg egy nyomorult ribanc, nem kell üvöltözni, mert attól nem vagy jobban képben. Szandra a kamerába vállat von, blablabla, azt is elfelejtettem, ki ez a Viki. Miközben T69 a kifutón egy borzalmasan előnytelen fekete-fehér ruhában konferálja fel a mai, sportos adást, úgy kopog a cipősarka, mintha egy steptáncversenyen lennénk, gumizenét kellene alátolni, nem?

Screen Shot 2013-05-05 at 8.37.55.png

Másnap reggel a jónép tökéletes sminkben ébred, tök természetesen, Fruzsi meg azt fejtegeti, hogy sajnálja, hogy Vikit kellett párbajban legyűrnie (értsd: az előre lezsírozott sorrend alapján most Vikit baszta ki a zsűri), mire Luca csak nem bírja ki, és megkérdi, oszt kit nem sajnáltál volna? Hát Alexát, mert nem kedvelem, oszt kalap. Aljona leszarja a cicaharcot, neki az a jó, ha egymást baszlatják, ő meg a surranópályán nyer. Mielőtt nagyobb balhé lehetne, cipősarkak kopognak, jaj, jön valaki, mondja az egyik, na vajon ki lehet, a Fogtündér, bazdmeg? Éva az, dobozt hoz, amiben sportszerek vannak. Na, mi lesz ma a kihívás, hát sport, mondják a lányok, de nem mindenki örül, mert vagy a karja gyenge (Aljona) vagy úgy van a sporttal mint egyszeri feleségverő honatya a vak komondorral, ha elé fekszik, belebotlik, de inkább elkerüli. Alexa az egyetlen, aki felhőtlenül örül, mert neki nagyon hiányzik már a mozgás.

Screen Shot 2013-05-05 at 8.56.18.png

A kihívásokhoz sztárvendég dukál, most éppen Katus Attila, akit instruált sikongatással fogadnak, jajdejó. Na, kinek van valami olyan baja, hogy ne tudjon ugrabugrálni, kérdi Katus, meglepetésre Alexa jelzi, hogy neki, de a kifogása legalább hihető, a térdét kétszer műtötték, benne egy csavar, szóval ezt el lehet fogadni. Nem túl nagy meglepetésre Szandra is jelzi, hogy neki meg mellben nem kéne nagyon erőlködnie, mert műtétje volt nemrég, műcsöcs kiképzés folytán ugye, és még fél évig nem lehet nagyon erőlködni. Jó, bólint Katus, akkor majd ezt respektáljuk. Az első gyakorlat táncos bemelegítés lábemelgetéssel, ami persze öt perc után már kikészíti a csajokat, ha egy faszi magasabbra tudja emelni a lábát, mint ezek a csontkollekciók, akkor ott komoly baj van, és Katus még folyamatosan beszél is mozgás közben, őszintén le vagyok nyűgözve, nekem néha a járás és a beszéd sem megy egyszerre. Szandra szerint nagggggyon durva volt a bemelegítés.

Screen Shot 2013-05-05 at 9.10.26.png

Fekvőtámaszverseny a következő, ebből Szandra értelemszerűen kimarad a csöcse miatt (Aljona: jó, megcsináltattad a cicit, oszt?), a többiek versenyeznek, ha jól látom, de nem tudni, ki hányat csinált, mert azt nem árulják el a szerkesztők, akik ezt a műsort sem tudták rendesen megvágni. Mentségükre legyen mondva, hogy szarból nem lehet ostort fonni, de ha mégis, nem lehet vele pattogtatni. Alexa magát akarta legyőzni a feladat során, ez akár 4, de 651 fekvőtámaszt is jelenthetett, nem tudjuk, a végén mintha Fruzsi nyert volna, mert Luca mentálisan feladta. Az utolsó körben egy tükörnek támaszkodva kell guggolni, kéz a magasban, aki nem bírja, leül. A Survivorban az ilyen feladatokat órákig szokták gyűrni a rizsen és babon élő játékosok, csak mondom. Nem tudni, kinek mennyi idő kellett a kidőléshez, de a combok elkezdenek látványosan remegni, Luca dől ki először, majd jön Szandra, Alexa és Fruzsi, aki csak arra ment, nehogy ő legyen a legszarabb. A nyertes Aljona, akiről Luca képen kívül megjegyzi, hogy egy állat.

Screen Shot 2013-05-05 at 9.13.44.png

Irány a konditerem, ahol húzódzkodni kell, ez megint olyasmi, amit Szandra a bóti csöcsök miatt nem tud megcsinálni, de nem akar kimaradni. Aki tovább tartja magát, az a jani. Szandra pár másodperc után leül és sír, a többiek küzdenek, egy adatot tudunk csak meg, Luca 19 másodpercig tudja magát tartani nem létező karizmai segítségével, erre Katus aszondja, hogy csalta az egész napot, rafkós, ravasz picsa lehet az életben is. A többieket mind meg sem mutatják, számokat nem kapunk, nem tudni, ki volt a legjobb, mindez azért, mert kell az idő az újabb szponzorszpotra, hiszen a lakásba visszatérve minden Xboxozni kezd lelkesen, eh. Luca benyögi, hogy a zene a mindene, és ha valahol összecsapnak egy cintányért, beindul a picsája. A buli nem tart sokáig, mert megjön T69, felpüffedt arccal, a szeme alatt derrickes táskákkal, ő is nyomta hajnalig, csak nem a vasat.

Screen Shot 2013-05-05 at 9.29.04.png

Nincs vége a megpróbáltatásoknak, irány a szomszédos szponzorfitnesszterem, ahol valamiért a futópadra áll rá mindenki, amiről egyszerre szállnak le, istenem, ezt a szerkesztést, ehhez képest a Marslakók egy logikusan, jól felépített műsor volt, pedig. A teljesen értelmetlen futópad után átmennek egy uszodába, ahol Gergely István vizilabdázó lesz a kiképzőjük, olimpiai bajnokunkat előre sajnálom az agyelszívó délután miatt. A Nagyon Nagyra Nőtt Ember (copyright by Alexa) azt magyarázza nekik, hogy az ő feladata, hogy kiszúrja, ki akar igazán nyerni, és ki az, aki mindent belead, de úgy, hogy közben élvezi is azt, amit csinál. Ehhez van társa is neki, egy erőnléti edző, aki mutogatja a gyakorlatokat, egyelőre a mennyezetre erősített gumikötél segítségével, mire Luca és Fruzsi olyan fejet vág, mintha a csávó a Marsról jött volna. A főleg mell- és hasizomra ráerősítő cucc láttán Szandra jó előre jelzi, neki gumicsöcse van, de bepróbálja. Két kört kell csinálni, Luca és Aljona fejezi be leghamarabb, Fruzsit még a béna Szandra is megveri.

Screen Shot 2013-05-05 at 9.34.51.png

Luca a következő körből nyertesként kimarad, a többiek párban küzdenek, Aljona jó érzékkel a gyenge Fruzsit választja, a két sérült meg egymás ellen küzd, legalábbis vélhetően, mert nem mutatják végig ezt a kört, ki tudja miért. Gergely kellemesen csalódott a címlaplányokban, akik nem szarták össze magukat a teremben, és ezzel ugrunk is a medencére, ahol a csajok labdázgatnak és pancsolnak egy sort, a kameraman meg víz alatti bikinis seggeket és csöcsöket mutogathat. A második feladat egy gumikötél kihúzása úszással, majd egy nagy levegővel kell a víz alatt úszni, a végén meg cuccokat összeszedni a medence aljáról. Szandra nem kér úszószemüveget, ami persze azt eredményezi, hogy nem lát semmit a klóros vízben, és kéri Gergelyt, hogy még egyszer hadd menjen, mindezt nyávogva, csöcsöt kitolva, sejtelmesen mosolyogva. Faszt, mondja Gergely, akit az ilyenekkel nem lehet meghatni, Luca meg röhög, na mi van, ribanc, ez nem jött be. Szandra aztán ki is száll a játékból, mert előhúzza a fájamellem-kártyát, ez annyira nem jön le jól a többieknél. Egy galériában mutatjuk meg a történéseket, Alexa víz alatt kibuggyanó csöcseivel egyetemben.

