Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Dallas 2.0 2x04 - Hamis vallomások

2013. május 07. 13:00 - Chat Géza

Ott folytatjuk, ahol múltkor letettük a lantot, vagyis Ann mellkason, tudja faszom, tüdőn lőve hagyja volt férjét és már dzsal is haza. Ryland ugye marad, ahol van, de pont megérkezik a mutterja, aki pont észreveszi, hogy nem a legegészségesebb módon, vértócsában fekszik az ő pici fia és egy gyatra színészi játék keretén belül - amit nem hiszem el, hogy így le mertek adni - érkezik a mentőért rikácsolós taktus. Ann közben hazaér, Bobby kérdezi, hogy merre járt-kelt az este folyamán, aztán kiszúrja a kígyóbőr ridikül mellé szolidan elhelyezett stukkert. Ann makogását megszakítva már meg is érkezik a seriff, mert a tett helyszínéről egy Ewing rendszámú autót láttak elhajtani, mert a faszért kell vagizni az egyedi rendszámmal, ugye. Ryland nem halt meg, de az állapota kritikán aluli. Ann csak pislog, mint hal a szatyorban, és még mielőtt bármi kicsúszhatna azon a csöpp kis száján, Bobby szokás szerint eljátsza a hős mártírt és magára vállalja a balhét, ő lőtte le Rylandet.

1.jpg

Pamela2 köcsögösködik kicsit Frankkel, de a búcsútekintetből érezzük, hogy nem nagyon kéne. Frank bokákolás és heveny okádás közepette kiássa az erdőben Tommy Sutter holttestét, aztán már hívja is Jockey-t, hogy áll az alku, plusz egy grátisz infó, Johnny Pamela2-vel kuffant. A vigyor egyből lefagy Jockey arcáról. A kórházban nem történik semmi jó, anya ápolgatja a lelőtt Rylandot és azt suttogja a süket fülébe, hogy Bobby majd meg leszen szopatva jól. Hát ez aztán a váratlan fordulat.

2.jpg

Bobbyt elítélik, az óvadék egy millka, ha esetleg napfényt szeretne még látni. Jockey is megtudja a hírt és nem repes a boldogságtól, plusz még a hülye fia is megérkezik a színre, akit újfent letolhat a szarba, hogy minek kell Christopher levedlett nőjével heggeszteni, ha? Megy a keresztbe anyázás, hogy mindenki foglalkozzon a saját bizniszével, aztán Jockey kiböfög egy sokat sejtető infót, hogy Rebecca meg lesz szívatva, de rendesen. Johnny szemei kicsit könnybe lábadnak és már megy is anyuci szoknyájához szívességet kérni. Csak Cliff Barnes privát száma kéne mutter, hogy megvédhesse Rebeccát. Az „ennek nem lesz jó vége, meglásd” hegyi beszéd után Samantha azért csak megadja Cliff elérhetőségét.

3.jpg

Elena tesója a sókupola átfúrásán ügyködik, de mivel valami gebasz van a fúrás szögével, ezért kibassza a Johnny által megkent fúróvezetőt. Remek. Az ikatott munkásember már Johnny-nál kampányol, hogy ez így kurvára nem lesz jó, majd Christopher is beleokoskodik a dologba, míg végül Elenához is eljut az infó. Johnny és Christopher hepciáskodásának a Ewing Energiavállalat előcsarnokában vége szakad, így a liftben Johnny már hívhatja is a magánhekust, hogy nyomozgasson kicsit Elena testvére után, de csak annyira, hogy a tökeit satuba lehessen fogni és ki lehessen baszarintani a fúrótorony szélárnyékából.

4.jpg

Bobby és Jockey piázik egy jót, közben anekdotáznak, hogy bezzeg régen minden ok nélkül a pohár seggére néztek, most meg csak alkalom adtán szűrnek. Szar az élet. Jockey finoman leteszi a cserkészesküt, hogy ha úgy van, akkor megrángat pár szálat annak érdekében, hogy Bobby ne rohadjon élete végéig a sitten.

5.jpg

Elena érkezik lebaszni a tesót, de aztán kiderül, hogy jogos volt az elbocsátás. Eközben Johnny és Cliff bájcseveje nem épp a legjobb mederben halad, de végül "a hülye leszel nem ránézni Frank körmére bazmeg" mondattal búcsúzik Johnny. Chritopher arcoskodik kicsit a helyi krimóban, hogy megmondja a nyugalmazott fúróvezetőnek, úgyis  rájön, hogy Johnny dobott néki kenőpénzt, és amikor drámai végszót megnyomva dühösen elhagyná a kricsmót, akkor hallja a hírekben, hogy megtalálták Tommy Sutter holttestét. A limóban pöffeszkedő Cliff is látja a híreket, ahogy a penthouseban héderező Pamela2 is, aki hívja hurkanyakú Franket, hogy mi a tosz ez a baszod!

6.jpg

Bobbynak új ügyvéd kell és szinte biztos, hogy börtönbe fog kerülni. Ryland süket fülébe a kedves mama suttog, hogy minden baszott jó lesz, majd meglássa. Johnny Rebeccánál kopogtat és jól bemártja Franket, majd a hüledezést követően megkapjuk a legjobban összerakott jelenetet. A nyomozók átfésülik az erdőt, megtalálják a gyilkos fegyvert, ballisztikai vizsgálatnak vetik alá, közben szól valami feszes gitártéma, Rebecca veszetten pakol az utazóbőröndbe, a lövedék egyezik a Tommy testében találtéval, ujjlenyomat is megvan, Pamela2 tokáig tapicskol a szarban, a rendőrség kopogtat, de Frank háza ajtaján, mert ő neki jutott a szopóág, míg Pamela2-höz Cliff érkezik látogatóba.

7.jpg

Az elbeszélgetőben Cliff és Frank beszélget nem túl jó hangulatban és búcsúajándékként finoman azt javasolja Cliff, hogy csendben akassza fel magát, pattintsa fel az ereit, bánja is ő, a lényeg, hogy csak múlt időben lehessen emlegetni őtet. Elena tesója, aki, mint tudjuk baromira jó útra tért, hát most valami igen gyanús kamionos fuvarozásba keveredik éppen, de önként és dalolva ám. A magánhekus le is adja a drótot Johnny-nak, úgyhogy öröm bódottá a köbön.

8.jpg

Ryland felébred és vallomást tesz, hogy Bobby lőtte le, ezzel párhuzamosan Bobby és Ann is kitálal jól bejáratott ügyvédüknek, hogy bizony Ann állt a pisztoly másik végén, és hogy teljesen fasza legyen a nap, íme a hír, hogy Franket vették elő Tommy meggyilkolásáért. Christopher már megy is a bíróságra, ahol Frank mindent magára vállal, még az igazi Rebecca Sutter meggyilkolását is, mire Chris elcsukló hangon kajabál a bírónő felé, mire a fejetlenséget kihasználva Frank beharap valami mérget és megmurdel a helyszínen. Csodás.

Címkék: dallas
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása