Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 6489-6490. rész

2013. május 07. 15:00 - nyuszi01

Zajlik az élet Barátok közt, Miklós is kikerült a (majdnem) sittről Nórának köszönhetően, Zsolt pedig lelécelt Bölcs Oszival katonai kiképzőtáborba, de még onnan is van energiája csesztetni Zsófit, telefonon. Hát igen, Bartha szeme mindent lát, olyan, mint a Big Brother. Tamara visszahúzott Ausztráliába hála a jó égnek, előtte könnyes búcsút vett Balázstól, még közös fotót is lőttek, jaj, de szép. Atikám pedig úgy gondolta, odabasz még egyet Miklósnak, mert hát ha a sitt küszöbén van, akkor azért lépjen már beljebb a rácsok felé: kiperkált egy szemtelenül nagy összeget Szaffinak Nagysanyi vallomásos videójáért cserébe, de szopás, mert Nagysanyi pofázmányát lehetett ugyan látni, tokástul, mindenestül, csak épp hang nem volt, mert a mikrofont elfelejtette bekapcsolni. Szóval Miklós így elkerülte a kótert, Atikám meg verheti a fejét a falba.

bk490.jpg

A Balázs-Miki duóval indítunk, Miki nem érti Atikám blöffjét, mire volt jó? Hát azt nem tom én se. Balázs örül, hogy Miklós nem kerül börtönbe, majdnem sír az örömtől, csak kár, hogy Miklós már eléggé rákészült. Közben valaki elkezd porszívózni az utcán, legalábbis így, első blikkre ezt szűrtem le a hanghatásokból, de nem, csak épp most graffitizik a helyi deszkásgyerek. Miklós mégis inkább feloldozásra vágyik, ő nem így képzelte az életét, a tettek következményekkel járnak. Ha nem ő mondaná, talán még el is hinném, de tőle ez elég érdekesen hangzik.

Zsófi és Juli a folytatásban, Zsófi vacillál, nem tudja, mi legyen, melyik outfitet válassza a Juli dizájn legújabb darabjai közül. Juli is nagy vallomást tart közben: tett valamit, amit Atikám nem fog értékelni. Zsófi szarik rá, vajh Zsolt honnan tudta meg, hogy ő beszél a Julival? New Bartha vagy Linda? Áh, nem, őket már kihallgatta, akkor tán Aliz? Ugyan már. Juli szerint Zsófi el van nyomva, és azért is csinálja meg ezt a ruhás dolgot, legyen önálló. Zsófi szeretné, ha Zsolt büszke lenne rá, de szerintem ahhoz újjá kéne születnie.

bk491.jpg

Nóra otthon, jön hozzá Somamamagésa. De nem is, ez valami ingatlanos. Kaját hozott, a múltkori vevők meg megvennék a lakást, még a Timike gagyi magánakciója se tántorította el őket. Nóra nem érti, milyen akció? Én se emlékszem már, talán valami halotti toros felállás volt. Soma csak legyint, az most mindegy, megveszik a lakást. Nóra viszont meggondolta magát, nem költözik, sajnálja a Miklóst, azt a jóvágású, kopasz fazont, aki nemsoká börtönbe kerül. És ehhez mi köze a lakásnak? Soma szarik bele, már az üzletet lesi: ha börtönbe megy, akkor eladja a lakást vagy kiadja? Vérprofi a nő. Nóra inkább Timike miatt aggódik, mi lesz vele ezután? Hát őszintén szólva kit érdekel?

bk492.jpg

Linda Zsófinak öltözve ront ki a kocsma ajtaján, Gizikébe és a kínai barátjába fut, azok épp beszélgetnek. Linda nem örül, miről tudnak ezek beszélgetni? A ruhaverseny volt a téma meg a Juli-dizájn, Linda tuti nem venne fel ilyesmit, mert lealacsonyítja őket. Na és a mostani outfit, az nem lealacsonyító? Gizike szerint rendben vannak a göncök, a strandon ennél kevesebb ruhában van mindenki, szóval problem? Anyukára pedig ebben az esetben hallgatni kell, mert azért megtapasztalt már ezt-azt. Ezután Gizike gyorsan betámadja Lacit is, aki még mindig borzalmas hajjal virít, és egyáltalán nem vevő Gizike ötletére, hogy szervezzenek programot, és főzzenek. Hát, ha Gizi főz, abba én se mennék bele. Novák is inkább a kocsmába menne a bikinishowra, abban legalább van valami izgalom. Abban már kevésbé, hogy Bözsi mamát is viszi magával.

Zsófi látogat az ikrek nagynénjhez, a New Barthát (le)ápoló Enikőhöz, felkéri pincérnek a ruhabemutató estéjére is, és még PÉNZT IS KAP. Nahát. Enikő először nem érti, miről van szó, de a gyors pénzkereset ebben az esetben is vonzó, szóval oké. Zsófi el, Enikő meg egyből üvöltözhet tovább az ikrekkel. Miklós és Balázs otthon, még mindig megy a szenvedés, Miklós nullának érzi magát, Balázs ideges, és szerinte Miklós nem sok barátot fog szerezni a börtönben. Andrea töri rájuk az ajtót, hogy képzeli, hogy az ő pasijával löveti le a Nagysanyit? Há’ mé, nem ő a rendőr? Balázs finoman elhajtja a csajt, szóval elég rövid jelenetre sikerül, pedig épp kezdett izgi lenni.

bk493.jpg

Aliz adja át Enikőnek a munkaruhát a kocsma irodájában, a szoknya kábé övméretű, de Aliz ezt már megszokta, majd megszokja az Enikő is. Na és New Bartha bejön? – mászik bele a csaj magánéletébe Aliz. Á, nem igazán, de attól rendes. Ő szólt nekünk, hogy adjuk rád ezt a hacukát, szóval tuti bejössz neki. Aztán máris a Szabó ikrek a téma, gonoszak, Bözsi mamának robbanóporos vagy milyen üdítőt adtak, az persze rárobbant, a büdös kölkök meg az egészet feltolták a jutúbra. Végre valami életrevaló gyerekek ebben a sorozatban!

bk494.jpg

Nóra és Soma még mindig, csöngetnek, Andrea pasija a látogató. Nagysanyi miatt jött, Nórának kéne azonosítania, ő volt-e az elrablója. Fénykép elő, Nagysanyi hullája rajta, igen, ő volt. Na és osztán meséljen, Miklós mit csinált az építkezésen a Nagysanyival? Hát olyan tégla, tégla, maltereset játszottak: először Miklós leütötte téglával, aztán befalazta. De nem, Nóra diplomatikusan és vérbeli ügyvéd módjára nem mond semmit, majd Miklós elmeséli, ha akarja. Enikő és Aliz megint, most már Enikő is övnek nézi a szoknyát. Aliz szerint no para, de máris jön New Bartha, és bókol egyet az Enikőnek. Az meg nem örül neki, valld be, hogy csak a seggemet akarod bámulni, így a nő, majd el is húz, nehogy a csávó tudjon válaszolni. Non-Stop szerint minden nő hülye, és ne próbálja őket megérteni. Ő már csak tudja, nem most kezdte az ipart.

bk495.jpg

Balázs ront rá Atikámra, te szemét, rá akartad húzni apámra a vizes lepedőt, előtte meg a bátyád feleségével kúrtál, hát nem szégyelled magad, te mintatestvér? Atikám kb. köpni-nyelni nem tud, Balázs puffog még egy sort, aztán elhúz. Miklós és Atikám a következő snittben, utóbbi elég gyorsan átteleportált a szomszédba. Atikám gyáva féreg felütéssel kezd, ez kicsit erős. Indul a verbális adok-kapok, ami elég hamar fojtogatásba torkollik, és Miklós van a szopóág rossz végén, ez is ritka. New Bartha persze itt is jókor érkezik, és szétszedi a két hülyét. Aktuális megmentőember, már csak a Superman jelmez hiányzik, Super Bartha felirattal.

bk496.jpg

Enikő az ikrekkel és kurvának öltözve, az egyik gyerek szerint jól néz ki. A csaj magyarázza, hogy a kórházban kevés műszakot tud vállalni, szóval más munka is kell mellé, amihez ez a ruha kell. Én erről egyből tudnám, mire asszociáljak, de nem is vagyok egyedül ezzel a véleménnyel, ugyanis az egyik gyerek is egy jót kérdez: Miért, te is éjjeli lepke leszel? Epic. Kedves beszélgetés indul, legyetek jók, ha tudtok, a Bözsi nénis videót meg szedjétek le a netről.

bk499.jpg

Gizike a kocsmában Novákkal és Bözsikével, van itt szabad asztal? Bözsi mama kicsípte magát, mint Szaros Pista Krisztus neve napján, Aliz is elegánsban van, nocsak. Gondolom, most lesz a divatbemutató vagy mi. Zsófi a konferanszié, ő és a másik két csaj fogja bemutatni az új munkaruhákat. És kéri, hogy a ruhát, értik, A RUHÁT értékeljék, ne a nőket. Korsók is mennek majd körbe, abba kérik a pénzt, annak, akinek a ruhája a legjobban tetszik. Jön Juli is, Zsófival örülnek, hogy rég volt ilyen teltház. Atikám fosik bele az idillbe, bevágódik a kocsmába, oszt egyből Julit támadja, most miért kellett ezt, te némber? Mit árulkodsz te a Miklósnak?

bk498.jpg

New Bartha és Miklós még mindig az irodában, gyakran verekszel, főnök? – így a megmentőember. Hát, elég sűrűn. Néha lövök is meg ilyenek. Miklós azért örül, hogy New Bartha megmentette, valszeg szüksége lesz még erre a segítségre. Nóra lakását látjuk máris, füstben áll az egész, na mi van, Timike felgyújtott valamit? De nem, csak Nóra főz. Csengetnek, és tadamm, Nagysanyi a kései látogató, Nóra össze is szarja magát nagy hirtelen. De nyugi van, csak Non-Stop Ádi jelmeze sikerült élethűre, a füst meg csak rásegített a dologra.

bk497.jpg

A Novák-Gizike-Bözsi mama trió burkol a kocsmában, nevetgélés megy, és csak nekem tűnik fel a hiba a képen, hogy Novák a kocsma bevételét növeli a vacsorájával? Megint szörnyülködik a pincérek ruháján, de ez már uncsi, most miért nem vallja be, hogy jólesik a nyálát csorgatni? Egy asztallal odébb Juli és Atikám békül, egy kis vita, aztán máris smár, jézusom. Non-Stop és New Bartha villan be, New Bartha bele is nyom egy ötezrest az Enikő feliratú pohárba, Aliz meg elcsodálkozik, hogy lett ez ennyi? Gondolom, a kezdők szerencséje, és biztosan Enikő fog nyerni.

Ezalatt Nóra invitálja Timikét az odaégett vacsorára, de csak Nagysanyi ül az asztalhoz, Nóra gyorsan magával is húzza a gyereket, gyerünk, elmegyünk innen! Rémisztő zene, szellemjárás, ó, igen, ez kell a BK-ba, lásd annak idején Magdi anyus is visszajárt. A gyerek semmit se ért, főleg, amikor a gangon is Nagysanyiba botlanak, Nóra kiabál meg fél, de csak Miklós az, azért ennyire nem ijesztő.

bk500.jpg

Zsófi épp Zsolttal a telefonon, az kérdezgeti, hogy a Juli is ott van-e a teltházban, Zsófi gyorsan le is teszi, meg a Novák is fizetne, szóval heló, Zsolt, örülök, hogy hívtál. Bözsi mama is ad egy kis borravalót az Alizkának, azt a mindenit, mekkora meglepetés. De még így is Enikő nyer, Aliznak görbül is a szája lefele. Enikő megmérged, oszt odabassza az ötezrest New Barthának, csalással nem akar nyerni. Fene enné már meg ezt az erkölcsbajnok nőt, minek kellett ez a sorozatba?

bk501.jpg

Nóra sír odafönt, Miklós vigasztalja, mi baj van? A Nagysanyi üldöz, oszt még énekel is néha egy-egy szólót az Operaház fantomjából, vagy épp az új lemezéről, nem jól van ez így, Miki, segíts! Miklós persze örömmel ajánlja fel a vállát Nórának egy kis picsogásra, kíváncsi vagyok, most is fogan-e egy gyerek.

Címkék: barátok közt
5 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hannamontanna 2013.05.08. 09:36:50

Dekár hogy nem láttam, izgi lehetett.... Ez a Zsófi egyre jobban néz ki. Ha jól látom.

hannamontanna 2013.05.15. 11:21:00

...jó rendben, nincs mihez hozzászólnom, de tudja valaki, hogy Barta mit szed, amitől ennyire irritálóan gyökér....? Hátha csak én nem láttam..

Warnika 2013.05.22. 12:35:24

mostantól nincs BK hogyvolt???? brühühüüüüü :(

zbzbzb 2013.05.25. 07:58:08

Ejnye, csak nem adásszünet van?

nyuszi01 2013.05.26. 22:05:36

hát nekem adásszünet volt, mert új lakásba költöztem, ahol se tévé nincs, se internet nem volt majdnem két hétig... de az új hv már a szerveren várakozik :)
süti beállítások módosítása