Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A címlaplány 1x04 - Csepűt rágni nem is olyan egyszerű

2013. május 01. 09:00 - sixx

A múlt héten Amina távozott, a magas homlokú, egykedvű csaj, aki minden feladatot ugyanazzal az unott arckifejezéssel és a nyakáig feltolt csöcsökkel csinált végig, és látszott a fején, hogy kurvára meg van arról győződve, hogy itt csak ő nyerhet. Közben meg ugye Szandra kapott Playboy-címlapot, muhaha. Hujbert Feri szerint nem véletlenül mondják, hogy a magyar lányok a legszebbek, amit nem tudok most éppen értelmezni, mert Amina ugyan magyarnak vallja magát, de Aljona nem, és ugye az orosz csaj verte a magyart, azaz Ferenc tétele menten bedőlt, mint Áder János kísérlete arra, hogy egy tévéinterjúval bizonyítsa, ő egy érdekes ember.

Screen Shot 2013-04-28 at 21.36.58.png

Másnap reggel az agyhalottak teáznak, begurul a T69-es táskás, kialvatlan fejjel, mi van, tán hajnal 4-kor volt a forgatás? Mindenki szomorkás, mert Amina elment? Szandra mondja ki a tutit, lófaszt vagyunk, meg eleve, Amina azt hittem, csöccsel el lehet adni mindent, hát nem. Mondja ezt az a Szandra, aki a csöcseiből él. Mayának persze hiányzik, de ő pont olyan buta, mint amilyennek kinéz, szóval ő nem számít. Amina üzent, a szponzori táblagépen lehet megnézni a képsorokat, recsegi fátyolos hangon T69, tényleg kurvára készen van, vajon milyen buli volt éjjel? Váltunk, T69 Leia hercegnő legszarabb napjaira emlékeztető kontyban lépdel a kamera felé fenyegetően, ma kaszkadőrjelenet és sorozatforgatás lesz, nahát.

Screen Shot 2013-04-28 at 21.49.33.png

Megint visszaugrunk a reggeli felvételre, amikor a T69-est a Derrick-fanclub tagjai sminkelték, mert Mayának gyött egy üzenet, személyes jellegű. Maya bólint, mint aki várta, és bemennek az interjúszobába, ahol T69 telefonoz, és hívja Maya fasziját, akinek fontos mondanivalója van. Szeretlek, mondja Mayának és ez tök romantikus, azt hittem, megkéri a kezét spontán, ott a telefonban, hogy a Négy esküvő következő kiadására legyen máris egy pár, de nem, mer aszongya, hogy Maya hagyja ott ezt a baromságot és menjen haza. Most. És Maya, miközben T69 olyan szigorú arccal ül, mintha neki kellene puszta kézzel kihajítania a csajt a lakásból, erre azt mondja, hogy hát jó, kiszállok. DRÁMA BAZDMEG. Az kicsit fura, hogy odakünn a többi csaj pontosan tudja, bent miről van szó, vagy üvöltenek Mayáék, vagy megint el van baszva a timeline, mint oly sokszor ebben a műsorban.

Screen Shot 2013-04-28 at 21.50.11.png

Maya kijön a szobából, hát az van, hogy hazaparancsoltak, szóval megyek, mert az életem fontosabb, mint egy ilyen szar műsor, és ezzel annyira még vitatkozni sem lehet, szevasz Maya, nem fogsz hiányozni annyira, mert te sem nagyon akartál ebben a műsorban szerepelni. Fruzsi, a tesója láthatóan megborul a hír hallatán, a többiek csak a vállukat vonogatják, egy vetélytárssal kevesebb, kit érdekel, hogy hazamegy. Véleményük azért van, Szandrának természetesen markáns, ilyen egy faszt, hogy erre rákényszeríti a csaját, és ilyen egy pinát, hogy ebbe belemegy, eh. Lucának hiányozni fog Maya, mert gondoskodott bent mindenkiről, főzött, meg mosolygott, oszt ez jó volt. Szandra a végén azért még odabasz egyet mindkettőnek, azt hittem, Fruzsinak több esze van, mint Mayának, de kiderült, hogy agyatlan az is. Alexa csak röhög az egészen, Maya bőg és balra el.

Screen Shot 2013-04-28 at 21.55.09.png

Jöjjön a feladat, vagy kihívás vagy mi a fasz, ezúttal nem dobozból. Kényelmes ruhába kell öltözni, mondja T69, és annyira másnapos, hogy még az ilyenkor kötelező ujjfelemelés és fenyegető gesztus is elmarad. A luvnyák átöltöznek, beülnek a szponzortaxiba és elmennek valahová, ahol Piroch Gábor kaszkadőristen várja őket, aki hatvan éves, de jobban tartja magát, mint harmincas kollégáim nagy többsége, viszont akcentussal beszéli a madzsart, biztos a sok hálivúdi prodüksön miatt, junó. A feladat egy pofon lesz, mármint nem igazi, hanem mű, ehhez kell a kaszkadőr, aki nyakkörzést javall elsőnek, tessék ellazulni, jó, nem kell túlspilázni, gyere ide Szandra, megmutatom rajtad, hogy kell, puff, nem vágja szájba, viszont csattan. Jó, tessék gyakorolni, lassan, nem kell agyonverni egymást, de majd ha élesben megy, akkor érzelmi töltés legyen ám. Fruzsi leszarja a feladatot, mert Maya miatt kesereg.

Screen Shot 2013-04-28 at 22.02.25.png

Piroch teljesen spontán a Luca-Szandra pároson mutatja be a pofont élesben, egy okostelefonnal veszi fel a jelenetet, a tessékre Luca meg jól pofán bassza Szandrát, muhaha. Jajneharagudjálmár, nem ütöttelek meg nagyon? Nem, de érzem. Jól van akkor. A többiek reakciója priceless, mutatunk párat. Luca esküdözik, hogy nem direkt vágta szájba Szandrát, de ezt senki nem hiszi el neki. Kíváncsi lennék a többi páros pofonjaira is, de valahogy ezek elmaradnak, basszameg, miért? Inkább kimennek egy kaszkadőrpályára autót vezetni, ami abból áll, hogy három bulát betesznek egy autóba, amit egy sofőr kicsit megforgat, a bulák meg sikoltoznak. Utána mindezt a sofőr nélkül a csajok csinálják, de nem úgy, hogy versenyszerűen, azaz van értelme is a dolognak, hanem csak azért, hogy a szponzorcég logóját - aminek a nevét csakazértsem írjuk le - minél többször mutogathassák. Szánalmas.

Screen Shot 2013-04-28 at 22.02.39.png

Screen Shot 2013-04-28 at 22.02.45.png

Screen Shot 2013-04-28 at 22.03.03.png

Screen Shot 2013-04-28 at 22.15.08.png

A pofozgatás és autózgatás másnapján jön az eheti feladat, ami egy sorozatszereplés lesz, de nem valós történetben, hanem egy külön erre a célra forgatott kis miniszegmens, amihez jön egy újabb vendég, Kinizsi Ottó, akiről eddig úgy tudtuk, hogy színész a Barátok köztben, de most már rendező, mert van egy sál a nyaka körül. Castinggal kezdünk, hat csajra van 4 szerep, ketten statisztálnak, négyen szöveget is mondanak, kemény küzdelem lesz. Az első feladat, hogy Ottót elcsábítsák, illetve nem is Ottót, hanem a mellette ülő képzeletbeli barátot, valami tánccal.

Screen Shot 2013-04-28 at 22.25.01.png

Screen Shot 2013-04-28 at 22.23.22.png

Screen Shot 2013-04-28 at 22.24.47.png

Screen Shot 2013-04-28 at 22.25.15.png

Screen Shot 2013-04-28 at 22.25.23.png

Screen Shot 2013-04-28 at 22.25.36.png

Aljona teljesen bepörög, casting van, az az én világom. Luca kezdi a mókát, de nem túl meggyőző, Aljona bezzeg odabasz, nem lehet másra figyelni, amikor táncol, mindenki sír a röhögéstől. Alexa dögösnek szánt tekergéssel, Szandra kihívó csöcstologatással támad, Viki pont olyan szürke, mint máskor, Fruzsi meg simán nem tud táncolni. Maya miatt, persze. Ottónak ez nem elég, és egy táncos videójátékkal leteszteli a mozgásukat még behatóbban, megint kiderül, kinek van ritmusérzéke (Aljona), és kinek nincs (Fruzsi). A szerepeket kiosztják, Szandra lesz a büdös kurva, Luca a megcsalt lány, Viki és Aljona a barátnői, Fruzsinak és Alexának statisztaszerep jut, mert nem tudnak táncolni. Még jó, hogy nem így castingolják a színészeket Hollywoodban.

Screen Shot 2013-04-28 at 22.29.19.png

A felvételek teljesen komolyan zajlanak a Bombanő című sorozaton full stáb, két kamera, rendes világítás, stb., de persze senkinek nem megy elsőre semmi, Fruzsi például egy sort nem bír megjegyezni, ezt Luca szóvá is teszi, Szandra meg belefásul, hogy hatvanszor kell ugyanazt felvenni. Aljona viszont kibaszottul élvezi a forgatást, mintha erre született volna. A felvételek után irány vissza a házba, ahol Fruzsit tulajdonképpen lebutapicsázza a kollektíva, joggal, ő viszont nem érti miért, de ez minket ne is érdekeljen. A többiek nyelvmutogatósat játszanak, ki tudja, miért, mutatunk pár képet.

Screen Shot 2013-04-28 at 22.37.02.png

Screen Shot 2013-04-28 at 22.45.23.png

Reggel megjön a T69-es a DVD-vel, nézzük, milyen lett ez a cucc. A jelenet annyi, hogy Hujber Feri elhagyta Lucát Szandráért, akinek viszont van pofája abba a kocsmába bemenni, ahol Luca melózik, ebből lesz egy kis szóváltás és egy pofon, Luca adja, Szandra kapja - pont úgy, mint amikor tök random pont őket kettőjüket választották ki a pofon demonstrálására, nahát. Ne már, ennyire hülyének nem lehet nézni a nézőt, basszameg, minek kellett a "casting", ha az egész le volt zsírozva? Maga a jelenet elég lapos, Szandra iszonyú ripacs, Luca unott, csak Aljona jó, de ő nagyon - amikor Hujber telefonoz, úgy lebassza, mint a pengős malacot. Hiteles és jó a jelenetben, ha a Viasat nem kezd a csajjal valamit, később bánni fogják.

Screen Shot 2013-04-28 at 22.46.17.png

Na, felvonulás, ezúttal nem ribancnak, hanem hollywoodi csillagnak öltözködve a szponzorbutikból. A vendégzsűri Ottó, a beszólások a szokásosak, a Hot! magazin főszererkesztője meg biztos kurva viccesnek tartja magát, pedig csak egy nyomorult troll, aki beszól a csajoknak folyamatosan. A legjobb az, amikor a felvonulás alatt Szandra pont olyan kurvás, mint szokott lenni, erre megjegyzik, hogy nahát, mennyit tanult tőlük. Muhaha. Hujber szeme majd kiugrik, amikor Vikin észreveszi, hogy nem vett csöcstartót, a női zsűritag meg ráizgul Aljonára, aki tényleg jól vonul már megint, Szandra kis híján elesik, de korrigál, Fruzsi meg abban bízik, a hosszú lábai megmentik a seggét.

Screen Shot 2013-04-28 at 23.03.04.png

A hét legjobbja, ki tudja miért, Szandra lett, ami gyökérség és bunda, Aljona érdemelte volna meg abszolút. A két legrosszabb Viki és Fruzsi lett, és Vikinek kell hazamennie. Jövő héten jövünk megint.

Címkék: címlaplány
14 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ne vada 2013.05.01. 12:30:27

"de most már rendező, mert van egy sál a nyaka körül." :D

Netuddki. 2013.05.01. 13:36:00

Ki néz ilyen szarokat sixx-en kívül, aki "munkaköri kötelességként" szívatja magát?
Az egész egy szarul megrendezett átverés...

Leone_510 2013.05.01. 15:29:11

sixx köszi az írást , egy részt sem láttam és nem is fogok , átfutottam a cikket és ez is meggyőzött, hogy felesleges erre az időt pazarolni, borzalmas szarnak tűnik

mojoking77 2013.05.01. 16:11:14

Hello,
Altalaban szivesen olvasom a hogyvoltokat, de nem lehetne megkerni valakit, hogy csinalja ennek a musornak a bemutatasat, es akkor olyanra tudnal konncentralni, amit szeretsz? En sem lattam egy reszt se, mar csak azert sem mert a vilag masik felen hederelek, de mig a regebbi, idiota trash realitykrol keszult irasaid tenyleg jol megirt, humoros, ironikus irasok voltak, itt sajnos most egy picit tulzasba lett vive az utalkozas. Bocsass meg, ha megbantottalak vele, de minden szavadbol latszik, hogy gyulolod a musort, es barmi mast szivesebben csinalnal, mint hogy ezt nezd. Ennyire azert nem lehet szornyu. A Benkos baromsagrol is tudtal normalisan irni, ezek meg ranezesre nem masok, mint par szerencsetlen hulye kis csaj.

régebb óta vagyok Subban mint te 2013.05.01. 22:46:32

@mojoking77:
én nézem a műsort, jó a hogyvolt.
Sőt, túl elnéző.

É2I 2013.05.02. 17:30:28

Sixx, mintha eltekerte volna a fejed ez az Alj(a)ona :P

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.05.02. 19:11:42

@É2I: A mi fejünket is elcsavarta :) a múltkor, amikor a kiesés szélén állt, és mégis bent maradt, arra tippeltünk, hogy Apuci odaszólt a szerkiknek telefonon ukránul.
Nekem a kedvencem a csaj. Nem átlagos szépség, és van benne valami.

É2I 2013.05.02. 19:13:04

Na megnéztem, ezek egyre inkább hülyébbek lesznek és nem csak a "modellek".
T69 meg egyenesen gáz.
De továbbra is mazochista módon nézni fogom, kizárólag a hogyvolt után :D

É2I 2013.05.02. 19:22:50

@aggyistenbiri: Nekem nem jön be, nem tűnik túl hülyének, de a feje ellenszenves.

Laasli 2013.05.02. 19:56:29

A vége kicsit összecsapott lett, kimaradt a Fruzsi vers- és prózamondó versenybe illő védőbeszédjéről szóló beszámoló. Én már vártam a végén a kötelező Pójjó Kojjó idézetet.

Varbaro 2013.05.02. 21:43:17

a végén a Fruzsi védőbeszéd az tényleg fura volt, mintha 1m-re tartották volna neki ezt a fos robot szöveget és ott olvasta volna fel.

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.05.07. 12:51:39

@Laasli: "...a kötelező Pójjó Kojjó idézetet." ezen felnevettem, hangosan. Aki viszont kiesett, úgy nézett ki, mint Rumer Willis, én őt tartottam volna bent, nem a reszkető Nyárfalevelet.

hopptarisznya 2013.05.07. 16:55:22

Aljona valóban kitűnik az agyhalott brigádból, de ugye van férje, értelmes is, úgyhogy nincs jövője a médiak*rvák világában.
süti beállítások módosítása