Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éjjel-nappal Budapest 1x55 - A remény rabjai

2013. május 02. 15:00 - tedy

Egy film akkor lesz igazán emlékezetes számunkra, ha találunk benne olyan szerepeket, eseményeket, helyzeteket, amikkel könnyedén tudunk azonosulni nézőként. Legyen ez a karakter jó vagy gonosz, gyenge vagy erős, jellegzetes vagy jellemtelen, valós vagy kitalált, a lényeg, hogy találjunk valami közöset magunkban és a „vásznon” lévő emberben. Véleményem szerint ez az azonosulás történhet akár Zsákos Bilbóval, akár Pityke őrmesterrel, elengedhetetlen szerepet kap a folyamat során a vágyak és remények találkozása. A filmbéli karakter próbál kitörni megszokott párkapcsolatának unalmas, poshadt kis pocsolyájából, lecsekkolom mit tesz, hogy dönt, hátha én is alkalmazni tudom, és HOPP, máris itt egy csatlakozási pont, egy csatorna, ami kialakult néző és szereplő között. És talán ezeknél még fontosabb is, hogy milyen eszközöket használ fel karakterünk a cél eléréséért. Tegyük fel: nem működik jól a kommunikáció Hose Armando és Esmeralda kapcsolatában.

Megoldás 1: Beszélgetésre bírom a páromat, megnyílok felé, hogy utána ő is könnyebben fogadjon be engem lénye legmélyebb valójába.

Megoldás 2: Odabaszok neki egy vak pulival, és a probléma varázslatos módon magától megoldódik majd!

Ugye, hogy nem mindegy…? Ezek után kérdezem én a Tisztelt Sorozatgyártó Bizottságot, hogy mi a picsáért nem tudnak normális konfliktusokhoz normális, ÉRTÉKKÖZVETÍTŐ feloldást találni?

1.2.jpg

Dzsó megmagyarázhatatlanul intenzív módon szerelmes még mindig Diácskába, és egy cseppet sem veszi észre, hogy a lánynak vaj van a füle mögött. A pultosok gyöngye a villába való vacsora invitációt visszautasítja, Dzsó számára érthetetlen, számunkra viszont abszolúte megalapozott okokból. Félő ugyanis, hogy Rita az első adandó alkalommal tépné ki a gerincét a száján, és akkor legalább anatómiailag és hűen tükrözné személyisége varázsát. Lali közben a villában idegzsábát készül kapni, mert Gabi nem veszi fel a telefont, és álmában autóbalesetet szenvedtek. Vivien szerint ez egy teljesen racionális félelem, az egyik barátnőjével is ugyanez történt, megálmodta, hogy a hapija eltöri a lábát és BEMM, 2 hétre rá el is törte. Ha ez bejön, Lalinak előmelegített helye lesz az Astro-show-ban. De nem, a jövőlátó-távgyógyító karrier elhomályosodni látszik, Gabi és Encsi csak kibéreltek egy koszos kis motelszobát, ahol egymásnak eshetnek, mert Románia aztán olyan kurva messze van, hogy a Kankó Fogadó kötelező állomás. Róluk sem hallunk többet, emlékük örökké élni fog fejünkben (sajnos).

0.jpg

Marci és Anikó, a diszkréció jegyében, a nappali közepén sutyorognak valami „El kell neki mondanod!” kezdetű dologról, és hát melyik rendezőnek ne fájna ekkora helyzetkomikum ziccert kihagyni, Rita besétál a színre. Tegnapi álmai, miszerint Marci és ő egy fedél alatt fogják tengetni életüket egy olyan lakásban, aminek a környékén van bolt és ovi is (tényleg mázlijuk van, hogy ilyet találtak, mert azért annyi nincs belőlük Pesten), szertefoszlani látszik. Marci kitálal: szerinte nem elég erős a szerelmük ahhoz, hogy összeköltözzenek. És itt történt az a csoda a sorozatban, ami még SOHA nem fordult elő velem. Rita, a vitatkozás közben értelmes indokokat hozott fel arra, hogy miért kap éppen idegösszeroppanást. Első indok: miért nem szólt Marci korábban, hogy így érez és nem akar összeköltözni? Teljesen jogos felvetés, ez a kis pöcshuszár hetek óta szívózik Ritával, akit alapjáraton rohadtul utálok, de már tényleg kezd fárasztó lenni Marci is. Indok kettő: Marci miért az exével (Lö Anikó) beszéli meg ezeket a dolgokat, azok után, hogy Rita többször is megkérte erre, hogy ne tegye. Tudom, féltékeny picsa, nem lehet tőle élni, DE. Anikóval sokmindenről lehet beszélgetni (haha), például az időjárásról, a többiekről, a megújuló energiaforrásokról. Miért mindig a Ritás parákat tálalja ki neki Marci? És miért mindi Anikónak? Nem lakik véletlenül még egy kisközségnyi ember abban a rohadt lakásban? Én is geci ideges lennék egy idő után, hogy nem én tudok először a kapcsolatomat érintő dolgokról, hanem egy random harmadik ember, akit mellesleg még rühellek is. Na mindegy, Rita has the point session OFF. Lényeg, hogy jól összevesznek, Marci elviharzik, Rita a kis szentenciájában visszavált őrült picsává: Most már boldog lehet Marci és Anikó együtt, mert biztos ezért történt mindez! A döbbenetes azonban az, hogy Rita a nóóórmális vagy helyett, a „Megőrültél Marci?” kérdést dobja fel, ezzel biztosítva az újabb üde színfoltot a sorozatnak. Le a kalappal!

2.jpg

Lali búval baszott kis fejére Lófej szeretne mosolyt csalni, a fiúnak ugyanis hiányzik Gábor, annak otthagyott büdös zoknikáját szagolgatja, mint valami mániákus. Zsófi ezért elviszi Lalit a randijára, ahol Balázzsal fog találkozni. Zsófika elmondja, hogy ő nem akar semmit, ez csak egy baráti meeting lesz. Szupppper kreatív módon, egy lemezboltban van a találka, ahol Balázs menő CD-ket mutogat Fikának, aki egyszer elmondja, hogy nem ismeri ezt a zenekart, majd 2 perc múlva már kedvenc számuk is van tőle, amit megmutat Bazsinak. A háttérben közben Lali idiótán táncol mulatós zenére. Igen, ennyi! Ennyi az egész kibaszott jelenet, ugorjunk is, mert rém rossz volt.

3.jpg

Tudjukki halálosan ki van akadva főnökére, aki egy pohárszedő fiúval poharat mer szedetni, mocskos senkiházi, megmondja itt egy fikányi kis embernek, hogy mit csináljon. Kristófnál most sem az anyagi, sem a szubjektív jólét nem dominál, így elhatározza, valahogy feljebb kúrja magát ezen a ranglétrán, még akkor is, ha ezért más szájába is kerül a f… Szandika meglátogatja őt az esti buliban, nagyon, de nagyon durván vonaglik össze vissza, Főnök úrnak fel is tűnik a sugárzó intelligencia és természetesség, ami a szőke szépségből árad. Kristóf meg is ragadja az alkalmat, és beígéri Főnöknek, hogy ő majd elintézi, hogy Szandesz aláfeküdjön, cserébe hadd legyen mixer. Kezet ráznak, Főni be is próbálkozik, Szandiból megint kitör a paraszt picsa és elhajtja a faszit melegebb éghajlatra. Szó szót követ, a Főnök kiböki, Kristófkám, nem ebben állapodtunk meg, maradsz büdös kis pohárszedő fiú, sose lesz belőled daliás mixer. Szandika pofán önti a letaglózott Tudjukkit, majd elcsörtet, amolyan Karvaly módra. Ez volt életem legkínosabb pár perce, de komolyan, annyira amatőr és erőltetett volt az egész, hogy konkrét fizikai fájdalmat okozott. Később otthon Kristóf persze minden letagad, Szandika meg benyalja az egészet, azért ezen sem döbbenünk meg nagyon, remélem. (Amúgy egy kommentelő vetette fel 1-2 napja, hogy a Főnököt játszó ember nem a csirkés csávó-e az ertéelről, és szerintem belefér, csak kicsit megöregedett. Aki pontosabb információval tud szolgálni a Főnök kilétéről, az ne habozzon leírni alább, senkinek se legyenek emiatt álmatlan éjszakái!)

4.jpg

Balázs, Zsófi és Lali folytatják tovább a threesome-ot, egy szórakozóhelyre érnek, ahol kiderül, hogy Balázs a dídzsé, bár azt nem tudja pontosan megmondani, hogy hánytól játszik, szóval én annyira nem hiszek neki. Megpróbálja lekapni Zsófit, aki ellöki magától, ő nem akar ebbe belemenni, legyünk barátok, blabla. Később, mikor Bazsi már zenél (tényleg ő a dídzsé), Lali megpróbálja meggyőzni Zsófit, hogy próbálkozzon be a fiúnál, hagyja a Tudjukkis sérelmeket, Balázs az adu ász! Lófej fel is vágtat mellé a színpadra, egy cseppet se legyen senkinek se fura, hogy pár nappal ezelőtt Balázs úgy smárolt Zsófival, hogy Vivien a másik szobában volt, bassza kánya, ettől lesz ő igazán aranyember! A vágó ismét bedobja a „lelassítom a jelenetet, ezért azt a hatást kelti majd, mintha itt alakulóban lenne valami, ha már a szereplők a testükkel úgysem tudnak színészkedni” effektet, és Zsófesz még ki is próbálhatja a dídzsé pultot, remélem nemsokára ő lesz a legújabb voksánvirág. Hazafelé menet viszont beér a maci a málnabokor első szintjére, ugyanis mérhetetlenül undorító módon elkezd Balázs és Zsófi csámcsogva smárolni. Undorító volt, ne nézzétek meg.

7.jpg

Korábban az elviharzó Marci Hannáéknál lelt megnyugvásra, akikkel közösen elmegy valami romos épület romos falait összefesteni Marci kurvadrága festékszóróival. Ami durva volt, hogy először a „Menjünk fújni!” kifejezést használták, amitől az állam a padlót koppant, ugyanis számomra teljesen ismeretlen emberek szokták ezt a kifejezést a betépésre használni. Aztán persze kiderült, hogy nincs szó semmilyen drogozásról, meg rájöttem, hogy pár résszel ezelőtt is szétszívták az agyukat. Szóval falat mennek fújni, és ez ellen persze Marci egy cseppet sem ellenkezik, végül is, egyszer láttuk dolgozni a két MILF kurvának, azóta eléldegélt abból a 300.000 forintból. Hanna még mindig iszonyat rá van gerjedve Marcira (azt akartam írni, hogy a „mi Marcink”-ra, ami ugye a VUK-ban is van, de végül úgy döntöttem, hogy inkább mégsem alázom meg ennyire Fekete Istvánt vagy másik X ezer ember gyerekkorát). Szóval titkos összekacsintások, lassított nevetés, és közben másra sem tudsz gondolni, mint hogy a vágó újra megtalálta ezt a funkciót a Windows Movie Makeren. Ugye, hogy ilyen még eddig nem volt?? Marci kicsit becsiccsent, és mikor felérnek a lakásba, ahol nyilván csak kettesben vannak, hát hogy is mondjam. Utánanéztem, Hanna 17 éves, Marci meg 28, szóval akárhogy is nézem, elég vad húzás, hogy nekiállnak DUGNI. Bár mondjuk semmi nem látszódik, csak hogy smárolnak, szóval tudjátok, még mindig lehet, hogy Ki nevet a végén?-t fognak csak játszani. Ettől függetlenül még mindig ez volt az egyik legnagyobb „miafaaasz” jelenet a sorozatban. Ez a gif meg rohadt szédítő lett, és nem a jó értelemben, de ha már dolgoztam vele (legalább 5 percet), nem hagyom kárba veszni. 

output_2TPHDi.gif


Összefoglalva: Kristóf reménykedett egy jobb állásban, Szandika, hogy Kristóf nem egy patkány, Rita, hogy neurotikus helyett kicsit talán boldog is lesz, Balázs, hogy meghegeszti Zsófit, Marci, hogy nem fogják börtönbe zárni fiatalkorú szexuális zaklatásáért. Az övékével együtt pedig az én reményem, hogy egyszer valami használhatót fog kitermelni magából a magyar média, tovább raboskodik hát a magyar televíziózás legsötétebb pöcegödrében.

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kravitz 2013.05.02. 15:46:33

Miért lenne zaklatás? Ez magyarland, hanna elmúlt már 14

Johnny336 2013.05.02. 16:15:02

16 év felettit az kúrál, aki akar.
Természetesen a szóban forgó 16 év feletti beleegyezésével.
Hogy morálisan mennyire illedelmes cirka 30 évesen egy pelyhes tinilányt elszédíteni...nos erre ne térjünk ki.

Sirenia (törölt) 2013.05.02. 16:38:29

Amikor Zsófikát mutatták a dj pultnál komolyan pont ez villant be nekem is, hogy a kreatívok majd elviszik egy olyan irányba, hogy dj lesz, ha már énekelni nem tud :-)

Bérgyilkos Bohóc 2013.05.02. 17:02:06

Ha két 14 fölötti ember közös beleegyezéssel dug egymással, az mitől szexuális zaklatás? Elképesztő mennyien nincsenek tisztában ezekkel a fogalmakkal, és rendre baromságokat írogatnak.

judy7 2013.05.02. 17:33:36

Nem szívesen védem Marcit, de... Hannuli volt a kezdeményező fél és Márton (Marcell?) egy másodperc töredékéig nem ugrott rá, szóval majdne úriember volt.. :)

Amúgymeg pár sört ittak... Könyörgöm, egy harcedzett pasi hogy tud ennyire benyomni ennyi piától? :)

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.05.02. 18:54:58

Ebben a részben történt meg az áttörés: most először bírtam hangosan felröhögni Lalin, ahogy a cd boltban rázta magát némán tátogva Gyémánt Valentin és társai muzsikájára. az jó volt, de ettől még meg nem kedveltem meg.
A hv ismét jó lett, mától a barátom vagy, Tedy. Vagy a barátnőm. Whatever.

nyervi (törölt) 2013.05.02. 19:32:25

" Odabaszok neki egy vak pulival, és a probléma varázslatos módon magától megoldódik majd!" - ezen besírtam :D

egyemakisszíved 2013.05.02. 19:36:00

Hanna megivott egy üveg sört, hozzá elfogyasztott egy férfit…Jól akarta érezni magát, na. Kareszhoz képest ez sokkal jobb választás. De a nagy korkülönbség általában megbotránkoztatja az embereket, legalább az egyik félre furcsán néznek, ha nem mindkettőre. Most itt Marci kerül kínosabb helyzetbe, de húsz-harminc év múlva már emeli az ázsióját, ha egy 12 évvel fiatalabb nőt tud ágyba vinni.

polly graph 2013.05.03. 10:10:40

Hát ja, mindig van még lejjebb. A sorozat és ez a bejegyzés is igazi értékközvetítés. Én még hússzor leírtam volna a picsa és a kurva szót, akkor még ütősebb lett volna.

Semmi gond, tudom, hogy velem van a baj. És azt is tudom, hogy van még lejjebb is. A nők gyakorlatilag szemétdombot csináltak magukból az elmúlt években, önként és dalolva. Csak így tovább! Lássuk, meddig tart a lejtő.

"Can't Stop The Signal..." 2013.05.03. 10:23:24

Nem volt termékmegjelenítve óvszer, akkor
Dzsópapából nagypapát
Marci, Hanna fabrikál?

donlouis 2013.05.03. 11:32:38

ez a blog épp olyan, mint a sorozat, amiről írsz: ostoba és felesleges.

shimizu 2013.05.03. 14:11:08

@donlouis: ha nem tetszik, nem kell olvasni/nézni ;)

@tedy:
ööö csak jelezném, h a jellegzetes és a jellemtelen nem ellentétpárok! >.<
jellegzetes-jellegtelen
jellemes-jellemtelen

Egyébként meg mi ez a pszichológia óra? LOL

Az nem puli, hanem KOMONDOR!

Egyébként jó volt a hv, na! =D

Joey Greco 2013.05.03. 18:32:55

Jajj Hagyjuk már..ki az a férfi aki kicsit-nagyon becsicsenve nem húzná meg Hannácskát.

kihaénnem1 2013.05.03. 22:42:46

Naggyon jól sikerült köszönjük!!!

mézescsók 2013.05.06. 12:54:27

Hannácska pár héten belül a 3. pasival dug. Szép is az igaz szerelem!
süti beállítások módosítása