Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éjjel-nappal Budapest 1x56 – Az év biznisze

2013. május 04. 12:00 - marhapori

Ott kaparjuk össze Márcsellóval együtt a fonalat, hogy Hannácska ágyában megébredve hirtelen helyére ugrik a memóriakártya, ami két üveg sörtől pattant ki az agyából. Fogalma sincs, hogyan történhetett meg, nekem pedig fogalmam sincs, miért etetnek ilyen baromsággal a szerkesztők, hacsak nem azt akarják sugallni, hogy Budapesten mindenki ilyen tápos. A kis szív- és liliomtiprónak (tudom, hogy hivatalosan nem az) Rita és Dzsó miatt fáj a feje, viszont Karesz miatt kellene paráznia, aki ismét teljesen indokolatlanul állít be. Ráadásul a szokottnál is vaddisznószaggatóbb a nézése. Bunyó persze nem lesz, Hanna azonban darabokra törik, amikor Marcit menekülni látja.

7_.JPG

Végre láthatjuk, mi történik azzal, aki meló helyett csak CD boltokba jár: Bunyós Pityu kirúgja Lallert, aki együttérzést keresve panaszkodik a többieknek, de senkit nem hat meg a nyomora. Engem aztán nem érdekel, csak fizess – mondja Dzsó, mire Pumuklifejű a kamerába elsírja, hogy egy vasa nem maradt. Talán nem kellett volna minden pénzt a görénykék ruhácskáira költeni… Ismerős a szitu, Pumukli volt már pont ugyanebben a helyzetben, de hát ugye az élet körforgása, meg minden. Karvaly legszívesebben belefojtaná magát a teájába, amiért Marci nem aludt a lábánál éjjel, Vivi próbálná vigasztalni („Talán csak elege van belőled, te hisztis kis picsa” – fejezi ki egy fokkal finomabban), ám inkább cicaharcba kezd Zsófival. Értelme semmi, úgyhogy nem részletezem, érdekesebb az, hogy Lófejű előtt egy laptop dekkol a konyhapulton, a műsorban talán először; biztos valami DJ programot tanulmányoz. Feldúltan érkezik Anikó, akitől Rita egy haldokló hangján kérdezi: nincs nálad Marci? De, baszd meg, biztos a táskájában van!

1_.JPG

Továbbra sem értem, minek lófrál Karesz Hanna körül még mindig, mindenesetre próbálja elmagyarázni neki, hogy öregekkel kamatyolni nem menő, nekik csak viagrával áll fel. Hannácska azonban visszacsap: neki bizony kurva kemény volt, te hozzá képest csak egy csoffadt kisgyerek vagy! Karesz sírva elrohan, Hanna meg magára csapja a fürdőszobaajtót, hogy öngyi legyen. Pumukli csöves-üzemmódba vált, Lófejű ezerforintos csokiját lopja, az meg kifizettetné vele, Lalinak azonban nincs pénze, hisz’ épp most vett szőrfényesítő tápot a dögöknek. A dögöknek, amiket egyébként portörlő rongyként rángat a földön. Mielőtt Dzsó agyáig eljutna az infó, Rita előáll a nagy ötlettel: menj kutyákat sétáltatni – mondja neki. Oda is battyog kelletlenül Lófejű gépéhez, és láss csodát, 10 másodperc alatt talál magának munkát. Ha ez valóban így működik, nem értem, hogyan lehetek még mindig munkanélküli… És most ugorjuk át azt a részt, hogy értékelhetetlenül szarul írok.

8.JPG

Redzsi visszaérkezik a villába, szomorúan meséli Ritának, hogy nem sikerült elfelejtenie az elmúlt másfél napban Diát. Picsogás picsogás hátán, Redzsi szerint soha többet nem mehet sehova Dzsóval, ha az Diát kúrogatja. Valahogy nem esik le neki, hogy Dia már huszonötödször csörgeti meg a jelenet alatt. Közben Hanna meséli éjjeli élményeit a rondábbik lakótársának; én ilyet azelőtt még soha senkivel – magyarázza. Szerinte Marci azonnal dobja Karvalyt, és rohan hozzá vissza, mert ilyen nem történik emberek között véletlenül. Meg azt is hozzáteszi, hogy Kareszt elküldte, mert nála leszerepelt. KÖNYÖRGÖK, hát hányszor mondja még el ezt? Márcselló hazaérkezik fehér lován, ám ahelyett, hogy kardélre hányná Dzsót és Ritát, amiért Hanna és közte állnak, inkább visszakönyörgi magát Rita papucsának szerepébe. Marci költözne – mert retteg, hogy Joe felnégyeli, a fejét pedig kitűzi a gangra –, Rita oda meg vissza van, és fogadkozik, hogy megváltozik, dúl a láv.

9.JPG

Pumuklinak bejött az élet, egyszerre hat kutyát sétáltat, aztán összeszed egy hetediket is, dőlni fog a lé. A műhelyben Dzsó és Regi nyom le egy semmitmondó párbeszédet meg nem született fiúkról, meg elkapkodott eljegyzésekről. Baltaarcú még megemlíti, hogy kurva jó minden, csak éppen három napja nem éri utol a csaját, biztosan visszatért a másik srác, aki lány. Vezényszóra betopog az udvarba Dia, szeretné megbeszélni Regivel a hogyantovábbot. Jó-jó – mondja Redzsi –, csak tűnjé’ má’ el innen! Lalinak valami elkattant az agyában (megint), szerinte dőlnének a milliárdok a kutyasétáltatásból, megfogta Isten lábát, és élete bizniszét bonyolítja. Balázsnak – akit közben bevesz a buliba – vázolja fel az üzleti tervét, azzal azonban nem számol, hogy a kutyák esetleg megeszik egymást.

10.JPG

Írnám, hogy mindennek van határa, de mióta hogyvoltozzuk az Éjjel-nappal Budapestet, tudom, hogy ez nem igaz. A szerkesztők a képünkbe nyomják Karvaly csupasz hátát, és hátulról gyaníthatóan pont úgy néz ki, mint elölről, tehát az egyenlet végén eredményként megkapjuk, hogy láttuk Rita nem létező melleit. Na, de a lényeg, hogy miközben Marci bezavarja Ritát a fürdőkádba („Áztasd a csülkeid, amíg én főzök valami finomat”), lebeszél egy randit Hannácskával. Már-már azt hinném, hogy tartóval együtt teszi be a mikróba a tojást, amikor nagyon cselesen elrejti őket a szekrény aljába, hogy elmehessen „bevásárolni”. Lallerék egyre nehezebben boldogulnak a sokasodó kutyákkal, de egyelőre pozitívak, az sem szegi kedvüket, hogy már rég nem ők sétáltatják a kutyákat, hanem fordítva. Sőt, akkor sem adják fel, amikor egy csúnya kopasz hőbörögve kiszáll a kocsijából, amit éppen telibe vizelt valamelyik eb. Azt viszont már sehogy sem lehet feldolgozni, hogy az egyik kutyus csak úgy fogja magát, és póráz nélkül beül az üvöltöző kopasz random autójába. 1. Eddig egyik kutya sem volt póráz nélkül. 2. Hogyan szabadult ki a szoros kutyafogásból az eb? 3. Ha valahogy sikerült neki, miért nem esett senki pánikba, hogy meglép?

2_.JPG

Mielőtt azonban értelmet keresnénk a pesti fiatalok életében, nézzük meg, hogyan reagálja le Hanna, hogy Marcinak kurvára nem kell a csinos kis pofija. Egy szóval: szarul. Két szóval: nagyon szarul. Csodálnám, ha nem mondaná el „véletlenül” apucinak, mit tett gyermeki lelkével a szexéhes Márcselló. Pumukliék egész nap ugyanazokkal a kutyákkal flangáltak, nyilván minden kutyasétáltatás 5-8 órán keresztül tart… Mivel megéheznek, a gyrososhoz meg nem ülhetnek be 12 kutyával, felmennek a villába, hogy az állatokat bezárják a görények mellé Laller szobájába. A kutyáknak is kell enni, na.

3_.JPG

Az esti találkán Dia szerelmet vall Redzsinek, akiről ettől menten lecsúszik az átnedvesedett bugyi, és válthatunk a villában hagyott kutyákra, meg a zabáló Pumukliékra. Sokáig nem maradnak veszteg a bezárt ebek, az egyikük előkotorja bundája alól a betörő készletét, és kinyitja az ajtót. A jelenet eléggé 101 kiskutyásra sikerült, a blökik sorban osonnak ki a szobából, és ellepnek mindent. Sikeresen felzabálnak mindent a rózsaszín bugyiktól a gondosan odakészített kolbászon keresztül az ezerforintos csokiig, a görényekkel valószínűleg nem laktak jól. A villalakók valamiért nem fogadják olyan jól, hogy rajtuk kívül egyéb állatok is elszabadultak a kégliben, Laliék heves üvöltözésre érnek haza. Lófejű még meg is jegyzi, hogy egy diliházban élnek. Igen, ezt tudjuk. Igazán megköszönném az operatőrnek, ha egyszer nem csak szuper közeliben mutatná az adott jelenetet, és nem rángatná össze-vissza a kamerát, úgy talán tudnék kivágni normális képet.

5_.JPG

Rendrakás helyett KarvalyMarci nyáladzani kezd, meg tortát zabálni, a karvalyabbik fele pedig nyit Anikó felé és meglepően jófejnek tetteti magát. Marci elárulja Anikónak, hogy kivel barlangászott előző éjjel, amitől a lány agyvize egyből felforr. Hannácskának a lakótársai próbálják elmagyarázni az egyéjszakás kapcsolatok dinamikáját, de nem megy át neki. A papától kapott mesekönyvben ilyen nem volt – mondja. Meg még azt is, hogy ha Marci ilyen papírkutya, majd ő elmondja Ritácskának, milyen különleges kapcsolat alakult ki köztük. Van az a sor az egyik Kispál-dalban, hogy „szex után még megbeszélték, mit csinálnának a nagyvilágban”. Na, pont ez az a pont Dia és Redzsi estéjében, amikor beállít Dzsó dühöngeni egy kört. Dia szarabbnál szarabb kifogásokat kap elő a fürdőköpenyéből, szóval gyorsan leesik Baltaarcúnak, hogy odabent, valamelyik szekrényben rejtegeti a szeretőjét. Szerintem nem lenne ilyen pipa, ha tudná, hogy egy másik nővel hentergett. Mégis ki lenne pipa érte?

6_.JPG

Ma este borul minden bili, Karesz földre viszi Marcit, Hanna vélhetően kitálal, Baltaarcú pedig rájön, kivel hancúrozgat Dia. A barátságokra minden bizonnyal egyik sem lesz komoly hatással, úgyhogy tévézés helyett menjetek inkább sörözni, majd hétfőn elolvassátok, hogyvolt.

10 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ditti82 2013.05.04. 17:21:39

Nem szoktam nézni (tényleg), csak hogyvoltot olvasni, de a kutyás részt muszáj volt megtekinteni. :D

kozi001 2013.05.04. 20:27:20

"A szerkesztők a képünkbe nyomják Karvaly csupasz hátát, és hátulról gyaníthatóan pont úgy néz ki, mint elölről"
:)
Nem tudom ki h van vele, de nekem elviszi a libidóm!

Bicepsz Elek77 2013.05.05. 03:26:23

Hat amugy szinesznek jo a Rita, Vivien,a Karesz, a Hanna, a Lali,a Joe, a Szandika. A tobbiekkel gaz van!!!! A Kristofnak logopedushoz kellene mennie, az Aniko karaktere kifaradt, a Marci, a Balazs meg a Dia borzaszto szinesz.

Egyebkent a nemet tortenetet kovetik. A Marci megkapja a magaet...

www.youtube.com/watch?v=k3EGZAmV23s

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.05.05. 09:19:04

Én azon akadtam ki, hogy a két ultrafaszban annyi önuralom sincs, hogy előbb visszavigyék a kutyákat, és csak utána üljenek le zabálni. biztos éhen pusztult volna a két iq bajnok. bár így nem lett volna meg a napi kötelező össznépi női sivalkodás.
Pöri, nyugodj meg, nem írsz rosszul :)

p.o.p 2013.05.06. 11:33:05

@aggyistenbiri: Ezen én is kiakadtam...ez a kutyás szál már megint csak azért volt benne, hogy legyen mit reklámozni (lsd. Digi Doggie Kft.) Lali már esküszöm csak azért váltja a munkahelyeit, hogy minden cég kaphasson egy kis reklámot...ettől rosszul vagyok. De ha már ez van akkor kitalálhatnának valami olyan storyt hozzá, aminek értelme is van, mert ez a kutyás "poén" a leggagyibb sitcomban se ment volna el...

Amúgy szerintetek a szereplők a saját ruháikban vannak? Mert nekem úgy tűnik kicsit...

Sirenia (törölt) 2013.05.06. 11:45:47

Itt is úgy kéne mint a Bk-ban, hogy beleírják azokat a történeteket, amiket a nézők találnak ki. Szerintem több kreatív ötlet is bekerülne ebbe a sorozatba, mert a készítők megbuktak. Nem tudom hányan ülnek ott, de nem sok kreativitás szorult beléjük.

egyemakisszíved 2013.05.06. 12:28:20

Vivien civilben nagy állatbarát lehet. A múltkor is a vizes görényt olyan üdvözült mosollyal vitte a fürdőszobába a fürdetéskor! Most meg a kutyafalkás jelenetben csak boldogan vigyorgott, hogy az ebek ellepték a házat. Kellett egy következő jelenet hozzá, hogy az arcvonásait szörnyülködőre igazítsa. Joe meg egyből lecsapott a legnagyobb kutyára. Azért aki az RTL-nél a jószágot idomítja, igen jó munkát végez, a görények meg a kutyák is nagyon szépen viselkednek. Kár, hogy a fehér egér olyan rövid szerepet kapott.

Farkasbab 2013.05.07. 11:26:54

@Bicepsz Elek77:
jaj. ki az a Balázs? pedig nézem...

marhapori 2013.05.07. 13:46:37

@Farkasbab: pedig többször szerepelt már. Vivi hurcolta haza valamelyik éjszakai műszakból. pl. Joe ágyát is együtt szentségtelenítették meg.

Farkasbab 2013.05.07. 14:37:49

jaaaajjj. megvan. a kopasz fiatalember. aki hamarosan zsófival fog nyomulni.
köszi.
süti beállítások módosítása