A lakásba visszaérve Fruzsi, talán szerkesztői utasításra, talán saját pontagyából kipattanó ötletnek engedve tetemre hívja a a népet, mondjátok a szemembe, mi a fasz bajotok van. Szandra az első, aki azt mondja neki, hogy nem nézi le, de nem tudja hová tenni. Alexa szerint Fruzsi vagy ötéves hülyegyerek, vagy 28 éves nő, és ez kiszámíthatatlan és mesterkélt. Luca szerint ezzel Fruzsi csak maga alatt ássa a fát, és eleve nem vetélytárs, de ha mégis az lenne, senkit nem érdekel, mert a zsűri dönt. Aljona is mond valamit, amit mi nem hallunk, de Fruzsi örült neki, mert korrekt volt. Kibaszott vágás. A vonulás témáját tessék kitalálni, igen, sport lesz, két sportágat kell majd bemutatni a szponzorbutikból beszerzett cuccokban. Fruzsi gördeszkás cuccban szeretett volna fellépni, de Luca fogja magát és elveszi tőle a kellékeket, faszt fogsz te gördeszkázni. Ezt a parasztot.

Screen Shot 2013-05-05 at 10.42.43.png

A zsűrihez ezen a héten Gergely István csatlakozik, a tagjait valamilyen megfejthetetlen okból dobpergéssel és cintányérral vezetik fel. Jönnek a csajok, Szandra amerikaifutballistának és lovaspólósnak vetkőzik, és pont olyan, mint eddig, kacér és kurvás, a zsűri viszont megkajálja a produkciót. Alexa fitnesszlédi és bokszoló lesz, utóbbit látva a a szánalmasság lejtőjén fék nélkül száguldó Hujber leveszi magáról a dzsekit és egy szál atlétában feszít izmokat. Anyám, borogass. Fruzsi streetballozó kisfiúnak és vitorlás csajnak öltözik, nem jön be senkinek a téma, Aljona produkciója meg még annyira sem, aki futballista és teniszező, mindkét szerepben meglepően férfias és erőszakos, amitől a zsűri kiakad. Luca deszkásnak és búvárnak öltözik, utóbbi vicces, Hujber ott színpadon sunázná, de visszafogja magát. A galériában a legjobb pillanatok láthatók.

A heti nyertes Alexa lett, a két utolsó Szandra és Aljona, utóbbi a vonulás miatt, mert tényleg olyan volt, mint egy befont hajú Bundesliga-futballista. A védőbeszédet Aljona kicsit furán értelmezi, elmond egy orosz mozgalmi verset, de olyan lendülettel és átéléssel, hogy az ember bolsevik hordákat vizionál mellé a színpadra. A zsűri és Szandra is elképed, miafaszbazdmeg, Szandra a betanult védőbeszédet is elfelejti hirtelen, de aztán jön a súgógép és megvan a fonál, eldarálja, hogy ő mennyire akar itt lenni, de egy szavát nem tudjuk elhinni. A zsűri viszont igen, és 3-2-es, totál meglepő eredménnyel Aljonát zavarja haza. Meh.

Címkék: a címlaplány
11 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

É2I 2013.05.08. 09:54:34

Mondtam én, hogy Aljonka nem oda való. Bár az első hárembe vártam.
Hát így jártál Sixx.

MEDVE1978 2013.05.08. 10:01:01

Tegnap belenéztem ebbe... Priceless. A csajok (talán Szandra és Fruzsi kivételével) bűn rondák. Szandra valóban kurvás, de annak jó. Fruzsi az ártatlan kis picsa szerepében megfelelő.

GifLand · http://gifland.us 2013.05.08. 11:10:16

Hogy erre a van igény a tévében, az valami rettenet :D

hobby beton 2013.05.08. 13:34:09

ez is biztos muveszet. csak nem ertem.

maycsi 2013.05.08. 20:13:39

"utóbbit látva a a szánalmasság lejtőjén fék nélkül száguldó Hujber leveszi magáról a dzsekit és egy szál atlétában feszít izmokat" priceless :D

Mérges 1234 2013.05.09. 07:34:18

Most nézem én is, hogy a csajok tök átlagosak, semmi különös, mondjuk ez akár lehetne jó is.

Amúgy meddig megy még lefelé a kereskedelmi tévézés, kinek kell olyan műsr, ahol a téma:

A kis Lkatos Nintendó elveszi kishúga Laktos Eutanázia szüzességét. Tényleg ez kell???

CsíkosNapernyő · http://csikosnapernyo.blog.hu 2013.05.15. 12:36:25

Jók ezek a hogyvoltok, gyanítom többet érnek mint a műsor. Egy részt sem láttam, nagyjából azt sem tudom ki kicsoda, Aljonát leszámítva. Az írások alapján ő legalább vicces figura, kár hogy hazazavarták.

Solid214 2013.05.15. 13:52:12

Sixx, mikor teszed fel a tegnapi részről szóló hogyvoltot? Már úgy várom :)
süti beállítások módosítása