Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éjjel-nappal Budapest 1x57 - Mi szkúzi, csak úgy kicsúszott!

2013. május 06. 18:00 - szétcsapott kozákkucsma

Egy kedves barátom a mai rész után a péntek esti bulizás helyett a következőket írta nekem: „A MAI BP TAG UND NACHT: LEGJOBB EPIZÓD EVER!!!44!44!". A pénteki résznél a szerkesztők tényleg egy beekizett hód sebességével pörögtek, ami nekünk, nézőknek csak jót jelenthet, merüljünk is el a trash förtelmes mocsarában. Ott hagytuk abba, hogy Marci nem él azzal a lehetőséggel, hogy Hannácska szerelme legyen, Anikó is paráztatja, Dia visszatalál Redzsihez, de Joe rájuk tör, van minden, mint a búcsúban! Marci csattog fel Hannáékhoz, aki zaklatja, erre találták ki a távoltartási végzést, de Marci inkább a lekúrást választja, mindenki örömére. Hanna már vetődne Rómeója nyakába,de Marci csak lekapja a négy körméről, amiből Hannácska csak azt veszi le, hogy azért jött hozzá, hogy beszéljen vele, tehát szereti. Hanna kijátsza az utolsó aduját: elmondja Dzsónak, már alig várom. Végszóra beront HannavoltpasijaKaresz, és elkezdi fenyegetni a nála egy fejjel magasabb és sokkal tetováltabb Marcit, aki valamiért visszavonul, de Karesz vérszemet kap és elkapja a lépcsőházban. Ez eddigi világcsúcs: az első dulakodást már a negyedik percben az arcunkba kapjuk, és van még, ahonnan ez jött! Végül Marci Hannácska sikoltozásával körítve egy pörgődobással padlóra küldi „barátomnak tekintettelek" Kareszt és saját magát is, óhatatlanul az Obi-Wan-Anakin párbaj jutott eszembe a Sith-ek Bosszújából. Minden odds ellenére Bolha kerül ki győztesen, de mi is nyertesek vagyunk, a két vergődő hősszerelmes látványa mindent felülmúl.

1.jpg

Ez az erős kezdés feldobta a Redzsi-Dia vonalnak a labdát, aminek nem is sikerül azt lecsapni, csak egy adag lelkizést kapunk, Dia szereti Regit, Regi fejében Dzsó jár, el kell mondani Dzsónak, a tipik szakítósmondattal („szerintem jobb lesz, ha most elmész") pedig mindennek vége szakad. A Szilikonvillában Tudjukki majszol Szandikával. Azt észrevettétek, hogy mindig mindenki apróra vagdossa a zöldséget a reggelihez? Kinek van erre reggel ideje? RibiVivi is befut, vinné is vissza Tudjukkit az ágyba, aki jelenleg nagyobb érdeklődést mutat a tojásrántotta iránt. Szandi teljesen érthetően inkább enne, mint hányna, egy átlagos visszaoltástól elpattan valami Szandiban, és még fel se dolgoztuk az előző fájtot, elkezdi rángatni a ribit. Tudjukki a férfinem ellen elkövethető egyik legnyagyobb hibát követi el: „you never break up a girl fight!", betuszkolja Vivit a szobába és hamvába hol az amúgy ígéretesen indult összecsapás.

2.jpg

Redzsi szégyensétál haza, azzal a céllal, hogy mindent bevall Dzsónak, a nappaliban belépve aktivizálódik a Lalit beindító script, aki egy melltartóval a nyakában próbál minél többet kiszedni Regiből, de az asztaltársaság többi tagja nincsen ennyire vicces kedvében. Baltaarcú szakított Diával, Ritának meg csak szimplán ilyen az arcberendezkedése. Regi nem tudja meggyónni bűneit, azért a szerkesztők is érezték, hogy a balhé ilyen töménységben könnyen öncélúvá válik. Tudjukki próbálja Szandit megnyugtatni, hogy milyen jó páros ők, Tudjukki felhozza este a csajokat, Szandi meg reggel a balhéval elhajtja őket, rosszul csinálod! Szandi, a lelkek nagy ismerője szerint Vivi szerelmes Tudjukkibe, én erre azt mondom, hogy megérdemlik egymást. Grátiszba még megtudjuk, hogy ha nem tudjuk, hogy ember hány éves, nem tudhatjuk, hogy mit érez, merengjünk el egy kicsit az életünkön ezt az információt ismerve, és ha levontuk a konzekvenciákat, lépjünk tovább a villába, ahol Regi csomagolja össze szánalmas kis életét. Rita ezt nem hagyhatja, ha nincsen ott Marci, akkor is kell a napi normálisvagy?-dózis, mert különben haszontalannak érezné magát. Karvaly ultimátumot ad Vörinek, hogy ha nem mondja el holnapig Dzsónak, akkor ő fogja. Egy ilyen barát kell mindenkinek, kiöntöd neki a szíved, ő meg megzsarol az imét megtudott infóval.

3.jpg

Karesz olyan lelkesedéssel meséli a duzzogó Hannának, hogy milyen faszát verekedett az előbb, még én is elhiszem. Károly megint előkap a zsebéből egy cuccot, Hanna meg már most bulizna, a józanabb barátnői próbálnák lelőni, de a renitens tini mindenképpen... vízipipázni akar. Hardkór! A barátnők nem elég spontának, elhajtják a bulizni vágyó párost. Karvaly is elhagyja a házat, az ember azt hinné, hogy most a kamerásba fog belekötni, de csak a halálkész Dzsó jön szembe, akinek azt akarja bemesélni, hogy vele kéne a problémáiról beszélgetni, mert ahogy Shrek is mondta, jobb idekinn, mint odabenn. Joe egyáltalán nem vevő sem a pszichológiára, sem Ritára, aki tényleg folyamatosan delíriumban lehet, ha szerinte a Marcival való kapcsolata most tökéletes. Az utcai hőbörgés során Karvalynak eljár a pofája és világgá kürtöli, hogy Dia Regivel csalja Dzsót. Nem tudom eléggé visszaadni a helyzet erősségét, Rita elkezd sírni, Dzsó pedig hasmenéses rinocéroszként tör utat magának felfele. A reklám után folytatjuk!

4.jpg

Baltaarcút ennyire bepöccentnek még nem láttam, a nappaliban kapja el a csalfa Vöröst, aki összezuhantan vallja be és esik térdre, Joe pedig csak mondja és mondja, a széknek is lebasz egyet, most még Laller se tudja oldani a helyzetet, annyira vérkomoly a szitu. Inkább nézzük is egy kicsit Vivit segget rázni, akinek büdös a munka és Tudjukkinek ajánlgatja a picsáját, aki először megbizonyosoda arról, hogy ez tényleg csak barátság extrákkal, de ez az, így hát visszatérő népmesei elemként meglátogatják a raktárat.5.jpg

Este van, Hanna és a két kanja foskészen próbálnak bejutni egy helyre, ahol lepattannak a szekusokról. Vivi tűnik fel, akinek levágós, hogy Hanna be van állva, beülteti egy taxiba és valószínűleg a sötét múltját látja maga előtt, mert ez már neki is sok, nem is megy dolgozni, mert pátyolgatni akarja. A családi kupaktanács összeül, Anikó mindent megoldana, Regi fosik, és Rita is beállít magyarázkodni, minden adott egy jó kis balhéhoz, Anikó már kezdené is, de ez most nem jön össze, Vöri és Karvaly kettesben maradnak. Három perc tömény bocsánatkérés és összeveszés, amit a végén még felráznak egy jó csattanós parasztlengővel. Viviből előtör az anyai ösztön, megrókáztatja Hannát, mert igen, neki is volt lecsúszott drogos időszaka, ha ebben eddig bárki kételkedett volna. A konyhában is összeül a pletykakör, ekkora álszent bagázst, mindenki szörnyülködik, hogy hí-há, nem is hittem volna ezt róla, egyedül Anikó védi Vörit. Regi is kicsoszog, és kivételesen a szemébe is mondják.

6.jpg

A Vivikórházban Hanna kitisztult, Vivi addiktológusként kijelenti, hogy Hannának bizony drogproblémája van, ezt Zacher Gábor se mondhatta volna jobban, de ha erről még Dzsó is tudomást szerez, nem állnék jót érte. Hannus Marci nevének kimondása nélkül próbálja elmesélni a sztorit, Vivi pszichológiai tudása itt viszont már megáll, bedobja a jokert, „ilyenek a pasik". A mai nap a „véletlenül kimondok dolgokat, amiket nem kéne" nap, a Tudjukkivel való veszekedés közben illusztrációként, hogy Tudjukki mennyire nem ért a nőkhoz, elmondja, hogy már az első pillanattól kezdve szerelmes belé, amit a Don Juan nem is vett észre. Én inkább azt nem tudom, hogy Szandi milyen drogokon él nyolc éve.

7.jpg

KarvalyMarci udvariasan beszélgetne az esti szex előtt, de Vivi beront, mert neki is muszáj valakivel trécselnie. Elmeséli a Hanna-sztorit, Marci arca priceless az egész jelenet alatt, szorul a hurok a liliomtipró körül! Tudjukki lelépett Szanditól, inkább szórakozna RibiVivivel, aki bevallja nekünk, hogy mégiscsak kedveli és szereti a szakállas amorózót, aki ezzel még egy szívet hegeszthet az összetört szívek trónjához. Dzsó is hazatér, halljuk a gondolatait, hogy amit semmiképpen nem akar, az az, hogy beszélgetnie kelljen valakivel. Tehát Redzsi azzal várja az ajtóban, hogy beszélni akar vele. Sokadszorra is bocsánatot kér, Joe viszont haragtartó típus, csalódott Vöriben és valamiért az obszessziója az, hogy Regi nemcsak, hogy megcsalta őt, hanem még nevettek is rajta, ez egy gyerekkori trauma lehet, a kicsi Dzsót biztos sokszor kinevették az oviban.

8.jpg

A mai rész az elmúlt hetek csúcspontja volt, az aranymetszés szabályai szerint adagolták a verekedést, a veszekedést és a lelkizést, egy tökéletes trash-elegyet adva ezzel, az RTL Klub alkimistái végre kitettek magukért. A következő részben azért jó pár utórengést okoznak a mai események, Dzsó és Rita ki fog akadni, alig várjuk!

10 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

judy7 2013.05.06. 19:10:06

Csak pár kis megjegyzés:

1) Egy sorozatnak nem lehet két 56. része :)

2) Rita mostmár hivatalosan sz*rkavaró hülye p*csa.

3) Reginával még gyakoroltathatták volna azt a műpofont.. Nem sikerült túl jól.

4) Hogy milyen egy álszent, képmutató az egész bagázs! Bibliakörös szűzlányok gyülekezete!

kozi001 2013.05.06. 19:57:52

@judy7:
3) Mehetne a párja is...

kisRita 2013.05.06. 22:31:38

Legjobb tag und nacht bp hogyvolt ever!! Rég röhögtem ennyit:D

afazekas 2013.05.06. 23:19:13

Abból a csattanós parasztlengőből animgifet kellene csinálni, annyira kellett már!

2013.05.07. 08:53:23

- a második képen amit befotóztál, Ribivivinek kurvára lófeje van! így már két lófej is van a sorozatban! nyihahha, prfff, prfff, nyihaha!

- azt beszéltük a haverommal, hogy mikor Ribivivi meglátja Hannát egyből mondja hogy, na én ma tuti nem megyek dolgozni, haza kell vinnem hannát - na, tehát azt beszéltük, hogy mostantól minden reggel az egyikőnk bebaszva kóringyál majd a Határ úton, és amikor a másik meglátja - na én ma biztos nem megyek dolgozni, haza kell vinnem a haverom! felkiáltással hazamegyünk a faszomba, és majd mondjuk a munkahelyen hogy szorrrri, szorrrrrrika, a részeg haveromat kellett pátyolgatnom!

- egyébként Vivien 3 azaz három darab magyar évvel idősebb Hannánál, úgyhogy aztán biztos nagyon mély és komoly tanácsokat adhat neki
..
és mikor Márcsellónak meg Karvalynak mesél, mi a pöcs az hogy mondja hogy Hannának drogproblémái vannka??? mi?? mert háromszor életében bevett valamit? amiből ráadásul Vivien csak egyet látott? máris drogproblémái vannak??

és amikor elsírja Vivi KarvalyMarcinak hogy hogy kihasználták Hannuskát? mi a pék? hát a Hannácska itatta le, Hannácska küldte el a kis barátait, Hannácska rángatta le a ruháit? itt bizony Márcselló az áldozat

egyemakisszíved 2013.05.07. 09:40:00

Karesz meg milyen anyagot tol, hogy Grál-lovagnak képzeli magát tőle? Ha komolyan venné a feladatát, leginkább magától kéne megmentenie. Mintha ő lett volna az, aki mielőtt Roli kórházba vitette, leitatta és amikor nem volt magánál meg akarta erőszakolni. Egyébként meg Hanna helyében könnyű volt benézni, hogy Marci érez valamit iránta, hiszen elvitte kocsival a világ végére táborozni, ott festegetett nála, még tanítgatta is, együtt ökörködtek, amikor problémája volt Ritával, hozzá szaladt, hogy megnyugodjon. Ha Marci ilyen beszari, konvencionális alak, soha nem lesz új utakon járó, világhírű művész belőle.:)

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.05.07. 11:34:22

Ritának nem csak egy pofon járt volna. Még ő kezdett el sunyi fejjel sunyi érvekkel védekezni. Redzsi helyében ridikülbe rejtett többkilós ytong elemmel vágtam volna nyakon. remélem, megtudja, h egy 17 éves macával csalták meg, és még teljesebb lesz a pofon, amit kapott a megcsalással. Nem sajnálom, és Marcinak is igaza van.egyik nap "jaj de kedves negédes vagyok, másnap meg ok nélkül tomboló sárkányanyós" Meg is érdemli.

Bicepsz Elek77 2013.05.07. 13:38:06

Bassza mar pofan a Joe a Marcit!!!!! Berlin tag und Nacht alapjan van a forgatokonyv, ugyhogy be kell kovetkeznie!!! Ajanlom a jutubot!!!!!

naezjó... 2013.05.07. 18:48:44

Az eddigi legjobb BÉNHV. :)
süti beállítások módosítása