Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Dallas 2.0 2x03 - Egy apa bűnei

2013. április 30. 11:00 - Chat Géza

Christopher már a rendőrségen hurimbálja az igazi Rebeccát, akinek csak igen nehézkesen akaródzik bejelenteni bátyja eltűnését, de azért Christopher két szép fenyegető szeméért csak megteszi. Még a rendőr biztos sem túl bizakodó az ügyben, úgyhogy javasolja is a bajkeverő Tommy fogászati kartonjának azonnali kikérését. Bobby hazatér a rossz hírekkel, amitől Ann megint kibukik, aztán ahelyett, hogy harcolna a lányáért, inkább dacból szarik a farmra, mert ha lánya már ennyire gyűlöli, akkor eső után köpönyeg baszki, de hála Bobby beszélőkéjének, csak lesz itt még könny és összeborulás Ann és kicsi lánya háza táján.

1.jpg

Rebecca – a Barnes lány – Johnny csípőjének vonzáskörzetéből akarna kikászálódni, mert dolgozni, azaz mindenkit szarrá zsarolni sem ártana már ugyebár, de egy kis szójáték után, az újabb ’jól kibaszunk mi Christopherrel és Elenával’ téma kivesézésével megint egymásnak esnek. Kapunk is egy príma közelit az összeérő, izzó altestekről. A rendőrségen most Bobbyék tanyáznak, hogy tisztázzák ezt a gyerektémát. Az ex-anyós be is szól párat Anne-nek, hogy jobb ha tudja, nem volt valami jó menye neki, meg amúgy is csak tenyészkanca volt semmi több.

2.jpg

Anne már hitegeti lányát, hogy ő aztán nem volt drogos, meg még csak nem is piázott annyira és a megható őszinte szép szavak elérik céljukat, egy kicsit elpityeredik Emma, és kiváló időzítéskor Anne átnyújt egy régi dobozkát benne Emma minden kis szarjával, de az érzelmi ráhatás itt futott lukra, mert a bűntudat nem ugyanaz ám, mint a szeretet, anya.

Johnny és Jockey haditanácskoznak, hogy miként is lesz az Elenával való kibaszás és a részvényei megszerzése. Ehhez Samanthát kell egy kicsit megdolgozni. Johnny egy másodperc alatt meggyőzi a kedves anyját, hogy jól, vagy legalább csak egy kicsit basszon ki Elenával. Elena bátyja/öccse érkezik meg Southforkra és egy életre tervezi a maradást. A jeges tea szlopálás mellett azért kiderült, ő is a fater olajáért jött vissza, de az a föld már marhára Bobby atyáé.

3.jpg

Az igazi Rebecca szétkeménykedi magát a Barnes lány előtt, hogy kér 1 milkát, aztán olajra lép. Rebecca szétkamuzza az agyát a nyomozó úr előtt, hogy de hát biztos úr, Christopher akarta halálra cipőzni Tommyt, amiért az bántotta őt. Na, erre ugrik is a vadászkopó, egyből lehelyszínelik Rebecca régi pecóját és a már ismert CSI kellékeknek hála megmutatják, itt bizony kajakra lelőttek valakit és mivel Tommynak elég faszájos kis priuszarzenálja van a rendszerben, ezért tuti hamar ki fog derülni, hogy ő murdelt meg a helyszínen. Christopher dobja is az infót az igazi Rebeccának, hogy jobb lesz félni, mert Tommy ziher, hogy megkampult. Már szedi is a lábait kifelé a hotelból, de ugye érezzük, hogy Jaffar, azaz Frank már ott áll az ajtóban.

4.jpg

Mivel Elena jóbaráti jelleggel egy hónapot kapott Samanthától, hogy szétfúrja a Handerson birtokot, meggyőzi tesóját, hogy csak nem a kiszáradt tó medrén kéne lógatnia az orrát, hanem inkább a a másik földön kéne besegíteni, kikapni a sókupolát, vagy mi a baszt. Eközben Johnny lefizeti a fúrásvezető szakasszisztenst, hogy csak nem kéne egy darabig átütni a sókupolát. De milyen egyszerű az élet.

5.jpg

 Bobbyhoz érkezik valami ügyvédember, hogy Anne lánya marad, ahol van, mert Harris Rayland fedhetetlen, mint a kurvaélet. Akkor lófasz a fülébe, Bobby Jockeyhoz fordul segítségül, akinek annyi teendője van, mint égen a csillag, mert már a hurkanyakú Frankkel is megkötötte a paktumot, hogy közösen iktatják Rebeccát/Pamelát, aztán Elenával meg Christopherrel is ki kell baszni ugye, most meg testvéri szeretetből Raylandot is tövig kell dodiztatni. Meló az élet.

6.jpg

A Dráma kiteljesedik. Anne elmegy Raylandhoz, hogy megkérdezze, miért, oh miért kellett elvenni tőle a lányát. Egy félig visszabüfögött ’azért mert el akartál hagyni, meg különben is min változtat ez bármin is, úgysem kapod vissza azt a 22 évet’ flegmázó válaszra Anne előrántja a kézi ágyút és lelövi Raylandot. MI VAN?

7.jpg

Címkék: dallas
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása