Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Geordie Shore 2x05 - Akkor járunk akkor?

2013. május 06. 15:00 - Chat Géza

Ricci anyja szülinapi zsúrjáról hazatérve, a lehugyozott lepedőt és összefingott ágyat maguk mögött hagyva máris Vicky lábtárogatózásáról megy a téma. Mindenki szóvirágokban beszél Vicky kinyíló rózsácskájáról, mire a rosszmájú Rherongy Rebecca csak annyit mond: Inkább tapsolna szarral a tenyerében, minthogy az ő románcukat nézze. Vicky elmegy szakítani a faszijával, de az cseszik megjelenni, úgyhogy otthon vigasztalja őt Pszicho Charlotte meg Nyálgép Ricci. Ringyó Rebecca meg csak kuncog magában, hogy a kis hülyegyerek Ricci beleszaladt a tutiba, azt hitte, Vicky független nőként fog visszatérni és maratoni kuffantást rendezhetnek azt megkoronázandó, erre most meg csórikám úgy lóg a levegőben, mint a seggszőrbe belecsaimpaszkodott masszívabb betyárkörte.

1.jpg

Nagy nap van, mert Bazmeg Sophie faszingere jön látogatóba és a nagy tűkön ülőst várakozást hanyagolva térjünk a tárgyra, érkezik is az ombre, póló nélkül, barnítóval kikenve, totál homár módban. Pacsizs után mennek is a bulájba, mínusz Vicky és Ricci, mert ők otthon maradnak turbékolni.  A buligépezet veszettül dübörög, de annyira, hogy Joel (Sophie faszija) a pasikkal bulizik és hevesen más lányok testi bájait fürkészi. Faszulni is fog ezért, gondolnánk mi, de Sophie most csak bevágja a durcást és húz mindenki haza.

2.jpg

A kései hazaérkezést Charlotte rinyája tarkítja, szóval újfent halálba sírja magát az anyahomorító Gaz miatt. És, hogy a buli totál fasza legyen, bazmeg Sophie fickója inkább a jakuzziban szlopálja a pezsit, aztán bezuhan a dugibódéba. Reggel Jónő Vicky szülinapjára kelünk, kap is egy böszme plüss mackót, ami nem éppen egy huszonéves vágyálma, mint tudjuk, de mindegy. A faszik mennek a kondiba a börtönszettet nyomatni. Vickyhez megérkezik a kiscsalád, minden fasza, lufi, virág, jókedv. Estére jön még egy meglepi Riccitől, egy végtelenül romi vacsi, amitől nincs ember, aki ne okádna rózsaszínt. Mindegy, mert Vickynek bejövős a cucc, de azért hegesztés nem lesz ezért a sok igyekezetért. Szar ügy.

3.jpg

Reggel egy laza szakítással indítjuk a napot, amit Bazmeg Sophie követ el Joel ellen, úgyhogy este Silent Diszkó lesz, tyuhé. Már nagyban megy az alapozás, mert ez házi mulatozás lesz, de akkor csöngetnek és az ajtó előtt egy ajándékkal teli szatyor várakozik. Vicky széttépi a csomipapírt, mert van ott tünci kis lépőke, meg hozzá illő ridikül is ám. Ez a Dan nem szarral gurigázik, Vicky meg is indít egy kisebb könnyzuhatagot. Nyaligátor Ricci még leribancozza pluszban, hogy érezze a törődést, eztán Vicky még a műszempilláit is lesírja baszki, hát milyen tapintatlan tulok pasi az ilyen.

4.jpg

Megérkeznek a vendégek, a DJ, meg mindenki aki számít, az italozást nem kell kétszer parancsba adni, vagyis erősen érezzük, hogy itt valami kurva nagy gáz lesz. Először Ricci-Vicky párosára sasoljunk csak, akik némi huzavona után, kis dzsinával ázatott pia rásegítésével kimondják végre, hogy akkor mostantól ők egy pár. Ricci ennek annyira megörül, plusz a bebaszás jelenlegi fokától semmit nem szégyellve elmarja a rezidens DJ kezéből a mikrofont, hogy közhírré tehesse: Vicky meg ő gecire járnak, YEAH! Az ilyen magatartás már a tinidiszkóban is hullagáz, de nézzük inkbb Pszicho Charlott kanosszáját. Kinézett magának egy erősen tejkaramell, inkább latte machiato tónusú faszit, egy bizonyos Leroyt, mert a közhelytenger tarajos hullámja a Geordie házba is csak-csak becsapódott ugye. Szóval, van ez a Leroy gyerek, akinek a hasán sajtot lehetne reszelni, ami alapkövetelmény ezen a szinten, így a smár és a tapi adja is magát Charlotte részéről, minek után úgy felbátorodik, hogy a következőket sikerül mondani. „Úgy érzem magam, mint George Bush.” Nem értem az összefüggést és bár történelmi és politikai ismereteim nagyon alantasak, mégsem rémlik, hogy George W. Bush félvér feka faszikkal csőrözött volna. De jön a helyesbítés. „Mint George Bush női  változata, mint Margaret Thatcher.” Sajnos, alábbi aranyköpet sem kerül kifejtésre, de talán jobb is ez így mindenkinek.

5.jpg

James jobb híján megmarad a stabil visszajárós nőjénél, de kufirc az nem lesz, mert Ricci folyton megzavarja az aktust. A buli végén, amikor már mindenki elhúzott Ricci és Gaz valami semmitmondó dolgon arcoskodnak, aminek az lesz a vége, hogy Ricci izomból hozzábasz valamit Gaz fejéhez, amivel meg is indítja az irgalmatlan catfightot. Senkinek nem esik baja, mert a holttérből előugrik pár kötött kardigános felvigyázó ember, akik nagy nehezen szétválasztják a két szteroidgyárat. Na, ez a buli is jól megdöglött.

6.jpg

Ennyi. Egy hét múlva elméletileg kiszórják a két boxbajnokot.

Címkék: geordie shore
1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gabesz919_II 2013.05.08. 10:58:16

A sorozat angol Wikipédiája szerint Gazt és Riccit csak egy epizód erejéig kell nélkülöznünk.
süti beállítások módosítása